2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kavuştursun canım nasıl oluyo öğrt. askerlik:uhm: 18 gün süpermş:hooray:

Allah kavuştursun canım..

gözünaydın öğretmen asker eşii hadi bakalım hayırlı olsunopuyorumnanaktan[/QUOTE]

teşekkür ederim herkese opuyorumnanaktan ögretmen askerlikte,18 gün burdurda askerlik yapılıyo sonrada doguda herhangi bir ilde ögretmen olarak görev yapıyo ve süper oluyo :sm_cool: hep içimizde bir sıkıntıydı askerlik insan anne evindede kalsa kocişini evini çok özlüyo... şafak 17...........

aslında boyatmak içime sinmiyo ama kızım ek gıdaya başladıgında nerde olucm bilmedigim için bayrama boyalı girmek istiyodum.eşimde şüpeli bile olsa boyatma dedi.kınamı denesem acaba hem bakımda olurCADIARZU

saçlardan konu açılmışken duşa girmeye korkuyorum acayip saçlarım dökülüyo öyle böyle değil sizlerinde öyle mi ????saçlarım hemileyken bayağı uzadı bende doğumdan sonra kendi saçımın olduğu yere kadar kestirdim herkes yeni mi boyattım diye soruyo doğal değişiklik oldu :)))

teşekkür ederim herkese opuyorumnanaktan ögretmen askerlikte,18 gün burdurda askerlik yapılıyo sonrada doguda herhangi bir ilde ögretmen olarak görev yapıyo ve süper oluyo :sm_cool: hep içimizde bir sıkıntıydı askerlik insan anne evindede kalsa kocişini evini çok özlüyo... şafak 17...........

He he ben Burdurluyum şu an da Burdurdayım, annemlerde. Bize gelsene

benim de saçlarım çok dökülüyor, doğum sonrası hormonlar düşüşe geçtiğinden normalmiş.

ben de haftaya saçımı boyatıcam......beyazlarım çıktı iyice kendimi kötü hissediyorum ....diplerini boyatmam....

kızımın park yatagını birde salıncak aldık..
çok şükür oyalayabilecegim birşeyler bulduk salıncaga oyuncakta astım ona bakıp duruyor arkadaş oldular kendi kendine oynuyor onunla:)

slm kızlar sıcaklar mahvediyor hepimizi, okuduğum mesajlardaki dertler de sıcaktan değilse bile aa sıcak yüzünden şöyle olmuştur da böyle olmuştur diye bağlıyorum melekleri düşürenlere geçmiş olsun kırıktan faln çok korkmuyorum ben daha çok esnekler de iştekafa üstü düşmeleri faln Allah korusun inşallah sağlıkla büyütürüz hepimiz kuzularımızı

kızlar ya biz hala geceleri 3-4 saat uyumayı beceremiyoruz en fazla 1,5-2 saat kafam sepet gibi ne zaman düzene girecek acaba???bilmiyorumkismile

aynen 3 saat aralıksız uyursa şükrediyrum..laelaelaelaelae
kızlar resim eklemek istiyorum nasıl öğretecek olan var mı

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

bu adreste ayrıntılı anlatılıyor canım

çok geçmiş olsun canım,birşey çıkmadığına sevindim.
Allah korusun!!!kötü düşünme hiç bir zaman.
Allah kavuştursun,benim eşimde evliliğimizin 1. yılında kısa dönem olarak

selam hanımlar;
2 gündür giremedim;dün eşimi yolcu ettim:gitme:,iş için yurtdışına gitti,10 gün yok ve bugün evlilik yıldönümümüz:a015:bende kızımla başbaşa kutlayacağım herhalde;4. yılımız bitti bugün,zaman ne kadar çabuk geçiyor,sanki dün evlenmişiz gibi herşey

Allah kavuştursun canım...
Ben bebeğimin 40 ı çıktıktan sonra hemen röfle yaptırdım. Bir sorun da yaşamadım:)

çocuğun doğum kağıdı veya kimlik fotokopisi,120 günlük vizite kağıdı,hastaneden aldığın para kağıdı sgk ya götürüyosun ordanda bi kağıt veriyolar doldurup işyerine kaşeletiyosun 15 gün sonrada herhangi bi postaneden alıyosun ben yeni aldım

Allah kavuştursun canım...
Ben bebeğimin 40 ı çıktıktan sonra hemen röfle yaptırdım. Bir sorun da yaşamadım:)

teşekkür ederim herkese...a.s.

hayırlı akşamlar
bugun çok bunalttı kızım beni sağolsun :) gunduz 1.30 saat uyudu oda toplam değil ara ara son 1 saattır uykusuzluktan kıpkırmızı oldu gözlerı kucagımd auyuyo bırakıyorum uyanıyo anca daldı tbi uyanmazsa bi buyuseydı:)
yarıın dr kontrolumuz var bakalım enfeksıyonu geçmişmi bırde şu çatlak olayı inş geçer yakın zmanda

selam kızlar naber iki gündür giremedim dün kayınvaldemleri iftara aldım temizlikti yemekti derken öldüm valla çocukla çok zor oluyomuş. bugün başım çatlıyo ağrıkesici aldım ama saatlerdir geçmedi sıcaktan galiba.
eşim iki günnlüğüne şehirdışına gidicek bnde kaınvaldemlerde kalıcam ( onlar oruç tutuyolar ben tutamadığım için napıcam bilmiyorum kimseye rahatsızlık vermek istemem bu konuda neyse idare etmeye çalışıcaz bakalım.
geçmişi okumadım herkesler iyidir umarım

iftara misafir bende almak istıyorumda hiç dötüme guvenemıyorum :)) zor ya maşallah sana başın ağrısıda geçer inş benım eşimde ara ara gıdıyor ama ben evde kalıyorum rahat edıyomusun yanlız orda ?

canım çok geçmiş olsun. alllah tüm bebişlerimizi korusun. özlettin kendini canım uzun zamandır yokun. hoş bende heran burda değilim çcuklardan bize çok fırsat kalmıyo artık :))
canım bununla geçmiş olsun alla korusun sizleri.

kızlar ben kırkımçıktıktan sonra adet oldum bir hafta falan sürdü ama ondan sonra birdaha olmadım neden sizce kızlar.
birde acaip saçlarım dökülmeye başladı sizin saçlar ne durumda bn önümüzdeki hafta kestirip bi röfle yaptırıcam kendimden nefret ediyorum bi değişiklik olsun. zaten 1 gram veremedim sinir oluyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…