bugün 2. evlilik yıldönümümüz eşim aradı bugün annenlere git iftara bende oraya gelirim dedi (annemlerin ev yakın bize) anladım eve gelip bana sürpriz yapıcak oğlumu alıp annemlere giitik yemek yedik sevinçli sevinçli eve geliyoruz kaynanam olacak cadı kapıda (altlı üstlü oturuyoruz ) biz anne baba olmayı beceremdik komşu bile olamadık saçma saçma şeyler söyleyip duruyo kapıda oturuyo geçmek için yer bile vermedi gecemizi zehir etti annemlere gidince resmen dötünden çatlıyo şimdide eşim aşağıda kim bilir neler dolduruyo adamın kafasına ya ben kafayı yicem ya kocam olan birimize olacak allahım bu mübarek günlerde bana sabır ona da merhamet versin. AMİN...
patlıcannları nasıl atıyosun kızartıpmı?herkese hayırlı pazarlar oğluşumu uyuttum eşim oruçlu akşama kadar yatar heralde bende kalkıp patlıcanları soyayım dipfirize atıcam akşama yemek derdim yok misafirliğe gidicez terasda yicekmişiz yemeği bebiş üşürmü acaba ya o saatlerde ???
patlıcannları nasıl atıyosun kızartıpmı?
ince bi battanıye al yanına rüzgar çarpmasa sorun olmaz herhalde...
canım tebrık edeım 2 yıı devirmişsiniz
boşver takma dicem ama altlıü üstlü karşılıklı oturunca takmadan edemıyosun bende karşılıklı oturuyorum Allah bize sabır versinnnn
günaydınnn bizde beykozdayızz çok güzel esiyo burası paşamm açık havada çingene beşiği kurduk uyuyo püfür püfürr rüzgarın eşliğinde
kaynanadan müzdarip olanlara Allah kolaylk versinnn...:bbo:
selam kızlar nasılsınız. biz sabah 6dan beri ayaktayız başım çatlıyo artık uykusuzluktan kızım huzursuz bugün dün akşam parka götürmüştük hava alsın diye üşüttümü ne olldu ıkınıp duruyo kuzum uyuyamadıda sabahtan beri emmiyoda yeni emmeye başladık. kocişim şehir dışında bizde kayınvaldemlerdeyiz bide üstüne kızım böyle benimkiler geldi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hicbirsey olmaz bebeklere arkadaslar yaz serinliginde ne olacak, tadini cikar yemegin oh bebis uyur serin serin :)
içimi rahatlattın sağol valla ya ne bileyim kardeşim bronşitli büyümüştü çok zor atlattı oğlumuda üşütüp öyle olacak diye ödüm kopuyo dışarı çıkınca hep bi tedirgin oluyorum bu havada esen rüzgardan ne zarar gelecekse işte bendeki de tedirginliğin daniskası :)))
esmergunay bizimki de öyle ya çok geç dalıyo uykuya ve uykusu varken yüzünü gözünü çiziyo elleriyle dün kanattı gözünün kenarınıuykuya geçene kadar ben hu huuu hu Allah oğluma iyilik ver Allah diye hep ninni söylerdim bu da sanki hu der gibi uuu uuu diyo:)) ay yaa bambaşka bişey bu veletlerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?