ya kızlar benim oğlan 3gündür uykuya geç dalıyor ayakta sallayınca uyuyor o halde 40 45 dk uyuyor canım çıkıyor uyuyana kadar pişpişlemeye de alıştı hatta bi süre ben susunca kendi pişpişliyo yavrum
slm nidahım,iyidir canım kusuyo habire benide kendinide batırıyo:S
gaz sıkıntımız çok vardı allaha şükür 1 haftadır yok geçti
kusuyo işte habire onun dışında iyidir senin oğluşun nasıl cnm ?
maş. prensese büyüyolar artık valla çeyizdi evlenmeydi derken bak neleri konuşuyoruz:)
bizimki de iyi çok şükür tek sıkıntımız gece ıkınmalar ve sık sık uyanması. düzene girer inş
ederim,kayınvalideler böyle malesefbugün 2. evlilik yıldönümümüz eşim aradı bugün annenlere git iftara bende oraya gelirim dedi (annemlerin ev yakın bize) anladım eve gelip bana sürpriz yapıcak oğlumu alıp annemlere giitik yemek yedik sevinçli sevinçli eve geliyoruz kaynanam olacak cadı kapıda (altlı üstlü oturuyoruz ) biz anne baba olmayı beceremdik komşu bile olamadık saçma saçma şeyler söyleyip duruyo kapıda oturuyo geçmek için yer bile vermedi gecemizi zehir etti annemlere gidince resmen dötünden çatlıyo şimdide eşim aşağıda kim bilir neler dolduruyo adamın kafasına ya ben kafayı yicem ya kocam olan birimize olacak allahım bu mübarek günlerde bana sabır ona da merhamet versin. AMİN...
günaydınnngunaydin :))
günaydınnngünaydın,herkese iyi pazarlar... zemuszemus
sanada iyi pazarlarherkese hayırlı pazarlar oğluşumu uyuttum eşim oruçlu akşama kadar yatar heralde bende kalkıp patlıcanları soyayım dipfirize atıcam akşama yemek derdim yok misafirliğe gidicez terasda yicekmişiz yemeği bebiş üşürmü acaba ya o saatlerde ???
ohhhh sefanız olsungünaydınnn bizde beykozdayızz çok güzel esiyo burası paşamm açık havada çingene beşiği kurduk uyuyo püfür püfürr rüzgarın eşliğinde
kaynanadan müzdarip olanlara Allah kolaylk versinnn...:bbo:
bizde 6da uyanıyoruzselam kızlar nasılsınız. biz sabah 6dan beri ayaktayız başım çatlıyo artık uykusuzluktan kızım huzursuz bugün dün akşam parka götürmüştük hava alsın diye üşüttümü ne olldu ıkınıp duruyo kuzum uyuyamadıda sabahtan beri emmiyoda yeni emmeye başladık. kocişim şehir dışında bizde kayınvaldemlerdeyiz bide üstüne kızım böyle benimkiler geldi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya kızlar benim oğlan 3gündür uykuya geç dalıyor ayakta sallayınca uyuyor o halde 40 45 dk uyuyor canım çıkıyor uyuyana kadar pişpişlemeye de alıştı hatta bi süre ben susunca kendi pişpişliyo yavrum[/QUOTE
:))) yerim onuuuuu
hiç bir fikrim yokkslm kızlar nasılsınız ?
bebişler nasıl ?
ya benim kızımın bu kusmaları ne zmm biticek ya çok kusuyo kusma problemi olan varmı aranızda ?
bende senin gibi düşünüyorumkusmalar artti bizde de 2 haftadir falan. bebekler kisa surede cok hizli cekiyorlar artik, e fazlasi da cikiyor normal :)
usutmeyle hasta olan tek millet bizmisiz kizlar :) Dr. Kadir Tugcu oyle soyluyor, nette arastirabilirsiniz.
valla ben hic pimpiriklenmiyorum bebekler 3 aylik artik, kendimle ayni kalinlikta giydiriyorum, ben usuyorsam ona da ince birsey ortuyorum gece, usumuyorsam o da usumez. fazla korunan cocuklar hep daha cok hastalanir dikkat ederseniz, Allah saglikli gunler nasip etsin hepimize insallah
selammmmmmmmmmm biz geldik,bugun oğlumla bruncha gittik,yine çok eğlendik,emzirme önlüğünü kullandım ilk kez,devrim hiç sevmedi,sürekli üstünü açtıinş alışır,yoksa bodrumda zor olur
slm kızlar nasılsınız ?
bebişler nasıl ?
ya benim kızımın bu kusmaları ne zmm biticek ya çok kusuyo kusma problemi olan varmı aranızda ?
benneyaptımki
biz varız canım elif doğduğundan beri kusuyo büyüdükçe geçer dediler ama nafile.Çok üzülüyorum kusmasına ama elimden birşey gelmiyo..
kızlar benım kızımda kusma yok ama bende 1 ay once gelınımız dogum yaptı onun oglu cok fena kusuyo o 4 ayı bıtırdı hala kusuyo fıskırıyo resmen oda nolcak ne zaman bıtecek dıye beklıyo cok fena bı durum ınsallah hepınızınkı bıan once gecer.bu arada ben bebeklıgımde 1 yasına kadar kusmusum ınsallah sızınkıler o kadar surmez:)
herkeze günaydınlar iyi haftalar olsun inş.... kuzucuğumu bırakıp geldim işe çok dokunuyor yaaa :gitme: anneannesiyle beni geçirdiler camdan öyle masum bakıyordu ki beni bırakma der gibii :sinifsinif:
doğru söylüyorsun ama insan y,nede kıyamıyor işte.. biz normalde k.validemle birlikte oturuyoruz. 2 haftadır annemdeyim ben normaldede zatren kız kardeşim gelip bakıyor oğluma babaanneside bakıyor işteona daha iyi bi gelecek hazırlamak için çalıştığını düşün ve rahatla. bide anneannesiyle en büyük avantaj. bende anneme yakın taşındım doğumdan önce. çokta iyi yapmışım. öle çok sevdiki çağanı. ondan daha iyi kimse bakamaz. yaşasın anneler.kaydirigubbakcemile2
babaannelerde güzel bakıyorlar aklım hiç kalmıyor evde ama tabi kendi annen gibi olmuyyorr.. eylüle kadar iiye koklaşın walla zor oluyor çokk ayrılmasıgecmis olsun colerko, torun sevgisi baskaymis sanirim, annem de gunde 3 kere ariyor.
ben de eylulde is basiyim, bir sure kayinvalidem bakacak sonra bakalim duruma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?