ya yakmazmıı benn ılık yapıyom hep dirsektenden aşağısı kaldı inş geçer sende geçtimi pekii
yok canım ya yakmaz avucunun yarısıyla koycan az bişey yani biraz söndürdü kırmızılığını daha bende 2 kere yaptım ii gelecek gibi sanki
kızlar dün akşam sarp bizi çok korkuttu.. uyuurken birden uyandı çok ciddi ağlamaya başladı, vücudu morardı belden altı da baya kıpkırmızı oldu, susturamadık eşimi çağırdım acile gidelim diye o gelene kadar normale döndü. sanırım gaz sıkıştırdı, kabus gibiydi...
evet canım gece sabaha kadar ıkınıp duruyor emerkem memeyle kavga ediyo asıla asıla ucunu koparacak sempatiksalakcinnigeçmiş olsun canım 5-6güne kadar yapamadığı oluyomuş kuzuların zaman zaman normaldir canım inş uzun sürmez. huysuzluğu oluyomu bari oğlunun_?
elleri sormayın biri yetmiyor ikisini birden sokmaya çalışıyor geçen nasıl kavramışsa morarttı elini :ecrin_bebek:ellerini yemesine emzikte fayda etmiyo bizimki emzik ağızındayken elini ağzına getiriyo emzik düşüyo hop eller ağıza o keyife emzik bile engel olamıyo ne edip ne yapıp sokuyolar yine
bende gökeçne bu sıcakta birde o bunalttı beniiacıktım ya biden böle okuyuncakaydirigubbakcemile3
bu arada osym nin site göçtü galba eşim kpss ye girmişti ama 1 saattir sonuçlara bakamıyorumguclubacismile
ya yakmazmıı benn ılık yapıyom hep dirsektenden aşağısı kaldı inş geçer sende geçtimi pekii
silsen canımm ılık suylaa çocuk dayanamaz çünküü
kızlar akşama ne yemek yapcaksınız fikir alışverişinde bulunalım ben dün akşam türlü yapmıştım akşamda yanına pilav ve yoğurtlu çorba düşünüyomm
acıktım ya biden böle okuyuncakaydirigubbakcemile3
bu arada osym nin site göçtü galba eşim kpss ye girmişti ama 1 saattir sonuçlara bakamıyorumguclubacismile
evet canım gece sabaha kadar ıkınıp duruyor emerkem memeyle kavga ediyo asıla asıla ucunu koparacak sempatiksalakcinni
elleri sormayın biri yetmiyor ikisini birden sokmaya çalışıyor geçen nasıl kavramışsa morarttı elini :ecrin_bebek:
bizim bu akşam yakın arkadaşlarımız geliyo iftara
şöyle menüm
kabak çorbası
patlıcan-biber kızartma
zeytinyağlı biber dolması
tavuk-köfte
pilav
salata
son olarakta soğuk soğuk sütlaç
inşallah beğenirler hihoyyyt
bizim bu akşam yakın arkadaşlarımız geliyo iftara
şöyle menüm
kabak çorbası
patlıcan-biber kızartma
zeytinyağlı biber dolması
tavuk-köfte
pilav
salata
son olarakta soğuk soğuk sütlaç
inşallah beğenirler hihoyyyt
kızlar dün akşam sarp bizi çok korkuttu.. Uyuurken birden uyandı çok ciddi ağlamaya başladı, vücudu morardı belden altı da baya kıpkırmızı oldu, susturamadık eşimi çağırdım acile gidelim diye o gelene kadar normale döndü. Sanırım gaz sıkıştırdı, kabus gibiydi...
Bütün bunları sen mi yapacaksın? maşallah valla
hoşgeldin canım seninde bebişine maşallah
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmaz
ohhh sefası olsun paşanın
benim paşam kakasını yapamıyor geçen hafta doktora götürdüm fitil verdi fitille yaptı sonra 3 gün yine hiç yapmadı pazar günü tekrar fitille yaptırdım ve şimdiye kadar yine yapmadı ne yapacağım ben yaa yarın tekrar doktora götürsem mi acaba ?
SELAMLAR
herkese hayırlı ramazanlar
yarın sabah vereyim bari inşallah iyi gelir :Saruboceq:Canım benim oğlumda da var kaka sorunu kan, idrar tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür. Sabahları beslemeden saf zeytinyağı içir, işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?