Kızlar siz asitli içecek ve süt içiyo musunuz?
Kızlar siz adet oldunuz mu? Ben olmadım daha...yok canım korunmadık,adet olmuyorum diye,gebe kalmadan öncede sadece 1kez korunmamıştık ve devrim oldu,olmaz yaa,inşallah değildir,adet olmadan kalınırmıki
çok geçmiş olsun canım
nurem çok geçmiş olsun canım şükürler olsun önemli birşey çıkmamış :Saruboceq:
nurem çok geçmş olsun canım ve hoşgeldin bu arada yoktun bayadır.
ben süt pek sevmem içmiyorum asitli içeceği de aynı şekilde..
Nurem, canım çok geçmiş olsun.. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.
Canım ben süt seviyorum, ancak inek sütü bebişe gaz yaptığ için keçi sütü içiyorum. Peyniri de keçi alıyorum. asitli içecek olarak sadece maden suyu içiyorum. tesadüf dün Ender Saaç'taa duydum. meğer süt yaparmış
Nuremcim canım zor günler atlatmışsınız ama herşey yolundaymış çok şükür, bununla gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Rabbim bebeklerimize sağlıklı, hayırlı, analı babalı ömürler nasip etsin.
Ben süt severim ama gaz yapar diye pek fazla içmiyorum, gazlı içecek arada kaçırıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum.
Ben de henüz adet olmadım.
Maden suyunu ben de duymuştum süt yapar diye.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ne zaman adet olucaz acaba?
benimde birisi ddiğeri göre daha çok süt topluyorarkadaşlar, iki göğsünüzdede süt oranı aynımı ıkısıde doluyo?
benim sol göğsüm sağa nazaran az taş gibi olmuyo çok ama sağ göğsüm çok dolu ıkısııde emıyor kızım
Kızlar size oğlumla ilgili birşeyler anlatacağım;
Bundan 1 ay öncesinde oğlumun sol kolunda sağ koluna oranla bir şişlik farkettik ve hemen doktora gittik. Doktorumuz inceledi ve Hemihipertrofi diye bir hastalık olabileceğini ve üniversite hastanelerinde bir takım testler yaptırmamızı söyledi. Bu hastalık bir tarafın diğer bir tarafa oranla daha hızlı büyemesiymiş. Bu da ileride bebekde böbrek ve böbrek üstü bezlerinde tümör ihtimalini artırıyormuş. Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Bu testlerin yapılacağı üniversite hastanelerini aradık ve Hacettepe ve Gazi 1 yıl sonraya randevu veriyodu. Tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde Genetik bölümü yokmuş ve sadece üniversite hastanelerinde yaptırabileceğimizi söylediler. Hacettepenin özelinden 1 ay sonrasına randevu alabildik ama ben o kadar süre de dayanamazdım. Hacettepede bir tanıdık aracılığıyla 1 hafta sonrasına özelden randevu alabildik. Randevu sabahı erkenden hastanedeydik. Etraftaki çocukları görünce ağladım hep. Hepsi özürlüydüSıramız geldi ve muayene olduk. Prof muayene etti ve bu tarz bir hastalığın ayda 2 kez onlara geldiğini sonuçları görünce olumlu olumsuz olacağına karar vereceğini söyledi. Çoğu anne baba farketmiyor bile korkmayın dedi. O testlerin onkolojide yapılacağını söyleyip tüm muayeneyi bitirdi ve onkolojiye sevk ettirdi. Onkoloji çocuk bölümünü görmenizi hiç istemem ( Küçücük bebekler yanlarında kocaman makinalara bağlı geziyolar Sekreterden randevuyu hemen aldık. Sekreter burdaki bebeklerin yanında bu hastalık değil korkmayın dedi. Doktora girdik muayene sonucunda o da Hemihipertrofi teşhisini koydu ve testleri istedi. Aynı gün içinde bütün testleri yaptırdık ve şükürler olsun Rabbime testlerin hepsi temiz çıktı. Kısacası bebeğimde tümör yok. 1 Yaşına kadar 3 ayda bir ,1 yaşından sonra 6 ayda bir 7 yaşına kadar ultrasonla kontrol edilecek. Diğer bebeklere oranla tümör olma ihtimali biraz daha fazlaymış bizim bebeğimizde. Doktor hemen sanmaki sizin bebeğinizde tümör olacak dedi. Ben hastanedekileri görünce halima şükrettim ve diğer bebekler için üzülmeye başladım. Ben gerekirse her ay ultrason çekilmesine razıyım. Zaten rutin kontrollerimiz ayda bir yapılıyor. Size tavsiyem bebeğinizin vücudunu iyi inceleyin. Bizimki kolay ayırd edielemez bir farktı.
Kızlar siz asitli içecek ve süt içiyo musunuz?
arkadaşlar, iki göğsünüzdede süt oranı aynımı ıkısıde doluyo?
benim sol göğsüm sağa nazaran az taş gibi olmuyo çok ama sağ göğsüm çok dolu ıkısııde emıyor kızım
benimde birisi ddiğeri göre daha çok süt topluyor
nuremcim çok geçmiş olsun bitanem. Allah diğer bebekleede acil şifa versin. ben geçen ay adet oldum ama bu ay henüz olmadım günüde geçti... belkide düzenim oluşmamıştır. sen sezeryan mı olmuştun yoksa normal mi?
kızlar merhaba,
benim sütüm çok azaldı. iki göğüsün toplamı 50 cc anca çıkıyor. napayım bana bir akıl verin. humana içtim bir hafta boyunca ama hiç fayda etmedi. şimdi komposto yapıyorum. 16 ağustosta iş başı yapıcam canım çok sıkılıyor bu yüzden. yavrumdan ayrı kalmak çok zor olucak. sütümü nasıl arttırayım... önceden taşıyordu mübarek
:2:
Teşekkür ederim canım...
Canım ben normal doğumu çok istiyodum tam 40.haftamda suyum kalmadığından acil sezeryan oldum. Yoksa suni sancı filan denenecektiAdet olmamaya alıştım ben, bugün burda okuyunca aklıma geldi:) Ben neden adet olmuyorum diye düşündüm valla:))
Bana en iyi gelen sey, kirmizi sogan ile marul salatasi. Benim bir ara cok azaltmisti, o duzeltti. Bir de durmadan emzirdim.
Su listenin en basinda, onu biliyorsun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?