kızlarr..kayınvalidemler var pek giremiyorum internete...özledim sizi:)
bu arada bugün adet oldum.darısı başınıza..geçmişi okuyamadım henüz...yerimseniben
merhaba kızlar ya herkes sıcaklardan şikayetçi Allah yardımcımız olsun.eşim dün askere gitti çok şükür dualarım kabul oldu ögretmen askerlik çıktı 18 gün yapcak.
kızlar ya bugun saçlarıma röfle yaptırcaktım ama tedirgin oldum acaba kızıma zararı olurmu?aranızda yaptıran varmı?uzun sürede anne sütüyle beslemeyi düşünüyorumbilmiyorumkismile
merhaba kızlar ya herkes sıcaklardan şikayetçi Allah yardımcımız olsun.eşim dün askere gitti çok şükür dualarım kabul oldu ögretmen askerlik çıktı 18 gün yapcak.
kızlar ya bugun saçlarıma röfle yaptırcaktım ama tedirgin oldum acaba kızıma zararı olurmu?aranızda yaptıran varmı?uzun sürede anne sütüyle beslemeyi düşünüyorumbilmiyorumkismile
Allah kavuştursun canım nasıl oluyo öğrt. askerlik:uhm: 18 gün süpermş:hooray:
çok sıcaaaaaaaaaak..
soktum paşamı banyoya anca kendine geldi çocuk..
uykum var ama uyuyamıyorummmmmmmmmmmm poffffffalsanaalsanasmile
beimde uykumvar basım ,gözüm agrıyo bizimki gece yine kıpırdanıp durdu benı uyutmadı.bi eve gitsem de yatabilsem keşke biraz
kızlar cıldırcam yardım edın ya.bugun butun gun kızım emmedı aclıktan agladı.oglen 12 de emdı ve bu saat oldu emmedı ınanırmısınız.sutumu sagıp kasıkla vermeye calıstım ama yarısını tukurdu bıraz verebıldım.bıberonuda almıyo sınır oldum agladım uzuldum kızım ac ac duruyo yaaaa yarın dr a gıdıcez ınsallah bı cozum bulur dua edın kızım acccc
bende aynı terane kızlar..izmir yanıyorrrdelikafadulden
kızımı hergün yıkıyorum ancak uyuyor cnm ya pişti resmen klimeda çarpıyor hemen napcamı şaşırıyorum
bu arada elini agzına sokuyor sürekli dün çok fena kustu ne varsa çıkardı napıcam bilmiyorum
bende aynı terane kızlar..izmir yanıyorrrdelikafadulden
kızımı hergün yıkıyorum ancak uyuyor cnm ya pişti resmen klimeda çarpıyor hemen napcamı şaşırıyorum
bu arada elini agzına sokuyor sürekli dün çok fena kustu ne varsa çıkardı napıcam bilmiyorum
canım bende boyatıcaktım ama benimde içime kurt düştüğü için doktora sordum. oda diplerini boyatma ,anne sütüne geçiyo dedi.ek gıda verene kadar en azından 6 aya kadar beklededi. benim saçım zaten siyah uçlarında farklı bi renk vardı. bende uçlarını siyaha boyattım.çokta güzel oldu.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?