2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 6 aylık old. 3 tane dişim varmıştı bakalım bizimkininde eller ağızda sürekli görücez ne olacağını

merhaba kızlar benım gogus ucunun etrafında sıvılce gıbı şeyler cıktı neden boyle olan varmı aranızda nasıl gecer bılgınız varmı

Herkese selam kızlar;
Uzun zamandır yoktum.Oğlum şimdi uyudu da rahatça internete girebildim. Dünyanın en güzel şeyiymşl anne olmak...

[
Herkese selam kızlar;
Uzun zamandır yoktum.Oğlum şimdi uyudu da rahatça internete girebildim. Dünyanın en güzel şeyiymşl anne olmak...

selam hoşgeldin. hala avatarında gelinlikli foton var. doymadın mı kız bakmaya? bebişinin fotosunu koyda görelim kaydirigubbakcemile3

[

selam hoşgeldin. hala avatarında gelinlikli foton var. doymadın mı kız bakmaya? bebişinin fotosunu koyda görelim kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım...
Pc ye yeni format atıldı:) Şimdi oğlumun fotolarını bulmaya çalışıyorum flash diskden:)) Tam iş üstünde yakaladın beni:))kaydirigubbakcemile

Kızlar size oğlumla ilgili birşeyler anlatacağım;
Bundan 1 ay öncesinde oğlumun sol kolunda sağ koluna oranla bir şişlik farkettik ve hemen doktora gittik. Doktorumuz inceledi ve Hemihipertrofi diye bir hastalık olabileceğini ve üniversite hastanelerinde bir takım testler yaptırmamızı söyledi. Bu hastalık bir tarafın diğer bir tarafa oranla daha hızlı büyemesiymiş. Bu da ileride bebekde böbrek ve böbrek üstü bezlerinde tümör ihtimalini artırıyormuş. Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Bu testlerin yapılacağı üniversite hastanelerini aradık ve Hacettepe ve Gazi 1 yıl sonraya randevu veriyodu. Tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde Genetik bölümü yokmuş ve sadece üniversite hastanelerinde yaptırabileceğimizi söylediler. Hacettepenin özelinden 1 ay sonrasına randevu alabildik ama ben o kadar süre de dayanamazdım. Hacettepede bir tanıdık aracılığıyla 1 hafta sonrasına özelden randevu alabildik. Randevu sabahı erkenden hastanedeydik. Etraftaki çocukları görünce ağladım hep. Hepsi özürlüydü Sıramız geldi ve muayene olduk. Prof muayene etti ve bu tarz bir hastalığın ayda 2 kez onlara geldiğini sonuçları görünce olumlu olumsuz olacağına karar vereceğini söyledi. Çoğu anne baba farketmiyor bile korkmayın dedi. O testlerin onkolojide yapılacağını söyleyip tüm muayeneyi bitirdi ve onkolojiye sevk ettirdi. Onkoloji çocuk bölümünü görmenizi hiç istemem( Küçücük bebekler yanlarında kocaman makinalara bağlı geziyolar Sekreterden randevuyu hemen aldık. Sekreter burdaki bebeklerin yanında bu hastalık değil korkmayın dedi. Doktora girdik muayene sonucunda o da Hemihipertrofi teşhisini koydu ve testleri istedi. Aynı gün içinde bütün testleri yaptırdık ve şükürler olsun Rabbime testlerin hepsi temiz çıktı. Kısacası bebeğimde tümör yok. 1 Yaşına kadar 3 ayda bir ,1 yaşından sonra 6 ayda bir 7 yaşına kadar ultrasonla kontrol edilecek. Diğer bebeklere oranla tümör olma ihtimali biraz daha fazlaymış bizim bebeğimizde. Doktor hemen sanmaki sizin bebeğinizde tümör olacak dedi. Ben hastanedekileri görünce halima şükrettim ve diğer bebekler için üzülmeye başladım. Ben gerekirse her ay ultrason çekilmesine razıyım. Zaten rutin kontrollerimiz ayda bir yapılıyor. Size tavsiyem bebeğinizin vücudunu iyi inceleyin. Bizimki kolay ayırd edielemez bir farktı.

selam kızlar ya lütfen biriniz benim tickerı düzeltmeme yardım edin bide şu fotoları nasıl ekliyosunuz bende bebişimin fotosunu koyayım

günaydınnn... oruç tutuyor musuuz kızlarr? herkeze hayırlı ramazanlarr bu aradaa
ben de tutmak istedim ama bi türlü cesaret edemedim tutmayınc da ramazan öyle garip oluyor ki, yine de oğluşum için tutmayacağım herhalde
sıcaktandır canım değişik pozisyonlarda emzirmeyi dene, bir de hafifi hafifi üfle yüzüne ya da terleywn bi yerlerine emzirirken belki fer<hlar
bu nem beni oldurecek,gunde 4-5 kez dusa atiorum kendimi sacimi islatmadan, fayd etmior bebisle yapis yapisiz of
ay ben de aynısını yapıyordum dün eşime söyledm sen bizi su parasından götrceksin dedi, bugün girmycem duşa diye karar verdim kendi kendim şaka yaptı amam ben bu kadr alıngan değildim herhalde hamileyken bile kendi kendimi garipsiyorum ama içimden gelmiyor, iyi ki bir işim var diyorum içimen de para kazanmıyorum diye böyle bi şakadan bile alındığıma karar verdim
canım geçmiş olsun, daha erken aMA BİZ GAZI olduğunda sanki lazımlığa oturtuyormuşuşz gibi tutuyoruz biraz kucağımızdahafif harekt ederken işe yarıyor kimi zaman

tatlım 4-5 saat olmuyo ama 3 saat falan arayla sürüyo bizimki de emmiyo ancak uykudan uyanınca emiyo bir güzel daha sonra ağzına sürmüyolmaz:[/B]

arkadaslar bebeklerın ıstahsızlıgından bahsetmıssınız benım oglum emzırdıkten sonra 1 saat gecse yıne versem yıne alıyor hayır demıyo doymadıgından mı yoksa cok mu ıstahlı ne dersınız kılosuda normal sısman bır bebek degıl yanı[/QUOTE]
benimki istemese bile ben dakka başı mrme vermeye uğraşıyorum susuzluktandr bence
kabak çorbası nasıl bişey?
benim de oğlum sürekli suratını sıkıyor ovuşturuyor uykuya geçemediği için yapıyor bu sırada verdiğim em<iği de düşürüyor emazik olmadığığ için ağlıyor uyanıyor ama nasıl geçer bi fikrim yok sen bi yöntem buursan bana da söyle

başım dönüyor,miğdem bulanıyor ( inşalah düşündüğüm şey değildir,adet olmadan hamile kalınırmı ya?
herkes Allah korusun diyor ama bence öylese de güzel olur
spiral taktırdım ben 3aylık iğneler için hiç güzel şeyler duymadım çok bvozuyormuş düzeni

keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş 6.ayda keçi sütünden yapmaya karar verdim
keçi yoğurduyla mı mayalalsydın acaba maya inerk sütünden die tutmamış olablr mi?

merhaba kızlar benım gogus ucunun etrafında sıvılce gıbı şeyler cıktı neden boyle olan varmı aranızda nasıl gecer bılgınız varmı
bende de var bu sıcakta göğüs pedlerinin naylonlu kısmı değdiği için oluyor galiba ama naıl geçeçr bilmiyorum

Çok geçmiş olsun Nurem , o bekleme salonundaki ufak miniklere de Allah şifa versin inşallah. :Saruboceq:

Kızım çok kötü isilik oldu benim de 3 tane krem verdi doktor isilik yüzünden aşımızı 1 hafta erteledi ayrıca , çok üzgünüm şu anda moralim çok bozuldu , çocuğa bakamamışım gibi hissettim ne yazık ki mafoldumben

NUREM cok cok gecmıs olsun ayrıcada gözünüzaydın sonuclar ıyı cıkmıs.Rabbim bebeklerımızı tüm kötülüklerden korusun onların acısını bize göstermesin inşallah kızlar:Saruboceq:

Sağol canım... Amin Allah onların anne babalarına da sabır versin...

İsilik her bebekde olan bişey canım senle alakası yok ki sıcaktan oluyor. Geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım

nurem çok geçmş olsun canım ve hoşgeldin bu arada yoktun bayadır.

ben süt pek sevmem içmiyorum asitli içeceği de aynı şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…