şimdilik babası canımmtuğba kızına kim bakıyor canım?
devrimim korunmuyomusunuzzz olur olur hee ay ALlah korusunohaoldumsmile
sahi kızlar nasıl korunuyosunuz ya 3 aylık iğnelerden düşünüyorum ben süte etki etmiyomuş galba?
hoş bu aralar çok soğuğum bu mevzulara hiç canım istemio:umursamaz:
sıcaktandır inşallah canım çok su kaybediyor ya vücut.başım dönüyor,miğdem bulanıyor( inşalah düşündüğüm şey değildir,adet olmadan hamile kalınırmı ya?
valla uykuda bastırıyo,2gündür belimde ağrıyordu
yok canım korunmadık,adet olmuyorum diye,gebe kalmadan öncede sadece 1kez korunmamıştık ve devrim oldu,olmaz yaa,inşallah değildir,adet olmadan kalınırmıki
başım dönüyor,miğdem bulanıyor( inşalah düşündüğüm şey değildir,adet olmadan hamile kalınırmı ya?
İnşallah değildir canım... Anam 2 tane birden peşpeşe düşünemedim bir an :)) Süt koruması falan diyorlar, ancak yine de ihtimal var... korunmalı :))
inşallah değildir,devam ederse bulantılarım test yaparım,son 6ayda toplasan 3kez belki 4 kez birlikte olduk ama daha önce tek atışta olmuştu
başım dönüyor,miğdem bulanıyor( inşalah düşündüğüm şey değildir,adet olmadan hamile kalınırmı ya?
gezdik dolastik geldik, yine yapistik
aksama yemek konusmussunuz ben ne yapacagim yaa off
sut korur mu korumaz mi bilmem ama bu sicak bu nem kesin korur, dogal yontem birbirine yaklasamiyor bile insan ne beraberligi
selam kızlarrrrrr 2011 mayıs annişleri gelmiş yaaaaaaaaaaaa çok duygulandımmmm zaman ne çabuk geçtiiibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?