6400 olmus.gecen ay 6 kıloydu.boyuda 60 cm olmus.ayda 1 kılo alıyodu bu ay emmedıgı ıcın fazla almamıs.ama mamaya baslamıcam zaten bıberonda ıstemıyo 1 ay daha sutumu bı sekılde vermeye calıscam gelecek ayda boyle olursa bıseyler dusuncem artık ya mama ya ek gıdalar bıseyler yapamam gerek
relax ben tam 1,5 aydır aynısorunla karşı karşıyayım. oğlum uyanıkkken emmiyor. göğüsüme yatırdıgım an aglıyor. doktorlara götürdüm bişeyi yok dediler. günlerce ağladım hala aglıyorum. 5 saatte bir emdiği oluyor. ne biberon ne kaşıkla yemiyor.neler yapmadım. gecen ay bizde 700 kilo aldık il ay 1.5 kilo almıştı çocuga aniden bişeyler oldu. birgün emecek diyorum kendi kendime tesselli et kendini sütün azalmasın
canım valla aynısı ıste.2 gun once 12 saat emmedı agladım.nasıl uzuldum 400 gr aldıgını duyuncada ıyıce uzuldum ılk ay bızımkıde 1 kılodan fazla almıstı.nıye boyle bılmıyorum.bızımkıde gunduz emmıyo.gece emıyo.kasıkla vermeye calısıyorum.ne kadar alırsa onuda almıyo ama napıyım oldugu kadar ne zamana kadar boyle olcak bılmıyorum ınsallah bıan once duzelır canım ya.
bızede dr olabılır bıseyı yok dedı.bu aylarda oluyomus bazı bebeklerde.sabredıcez sanırım yapcak bısey yok
tam yan dönüyo kendi kendine öyle uyuyo bugün çıktı oda normalde bu kadar dönemez demekki bu şekilde çok rahat ondan uyanamıyo:)
masteng hoşgeldinn..
esmergunay yoğurt vermeye başlıyomusun? mama mı alıyordu bebeğin? daha erkend eğilmi yaf ek gıda içinn
masteng hoşgeldin... esmergunay, dr bana bir yemek kaşığıyla başla her gün çoğalt dedi. Bir de yemezse içine çok az pekmez kat dedi.
hoşbulduk arkadaşlar evet konyalıyım. aranızda varmı konyalı
canım çok sağol,iyiyiz şükür,miğde bulantılarıma ishalde eklenince anladıkki gebe değilim,ama yattım 2gün boyunca,babamda fıtık ameliyatı oldu,bir koltukta ben,birinde o,devrimde yerde uzandı,hiç üzmedi annesini,zavallı annem oruç haliyle 2hasta 1de bebek baktı,şimdi iyi herkes
herkese günaydın kızlar,offf geçmişe bakamadım,devrimi ilk kez sabah yıkadık ve hiç uyumadığı kadar uyudu maşalah,bende dip köşe sildim süpürdüm,ter akıyor her yerimden,sizler nasılsınız nasıl,akşama birde misafirim var,allahtan anlayışlı insanlar,sen yemek yapma biz alıp geliceğiz dediler,saolsunlar
herkese hayırlı ramazanlar iki gündür giremedim özlemişim burayı annemler bendeydi gece gittiler kardeşim kaldı benle bu sabah da kızım düştü çok kötü oldum 25 dk sonra kızım sanki bayıldı ne yapsak uyandıramadık babası geldi hemen acile göürdük devlete gittiğimizde biraz kendine gelimişdi ama bi noktaya bakıyodu sabit dr bi saat bekletti kızım kendine geldi ellerini azına götürdü güldü eski haline gelince gidebilirsiniz ama fışkırır tarzda kusması olunca gelin dedi filim falan çekmedi şimdi iyi uyuyor inşl bişey kalmöaz öldüm öldüm dirildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?