2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar. bende 2010 mayıs annesiyim 8 mayısta oğlum eren aramıza katıldı. şimdiye kadar formu takip ediyordum. çok bunaldığım zamanlar sizlerinde yazdıklarınızı okuyup benzer şeyleri yaşadığımızdan dolayı rahatlıyorum.
bundan sonra sık yazışırız inşallah.
herkese sevgiler.

merhaba canım hoşgeldin bebeklerimiz aynı gün doğumluymuş ne güzel.

hoşgeldin canım konyalısın galiba

selam kızlar, uzuun zamandır bitmeyen bir misafir trafiğim var, oturamıyorum bilgisayarın başına,
hastalanan, bebişleri rahatsızlanan herkese geçmiş olsun
saç dökülmesinin en büyük nedenlerinden biri demir eksikliği yani kansızlık, benimde başladı bi haftadır, demir ilacı alıyorsunuz değil mi ihmal etmeyin kızlar
bu arada ben 40 ım çıktıktan sonra 3 kere regli oldum akannehir harıl harıl çalışıyo yumurtalıklarım kafamçokkarıştı

oğlum artık nesneleri tutmaya başladı. gece çok sık uyandığı için sabah kafam kalkmıyodu son uyandığındada onu yatağa yanıma almıştım ezmeyeyim diye onun tersi tarafına yattım elimde emziği ona gösteriyorum bir yandanda gözlerim kapalı açılmıyo bi baktım ki baş parmağıyla işaret parmağını uzatmış emziğini tutmaya çalışıyo fırladım yataktan çok güzel bi duyguydu sonra çıngırdağını uzattım onuda tuttu büyuyo yaramazlar valla :lepi:

masteng hoşgeldin... esmergunay, dr bana bir yemek kaşığıyla başla her gün çoğalt dedi. Bir de yemezse içine çok az pekmez kat dedi.

masteng hoşgeldinn..

esmergunay yoğurt vermeye başlıyomusun? mama mı alıyordu bebeğin? daha erkend eğilmi yaf ek gıda içinn

kızlAR şu yastığı gören duyan alan oldumu?? boğulmayı önleyci yastıkmış .

bizim oğlan yüzüstü çok rahatlıyor 3 gündür sabahları bunu farkettim. ıkınmalarını azalttı sanki öyle yatırmam. ama başında nöbet tutuyorum Allah korusun tehlikeli bi pozisyon malum..işe yarayan bişeyse almayı düşünüyorum bundan.

nidah canım bilmiyorum ama geceeleri yüzüstü yatırma bence bebek bunlar hiç bellı olmaz gunduzlerıde nöbet tutuyosan o yastğa gerek yok sen o yastığa koysanda defalarca gıdıp bakarsın anne yüreği çunkı:)) seninki ıkınıyo bızım kızda ıkınmayı bıraktı bacaklarını savuruyor uykusunda 2 satte bır emıyo sonrada kusamıyo tabi sonrada midesi sancı yapyo galıba ben buna yordum ama bilmıyorum
sizin bebişlerdede varmı bu durmadan sağa sola donuyo uykusunda bacak savururyo:)

benim kızım daha başlamadı elıne evrıyorum bı sure sonra bırakıyo bilinçsiz tutuyo yani erken oldugunu düşünuyorum zaten benım kız için ama babası çıngırak verıcek elıne ne buluyosa kızın elıne verıyo tutusun dıye:)) bıde gel gel dıyo sankı boynuna atlıcak daha şimdiden:)

erkekler pek bebekle konuşmayı bilmiyo galiba benimkide hadi kalk işe gidelim bana yardm et biraz diyo hrgün aynı şeyi söylüyo bizimkinde de tepki yopk tabi :))))

ayaklarını savurmuyoda sağdan sola dönüyo ben sıcaklardan olduğunu düşünüyorum uyuyamıyo heralde bide uyusa bile karnı acıktığında bi sağa bi sola dönüyo atıyo kendini resmen bütün gücüyle

doğru diyosun anne yüreği

bacak savurmalar yumruk atmalar bizde de var ve aynen 2 saatte bi emiyo.. ıkınması 4gibi başlıyo..

slm kızlar nasılsınız?uzun bi aradan sonra dünde yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı
kızım dün gündüz pek uyumadı ama gece 11den beri uyuyo bende endişelendim uyanıyo emziiriyorum hemen uyuyo tekrar böyle bişey yaşayan oldumu

benım kızım gıbı ayn ı durumdayız canım dun butun gun 1.30 saat uyudu toplam akşam 10da yatırdım sabah saat oyun oynadıık hala uyuyo bırazdan uyanırlar:)) yoruldular galıbaa

benım kızım gıbı ayn ı durumdayız canım dun butun gun 1.30 saat uyudu toplam akşam 10da yatırdım sabah saat oyun oynadıık hala uyuyo bırazdan uyanırlar:)) yoruldular galıbaa
tam yan dönüyo kendi kendine öyle uyuyo bugün çıktı oda normalde bu kadar dönemez demekki bu şekilde çok rahat ondan uyanamıyo:)

kızlar kızımın emmedıgını soylemıstım sıze bu ay 400 gr almıs sadece cok uzuldum.dr bu aylarda bebekler emmemezlık yapabılıyolar dedı.sutumu sagıp kasıkla vermeye calısıyorum bıberonuda ıstemıyo.napıcam bılmıyorum.cok az kılo alıms kuzum yaaa

üzülme bıyu ne durumda benimkide bu ay 400 gr almış kaç kilo olmuş bebişin

üzülme bıyu ne durumda benimkide bu ay 400 gr almış kaç kilo olmuş bebişin

6400 olmus.gecen ay 6 kıloydu.boyuda 60 cm olmus.ayda 1 kılo alıyodu bu ay emmedıgı ıcın fazla almamıs.ama mamaya baslamıcam zaten bıberonda ıstemıyo 1 ay daha sutumu bı sekılde vermeye calıscam gelecek ayda boyle olursa bıseyler dusuncem artık ya mama ya ek gıdalar bıseyler yapamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…