2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gunde 2 bardak suticiyorum, gazli icecek de arada iciyorum, artik pek dikkat etmiyorum yediklerime zira bebegim emerken hava yuttugunda gazinin daha cok oldugunu gozlemledim, yedigim seyle artip azalmiyor.
memeye duzgun yerlestiremezsem uykuluyken falan cok hava yutuyor karnindan ses geliyor emerken o zaman gazi oluyor.

Dogru, cok zor olmali. Ben de hic geri donmek istemiyorum ama o da esimin bulacagi ise bagli. 1 ay once isten cikarildi hala ariyor.

Gecmis olsun. Gercekten herzaman halimize sukretmemiz gerek.

kızlar cıldırcam yardım edın ya.bugun butun gun kızım emmedı aclıktan agladı.oglen 12 de emdı ve bu saat oldu emmedı ınanırmısınız.sutumu sagıp kasıkla vermeye calıstım ama yarısını tukurdu bıraz verebıldım.bıberonuda almıyo sınır oldum agladım uzuldum kızım ac ac duruyo yaaaa yarın dr a gıdıcez ınsallah bı cozum bulur dua edın kızım acccc

herkese hayırlı ramazanlar iki gündür giremedim özlemişim burayı annemler bendeydi gece gittiler kardeşim kaldı benle bu sabah da kızım düştü çok kötü oldum 25 dk sonra kızım sanki bayıldı ne yapsak uyandıramadık babası geldi hemen acile göürdük devlete gittiğimizde biraz kendine gelimişdi ama bi noktaya bakıyodu sabit dr bi saat bekletti kızım kendine geldi ellerini azına götürdü güldü eski haline gelince gidebilirsiniz ama fışkırır tarzda kusması olunca gelin dedi filim falan çekmedi şimdi iyi uyuyor inşl bişey kalmöaz öldüm öldüm dirildim

geçmiş olsun canım benimde en kortugum sey düşmesi.ben oruç tutuyorum arkadaşlar oglumda doyuyor sütüm yetiyor.oglum kendini ayaklarıla itmeye başladı bugün bi görseniz çok güzel bi duygu degişmesini görmek yavrularımızın

canım inş bir sorun yoktur sıkma canını düzelir inş.buna bir bak belki işe yarar
Bebek Doktoru

canım geçmiş olsun çok zor bir durum bende çok korkuyorum inan bazen rüyamda bile düşürdüğümü görüyorum

canım saol inan tek çıtçıtlı badyle yatırıyorum.klimada yok evde ne yapacağımı şaşırdım.yaz gelse bi dert gelmese bi dert.bizim çocukların şansındanda en sıcak günleri yaşıyoruz.inş sıcaktandır başka bir sıkıntısı olmasında yoksa valla bikalk bi yat sinir oldum iyice

minoset icebiliyoruz diye biliyorum ben

çok şükür ilk günler gibi değil.en az bölünmeden 3 saat bile yetiyor
o günler neydi ya.yarım saat uykuyla gazman bir bebek,dikişler (((
minoset,parol ağrı kesiciler içilebiliyor.

evet biliyorum kızlar ama o öyle agrı kesiciyle gecicek bir agrı degildsi iğne olcaktım yada kas gevsetici bi hap almalıydım neyseki geçti şimdi çok şükür

çok büyük geçmiş olsun cnm Rabbim korusun kuzunu

günaydın kızlar .. geçmi,ş olsun canımmm çok çokk

canım büyük geçmiş olsun

Günaydın arkadaslar yüreğim ağzımda bugün eşim polis memuru ve dün gececiydi sabah aradı ben gelemıycem sen cocugu bırakıp ıse gıdersın dedı.hayırdır dedım iskitlerde 3.5 kıloluk bomba bulmuslar sımdı emnıyete cagırmıslar tesekkur ıcın.eger patlasaymıs ıskıtler havaya ucardı demısler cok korktum ya patlasaydı o an diye.eşim cocugumuza bagısladı Allah dedı.

geçmiş olsun çatlakta kötü ya kızımı gazını çıkartırken ağlarıd anım yavrum allah kolaylık versinn ben zeytin yağı sürdümpoposuna canımm şimdi daha iyiyiz ama hala mızıldanıyo gaz çıkartırkenn
geçmiş olsun ya bizde eşimle hep sağlıklı evlat verdiği için şükrediyoruz en büyük servet o çünküüü
canımm öyle düşünme bak memeleketten buraya geldik aravbadan indik uyuyodu kıyamadım uyandırmıya öyle yattı ama ev yanıyodu bir badiyle yattığı halde ertesi gün isilik oldu sıcaklardan herşey moralini bozma günde 3 kere ılık suyla yıkıyoruz düzeliyo oluyop az terlese yine aynı oluyo havalar ılınınca düzelir kendini suçlama
kız bebek anneleri bi sorum olucak bebeğin orasını nasıl temızlıyosunuz ben fazla elleyemıyorum korkuyorum bişe felan olur dıye dra sormayı unuttum:S
ben önden arkaya doğru siliyorum canımmm
canım ya inş düzelir git doktora bakalımm niye almıyo acaba gögsünü yıka ver canım benlki terli olursun ne bilim kokar emmek istemezz
çok üzüldüm ya şükür düzelmil ama geçmiş olsun
allah korumuş canımmm şükürr allah yavrularımızıda bizide korusunn

allah korumuş canım. azdılar yinee bu canavarlar kendi başlarını yesinler inş. o kadar masum günahsız insanı mahvettiler

günaydın kızlar
abera çok geçmiş olsun canım
arcak81 allah korumuş canım rabbim hepimizi korusun
dün gece felaket sıcaktı kuzum bir türlü uyuyamıyordu badisinide çıkardım göğsüne ince bir mendil örttüm sadece beziyle yatırdım rahatladı. allah bu sıcakları hayra çıkarsın önceki gece saat 5:30 da bir deprem oldu eyvah dedim allahtan arkası gelmedi ama sabaha kadar planlar yaptım bebeğimi nasıl korurum diye allah korusun hepimizi :Saruboceq:

relax canım inş bi çözüm bulursunuz ya neden okadar saat emmiyorki acaba, iştahsızlık arada oluyormuş bebeklerde inş bi prob yoktur.

abera çok gçmiş olsun tatlım benim bebeğim de düşmüştü özele gittik bişey yok diye geri göndermişlerdi ama benim içim rahat etmemişti eğitim araşt. hastanesinde beyin cerrahisine gittik tomografi istedi çok şükür bişey yoktu. Allah korusun yavrularımızı çok iyi anlıyorum seni ömrümden ömür gitmişti..

arcak geçmiş olsun ALlah korumuş eşini. iyice azıttılar ya Allah bu mübarek günde ülkemizi şer güçlerden arındırsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…