2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yani rahat aslında ama yinede sıkılıyorum daha doğrusu sürekli kızımla ilgili herşeye müdahaleden bunalıyorum ama yinede kalıyorum. ramazan olduğu için tereddüt ediyorum işte ama iki gün sabredicez artık.

kolay gelsın sana canım bizdede ehrgun mudahele var çunkı karşılıklı oturuyoruz:)) benım saçlarım hamılelğimde hiç dokulmedı şu anda su gıbı akıyo...

ayyy özlem benimde saçlarım feci dökülüyor öle böle değil kel kalcam yaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile bide şu göğüsler ne zaman inicek eski halineeeeee

slm kızlar nasılsınız.. benımde saclarım cok dokuluyo.. anneme soyledıgımde bebegın senı baslamıs dedı..yanı eskıler oyle dermıs bebek anneyı ıyıce tanımaya basladıgında annenın sacları dokulurmus..sankı bana bebegım daha oncedende tanıyodu gıbı gelıyo ama neyse...

Canım emzirdiğin için adetinin düzenli olmaması normal, çoğumuz henüz adet olmadık bile. Benim de saçlarım feci dökülüyor, hormonların düşmesinden kaynaklanıyormuş. Ben de saçımı boyattım, çok kötüydü, iki renk dolaşıyordum resmen.
ayyy özlem benimde saçlarım feci dökülüyor öle böle değil kel kalcam yaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile bide şu göğüsler ne zaman inicek eski halineeeeee
Dur kız hemen inmesin ben böyle çok memnunum, he he eşimde tabi:kedi:

Benim annemde aynısını söyledi, eskilerde herşeye bir kılıf buluyorlarmış ha

Canım Ömer Çağan'da aynı, yerine koyunca açıyor hemen gözleri ve mızıldanmaya başlıyor iki gündür böyle. İnat edip almıyorum kucağıma, emziği atıyor ben veriyorum, bu şekilde 40dk uğraştım anca yorgun düşüp uyudu. Sıcaklardan sanırım, vantilatörü açınca rahatladı biraz çünkü.

Ben İpeknili ve Devrimimi merak ediyorum. Sarp morardı diye anlatmıştı nilüfer, doktora götürecekti, haber vermedi inşallah önemli birşeyi yoktur Sarp'ın. Devrimim de yok iki gündür, inşallah herşey yolundadır.

ölüyorum uykusuzluktan ya.. dakkada bir kalkıyo bu velet geceleri, bi de bu gece davulcu azıttı resmen 2 saat davulmu çalınır yaaaaaa pofffffff uyumak istiyorummmmmmmmm

teşekkürler canım, Allaha şükür iyiyiz, keyfi yerinde :)) perşembe cumaişe gittim, yerime bakan kişi masamı da kullanıyor tabi ben öyle ortalarda kaldım :) o yüzden giremedim nete... pazartesiden itibaren de yıllık izin kullanacağım.

herkese günaydın, güzel bir hafta sonu olsun inşallah opuyorumnanaktan

Nurem,Abera, Arcak, Aurorinci hepinize çok geçmiş olsun...
Sevgi Allah kavuştursun, günler su gibi geçsin inşallah..
Selin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah birlikte ve Allah kavuştursun..
Devrimim merak ettim seni, test yaptın mı?

gözümden kaçan birşeyler olduysa kusuruma bakmayın kızlar, ben girmeyeli baya sayfa olmuş :)

kızlar sanırım klima kullanmaktan endişe ediyosunuz ama ben haziranın başından beri klima kullanıyorum çok rahat ediyoruz.bazen gezmeye gittiğimiz yerlerde klima olmuyor.oğlum kesinlikle uyumuyor.doktorumuz direkt olarak üzerine gelmedikten sonra 25 26 derece sıcaklık onun rahat etmesini sağlayacaktır dedi.filtrelerini gün aşırı temizliyoruz enfeksiyon riskine karşı ama 24 saat açık klimamız odanın kapısını açık bırakıyorum diğer odaları kapatıyorum mutfak açık oluyo sadece orası da serinliyor ısı değişimi de olmuyor.bence bi deneyin derim.ısrarla ben de açmıcam klimayı diyodum ama bi gün oğlum 8 saat uyuyamadıktan sora arkadaşımın ısrarıyla açtım oğluşum uyuyp kaldı serinlikte.

saç dökülmesin egelince benim hamilelik öncesi çok fazla dökülürdü. hamilelikle durdu. 1 tane bile dökülmedi.şaşırdım babannem dediki çocuk yüzüne gülünce dökülecek tekrar dedi.şimdi oluk gibi akıyor malesef

canım çok sağol,iyiyiz şükür,miğde bulantılarıma ishalde eklenince anladıkki gebe değilim,ama yattım 2gün boyunca,babamda fıtık ameliyatı oldu,bir koltukta ben,birinde o,devrimde yerde uzandı,hiç üzmedi annesini,zavallı annem oruç haliyle 2hasta 1de bebek baktı,şimdi iyi herkes
nilüfercim hastalığın seğri değişince gerek duymadım

herkese günaydın kızlar,offf geçmişe bakamadım,devrimi ilk kez sabah yıkadık ve hiç uyumadığı kadar uyudu maşalah,bende dip köşe sildim süpürdüm,ter akıyor her yerimden,sizler nasılsınız nasıl,akşama birde misafirim var,allahtan anlayışlı insanlar,sen yemek yapma biz alıp geliceğiz dediler,saolsunlar

çok geçmiş olsun sana da babana da... yaa anneler gibisi yok valla,Allah başımızdan eksik etmesin..
saol canım

arcak,abare,nurem,auro çok geçmiş olsun
sevda allah kavuştursun
kızlar sadece bir kısmını okudum,şimdi tozlarıda alayım devrim uyanınca yapamam,görüşürüz

selam kızlar sıkıcı bir cumartesi günü eşim çalışıyor beni kayınvaldemlere bıraktı kayınvaldem uyuyor kayınpederim dolanıp duruyor şimdi kızımda uyudu bende sıkıntıdan patlıyorum. bide herkes oruç ben su bile içmeye çekiniyorum :bbo:

devrimim geçmiş olsun canım babana ve sana..anne gibisi yok vallahi..

oğlum uyudu şimdi çamaşırları hallettim bende ama gerisin yapmaya mecalim yokk..

özlem ben de olsam çekinirdim,evinde daha rahat ederdim yani yine iyi kalıyosun.

ay sorma canım kalıyorum ama nasıl. benim adama laf gitmiyoki çocuk olduktan sonra her an ailesiyle beraber olalım istiyo birbirimizi anlamıyoruz bu konuda sürekli kavga etmektense gelip kalıyorum bende napıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…