2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım korunmadık,adet olmuyorum diye,gebe kalmadan öncede sadece 1kez korunmamıştık ve devrim oldu,olmaz yaa,inşallah değildir,adet olmadan kalınırmıki
Kızlar siz adet oldunuz mu? Ben olmadım daha...

çok geçmiş olsun canım

nurem çok geçmiş olsun canım şükürler olsun önemli birşey çıkmamış :Saruboceq:

nurem çok geçmş olsun canım ve hoşgeldin bu arada yoktun bayadır.

ben süt pek sevmem içmiyorum asitli içeceği de aynı şekilde..

Hepinize teşekkür ederim kızlar...

kız bebek anneleri bi sorum olucak bebeğin orasını nasıl temızlıyosunuz ben fazla elleyemıyorum korkuyorum bişe felan olur dıye dra sormayı unuttum:S

Nurem, canım çok geçmiş olsun.. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.
Canım ben süt seviyorum, ancak inek sütü bebişe gaz yaptığ için keçi sütü içiyorum. Peyniri de keçi alıyorum. asitli içecek olarak sadece maden suyu içiyorum. tesadüf dün Ender Saaç'taa duydum. meğer süt yaparmış

Ya ben sütü çok seviyorum corn flakes yiyorum mutlaka:) Bir de sıcaklardan asitli içecekde çok içiyorum. Hamileliğimde de içmiştim baya... Suçluluk duyuyorum bazen o yüzden sordum. Maden suyunu hiç içmiyorum(

Nuremcim canım zor günler atlatmışsınız ama herşey yolundaymış çok şükür, bununla gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Rabbim bebeklerimize sağlıklı, hayırlı, analı babalı ömürler nasip etsin.

Ben süt severim ama gaz yapar diye pek fazla içmiyorum, gazlı içecek arada kaçırıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum.

Ben de henüz adet olmadım.

Maden suyunu ben de duymuştum süt yapar diye.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı ömürler nasip etsin...

Ne zaman adet olucaz acaba?

Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı ömürler nasip etsin...

Ne zaman adet olucaz acaba?

Mesajımı okuyunca çok bencil hissettim kendimi Allah tüm bebkleri korusun, hepsine sağlık versin inşallah.
Canım emziren anneler 8-16 hafta içinde adet olabilirlermiş ama genelde daha uzun sürüyor diye duydum.

arkadaşlar, iki göğsünüzdede süt oranı aynımı ıkısıde doluyo?
benim sol göğsüm sağa nazaran az taş gibi olmuyo çok ama sağ göğsüm çok dolu ıkısııde emıyor kızım

Colerko canım teşekkür ederim...

Kızlar benim oğlum sol göğsümü hiç emmiyor. Denemediğim yöntem kalmadı ama almıyor işte. Sol göğsümü sağmaya çalışıyorum sütüm çoooook az. Sadece sağ göğsümden emzirebiliyorum onda da süt çook fazla....

çok geçmiş olsun. şükür temiz çıkmış

Kızlar siz asitli içecek ve süt içiyo musunuz?

süt içiyorum ve gaz yaptığına inanmıyorum. bazen gazoz içiyorum içim yanınca

ben solağım ve sanırım o nedenle sol göğsüm sağa göre 2kat süt veriyor ve daha büyük. sağ göğsüm bariz daha küçük. ve küçük olduğu için sanırım hemen doluyor, az süt doluyor ve kendi kendine atıyor

benimde birisi ddiğeri göre daha çok süt topluyor

sağ mı sol mu dikkat edin. bana ebe demişti. hangi elini kullanıyorsan o memen daha çok süt verir diye.
KIZLAR sabah süt sağmıştım soldan 150ml (tüm gece emzirmeyince bu kadar dolmuş) 50si ile yoğurt denedim olmadı attım. 100ü de az önce ılıttım. oğlan uyandı açım diye ağladı. 1aydır biberondan anne sütü vermiyordum (hoş o zaman da sevmiyordu) bir ağladı bir ağladı sormayın. diliyle itiyor memelerime doğru kafasını uzatıyor. ziyan olmasın diye perişan olduk. en son acık mememi verdim acık biberonu memeye dayayıp kandırarak içirmeye çalıştım ama kan ter içinde kaldım. halbuki biberondan şakır şakır geliyor akıllım içsene dimi. 10ml si kaldı döktüm. aman ne düşünüyorsa memem gitti mi diyor ne ağlıyor pooof

nuremcim çok geçmiş olsun bitanem. Allah diğer bebekleede acil şifa versin. ben geçen ay adet oldum ama bu ay henüz olmadım günüde geçti... belkide düzenim oluşmamıştır. sen sezeryan mı olmuştun yoksa normal mi?

:2:
Teşekkür ederim canım...
Canım ben normal doğumu çok istiyodum tam 40.haftamda suyum kalmadığından acil sezeryan oldum. Yoksa suni sancı filan denenecekti Adet olmamaya alıştım ben, bugün burda okuyunca aklıma geldi:) Ben neden adet olmuyorum diye düşündüm valla:))

Bana en iyi gelen sey, kirmizi sogan ile marul salatasi. Benim bir ara cok azaltmisti, o duzeltti. Bir de durmadan emzirdim.
Su listenin en basinda, onu biliyorsun zaten.

bende sezeryan oldum malesef. kısmet değilmiş normal. ama benim sezeryan süper geçti. 2. gün ayaktaydım yatapa hiç yatmadım bile. 1 hafa sonra evde temizlik bile yaptım o derece iyiydim yani.

Bana en iyi gelen sey, kirmizi sogan ile marul salatasi. Benim bir ara cok azaltmisti, o duzeltti. Bir de durmadan emzirdim.
Su listenin en basinda, onu biliyorsun zaten.

canım benim sağolasın verdiğin bilgiler için. ben sütüm bolken yediğim şeyleri yemeğe çalışıyorum. komposto çok yemiştim soda içiyordum birde süt içerdim akşamları onları yapmaya tekrar başladım. sütümün azalma sebebi ise işe başlayacağım pazartesi günü onu çok stres yaptım. bebeğim beni unutur diye çok korkuyorum. sanki gurbete gidecekmişim bebeğimi birdaha göremeyeceğim gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…