2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl cümle kurmuşum ya ama ama ama hiç gülecğim yoktu valla :roflol:

selam kızlar nasılsınız. bugün annemle abimin kızı geldi off çok yorukdum.. yiğenim 4 yaşında ve annesiyle babası 2 ay önce ayrıldılar psikolojisi bozulmuş tamamen bütün huyları değişmiş yavrumun çok yordu beni hemde üzüldüm. kırılmasın diye iki misli özen gösteriyoruz tabi zor oluyo.
devrimim ne hamileliği kız 2011 mayıs annelerinemi yetişcen :)))) psikolojikte olabilir canım yinede bi test yap bakalım.
valla kızlar biz en doğal yoldan korunuyoruz 3 ay oldu daha tık yok bizde eşim hala kaçmakta bakalım nereye kadar :)

iyi geceler kızlarrr
uzun zamandır bakamıyordum neler neler konuştunuz bir bakayım
verem aşımızı olduk bız bebeğim huzursuz kac gundur
rota vırusu aşısınıda 2 hafta sonra yapabılıyormuşuz anca
onuda yaptırmak ıstıyorum
ınsallah onun yan etkılerı yoktur.

damaklı mı bu özgeee nubyymii

[evet canım silikon anne memesi hissi veriyormuş

valla kızlar ben çok memnun kaldım daha önce hiç emzik almadı benim kızım
dün akşam dışarı çıktık ohhh emzircem ağlayacak derdi hiç olmadı arabada emzirdim gezerken çok rahattık

bugün de aynı şekilde

su ben aklıma geldikçe veriyorum valla çünkü benim ağzımın içi kuruyor sanki çocuğumunda kuruyordur ya sürekli memeyi dayayacağım yada su vereceğim bu arada biberon arıyordum chicco evulotion aldım

şu popodaki çatlak meselesi beni çok üzdü Allah şifa versin hepinizin kuzularına inşallah kıyamam bebişlere

poposunun kenarı benim kızımında kızarık ama ben sıcaktan falan olduğnuu düşünüyordum bir sıkıntı yaşamadık çok şükür şimdiye kadar ama acaba oluştu kafamda şimdimafoldumbenmafoldumben

canım rotanın yan etkisi yokmuş aşıyı yapan labaratuar görevlisi öyle söylemişti bize bende ateş vs olur diye korkmuştum çok şükür hiçbir sorunda yaşamadık gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin

kızlar günaydın. benim oğlan dün gece 12gibi emdi uyudu. sonra da 6ya kadar uyanmadı. memeler iyi doldu gibi. ben de 6buçuk gibi uyandırıp emzirdim. diğerini de sağdım. sağdığım sütü dolaba attım öğlen içiricem. ama birazını ayırdım. anne sütü bakteri taşımadığı için kaynatmadım küçük bir cam kavanoza koyup acık sıcak su içinde bekletip yoğurt mayaladım. bakalım anne sütünden yoğurt tutçakmı. sonucu 4saat sonra söylerim. ona göre sizde denersiniz. :) şimdi bol su içip oğlan uyanana kadar uyumalıyım zira memeler boşaldı...

yaa ne güzel uzun süre uyuyor.benim oğlan neden uyumuyor ya vallahi delirecem gece 3 gibi gene uyandık 4:30 a kadar dolandık sonra uyudu ama saat başı gene uyandı neden böyle oluyor ya neden uzun süre uyumuyor.gece böyle kalkmazdı saat başı çocuğun huyu değişiyor.ben ne yapacam işe başlayınca şurda 20 gün felan kaldı başlamaya düzene oturtamazsam yandım.ne olur yardım edin nasıl başarıyorsunuz. bu arada maşaallah diyeyimde nazar değmesin canım oğluna.hadi bakalım anne sütünden yoğurt oluyomuymuş görecez haberlerini ve nasıl bukadar uzun süre uyuttuğunu yazarsan sevinirim.

günaydın arkadaşlar oğluışumun resmini koydum teyzeleri bakarsınız bir ara... bu arada biz anneannedeyiz 1 haftadır burdan işe gidiyorumm.. ve inanırmısınız canım eve gitmek istemiyor bilmiyorumkismile

günaydın kızlar bugün iso denetimi var işyerinde ohhhh.... ben sütümü az bıraktım bugün çünkü sütüm çıkmadı..150 lik anaca bi öğün bide yarım öğün yeter....dün gece çok yorgundum sağmadan uyumuşum sabah sağdım ama gece emdiği için az çıktı bugün mama vericekler yaa hemen eve gitmek istiyorum pis mamalardan yemesin kuzum yaa kendimi çook suçlu hissediyorum kaç gündür buzluktaki rezervleri de yedik acil işlerim çıktı ablamın oğlu hastalandı hastanede yatıyo kızlar bebişlere dikkat edin ortada pis bi virüs dolaşıyo boğaz ağrısıyla başlayıp ateş yapıyo zavallı yeğenim hastanede üç gündür ateşli yatıyo aman dışardan gelenleri bebişlere yanaştırmayın öptürmeyin kimseye:sinifsinif:

günaydın arkadaslar colerko oğluna maşallah şimdiki çocuklar taa anne karnındayken bılgısayara alıstıklarından boyl eoluyorlar galıba

selam, benim oglum da haftanin ortalama 5 gecesi uzun uyuyor. yaklasik 7 saat(bazen 6 bazen 9 oluyor)
nasil uyuttugumu soyleyeyim, belki isine yarar
gece yatma saatinden once bol emziriyorum, biraz oyalanip yikiyorum, yikama esnasinda cok sakin davraniyorum, hareketlerim yavas oluyor, aman benim oglum nasil yikaniyor diye ziplamiyorum
banyodan sonra masaj, masajdan sonra eskiden yatagina koyardim uyurdu isikli muzigine bakarak, 1-2 haftadir uyumuyor omzumda bezginlestiriyorum (cok yurumuyorum hoplamiyorum sakin sarki soyluyorum bazen) sonra uyumaya birakiyorum.

sicaklar yuzunden kendii kendine uyumayi ogretmeye mola verdim zira yaniyorum yapis yapis. onceden mizirdaninca kucak, pispis sakinlesince yatak, boyle boyle kendi kendine uyumayi ogrenmisti..

geceyarisi her mizirdanmasina kalkmiyorum. bazilarinda elini emiyor, ac olsa deli gibi bagirir, sadece emmek istemis olabilir diye almiyorum, zira iki firt parmak emip uyumaya devam ediyor.
gece altini acmiyorum, acikinca emzirip gaz cikarmadan geri birakiyorum uykulu oldugundan gaz rahatsiz etmiyor
emzirirken ya da emzirdikten sonra ayilip da oyun isterse hic pas vermiyorum (basindan beri boyle yaptim ama ilk baslarda cok uzucuydu benim icin) gozumun icine bakip gulse de baska tarafa bakiyorum. zaten artik geceyarisi oyun istemiyor ogrendi.
yaklasik 10 saat altini acmiyorum geceleri, yalniz onceden bezine pisik onleyici bakim kremini cok bol bayagi kalin bir katman halinde suruyorum, hicbir sorun yasamadim simdilik
sonuc olarak ben de uzunca dinlenip uyuyabildigim icin, sabah goguslerim tas gibi oluyor, birini emzirip birini sagiyorum.

Son düzenleme:
işe giden arkadaslar ben evden cıkmadan önce oğlumu emzirince öğlen daha cok süt sağabiliyorum bunu farkettim.önceki gün uyuduğu için emzirememiştim sadece sagmıstım ama oglen daha az süt çıktı aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…