2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben daha alamadım bugün evraklarımı teslim edeceğim inşallah.

geçmiş olsun canım umarım cabuk atlatır bizimki de cok terlıyor dedıgın gıb ısureklı badı degıstırıp her gun yıkıyoruz

kızlar evrak götürüyormuyuz bana iş yerinde artık evrak götürülmüyor denildi biz sisteme giriyoruz sen sist. bakıp geldiğinde gidip alıyorsun dediler ama kafam karıştı şimdi benimm CADIARZU

ben haftay abasvurcam daha ıs yerı bana evrakalrı verdı bunlarla gıt dedı canım

tekrar günaydın kızlar

vallaha canım benimki de gece 3kere kalkardı. daha doğrusu mızıldanırdı ben de acıktı diye alır emzirir bir daha yatırırdım uyurdu. Allaha şükür geceleri uyuyor ama gündüz bana bir iş yaptırmıyor. dün gece kesintisiz uyuma sebebi bence, dün gece uyusun diye çok emzirdim. süt gelse de gelmese de çekmekten yoruldu. ve tam üzerimize gelmeyecek şekilde vantilatör çalıştırdım. serinde uyuyabildi bence..

1ay sonra bayram, tükürük banyosu yaptırcaklar çocuklarımıza. (hoş ben evde yaptırıyorum ama anneye yasak yok)

ellerini emmeyi alışkanlık haline getirir diye endişe ediyorum canım ya inş bırakır kafamçokkarıştı

maş. canım oğluna. yoğurt haberini bekliyoruzzaklinialirimsmile
günaydın arkadaşlar oğluışumun resmini koydum teyzeleri bakarsınız bir ara... bu arada biz anneannedeyiz 1 haftadır burdan işe gidiyorumm.. ve inanırmısınız canım eve gitmek istemiyor bilmiyorumkismile
anne yanında rahatsın tabiiiyerimseniben
pancakee maşallah kuzuna benim kızımın en uzun uyuduğu süre 4 saat oluyor...ondan sonra da 2 saatte bir emmek için uyanıyor...
aynen canım bizimki de 4 saati geçmemiştir.. bizimki ıkına ıkına bi hal oluyo ben de dayanamayıp omzuma alıyorum ve uykusu gidiyoo...
mesela bu gece 10da yattı 12.30da kalktı yattı 2de kalktı yattı 4te kalktı artık pestilim çıktı babasına verdim uyudum ben 5 gibi.mirmirmirmir

ay kızlar selam herkese nasıl özlıyom buraları ah eskı gunler ahhhhhhhhh

nilayyyy nerelerdesin kıs senn hoşgeldin tatlım

KIZLARRR 50ml anne sütünden yaptığım yoğurt ne yazıkki pek başarılı diiil. sanırım tam sıcak tutamadım. sulu azcık tutar gibi olmuş kenarları kokusu da andırıyor ama inek sütüyle yaptıklarım böyle olmuyor. üzgünüm döktüm

neyse canım bır dahakı sefere tutar ınsallah

arkadaslar pekı bebek maması verenler onunla süt yapılıyor mu deneyen var mı cunku bebeklere 2 yasından önce inek sütü önerilmiyor biliyorsunuz ek gıdaya gecınce bu bebek sütleriyle mi yapıcaz yoğurtları merak ediyorum.

ablam nornal pastörize sütten yapıyo

canım bir yerde okumuştum anne sütünden yapılan yoğurt zaten evde yapılan gibi koyu olmuyormuş sulu kalıyormuş ama emin değilim

kızlar evrak götürüyormuyuz bana iş yerinde artık evrak götürülmüyor denildi biz sisteme giriyoruz sen sist. bakıp geldiğinde gidip alıyorsun dediler ama kafam karıştı şimdi benimm CADIARZU

canım benim evrakları iş yeri gönderdi. ben maaşımla birlikte her ayın 15 de ptt den alıyorum. ama öncesinde 1 de sgk ya gidip paramı almak istiyorum. sisteme işleyin diyorum.sadece tc kimlik nosu yeterli.:enbuyukkk:

tutturabilen varmıdır acaba?

bu arada sütümün tadını da çok merak ediyorum nasıl olaki

kızlar dün götürdüm çağanı doktora. biliyosunuz kakasında kan vardı. kakasını tahlil yaptırdık alllahtan pazarit,virüs,rota herhangi bişey çıkmadı. ama galiba poposunda çatlak olmuş. tam göremedi doktor içte olunca. bepanten ve bir merhem daha verdi. onları kullanıcam.bide idrarının çok sarı olduğunu söylemiştim. su kaybıından olabiliyomuş.istersen 3-4 çay kaşığı su ver dedi. elini sürekl emiyor dedim. diş olabilirmi diye. erken diş olayı anne-baba ile alakalıymış. eğer bizde erken çıkaran varsa bebekta erken çıkarabilirmiş. istersen dişlik ver oyalansın dedi.bide sütnet işini halledin elinde sonunda olcak rahat etsin dedi. tatil dönüşü düşünüyoruzz.işte böyleee

geçmiş olsun canım önemli bişey çıkmamış şükürler olsun. ben günde 1 biberona yakın su veriyorum öyle bir içiyoki kanakana zemuszemus

tutturabilen varmıdır acaba?

bu arada sütümün tadını da çok merak ediyorum nasıl olaki

hiç tatmadın mı? inek sütünün biraz daha sulu ve çiçekyağlısını ve ağır kokulusunu düşün bööö

nedir bebeler de bu çatlaklar yaa. bende vardı çatlak acısını bilirim. benimkide ellerini yiyor ve 4aylıkken diş çıkarmışım olabilirmi acaba yaaaakannehir

geçmiş olsun bensuyu veriyorum kendim susadıkça walla tokken veriyorum açken karnını suyla doyurmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…