2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar işyerindeyim çalışıyorum bebişimi çok özledim... size sormak istediğim bişey var oğlum dört gecedir hiç uyumuyo ya eliyle kulaklarını yüzünü ve kafasını ovuşturup duruyo dün gece saat başı emzirdim emzik veriyorum ağzından düştüğü anda huysuzlanıyo uyanıyo napıcam bilemedim hiç uyumadım sizde de böyle oluyomu korkmaya başladım ablam alt çenede bi beyazlık gördü diş çıkarıyo diyo ama erken diilmi yaa kuzum çok huysuz napcaz yaa ızdırabı olabilceğini düşünüyorum çok üzülüyorum ....

boncuk benim oğlumda yapıyor ara ara öyle, sanırım sıcaktan derin uykuya geçemiyorlar bir türlü eli kolu yüzünde kendi kendini uyandırıyor, ben ince bir tülbentle kundak yapar gibi çok sıkmadan sarıyorum o şekilde rahatlayıp uykuya dalıyor, dalınca alıyorum tülbenti. Ama bazen hiç birşey işe yaramıyor, tepine tepine atıyor tülbenti üstünden kucakta ya da memede uyutuyorum o zamanda. Diş için erken ama belli olmaz tabi.

başım dönüyor,miğdem bulanıyor ( inşalah düşündüğüm şey değildir,adet olmadan hamile kalınırmı ya?

Ömür benimkinde de çok sık oluyor bu gece de 2den beri öyleydi hem ıkınıyo hem yüzüne vuruyo eller kollar bacaklar havada:) bi alem ya..

bugün de yüzüstü koydum uyuya kaldı bu pozisyonu çok seviyo ama başından ayrılamıyorum ya böyle olunca gözetlemem gerekio sürekli ALlah korusun burnu kapanırsa fln diyeakannehir

devrimim korunmuyomusunuzzz olur olur hee ay ALlah korusunohaoldumsmile

sahi kızlar nasıl korunuyosunuz ya 3 aylık iğnelerden düşünüyorum ben süte etki etmiyomuş galba?

hoş bu aralar çok soğuğum bu mevzulara hiç canım istemio:umursamaz:

yok canım korunmadık,adet olmuyorum diye,gebe kalmadan öncede sadece 1kez korunmamıştık ve devrim oldu,olmaz yaa,inşallah değildir,adet olmadan kalınırmıki

başım dönüyor,miğdem bulanıyor ( inşalah düşündüğüm şey değildir,adet olmadan hamile kalınırmı ya?
sıcaktandır inşallah canım çok su kaybediyor ya vücut.

valla uykuda bastırıyo,2gündür belimde ağrıyordu

Buna yorum yapamayacağımbilmiyorumkismile
yok canım korunmadık,adet olmuyorum diye,gebe kalmadan öncede sadece 1kez korunmamıştık ve devrim oldu,olmaz yaa,inşallah değildir,adet olmadan kalınırmıki

Adet olunmasa bile korunmak lazımmış, hamile kalma olasılığı çok düşük de olsa varmış, bir de sizin tek atışta tutmuş, olur mu olur, Allah korusun. Bizim de bir kez korunmadan oldu ödüm kopuyor şimdi, gerçi biz 11 ay baklemiştik Ömer Çağan'ı ama belli mi olurakannehir

2009 mayıs annelerinden biri bugün yarın 2. yi doğuracakmış bu arada 36-37 haftalık hamileymiş. Kızı 4 aylıkken hamile kalmış.

Loşia sona erdikten sonra emzirmeye devam ediyorsanız adet kanamasının henuz başlamadığını fark edeceksiniz. Bunun nedeni emzirme nedeniyle salgılanan hormonlar dır ve yumurta üretilmemesinin sonucudur. Yani hamile kalamayacağınız anlamına gelir. Bu safhada, yeni doğum yapmış annenin, hemen yeni bir hamilelik yaşaması nedeniyle beden olarak yıpranmasının önüne geçilir. Yani emzirmek bir doğum kontrol yöntemidir.
bunu buldum netten,inş hamile değilimdir,kaldıramam böyle bişeyi

İnşallah değildir canım... Anam 2 tane birden peşpeşe düşünemedim bir an :)) Süt koruması falan diyorlar, ancak yine de ihtimal var... korunmalı :))

inşallah değildir,devam ederse bulantılarım test yaparım,son 6ayda toplasan 3kez belki 4 kez birlikte olduk ama daha önce tek atışta olmuştu

inşallah değildir,devam ederse bulantılarım test yaparım,son 6ayda toplasan 3kez belki 4 kez birlikte olduk ama daha önce tek atışta olmuştu

canım ne dıyım sana bılememdım ben bıle strese gırdım sımdı.allah korusun olmaz ınsallah ya.ben 2.yı hıc dusunmuyorum suan ılerde fıkrım deısırmı bılmem ama bıan once test yap sende rahatla bızde:):sinifsinif:

aynı şey bende de vardı ama bugün normalim bi sorunum yok ama galiba benim başıma bebek bezleri düştü ondan öyle oldum ben ama annem abime 5 aylıkken bana hamile kalmış yani süt müt korumamış ama biz korunupta girdik ilişkiye yine de korktum inş. bişey yoktur

gezdik dolastik geldik, yine yapistik
aksama yemek konusmussunuz ben ne yapacagim yaa off

sut korur mu korumaz mi bilmem ama bu sicak bu nem kesin korur, dogal yontem birbirine yaklasamiyor bile insan ne beraberligi

canım hamile olabilirsin benim komşum ,ve eşimin akrabası 3. aylarında hamile kaldılar;şikayetlerin devam ederse test yap

gezdik dolastik geldik, yine yapistik
aksama yemek konusmussunuz ben ne yapacagim yaa off

sut korur mu korumaz mi bilmem ama bu sicak bu nem kesin korur, dogal yontem birbirine yaklasamiyor bile insan ne beraberligi

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok hoşsun ;kesinlikle haklısın

selam kızlarrrrrr 2011 mayıs annişleri gelmiş yaaaaaaaaaaaa çok duygulandımmmm zaman ne çabuk geçtiiibilmiyorumkismile

evet geçen yılda 2009 annleri bizim için öyle yazmışlardı daha erken değilmi ne çabuk geldi falan diye biraz alınmıştım neden alındıysam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…