2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım tebrık edeım 2 yıı devirmişsiniz
boşver takma dicem ama altlıü üstlü karşılıklı oturunca takmadan edemıyosun bende karşılıklı oturuyorum Allah bize sabır versinnnn

patlıcannları nasıl atıyosun kızartıpmı?
ince bi battanıye al yanına rüzgar çarpmasa sorun olmaz herhalde...

günaydınnn bizde beykozdayızz çok güzel esiyo burası paşamm açık havada çingene beşiği kurduk uyuyo püfür püfürr rüzgarın eşliğinde
kaynanadan müzdarip olanlara Allah kolaylk versinnn...:bbo:

selam kızlar nasılsınız. biz sabah 6dan beri ayaktayız başım çatlıyo artık uykusuzluktan kızım huzursuz bugün dün akşam parka götürmüştük hava alsın diye üşüttümü ne olldu ıkınıp duruyo kuzum uyuyamadıda sabahtan beri emmiyoda yeni emmeye başladık. kocişim şehir dışında bizde kayınvaldemlerdeyiz bide üstüne kızım böyle benimkiler geldi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım tebrık edeım 2 yıı devirmişsiniz
boşver takma dicem ama altlıü üstlü karşılıklı oturunca takmadan edemıyosun bende karşılıklı oturuyorum Allah bize sabır versinnnn

tebrik için teşekkürler evet insan muhakkak takıyo bide bu sabah bişey olmamış gibi sabah 10 da gelmez mi yüzsüz şey eşim poşetlerle gelince ne aldı diye teftişe gelmiş:))) bende soğuk soğuk konuştum ohhh ii yaptım ben çatlayacağıma o çatlasın

bu gece biraz rahat uyudu oğluşum bende uykumu almışım bugün 2.5 saatte bir uyandı inşallah böyle böyle uzar dakikalarımız gecede 2 kere olana kadar :Saruboceq:

ohhh allah rahatlık versin paşana ii eğlenceler sizede kaynana olayınada AMİN demekten başka çare yok mecbur çekecez

inaşşalh üşütmemiştir ya huysuzluğu üstündedir şımarmıştır şimdi o ilgiler onun üstündedir evinize gidin bişey kalmaz belkide babsını özlemiştir :))))

hicbirsey olmaz bebeklere arkadaslar yaz serinliginde ne olacak, tadini cikar yemegin oh bebis uyur serin serin :)

içimi rahatlattın sağol valla ya ne bileyim kardeşim bronşitli büyümüştü çok zor atlattı oğlumuda üşütüp öyle olacak diye ödüm kopuyo dışarı çıkınca hep bi tedirgin oluyorum bu havada esen rüzgardan ne zarar gelecekse işte bendeki de tedirginliğin daniskası :)))

bu sıcakta bişey olmaz canım sen içini rahat tut ne kadar tedirgin olursan senin için zararlı olur allah korur onları terasın keyfini çıkarın

ya kızlar benim oğlan 3gündür uykuya geç dalıyor ayakta sallayınca uyuyor o halde 40 45 dk uyuyor canım çıkıyor uyuyana kadar pişpişlemeye de alıştı hatta bi süre ben susunca kendi pişpişliyo yavrum

esmergunay bizimki de öyle ya çok geç dalıyo uykuya ve uykusu varken yüzünü gözünü çiziyo elleriyle dün kanattı gözünün kenarını uykuya geçene kadar ben hu huuu hu Allah oğluma iyilik ver Allah diye hep ninni söylerdim bu da sanki hu der gibi uuu uuu diyo:)) ay yaa bambaşka bişey bu veletlerrr...

slm kızlar nasılsınız ?
bebişler nasıl ?
ya benim kızımın bu kusmaları ne zmm biticek ya çok kusuyo kusma problemi olan varmı aranızda ?

gerçekten çok tatlılar sizin ninnide güzelmiş çalalım barii bugün söylücem oğluma :dance:

kusmalar artti bizde de 2 haftadir falan. bebekler kisa surede cok hizli cekiyorlar artik, e fazlasi da cikiyor normal :)

usutmeyle hasta olan tek millet bizmisiz kizlar :) Dr. Kadir Tugcu oyle soyluyor, nette arastirabilirsiniz.
valla ben hic pimpiriklenmiyorum bebekler 3 aylik artik, kendimle ayni kalinlikta giydiriyorum, ben usuyorsam ona da ince birsey ortuyorum gece, usumuyorsam o da usumez. fazla korunan cocuklar hep daha cok hastalanir dikkat ederseniz, Allah saglikli gunler nasip etsin hepimize insallah

güllüşşşşşşşşşşş alttan alttan bakmaa:) naber tatlımmm yağmur nasıl

slm nidahım,iyidir canım kusuyo habire benide kendinide batırıyo:S
gaz sıkıntımız çok vardı allaha şükür 1 haftadır yok geçti
kusuyo işte habire onun dışında iyidir senin oğluşun nasıl cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…