ya arkadaslar benımoglumda bı ara ıyı uyuyordu yanı 9 da yatıp 3 de fılan kalkıyodu sonrada 2 saat te bır uyanıyordu sımdı sıcaklardan mı bılmıyorum.dun aksam 7 de uyudu 8:45 te kalktı emzırdım yarım saat sonra 10 da bır daha kalktı sok oldum tekrar emzırdım babasına verdım cok uykum vardı cunku bıraz sonbra tekrar aglamasını duydum sonra 3 te kalktı ondan sonrada kıpır kıpır rahat uyumadı 6:30 a kadar.hergün farklı saatlerde yatıyo kalkıyo bi düzen yok yani .kendi kendine uyuma olayı hele hiç yok bir düzene girer mi sizce yoksa düzeni hep bu mu kalıreyvahedigeldismile
pancakee maşallah kuzuna benim kızımın en uzun uyuduğu süre 4 saat oluyor...ondan sonra da 2 saatte bir emmek için uyanıyor...
bende gece 11 g,b, yatıyor uyumaya kuzey sabah 7 de emziriyorum gecede ağlamadığı sürece emzirmiyorum eğer erken uyuduysa gece saat 4 gibi kalkar emmek için onun dışında bende mızıklandığında pışpışlıyorum hemen yada hiç ellemiyorum gözükmeden beşiğinde sallıyorum zaten daLIYOR HEMEN UYKUYA TEKRAR
ama mıkırdandığında ellemiyorum pek düzene girene kadar saat 2 de uyanıp sabah 5 e kadar dolanıyorduk tabi ilk zamanlar birde babannemiz hemen alıp dolaştırırdı saolsunn alsanaalsanasmile olan uykusu giderdi.. düzene sokana kadar 1 saat beşiğinde salladığım oldu ama alıştı inş. sizinkilerde düzene girermaşallah canım bebişine darısı bizimkilere olsun
hayirli ramazanlar arkadaslar.siteye basindan beri takip ediyorum,ara ara msj atabiliyorum.ortam cok guzel oldukca uyumlu bir atmosfer var.arkadaslar ben oruc tutuyorum.dun denedim biraz zor oldu susuzluk falan,cunku deli gibi su icerdim,,ama inanin sutte bi azalma olmadi,cok sukur kizim doydu.
ay kızlar selam herkese nasıl özlıyom buraları ah eskı gunler ahhhhhhhhh
allah kabul etsin canım.. ben çalışıyorum ve sütüm zaten çok değil o yüzden korkuyorum iyice azalacak diye cesaret edemedim tutmayahayirli ramazanlar arkadaslar.siteye basindan beri takip ediyorum,ara ara msj atabiliyorum.ortam cok guzel oldukca uyumlu bir atmosfer var.arkadaslar ben oruc tutuyorum.dun denedim biraz zor oldu susuzluk falan,cunku deli gibi su icerdim,,ama inanin sutte bi azalma olmadi,cok sukur kizim doydu.
günaydın tomurcuk iiyiz sen nasılsıngünaydın hanımlar hayırlı ramazanlar hepinize nasılsınız görüşmeyeli
selam canım hoşgeldin
günaydın hanımlar hayırlı ramazanlar hepinize nasılsınız görüşmeyeli
nilay nbr nasıl gidiyor annelik allahım şükürler olsun hepimiz geçen sene bu zamanlar ne heyecanlar yaşıyorduk korkuyla karışık binlerce şükür bebişlerimizi rabbim bize bağışladı sağlıklı uzun ömürler versin inş. hepsineay kızlar selam herkese nasıl özlıyom buraları ah eskı gunler ahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?