2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayılıyorum bu annelere ya :)
dünden beri saçlarım dökülüyordu.dedim hayırdır.
bir girdim siteye.aynı şey konuşulmuş.demekki annelik hallerinden,rahatladım.
benim kız iyice tatlı oldu,gülüyor,odada yanlız kalınca hemen miyavlıyor,oyuncakları tutabiliyor,emzik dışında herşeyi yalayıp yutuyor.
elleri;emmekten bembeyaz oldular.
pencereleri kapatıyordum odada,ceryan olmasın diye.isilik oldu.camları açtım isilik geçti bu sefer biz rahatsız olduk.
geceleri uyuma sıkıntısı olunca bana soldan soldan geliyorlar (
davulcuyu tokmağıyla dövmek istiyorum:))
Annelik çok güzel vs ama bazen kızı bırakıp evden kaçasım geliyor :))
şu ramazan bitsin,destekli oturmaya başlasın,arabasını alıp it gibi gezicem tabiri caizse.
inanılmaz bunaldım.
sürekli azaldığını düşündüğüm süt,kızın teri,kakalı bez üçgeni biraz daralttı beni.badi değiştirmekten kız da ben de heder olduk.nereye yatırsam 10 dk sonra sırtı ter.
bugün rotavirüsü olmaya gidecektik aşımızı aldık.doktor erken çıkmış,pzt kaldı.
geçmişi okudum,rahatladım:))
kız uyurken biraz blogları gezeyim yav:))

canım neden mama düşünüyorsunki,sütüm yetmiyor değil,bebek istahsız,sütün yetmese düşün diycem ama sıcaklardandır bence

relax ben tam 1,5 aydır aynısorunla karşı karşıyayım. oğlum uyanıkkken emmiyor. göğüsüme yatırdıgım an aglıyor. doktorlara götürdüm bişeyi yok dediler. günlerce ağladım hala aglıyorum. 5 saatte bir emdiği oluyor. ne biberon ne kaşıkla yemiyor.neler yapmadım. gecen ay bizde 700 kilo aldık il ay 1.5 kilo almıştı çocuga aniden bişeyler oldu. birgün emecek diyorum kendi kendime tesselli et kendini sütün azalmasın

canım valla aynısı ıste.2 gun once 12 saat emmedı agladım.nasıl uzuldum 400 gr aldıgını duyuncada ıyıce uzuldum ılk ay bızımkıde 1 kılodan fazla almıstı.nıye boyle bılmıyorum.bızımkıde gunduz emmıyo.gece emıyo.kasıkla vermeye calısıyorum.ne kadar alırsa onuda almıyo ama napıyım oldugu kadar ne zamana kadar boyle olcak bılmıyorum ınsallah bıan once duzelır canım ya.
bızede dr olabılır bıseyı yok dedı.bu aylarda oluyomus bazı bebeklerde.sabredıcez sanırım yapcak bısey yok

emmeyince karnı aç olunca huzursuz olmuyo mu düzelir inşalahta sende rahat edersin o da acaba yediklerinden falan sütün tadını mı beğenmiyo baharatlı yiyince sütün tadını değiştirirmiş ya ne kadar doğru bilmiyorumda bi yediklrine göz önunde bulundur bakaım çok mu baharatlı yiyosun

relax ben en son bir profa götürdüm iyce muyane etti bişeyi yok dedi. rahatladım ama eve gelince oğlum emmeynce yine kötü oldum. gittim 3 tane biberon aldım hiçbirini almadı. kaşıkla verincede döküyor öğüyor. ya inanırmısın 1,5 ayım nasıl geçti allah biliyor. inşallah seninki hemen emmeye başlar. ben artık uyutuyorum her 2 saate bir kaldırıyorum emziriyorum sende bunu dene. bu arada kaç aylık bebişin

tam yan dönüyo kendi kendine öyle uyuyo bugün çıktı oda normalde bu kadar dönemez demekki bu şekilde çok rahat ondan uyanamıyo:)

üzülmeyin boşuna dün bebişler sizi yormuşlar kendileride yoruşmuşlar bugün dinlenme zamanı bol bol uyuyun sütünüz artsın uyanınca doymak bilmezler şimdi :)))

masteng hoşgeldinn..

esmergunay yoğurt vermeye başlıyomusun? mama mı alıyordu bebeğin? daha erkend eğilmi yaf ek gıda içinn

masteng hoşgeldin... esmergunay, dr bana bir yemek kaşığıyla başla her gün çoğalt dedi. Bir de yemezse içine çok az pekmez kat dedi.

yok mama almıyor ama emmesi çok azaldı bende korkuyorum doymuyor diye doktorumda biraz biraz verebilirsin dedi

1 çay kaşığı verdim yedi bi sorun olmadı kusmadı

kızlarr çok mutluyum kızım bugun sırt üstü yatarken yüzüstü döndü kolunu kurtaramayınca nasıl bağııyo gülmekten öldük tebrık ettık oda mennundu halınden haftadır bunu denıyodu sonunda başardı:)))

Canım çok geçmiş olsun, üşütmüşsün demekki dikkat et, terleyince özellikle kendini iyi koru. Anneler olmasa ne yapardık, Allah başımızdan eksik etmesin, sağlık versin ana-babalarımıza. Babana da çok geçmiş olsun tatlım. E hastalığın üstüne bir de o kadar temizlik mi yaptın, aferin sana klava:. Canım kendini çok yorma, vücut direncin düşmüştür şimdi Allah korusun yine hastalanırsın.

Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi?

bugün 2. evlilik yıldönümümüz eşim aradı bugün annenlere git iftara bende oraya gelirim dedi (annemlerin ev yakın bize) anladım eve gelip bana sürpriz yapıcak oğlumu alıp annemlere giitik yemek yedik sevinçli sevinçli eve geliyoruz kaynanam olacak cadı kapıda (altlı üstlü oturuyoruz ) biz anne baba olmayı beceremdik komşu bile olamadık saçma saçma şeyler söyleyip duruyo kapıda oturuyo geçmek için yer bile vermedi gecemizi zehir etti annemlere gidince resmen dötünden çatlıyo şimdide eşim aşağıda kim bilir neler dolduruyo adamın kafasına ya ben kafayı yicem ya kocam olan birimize olacak allahım bu mübarek günlerde bana sabır ona da merhamet versin. AMİN...

herkese selam kızlar opuyorumnanaktan

umarım herkes bebişleriyle iyi vakit geciriyordur kaydirigubbakcemile2
vaktım oldugunda foruma bakıyorum ama yanıt yazamıyorum.en son yazmak ıstedıgım mesajı bitirebilmek saatlerımı almıstı cunku.kalk otur kalk otur yapmaktan nevrim dönmüştü akannehir

bebişlerimiz 3 aylık oldular maşallah
gunden gune buyuyorlar,kızımın küçülen kıyafetlerının benı bu kadar mutlu edecegı aklımın ucundan gecmezdı :)

herkese hayırlı pazarlar oğluşumu uyuttum eşim oruçlu akşama kadar yatar heralde bende kalkıp patlıcanları soyayım dipfirize atıcam akşama yemek derdim yok misafirliğe gidicez terasda yicekmişiz yemeği bebiş üşürmü acaba ya o saatlerde ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…