iftara misafir bende almak istıyorumda hiç dötüme guvenemıyorum :)) zor ya maşallah sana başın ağrısıda geçer inş benım eşimde ara ara gıdıyor ama ben evde kalıyorum rahat edıyomusun yanlız orda ?
yani rahat aslında ama yinede sıkılıyorum daha doğrusu sürekli kızımla ilgili herşeye müdahaleden bunalıyorum ama yinede kalıyorum. ramazan olduğu için tereddüt ediyorum işte ama iki gün sabredicez artık.
kızlar ben kırkımçıktıktan sonra adet oldum bir hafta falan sürdü ama ondan sonra birdaha olmadım neden sizce kızlar.
birde acaip saçlarım dökülmeye başladı sizin saçlar ne durumda bn önümüzdeki hafta kestirip bi röfle yaptırıcam kendimden nefret ediyorum bi değişiklik olsun. zaten 1 gram veremedim sinir oluyorum delikafadulden
Dur kız hemen inmesin ben böyle çok memnunum, he he eşimde tabi:kedi:ayyy özlem benimde saçlarım feci dökülüyor öle böle değil kel kalcam yaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile bide şu göğüsler ne zaman inicek eski halineeeeee
slm kızlar nasılsınız.. benımde saclarım cok dokuluyo.. anneme soyledıgımde bebegın senı baslamıs dedı..yanı eskıler oyle dermıs bebek anneyı ıyıce tanımaya basladıgında annenın sacları dokulurmus..sankı bana bebegım daha oncedende tanıyodu gıbı gelıyo ama neyse...
hayırlı akşamlar
bugun çok bunalttı kızım beni sağolsun :) gunduz 1.30 saat uyudu oda toplam değil ara ara son 1 saattır uykusuzluktan kıpkırmızı oldu gözlerı kucagımd auyuyo bırakıyorum uyanıyo anca daldı tbi uyanmazsa bi buyuseydı:)
yarıın dr kontrolumuz var bakalım enfeksıyonu geçmişmi bırde şu çatlak olayı inş geçer yakın zmanda
Ben İpeknili ve Devrimimi merak ediyorum. Sarp morardı diye anlatmıştı nilüfer, doktora götürecekti, haber vermedi inşallah önemli birşeyi yoktur Sarp'ın. Devrimim de yok iki gündür, inşallah herşey yolundadır.
canım çok sağol,iyiyiz şükür,miğde bulantılarıma ishalde eklenince anladıkki gebe değilim,ama yattım 2gün boyunca,babamda fıtık ameliyatı oldu,bir koltukta ben,birinde o,devrimde yerde uzandı,hiç üzmedi annesini,zavallı annem oruç haliyle 2hasta 1de bebek baktı,şimdi iyi herkesBen İpeknili ve Devrimimi merak ediyorum. Sarp morardı diye anlatmıştı nilüfer, doktora götürecekti, haber vermedi inşallah önemli birşeyi yoktur Sarp'ın. Devrimim de yok iki gündür, inşallah herşey yolundadır.
nilüfercim hastalığın seğri değişince gerek duymadımNurem,Abera, Arcak, Aurorinci hepinize çok geçmiş olsun...
Sevgi Allah kavuştursun, günler su gibi geçsin inşallah..
Selin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah birlikte ve Allah kavuştursun..
Devrimim merak ettim seni, test yaptın mı?
gözümden kaçan birşeyler olduysa kusuruma bakmayın kızlar, ben girmeyeli baya sayfa olmuş :)
nilüfercim hastalığın seğri değişince gerek duymadım
saol canımçok geçmiş olsun sana da babana da... yaa anneler gibisi yok valla,Allah başımızdan eksik etmesin..
devrimim geçmiş olsun canım babana ve sana..anne gibisi yok vallahi..
oğlum uyudu şimdi çamaşırları hallettim bende ama gerisin yapmaya mecalim yokk..
özlem ben de olsam çekinirdim,evinde daha rahat ederdim yani yine iyi kalıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?