Allah kavuştursun canım nasıl oluyo öğrt. askerlik:uhm: 18 gün süpermş:hooray:
Allah kavuştursun canım..
canım bende boyatıcaktım ama benimde içime kurt düştüğü için doktora sordum. oda diplerini boyatma ,anne sütüne geçiyo dedi.ek gıda verene kadar en azından 6 aya kadar beklededi. benim saçım zaten siyah uçlarında farklı bi renk vardı. bende uçlarını siyaha boyattım.çokta güzel oldu.:lepi:
saçlardan konu açılmışken duşa girmeye korkuyorum acayip saçlarım dökülüyo öyle böyle değil sizlerinde öyle mi ????saçlarım hemileyken bayağı uzadı bende doğumdan sonra kendi saçımın olduğu yere kadar kestirdim herkes yeni mi boyattım diye soruyo doğal değişiklik oldu :)))
kızlar ya biz hala geceleri 3-4 saat uyumayı beceremiyoruz en fazla 1,5-2 saat kafam sepet gibi ne zaman düzene girecek acaba???bilmiyorumkismile
kızlar resim eklemek istiyorum nasıl öğretecek olan var mı
çok geçmiş olsun canım,birşey çıkmadığına sevindim.Kızlar size oğlumla ilgili birşeyler anlatacağım;
Bundan 1 ay öncesinde oğlumun sol kolunda sağ koluna oranla bir şişlik farkettik ve hemen doktora gittik. Doktorumuz inceledi ve Hemihipertrofi diye bir hastalık olabileceğini ve üniversite hastanelerinde bir takım testler yaptırmamızı söyledi. Bu hastalık bir tarafın diğer bir tarafa oranla daha hızlı büyemesiymiş. Bu da ileride bebekde böbrek ve böbrek üstü bezlerinde tümör ihtimalini artırıyormuş. Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Bu testlerin yapılacağı üniversite hastanelerini aradık ve Hacettepe ve Gazi 1 yıl sonraya randevu veriyodu. Tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde Genetik bölümü yokmuş ve sadece üniversite hastanelerinde yaptırabileceğimizi söylediler. Hacettepenin özelinden 1 ay sonrasına randevu alabildik ama ben o kadar süre de dayanamazdım. Hacettepede bir tanıdık aracılığıyla 1 hafta sonrasına özelden randevu alabildik. Randevu sabahı erkenden hastanedeydik. Etraftaki çocukları görünce ağladım hep. Hepsi özürlüydüSıramız geldi ve muayene olduk. Prof muayene etti ve bu tarz bir hastalığın ayda 2 kez onlara geldiğini sonuçları görünce olumlu olumsuz olacağına karar vereceğini söyledi. Çoğu anne baba farketmiyor bile korkmayın dedi. O testlerin onkolojide yapılacağını söyleyip tüm muayeneyi bitirdi ve onkolojiye sevk ettirdi. Onkoloji çocuk bölümünü görmenizi hiç istemem ( Küçücük bebekler yanlarında kocaman makinalara bağlı geziyolar Sekreterden randevuyu hemen aldık. Sekreter burdaki bebeklerin yanında bu hastalık değil korkmayın dedi. Doktora girdik muayene sonucunda o da Hemihipertrofi teşhisini koydu ve testleri istedi. Aynı gün içinde bütün testleri yaptırdık ve şükürler olsun Rabbime testlerin hepsi temiz çıktı. Kısacası bebeğimde tümör yok. 1 Yaşına kadar 3 ayda bir ,1 yaşından sonra 6 ayda bir 7 yaşına kadar ultrasonla kontrol edilecek. Diğer bebeklere oranla tümör olma ihtimali biraz daha fazlaymış bizim bebeğimizde. Doktor hemen sanmaki sizin bebeğinizde tümör olacak dedi. Ben hastanedekileri görünce halima şükrettim ve diğer bebekler için üzülmeye başladım. Ben gerekirse her ay ultrason çekilmesine razıyım. Zaten rutin kontrollerimiz ayda bir yapılıyor. Size tavsiyem bebeğinizin vücudunu iyi inceleyin. Bizimki kolay ayırd edielemez bir farktı.
Allah korusun!!!kötü düşünme hiç bir zaman.Günaydın arkadaslar yüreğim ağzımda bugün eşim polis memuru ve dün gececiydi sabah aradı ben gelemıycem sen cocugu bırakıp ıse gıdersın dedı.hayırdır dedım iskitlerde 3.5 kıloluk bomba bulmuslar sımdı emnıyete cagırmıslar tesekkur ıcın.eger patlasaymıs ıskıtler havaya ucardı demısler cok korktum ya patlasaydı o an diye.eşim cocugumuza bagısladı Allah dedı.
Allah kavuştursun,benim eşimde evliliğimizin 1. yılında kısa dönem olarakmerhaba kızlar ya herkes sıcaklardan şikayetçi Allah yardımcımız olsun.eşim dün askere gitti çok şükür dualarım kabul oldu ögretmen askerlik çıktı 18 gün yapcak.
kızlar ya bugun saçlarıma röfle yaptırcaktım ama tedirgin oldum acaba kızıma zararı olurmu?aranızda yaptıran varmı?uzun sürede anne sütüyle beslemeyi düşünüyorumbilmiyorumkismile
merhaba kızlar ya herkes sıcaklardan şikayetçi Allah yardımcımız olsun.eşim dün askere gitti çok şükür dualarım kabul oldu ögretmen askerlik çıktı 18 gün yapcak.
kızlar ya bugun saçlarıma röfle yaptırcaktım ama tedirgin oldum acaba kızıma zararı olurmu?aranızda yaptıran varmı?uzun sürede anne sütüyle beslemeyi düşünüyorumbilmiyorumkismile
teşekkür ederim herkese opuyorumnanaktan ögretmen askerlikte,18 gün burdurda askerlik yapılıyo sonrada doguda herhangi bir ilde ögretmen olarak görev yapıyo ve süper oluyo :sm_cool: hep içimizde bir sıkıntıydı askerlik insan anne evindede kalsa kocişini evini çok özlüyo... şafak 17...........
He he ben Burdurluyum şu an da Burdurdayım, annemlerde. Bize gelsene
malesef ben burdurda degilim eşim orada ben annemlerdeyim.burdur çok sıcakmış galiba ya Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sevvgi Allah kavuştursun....
Allah kavuştursun,benim eşimde evliliğimizin 1. yılında kısa dönem olarak
Allah kavuştursun canım...
Ben bebeğimin 40 ı çıktıktan sonra hemen röfle yaptırdım. Bir sorun da yaşamadım:)
selam kızlar naber iki gündür giremedim dün kayınvaldemleri iftara aldım temizlikti yemekti derken öldüm valla çocukla çok zor oluyomuş. bugün başım çatlıyo ağrıkesici aldım ama saatlerdir geçmedi sıcaktan galiba.
eşim iki günnlüğüne şehirdışına gidicek bnde kaınvaldemlerde kalıcam( onlar oruç tutuyolar ben tutamadığım için napıcam bilmiyorum kimseye rahatsızlık vermek istemem bu konuda neyse idare etmeye çalışıcaz bakalım.
geçmişi okumadım herkesler iyidir umarım
canım çok geçmiş olsun. alllah tüm bebişlerimizi korusun. özlettin kendini canım uzun zamandır yokun. hoş bende heran burda değilim çcuklardan bize çok fırsat kalmıyo artık :))Kızlar size oğlumla ilgili birşeyler anlatacağım;
Bundan 1 ay öncesinde oğlumun sol kolunda sağ koluna oranla bir şişlik farkettik ve hemen doktora gittik. Doktorumuz inceledi ve Hemihipertrofi diye bir hastalık olabileceğini ve üniversite hastanelerinde bir takım testler yaptırmamızı söyledi. Bu hastalık bir tarafın diğer bir tarafa oranla daha hızlı büyemesiymiş. Bu da ileride bebekde böbrek ve böbrek üstü bezlerinde tümör ihtimalini artırıyormuş. Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Bu testlerin yapılacağı üniversite hastanelerini aradık ve Hacettepe ve Gazi 1 yıl sonraya randevu veriyodu. Tüm özel hastaneleri aradık hiçbirinde Genetik bölümü yokmuş ve sadece üniversite hastanelerinde yaptırabileceğimizi söylediler. Hacettepenin özelinden 1 ay sonrasına randevu alabildik ama ben o kadar süre de dayanamazdım. Hacettepede bir tanıdık aracılığıyla 1 hafta sonrasına özelden randevu alabildik. Randevu sabahı erkenden hastanedeydik. Etraftaki çocukları görünce ağladım hep. Hepsi özürlüydüSıramız geldi ve muayene olduk. Prof muayene etti ve bu tarz bir hastalığın ayda 2 kez onlara geldiğini sonuçları görünce olumlu olumsuz olacağına karar vereceğini söyledi. Çoğu anne baba farketmiyor bile korkmayın dedi. O testlerin onkolojide yapılacağını söyleyip tüm muayeneyi bitirdi ve onkolojiye sevk ettirdi. Onkoloji çocuk bölümünü görmenizi hiç istemem ( Küçücük bebekler yanlarında kocaman makinalara bağlı geziyolar Sekreterden randevuyu hemen aldık. Sekreter burdaki bebeklerin yanında bu hastalık değil korkmayın dedi. Doktora girdik muayene sonucunda o da Hemihipertrofi teşhisini koydu ve testleri istedi. Aynı gün içinde bütün testleri yaptırdık ve şükürler olsun Rabbime testlerin hepsi temiz çıktı. Kısacası bebeğimde tümör yok. 1 Yaşına kadar 3 ayda bir ,1 yaşından sonra 6 ayda bir 7 yaşına kadar ultrasonla kontrol edilecek. Diğer bebeklere oranla tümör olma ihtimali biraz daha fazlaymış bizim bebeğimizde. Doktor hemen sanmaki sizin bebeğinizde tümör olacak dedi. Ben hastanedekileri görünce halima şükrettim ve diğer bebekler için üzülmeye başladım. Ben gerekirse her ay ultrason çekilmesine razıyım. Zaten rutin kontrollerimiz ayda bir yapılıyor. Size tavsiyem bebeğinizin vücudunu iyi inceleyin. Bizimki kolay ayırd edielemez bir farktı.
canım bununla geçmiş olsun alla korusun sizleri.Günaydın arkadaslar yüreğim ağzımda bugün eşim polis memuru ve dün gececiydi sabah aradı ben gelemıycem sen cocugu bırakıp ıse gıdersın dedı.hayırdır dedım iskitlerde 3.5 kıloluk bomba bulmuslar sımdı emnıyete cagırmıslar tesekkur ıcın.eger patlasaymıs ıskıtler havaya ucardı demısler cok korktum ya patlasaydı o an diye.eşim cocugumuza bagısladı Allah dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?