hoşbulduk kızlar ne uzun oldu buraya girmeyeli bebekler karnımızdayken bütün gün yazışırdık şimdi kucağımızdalar ama netin başına oturamıyorum bile benim paşa uyuyorda açtım iyiym bende çok şükür keremleyim bütün gün kızlar doğum parasını alan varmı ben pztsi gidicem postaneye bakalım yatmışmı.İsz aldınızmı
kızlar evrak götürüyormuyuz bana iş yerinde artık evrak götürülmüyor denildi biz sisteme giriyoruz sen sist. bakıp geldiğinde gidip alıyorsun dediler ama kafam karıştı şimdi benimm CADIARZUben daha alamadım bugün evraklarımı teslim edeceğim inşallah.
selam kızlar;
umarım iyisinizdir? kıvanç grip olmuş burnu akıyor,hapşırıyor umarım ilerlemeden atlatırız. okadar çok terliyorki habire badisini değiştirmemize rağmen kapmış şifayı bilmiyorumkismile
kızlar evrak götürüyormuyuz bana iş yerinde artık evrak götürülmüyor denildi biz sisteme giriyoruz sen sist. bakıp geldiğinde gidip alıyorsun dediler ama kafam karıştı şimdi benimm CADIARZU
yaa ne güzel uzun süre uyuyor.benim oğlan neden uyumuyor ya vallahi delirecem gece 3 gibi gene uyandık 4:30 a kadar dolandık sonra uyudu ama saat başı gene uyandı neden böyle oluyor ya neden uzun süre uyumuyor.gece böyle kalkmazdı saat başı çocuğun huyu değişiyor.ben ne yapacam işe başlayınca şurda 20 gün felan kaldı başlamaya düzene oturtamazsam yandım.ne olur yardım edin nasıl başarıyorsunuz. bu arada maşaallah diyeyimde nazar değmesin canım oğluna.hadi bakalım anne sütünden yoğurt oluyomuymuş görecez haberlerini ve nasıl bukadar uzun süre uyuttuğunu yazarsan sevinirim.
günaydın kızlar bugün iso denetimi var işyerinde ohhhh.... ben sütümü az bıraktım bugün çünkü sütüm çıkmadı..150 lik anaca bi öğün bide yarım öğün yeter....dün gece çok yorgundum sağmadan uyumuşum sabah sağdım ama gece emdiği için az çıktı bugün mama vericekler yaa hemen eve gitmek istiyorum pis mamalardan yemesin kuzum yaa kendimi çook suçlu hissediyorum kaç gündür buzluktaki rezervleri de yedik acil işlerim çıktı ablamın oğlu hastalandı hastanede yatıyo kızlar bebişlere dikkat edin ortada pis bi virüs dolaşıyo boğaz ağrısıyla başlayıp ateş yapıyo zavallı yeğenim hastanede üç gündür ateşli yatıyo aman dışardan gelenleri bebişlere yanaştırmayın öptürmeyin kimseye:sinifsinif:
selam, benim oglum da haftanin ortalama 5 gecesi uzun uyuyor. yaklasik 7 saat(bazen 6 bazen 9 oluyor)
nasil uyuttugumu soyleyeyim, belki isine yarar
gece yatma saatinden once bol emziriyorum, biraz oyalanip yikiyorum, yikama esnasinda cok sakin davraniyorum, hareketlerim yavas oluyor, aman benim oglum nasil yikaniyor diye ziplamiyorum
banyodan sonra masaj, masajdan sonra eskiden yatagina koyardim uyurdu isikli muzigine bakarak, 1-2 haftadir uyumuyor omzumda bezginlestiriyorum (cok yurumuyorum hoplamiyorum sakin sarki soyluyorum bazen) sonra uyumaya birakiyorum.
sicaklar yuzunden kendii kendine uyumayi ogretmeye mola verdim zira yaniyorum yapis yapis. onceden mizirdaninca kucak, pispis sakinlesince yatak, boyle boyle kendi kendine uyumayi ogrenmisti..
geceyarisi her mizirdanmasina kalkmiyorum. bazilarinda elini emiyor, ac olsa deli gibi bagirir, sadece emmek istemis olabilir diye almiyorum, zira iki firt parmak emip uyumaya devam ediyor.
gece altini acmiyorum, acikinca emzirip gaz cikarmadan geri birakiyorum uykulu oldugundan gaz rahatsiz etmiyor
emzirirken ya da emzirdikten sonra ayilip da oyun isterse hic pas vermiyorum (basindan beri boyle yaptim ama ilk baslarda cok uzucuydu benim icin) gozumun icine bakip gulse de baska tarafa bakiyorum. zaten artik geceyarisi oyun istemiyor ogrendi.
yaklasik 10 saat altini acmiyorum geceleri, yalniz onceden bezine pisik onleyici bakim kremini cok bol bayagi kalin bir katman halinde suruyorum, hicbir sorun yasamadim simdilik
sonuc olarak ben de uzunca dinlenip uyuyabildigim icin, sabah goguslerim tas gibi oluyor, birini emzirip birini sagiyorum.[/QUOT
gece bende alt açmıyorum. benim derdim, akşam erken yatırabilmek. 11 12den önce uyumuyor. oğlanla ilgilenmekten kocamı ihmal ettim. düşünün oğlum kocamdan sonra yatıyor. yoksa gece uykusu iyi. sabah ta 6buçukta emdi 10a kadar uyudu. bu arada uykuluyken güldüğünde ona pas vermemek çok etkili bende düz bir suratla bakıyorum ama içimden gülüyorum.
KIZLAAAR birazdan anne sütüyle yapılmış yoğurdumu açıp bakıcam bakalım olmuşmu? çok meraktayımmm
iş yerin takip ediyor olabilir canımkızlar evrak götürüyormuyuz bana iş yerinde artık evrak götürülmüyor denildi biz sisteme giriyoruz sen sist. bakıp geldiğinde gidip alıyorsun dediler ama kafam karıştı şimdi benimm CADIARZU
sağol canım gece uyurken bile terliyor emzirdikten sonra badisini yine değiştiriyorum.geçmiş olsun canım umarım cabuk atlatır bizimki de cok terlıyor dedıgın gıb ısureklı badı degıstırıp her gun yıkıyoruz
canım bence emzıkten daha ıyı kendı ellerını emmesı
benım drum normal oldugunu soyledı emzıgı 4. aya kadar hıc verme dedı
ellerını bırak emsın dedı emme ıc gudusu tatmın oluyormuş
bende guvenıyorum drumaolumunekankayizsmile
maş. canım oğluna. yoğurt haberini bekliyoruzzaklinialirimsmilekızlar günaydın. benim oğlan dün gece 12gibi emdi uyudu. sonra da 6ya kadar uyanmadı. memeler iyi doldu gibi. ben de 6buçuk gibi uyandırıp emzirdim. diğerini de sağdım. sağdığım sütü dolaba attım öğlen içiricem. ama birazını ayırdım. anne sütü bakteri taşımadığı için kaynatmadım küçük bir cam kavanoza koyup acık sıcak su içinde bekletip yoğurt mayaladım. bakalım anne sütünden yoğurt tutçakmı. sonucu 4saat sonra söylerim. ona göre sizde denersiniz. :) şimdi bol su içip oğlan uyanana kadar uyumalıyım zira memeler boşaldı...
anne yanında rahatsın tabiiiyerimsenibengünaydın arkadaşlar oğluışumun resmini koydum teyzeleri bakarsınız bir ara... bu arada biz anneannedeyiz 1 haftadır burdan işe gidiyorumm.. ve inanırmısınız canım eve gitmek istemiyor bilmiyorumkismile
aynen canım bizimki de 4 saati geçmemiştir.. bizimki ıkına ıkına bi hal oluyo ben de dayanamayıp omzuma alıyorum ve uykusu gidiyoo...pancakee maşallah kuzuna benim kızımın en uzun uyuduğu süre 4 saat oluyor...ondan sonra da 2 saatte bir emmek için uyanıyor...
ay kızlar selam herkese nasıl özlıyom buraları ah eskı gunler ahhhhhhhhh
KIZLARRR 50ml anne sütünden yaptığım yoğurt ne yazıkki pek başarılı diiil. sanırım tam sıcak tutamadım. sulu azcık tutar gibi olmuş kenarları kokusu da andırıyor ama inek sütüyle yaptıklarım böyle olmuyor. üzgünüm döktüm
ablam nornal pastörize sütten yapıyoarkadaslar pekı bebek maması verenler onunla süt yapılıyor mu deneyen var mı cunku bebeklere 2 yasından önce inek sütü önerilmiyor biliyorsunuz ek gıdaya gecınce bu bebek sütleriyle mi yapıcaz yoğurtları merak ediyorum.
canım bir yerde okumuştum anne sütünden yapılan yoğurt zaten evde yapılan gibi koyu olmuyormuş sulu kalıyormuş ama emin değilimKIZLARRR 50ml anne sütünden yaptığım yoğurt ne yazıkki pek başarılı diiil. sanırım tam sıcak tutamadım. sulu azcık tutar gibi olmuş kenarları kokusu da andırıyor ama inek sütüyle yaptıklarım böyle olmuyor. üzgünüm döktüm
kızlar evrak götürüyormuyuz bana iş yerinde artık evrak götürülmüyor denildi biz sisteme giriyoruz sen sist. bakıp geldiğinde gidip alıyorsun dediler ama kafam karıştı şimdi benimm CADIARZU
KIZLARRR 50ml anne sütünden yaptığım yoğurt ne yazıkki pek başarılı diiil. sanırım tam sıcak tutamadım. sulu azcık tutar gibi olmuş kenarları kokusu da andırıyor ama inek sütüyle yaptıklarım böyle olmuyor. üzgünüm döktüm
kızlar dün götürdüm çağanı doktora. biliyosunuz kakasında kan vardı. kakasını tahlil yaptırdık alllahtan pazarit,virüs,rota herhangi bişey çıkmadı. ama galiba poposunda çatlak olmuş. tam göremedi doktor içte olunca. bepanten ve bir merhem daha verdi. onları kullanıcam.bide idrarının çok sarı olduğunu söylemiştim. su kaybıından olabiliyomuş.istersen 3-4 çay kaşığı su ver dedi. elini sürekl emiyor dedim. diş olabilirmi diye. erken diş olayı anne-baba ile alakalıymış. eğer bizde erken çıkaran varsa bebekta erken çıkarabilirmiş. istersen dişlik ver oyalansın dedi.bide sütnet işini halledin elinde sonunda olcak rahat etsin dedi. tatil dönüşü düşünüyoruzz.işte böyleee
tutturabilen varmıdır acaba?
bu arada sütümün tadını da çok merak ediyorum nasıl olaki
kızlar dün götürdüm çağanı doktora. biliyosunuz kakasında kan vardı. kakasını tahlil yaptırdık alllahtan pazarit,virüs,rota herhangi bişey çıkmadı. ama galiba poposunda çatlak olmuş. tam göremedi doktor içte olunca. bepanten ve bir merhem daha verdi. onları kullanıcam.bide idrarının çok sarı olduğunu söylemiştim. su kaybıından olabiliyomuş.istersen 3-4 çay kaşığı su ver dedi. elini sürekl emiyor dedim. diş olabilirmi diye. erken diş olayı anne-baba ile alakalıymış. eğer bizde erken çıkaran varsa bebekta erken çıkarabilirmiş. istersen dişlik ver oyalansın dedi.bide sütnet işini halledin elinde sonunda olcak rahat etsin dedi. tatil dönüşü düşünüyoruzz.işte böyleee
aurorainci kullanıcısından alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?