aynı şey bende de vardı ama bugün normalim bi sorunum yok ama galiba benim başıma bebek bezleri düştü ondan öyle oldum ben ama annem abime 5 aylıkken bana hamile kalmış yani süt müt korumamış ama biz korunupta girdik ilişkiye yine de korktum inş. bişey yoktur
hayırlısı olsun yap bakalım ne çıkacakyarın bir test yapıcam,gerçekten korktum
evet ertesi gün aldırdım eşime fatoş emziği baya söylendi bu ne böle falan diye ama:))
oğlum ilk anda 10dk fln uğraştım aldı emdi atı ağzından ama ondan sonra birdaha almadı ağzına:umursamaz:
chicco ve aventin emzikleri iyi diyolar birde onları denemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile yoksa ellerini bitirecek bizim oğlansempatiksalakcinni
canım bence emzıkten daha ıyı kendı ellerını emmesı
benım drum normal oldugunu soyledı emzıgı 4. aya kadar hıc verme dedı
ellerını bırak emsın dedı emme ıc gudusu tatmın oluyormuş
bende guvenıyorum drumaolumunekankayizsmile
damaklı mı bu özgeee nubyymii
iyi geceler kızlarrr
uzun zamandır bakamıyordum neler neler konuştunuz bir bakayım
verem aşımızı olduk bız bebeğim huzursuz kac gundur
rota vırusu aşısınıda 2 hafta sonra yapabılıyormuşuz anca
onuda yaptırmak ıstıyorum
ınsallah onun yan etkılerı yoktur.
kızlar günaydın. benim oğlan dün gece 12gibi emdi uyudu. sonra da 6ya kadar uyanmadı. memeler iyi doldu gibi. ben de 6buçuk gibi uyandırıp emzirdim. diğerini de sağdım. sağdığım sütü dolaba attım öğlen içiricem. ama birazını ayırdım. anne sütü bakteri taşımadığı için kaynatmadım küçük bir cam kavanoza koyup acık sıcak su içinde bekletip yoğurt mayaladım. bakalım anne sütünden yoğurt tutçakmı. sonucu 4saat sonra söylerim. ona göre sizde denersiniz. :) şimdi bol su içip oğlan uyanana kadar uyumalıyım zira memeler boşaldı...
yarın bir test yapıcam,gerçekten korktum
yaa ne güzel uzun süre uyuyor.benim oğlan neden uyumuyor ya vallahi delirecem gece 3 gibi gene uyandık 4:30 a kadar dolandık sonra uyudu ama saat başı gene uyandı neden böyle oluyor ya neden uzun süre uyumuyor.gece böyle kalkmazdı saat başı çocuğun huyu değişiyor.ben ne yapacam işe başlayınca şurda 20 gün felan kaldı başlamaya düzene oturtamazsam yandım.ne olur yardım edin nasıl başarıyorsunuz. bu arada maşaallah diyeyimde nazar değmesin canım oğluna.hadi bakalım anne sütünden yoğurt oluyomuymuş görecez haberlerini ve nasıl bukadar uzun süre uyuttuğunu yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?