ben 6 aylık old. 3 tane dişim varmıştı bakalım bizimkininde eller ağızda sürekli görücez ne olacağınıhiç tatmadın mı? inek sütünün biraz daha sulu ve çiçekyağlısını ve ağır kokulusunu düşün bööö
nedir bebeler de bu çatlaklar yaa. bende vardı çatlak acısını bilirim. benimkide ellerini yiyor ve 4aylıkken diş çıkarmışım olabilirmi acaba yaaaakannehir
merhaba kızlar benım gogus ucunun etrafında sıvılce gıbı şeyler cıktı neden boyle olan varmı aranızda nasıl gecer bılgınız varmı
Herkese selam kızlar;
Uzun zamandır yoktum.Oğlum şimdi uyudu da rahatça internete girebildim. Dünyanın en güzel şeyiymşl anne olmak...
[
selam hoşgeldin. hala avatarında gelinlikli foton var. doymadın mı kız bakmaya?bebişinin fotosunu koyda görelim kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canım...
Pc ye yeni format atıldı:) Şimdi oğlumun fotolarını bulmaya çalışıyorum flash diskden:)) Tam iş üstünde yakaladın beni:))kaydirigubbakcemile
ha haaa benim işim buuu guclubacismile
ben de tutmak istedim ama bi türlü cesaret edemedim tutmayınc da ramazan öyle garip oluyor ki, yine de oğluşum için tutmayacağım herhaldegünaydınnn... oruç tutuyor musuuz kızlarr? herkeze hayırlı ramazanlarr bu aradaa
sıcaktandır canım değişik pozisyonlarda emzirmeyi dene, bir de hafifi hafifi üfle yüzüne ya da terleywn bi yerlerine emzirirken belki fer<hlarkızlar selam hepınıze .benım kızım emmek ıstemıyo yaaa sonrada aclıktan aglıyo.4-5 saatten once emmıyo artık.acıkınca hemen emmesı gerekmezmı.ac ac duruyo aglıyo ama emmıyo uyutmadan emzıremıyorum.uyuyup uyanınca emıyo ancak gozlerını tam acmadan emzırebılıyorum
aynı durumda olan varmı
ay ben de aynısını yapıyordum dün eşime söyledm sen bizi su parasından götrceksin dedi, bugün girmycem duşa diye karar verdim kendi kendim şaka yaptı amam ben bu kadr alıngan değildim herhalde hamileyken bile kendi kendimi garipsiyorum ama içimden gelmiyor, iyi ki bir işim var diyorum içimen de para kazanmıyorum diye böyle bi şakadan bile alındığıma karar verdimbu nem beni oldurecek,gunde 4-5 kez dusa atiorum kendimi sacimi islatmadan, fayd etmior bebisle yapis yapisiz of
canım geçmiş olsun, daha erken aMA BİZ GAZI olduğunda sanki lazımlığa oturtuyormuşuşz gibi tutuyoruz biraz kucağımızdahafif harekt ederken işe yarıyor kimi zamankızlar dün akşam sarp bizi çok korkuttu.. uyuurken birden uyandı çok ciddi ağlamaya başladı, vücudu morardı belden altı da baya kıpkırmızı oldu, susturamadık eşimi çağırdım acile gidelim diye o gelene kadar normale döndü. sanırım gaz sıkıştırdı, kabus gibiydi...
tatlım 4-5 saat olmuyo ama 3 saat falan arayla sürüyo bizimki de emmiyo ancak uykudan uyanınca emiyo bir güzel daha sonra ağzına sürmüyolmaz:[/B]
kabak çorbası nasıl bişey?bizim bu akşam yakın arkadaşlarımız geliyo iftara
şöyle menüm
kabak çorbası
patlıcan-biber kızartma
zeytinyağlı biber dolması
tavuk-köfte
pilav
salata
son olarakta soğuk soğuk sütlaç
inşallah beğenirler hihoyyyt
benim de oğlum sürekli suratını sıkıyor ovuşturuyor uykuya geçemediği için yapıyor bu sırada verdiğim em<iği de düşürüyor emazik olmadığığ için ağlıyor uyanıyor ama nasıl geçer bi fikrim yok sen bi yöntem buursan bana da söyleselam kızlar işyerindeyim çalışıyorum bebişimi çok özledim... size sormak istediğim bişey var oğlum dört gecedir hiç uyumuyo ya eliyle kulaklarını yüzünü ve kafasını ovuşturup duruyo dün gece saat başı emzirdim emzik veriyorum ağzından düştüğü anda huysuzlanıyo uyanıyo napıcam bilemedim hiç uyumadım sizde de böyle oluyomu korkmaya başladım ablam alt çenede bi beyazlık gördü diş çıkarıyo diyo ama erken diilmi yaa kuzum çok huysuz napcaz yaa ızdırabı olabilceğini düşünüyorum çok üzülüyorum ....
herkes Allah korusun diyor ama bence öylese de güzel olurbaşım dönüyor,miğdem bulanıyor( inşalah düşündüğüm şey değildir,adet olmadan hamile kalınırmı ya?
spiral taktırdım ben 3aylık iğneler için hiç güzel şeyler duymadım çok bvozuyormuş düzenidevrimim korunmuyomusunuzzz olur olur hee ay ALlah korusunohaoldumsmile
sahi kızlar nasıl korunuyosunuz ya 3 aylık iğnelerden düşünüyorum ben süte etki etmiyomuş galba?
hoş bu aralar çok soğuğum bu mevzulara hiç canım istemio:umursamaz:
keçi yoğurduyla mı mayalalsydın acaba maya inerk sütünden die tutmamış olablr mi?keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş 6.ayda keçi sütünden yapmaya karar verdim
bende de var bu sıcakta göğüs pedlerinin naylonlu kısmı değdiği için oluyor galiba ama naıl geçeçr bilmiyorummerhaba kızlar benım gogus ucunun etrafında sıvılce gıbı şeyler cıktı neden boyle olan varmı aranızda nasıl gecer bılgınız varmı
Çok geçmiş olsun Nurem , o bekleme salonundaki ufak miniklere de Allah şifa versin inşallah. :Saruboceq:
Kızım çok kötü isilik oldu benim de 3 tane krem verdi doktor isilik yüzünden aşımızı 1 hafta erteledi ayrıca , çok üzgünüm şu anda moralim çok bozuldu , çocuğa bakamamışım gibi hissettim ne yazık ki mafoldumben
NUREM cok cok gecmıs olsun ayrıcada gözünüzaydın sonuclar ıyı cıkmıs.Rabbim bebeklerımızı tüm kötülüklerden korusun onların acısını bize göstermesin inşallah kızlar:Saruboceq:
Kızlar size oğlumla ilgili birşeyler anlatacağım;
Bundan 1 ay öncesinde oğlumun sol kolunda sağ koluna oranla bir şişlik farkettik ve hemen doktora gittik. Doktorumuz inceledi ve Hemihipertrofi diye bir hastalık olabileceğini ve üniversite hastanelerinde bir takım testler yaptırmamızı söyledi. Bu hastalık bir tarafın diğer bir tarafa oranla daha hızlı büyemesiymiş. Bu da ileride bebekde böbrek ve böbrek üstü bezlerinde tümör ihtimalini artırıyormuş. Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Bu testlerin yapılacağı üniversite hastanelerini aradık ve Hacettepe ve Gazi 1 yıl sonraya randevu veriyodu. Tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde Genetik bölümü yokmuş ve sadece üniversite hastanelerinde yaptırabileceğimizi söylediler. Hacettepenin özelinden 1 ay sonrasına randevu alabildik ama ben o kadar süre de dayanamazdım. Hacettepede bir tanıdık aracılığıyla 1 hafta sonrasına özelden randevu alabildik. Randevu sabahı erkenden hastanedeydik. Etraftaki çocukları görünce ağladım hep. Hepsi özürlüydüSıramız geldi ve muayene olduk. Prof muayene etti ve bu tarz bir hastalığın ayda 2 kez onlara geldiğini sonuçları görünce olumlu olumsuz olacağına karar vereceğini söyledi. Çoğu anne baba farketmiyor bile korkmayın dedi. O testlerin onkolojide yapılacağını söyleyip tüm muayeneyi bitirdi ve onkolojiye sevk ettirdi. Onkoloji çocuk bölümünü görmenizi hiç istemem ( Küçücük bebekler yanlarında kocaman makinalara bağlı geziyolar Sekreterden randevuyu hemen aldık. Sekreter burdaki bebeklerin yanında bu hastalık değil korkmayın dedi. Doktora girdik muayene sonucunda o da Hemihipertrofi teşhisini koydu ve testleri istedi. Aynı gün içinde bütün testleri yaptırdık ve şükürler olsun Rabbime testlerin hepsi temiz çıktı. Kısacası bebeğimde tümör yok. 1 Yaşına kadar 3 ayda bir ,1 yaşından sonra 6 ayda bir 7 yaşına kadar ultrasonla kontrol edilecek. Diğer bebeklere oranla tümör olma ihtimali biraz daha fazlaymış bizim bebeğimizde. Doktor hemen sanmaki sizin bebeğinizde tümör olacak dedi. Ben hastanedekileri görünce halima şükrettim ve diğer bebekler için üzülmeye başladım. Ben gerekirse her ay ultrason çekilmesine razıyım. Zaten rutin kontrollerimiz ayda bir yapılıyor. Size tavsiyem bebeğinizin vücudunu iyi inceleyin. Bizimki kolay ayırd edielemez bir farktı.
Kızlar siz asitli içecek ve süt içiyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?