babaannelerde güzel bakıyorlar aklım hiç kalmıyor evde ama tabi kendi annen gibi olmuyyorr.. eylüle kadar iiye koklaşın walla zor oluyor çokk ayrılması
günaydııınnn :) herkese iyi haftalar...
günaydınnnn
arcak saol canım iyiyiz şükür
günaydın kızlar;
devrimim geçmiş olsun canım
güzel bir hafta sonundan sonra kuzcuğumu bırakıp işe gelmek çok zor((
cumartesi günü paşam uzun uğraşlar sonunda sırt üstü yatarken yüz üstü döndü aferin deyip alkışlayınca da koca bir kahkaha attı :)))
yaa ne çabuk büyüyorlar artık pusetinde yatmak istemiyor sabah işe gelirken kalkıcam diye debelenip duruyordu kıyamadım kucağıma aldım bir daha yatırabilene aşk olsun zemuszemus
günaydın kızlar;
cumartesi günü paşam uzun uğraşlar sonunda sırt üstü yatarken yüz üstü döndü aferin deyip alkışlayınca da koca bir kahkaha attı :)))
yaa ne çabuk büyüyorlar artık pusetinde yatmak istemiyor sabah işe gelirken kalkıcam diye debelenip duruyordu kıyamadım kucağıma aldım bir daha yatırabilene aşk olsun zemuszemus
günaydın kızlaar, gerçi ben oğlanı öğle uykusuna yatırdım bilee
mervee oturtmaya mı başladınız
günaydın canım yok öle resim çekmek için 2 dak. babannesi oturtmuş gerçi ilk gördüğümde bende çok kızdım neden oturtunuz diyegünaydın kızlaar, gerçi ben oğlanı öğle uykusuna yatırdım bilee
mervee oturtmaya mı başladınız
maşallah kuzucuğuna biz 1 aydır dönüyoruz ve uyurkende sırtüstü yatırıyorum oğluşum hemen hop yüzüstü dönüyor ve öyle uyuyor maşallah hepsinegünaydın kızlar;
benimkide sürekli bakınıocak dediğin gibi oturarak hoşuna gi,diyor bide ayaklarını daha rahat tutabiliyor o yüzden seviyoröyleyse maşallah kıvança, benim oğlan da kucağımdayken yatarak değil oturarak bakınmayı seviyorr
ayy yerim onu ben yaa nası ciddi bakmış bir de .nasıl tutmadan bıraktınız bı elini bıraksaydı allah korusun masallah kıvanc a yaa
hem korunaklı salıncak hemde babannesi hemen yanında duruyordu ben fotoyu kestim :)))gerçi korumalı salıncakmıs yaa dıkkat etmedım ya ben bebegıme boyle guzel pozlar verıp foto cekemıyorum ya ne becerıksız anneyimbenneyaptımki
maşallah canım ben çok korkuyorum uyurken dönerde ben görmem boğulur diye allah korusun bebişlerimizimaşallah kuzucuğuna biz 1 aydır dönüyoruz ve uyurkende sırtüstü yatırıyorum oğluşum hemen hop yüzüstü dönüyor ve öyle uyuyor maşallah hepsine
sağol tatlımmervecim maşallah kıvanç a kocaman adam gibi oturmuş :)) maşallah maşallah....
kucakta tek yatar pozisyonu emmek onun dışında hep ayakta veya oturacak :lepi::lepi:öyleyse maşallah kıvança, benim oğlan da kucağımdayken yatarak değil oturarak bakınmayı seviyorr
bu arada ben cok istiyorum oglumu yuzustu yatirmak ama sevdiremedim,sirtustu yatirmak da yeni moda, sevmiyorum bazi yeni moda seyleri :)) sen ben o hepimiz nerdeyse yuzustu uyuyarak buyumusuzdur. dogada da hicbir memeli hayvan hasta degilse sirtustu yatmiyor dikkat cekerim :)
tüm bebişlerimize maşallahmasallah kivanc a :))
ben artik kisa sureli oturtuyorum kucagimda, bebek belli eder rahatsizsa acisi varsa, birsey olacagini sanmiyorum, eger bebek basini tutabiliyorsa kucakta bir sure oturabilir. zaten oturtmamak da bizim millete ozgu, yabanci makalelerde boyle birseye rastlamadim hicbiri de kambur degil masallahlari var :)
maşallah kuzucuğayatak yumuşaksa eğer bebekler dönemiyor, yani yüz üstü ozaman sakıncalı olabilir. ama şimdi beşikler de yataklar da sert, ben gece beşiğine yatırıyorum uyandığımda kafasını, ayaklarının olması gereken yerde buluyorum, tam tur dönüyor yanii. herkes dönüyor diye korkmuş, oysaki dönmesi kendini kurtarabildiğini gösteriyor..
tüm bebişlerimize maşallah
ben 4,5 aylık emeklemiş 7 aylık yürümüşüm ne kamburum var, ne boyum kısa, ne bacaklarım çarpık nede popom geniş :)) büyükler sağolsunlar çocuklar geç hareketlensin diye herhalde oturtma, ayaklarının üstüne bastırma diyip duruyorlar kıvanç rahatsız olmadığı sürece pek yatırmıyoruz oda bu durumdan çok memnun ayaklarını üstüne bastırınca ondan mutlusu yok zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?