2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar kızlar
geçmişe biraz baktım Rabbim yavrularımızı bizleri korusun
hergün şükretmek lazım beterin beteri var Allahım esirgesin herkes yavrusunu saglıkla huzurla büyütsün inşallah

kızlarr..kayınvalidemler var pek giremiyorum internete...özledim sizi:)
bu arada bugün adet oldum.darısı başınıza..geçmişi okuyamadım henüz...yerimseniben

merhaba kızlar ya herkes sıcaklardan şikayetçi Allah yardımcımız olsun.eşim dün askere gitti çok şükür dualarım kabul oldu ögretmen askerlik çıktı 18 gün yapcak.
kızlar ya bugun saçlarıma röfle yaptırcaktım ama tedirgin oldum acaba kızıma zararı olurmu?aranızda yaptıran varmı?uzun sürede anne sütüyle beslemeyi düşünüyorumbilmiyorumkismile

Allah kavuştursun canım nasıl oluyo öğrt. askerlik:uhm: 18 gün süpermş:hooray:

Allah kavuştursun canım..

çok sıcaaaaaaaaaak..
soktum paşamı banyoya anca kendine geldi çocuk..
uykum var ama uyuyamıyorummmmmmmmmmmm poffffffalsanaalsanasmile

beimde uykumvar basım ,gözüm agrıyo bizimki gece yine kıpırdanıp durdu benı uyutmadı.bi eve gitsem de yatabilsem keşke biraz

Allah kavuştursun canım nasıl oluyo öğrt. askerlik:uhm: 18 gün süpermş:hooray:

tatlım bildigim kadarıyla sadece 18 gün birliğinde kalıp sonra görev yaptıgı yerden askerliğine devamm ediyor ögretmen olara..maaşta bir fark oluyor sanırım

gözünaydın öğretmen asker eşii hadi bakalım hayırlı olsunopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok sıcaaaaaaaaaak..
soktum paşamı banyoya anca kendine geldi çocuk..
uykum var ama uyuyamıyorummmmmmmmmmmm poffffffalsanaalsanasmile

beimde uykumvar basım ,gözüm agrıyo bizimki gece yine kıpırdanıp durdu benı uyutmadı.bi eve gitsem de yatabilsem keşke biraz

bende aynı terane kızlar..izmir yanıyorrrdelikafadulden
kızımı hergün yıkıyorum ancak uyuyor cnm ya pişti resmen klimeda çarpıyor hemen napcamı şaşırıyorum

bu arada elini agzına sokuyor sürekli dün çok fena kustu ne varsa çıkardı napıcam bilmiyorum

bazen benim oğlan da emmiyor. ayakta emziriyorum ya da onu yatırıp mememi dayıyorum ozman alıyor. değişik şekilde emzirmeyi denesen

Allah kavuştursun. bence 6.ayını bekle röfle için

izmir ah yaktı bizi deee

bu arada elini agzına sokuyor sürekli dün çok fena kustu ne varsa çıkardı napıcam bilmiyorum[/QUOTE]

bizimkide oyle hatta iki elini bıreden sokuyor bazen o da yetmıyor bılegını kolunu sokuyor emıyor yaa ablamla gorustum az once kızartmıs kolunu emmektenakannehir

abera canım çok geçmiş olsun, Ömer Çağan da 2 aylıkken kanepeden düşmüştü, durumunda bir gariplik yoktu kafa üstü de düşmedi ama ben çok kortum hastanme gittik hemen, röntgen çekildi Allah'a şükür problem olmadı. Sen takip et sürekli, bir değişiklik farkedersen götür tekrar hemen. İnşallah bununla gelmiş geçmiş olur.

Arcak canım çok geçmiş olsun, Allah eşlerimizi, yavrrularımızı, bizleri korusun, ayırmasın inşallah. Anklara'da ne çok bomba yakalanıyor ya, insan dışarı çıkmaya korkacak.

sevvvgi Allah kavuştursun, oh ne güzel askerlik o öyle 18 gün

hayirli olsun esinin durumu :)
ben hamileyken bile yaotirdim roflemi sanirim 7 ayliktim.

benimkinin de parmagi, yumrugu bazen iki eli birden agzinda :) napacagimiz basit, hicbirsey :) dogal birsey bu

Bu ara bebişler ellerinin tadına doyamıyorlar demekki. Bizimkide öyle iki elini birden emmeye çalışıyor, arada kolu da nasibni alıyor tabi. Demekki bu gelişme döneminin bir özelliği bu.

slm kızlar uzun süredir giremedim memlekete annemlerin yanına gitmiştim
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir.
annemin yanında çok rahattık şimdi geldik ev taşıycaz bi de çok zorlancam kesin

canım bende boyatıcaktım ama benimde içime kurt düştüğü için doktora sordum. oda diplerini boyatma ,anne sütüne geçiyo dedi.ek gıda verene kadar en azından 6 aya kadar beklededi. benim saçım zaten siyah uçlarında farklı bi renk vardı. bende uçlarını siyaha boyattım.çokta güzel oldu.:lepi:

ben sacıma gölge yaptırdım alt zemındekı boyayı bıtkısel yaptırdım.gölge dipten olmadıgı ıcın normal boya kullandılar

kızlar ya biz hala geceleri 3-4 saat uyumayı beceremiyoruz en fazla 1,5-2 saat kafam sepet gibi ne zaman düzene girecek acaba???bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…