2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ellerini yemesine emzikte fayda etmiyo bizimki emzik ağızındayken elini ağzına getiriyo emzik düşüyo hop eller ağıza o keyife emzik bile engel olamıyo ne edip ne yapıp sokuyolar yine

acıktım ya biden böle okuyuncakaydirigubbakcemile3

bu arada osym nin site göçtü galba eşim kpss ye girmişti ama 1 saattir sonuçlara bakamıyorumguclubacismile

bizimkini uykuda değilde yatağa yatırmıştım oynuyorduk bir anda kıpkırmız oldu ağlamya başladı ama nasıl ağlamak nefes almadan aralıksız kucağıma ladım yok elimin üstünde ters yatırdım sonra alttan nasıl bir şiddetli gaz çıkardı anlatamam seninkide gazdan olmuştur inşallah başka önemli bişey değildir kıyamam onlara ya mafoldumben

geçmiş olsun canım 5-6güne kadar yapamadığı oluyomuş kuzuların zaman zaman normaldir canım inş uzun sürmez. huysuzluğu oluyomu bari oğlunun_?
evet canım gece sabaha kadar ıkınıp duruyor emerkem memeyle kavga ediyo asıla asıla ucunu koparacak sempatiksalakcinni

ellerini yemesine emzikte fayda etmiyo bizimki emzik ağızındayken elini ağzına getiriyo emzik düşüyo hop eller ağıza o keyife emzik bile engel olamıyo ne edip ne yapıp sokuyolar yine
elleri sormayın biri yetmiyor ikisini birden sokmaya çalışıyor geçen nasıl kavramışsa morarttı elini :ecrin_bebek:

bizim bu akşam yakın arkadaşlarımız geliyo iftara

şöyle menüm

kabak çorbası
patlıcan-biber kızartma
zeytinyağlı biber dolması
tavuk-köfte
pilav
salata
son olarakta soğuk soğuk sütlaç

inşallah beğenirler hihoyyyt

ya yakmazmıı benn ılık yapıyom hep dirsektenden aşağısı kaldı inş geçer sende geçtimi pekii

silsen canımm ılık suylaa çocuk dayanamaz çünküü

siliyorum elini ayağını da yıkıyorum ama yetmiyor. neyse yarın akşam kontrolümüz var.

kızlar akşama ne yemek yapcaksınız fikir alışverişinde bulunalım ben dün akşam türlü yapmıştım akşamda yanına pilav ve yoğurtlu çorba düşünüyomm

mercimek yemeği (süt yapsın diye) tonbalıklı makarna ve salata

acıktım ya biden böle okuyuncakaydirigubbakcemile3

bu arada osym nin site göçtü galba eşim kpss ye girmişti ama 1 saattir sonuçlara bakamıyorumguclubacismile

göçmese şaşarım.

bizimkide aynı. oğlum sokma ellerini ağzına. diyom dinlemiyor. büyükler görünce de diş çıkarcak diyorlar.. lmaz:

oh bacım hangi ara yapçan bunları. beğenmezlerse onları kovala bizi davet et.. olumunekankayizsmile

nilüfer çok geçmiş olsun canım,umarım önemli birşey değildir.

Alıntı:
gurbet_elde kullanıcısından alıntı
bizim bu akşam yakın arkadaşlarımız geliyo iftara

şöyle menüm

kabak çorbası
patlıcan-biber kızartma
zeytinyağlı biber dolması
tavuk-köfte
pilav
salata
son olarakta soğuk soğuk sütlaç

inşallah beğenirler

oh bacım hangi ara yapçan bunları. beğenmezlerse onları kovala bizi davet et..

:roflol:
bazılarını dün akşam yaptım yetiştiremem diye birde azıcık temizlik ama tabi bugün göz altları mosmor uykusuzluktan

Canım benim oğlumda da var kaka sorunu kan, idrar tahlili yapıldı temiz çıktı çok şükür. Sabahları beslemeden saf zeytinyağı içir, işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…