2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy çok güldüm, kendi pışpışlıyo hee kaydirigubbakcemile3

maş. prensese büyüyolar artık valla çeyizdi evlenmeydi derken bak neleri konuşuyoruz:)

bizimki de iyi çok şükür tek sıkıntımız gece ıkınmalar ve sık sık uyanması. düzene girer inş

maş. prensese büyüyolar artık valla çeyizdi evlenmeydi derken bak neleri konuşuyoruz:)

bizimki de iyi çok şükür tek sıkıntımız gece ıkınmalar ve sık sık uyanması. düzene girer inş

evet cnm büyüyolar valla nerden nereye geldik :))
girer canım ıkınması gazından oluyodur heralde
o uyanıdırıyo tabi onu ..düzelir cnm büyüdükce

ooo pazar pazar herkes burdaaa.. oğlum öğle uykusunda ama birazdan uyanır, çok sıcak yaaa. şimdi denizde olmak vardı..

ederim,kayınvalideler böyle malesef
tebrik

günaydınnn
günaydın,herkese iyi pazarlar... zemuszemus
günaydınnn

sanada iyi pazarlar

ohhhh sefanız olsun

bizde 6da uyanıyoruz (

benneyaptımki
slm kızlar nasılsınız ?
bebişler nasıl ?
ya benim kızımın bu kusmaları ne zmm biticek ya çok kusuyo kusma problemi olan varmı aranızda ?

biz varız canım elif doğduğundan beri kusuyo büyüdükçe geçer dediler ama nafile.Çok üzülüyorum kusmasına ama elimden birşey gelmiyo..

benneyaptımki

biz varız canım elif doğduğundan beri kusuyo büyüdükçe geçer dediler ama nafile.Çok üzülüyorum kusmasına ama elimden birşey gelmiyo..

kızlar benım kızımda kusma yok ama bende 1 ay once gelınımız dogum yaptı onun oglu cok fena kusuyo o 4 ayı bıtırdı hala kusuyo fıskırıyo resmen oda nolcak ne zaman bıtecek dıye beklıyo cok fena bı durum ınsallah hepınızınkı bıan once gecer.bu arada ben bebeklıgımde 1 yasına kadar kusmusum ınsallah sızınkıler o kadar surmez:)

inşallah okadar sürmez canım ya gerçekten çok yoruyo benide kızımıda.Allahtan kilo kaybımız olmuyo.

selam kızlar fırsat bulup giremiyorum nete biraz okudum geçmişi şimdi. ben 40ım çıktıktan sonra adet oluştum 35 gün oldu hala adet olmadım hamilemiyim diye korkuyorum. sanmıyorum ama aklımdanda çıkmıyor. hafta içi olmazsam test yapıcam artık dua ediyorum 2011 mayıs annelerine katılmaya hiç niyetim yok çünkü.

hastalananlar geçmiş olsun. tüm bebeişlerimize maş.

herkeze günaydınlar iyi haftalar olsun inş.... kuzucuğumu bırakıp geldim işe çok dokunuyor yaaa :gitme: anneannesiyle beni geçirdiler camdan öyle masum bakıyordu ki beni bırakma der gibii :sinifsinif:

herkeze günaydınlar iyi haftalar olsun inş.... kuzucuğumu bırakıp geldim işe çok dokunuyor yaaa :gitme: anneannesiyle beni geçirdiler camdan öyle masum bakıyordu ki beni bırakma der gibii :sinifsinif:

ona daha iyi bi gelecek hazırlamak için çalıştığını düşün ve rahatla. bide anneannesiyle en büyük avantaj. bende anneme yakın taşındım doğumdan önce. çokta iyi yapmışım. öle çok sevdiki çağanı. ondan daha iyi kimse bakamaz. yaşasın anneler.kaydirigubbakcemile2

kızlar benim oğlumda bugun işe gelirken arabada bana sesli sesli güldü resmen kahkaha attı cok mutlu oldum yaa hemde üzüldüm bak bensana neler yapıyorum sen benı bırakıyosun der gibiydi.ya dabiz oyle anlıyoruz annelık ıste:gitme:

Bu arada devrimim canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne

doğru söylüyorsun ama insan y,nede kıyamıyor işte.. biz normalde k.validemle birlikte oturuyoruz. 2 haftadır annemdeyim ben normaldede zatren kız kardeşim gelip bakıyor oğluma babaanneside bakıyor işte ama annem bitanem benim yaa.. rahatsız bir göğsünü aldılar en fazla 3 kilo kaldırması gerek ama oo kuzey kuzcağında hophoplar yapıyorr Şeniz

gecmis olsun colerko, torun sevgisi baskaymis sanirim, annem de gunde 3 kere ariyor.
ben de eylulde is basiyim, bir sure kayinvalidem bakacak sonra bakalim duruma...

gecmis olsun colerko, torun sevgisi baskaymis sanirim, annem de gunde 3 kere ariyor.
ben de eylulde is basiyim, bir sure kayinvalidem bakacak sonra bakalim duruma...
babaannelerde güzel bakıyorlar aklım hiç kalmıyor evde ama tabi kendi annen gibi olmuyyorr.. eylüle kadar iiye koklaşın walla zor oluyor çokk ayrılması

günaydın kızlar;
devrimim geçmiş olsun canım
güzel bir hafta sonundan sonra kuzcuğumu bırakıp işe gelmek çok zor ((
cumartesi günü paşam uzun uğraşlar sonunda sırt üstü yatarken yüz üstü döndü aferin deyip alkışlayınca da koca bir kahkaha attı :)))
yaa ne çabuk büyüyorlar artık pusetinde yatmak istemiyor sabah işe gelirken kalkıcam diye debelenip duruyordu kıyamadım kucağıma aldım bir daha yatırabilene aşk olsun zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…