2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babaannelerde güzel bakıyorlar aklım hiç kalmıyor evde ama tabi kendi annen gibi olmuyyorr.. eylüle kadar iiye koklaşın walla zor oluyor çokk ayrılması

evet babanesi cok iyi bakar eminim, ben nasil yapiyorsam oyle yapiyor herseyi saolsun :)

günaydııınnn :) herkese iyi haftalar...

gunaydinn sarpin annesi

günaydınnnn
arcak saol canım iyiyiz şükür

gunaydin devrimin annesi demek sevmedi emzirme onlugunu heheh havalar da cok sicak icinde sIkIliyorlar..

:) masallah ona kiyamam

saol canım,evet ya hergün yeni yeni bişeyler,yaklaşık 10gündür ellerini birleştiriyor,yaklaşık 5gündür ayaklarını birleştirip poposunu havaya dikiyor,3gündür felan yan dönüyor,gülüşü değişiyor,konuşması değişiyor,vs vs

pancakek sevmedi valla,tekmeleyip durdu,sürekli üstümüzü açtı sıpa :)birde garson geldi,bebek bakım odamız var hanımefendi dedi,yok dedik biz rahatız :)rahatsız olanlarda sırtını çevirsin

gerçi korumalı salıncakmıs yaa dıkkat etmedım ya ben bebegıme boyle guzel pozlar verıp foto cekemıyorum ya ne becerıksız anneyimbenneyaptımki

maşallah kuzucuğuna biz 1 aydır dönüyoruz ve uyurkende sırtüstü yatırıyorum oğluşum hemen hop yüzüstü dönüyor ve öyle uyuyor maşallah hepsine

günaydın kızlar. iyi haftalar size işe başlayanlara allah sabır ve kolaylık versin. zor bebişlerden ayrılmak

ayy yerim onu ben yaa nası ciddi bakmış bir de .nasıl tutmadan bıraktınız bı elini bıraksaydı allah korusun masallah kıvanc a yaa

gerçi korumalı salıncakmıs yaa dıkkat etmedım ya ben bebegıme boyle guzel pozlar verıp foto cekemıyorum ya ne becerıksız anneyimbenneyaptımki
hem korunaklı salıncak hemde babannesi hemen yanında duruyordu ben fotoyu kestim :)))
üzülme canım daha çok minikler ne pozlar çekeceğiz büyüdükçe.

maşallah kuzucuğuna biz 1 aydır dönüyoruz ve uyurkende sırtüstü yatırıyorum oğluşum hemen hop yüzüstü dönüyor ve öyle uyuyor maşallah hepsine
maşallah canım ben çok korkuyorum uyurken dönerde ben görmem boğulur diye allah korusun bebişlerimizi
mervecim maşallah kıvanç a kocaman adam gibi oturmuş :)) maşallah maşallah....
sağol tatlım

öyleyse maşallah kıvança, benim oğlan da kucağımdayken yatarak değil oturarak bakınmayı seviyorr
kucakta tek yatar pozisyonu emmek onun dışında hep ayakta veya oturacak :lepi::lepi:

masallah kivanc a :))

ben artik kisa sureli oturtuyorum kucagimda, bebek belli eder rahatsizsa acisi varsa, birsey olacagini sanmiyorum, eger bebek basini tutabiliyorsa kucakta bir sure oturabilir. zaten oturtmamak da bizim millete ozgu, yabanci makalelerde boyle birseye rastlamadim hicbiri de kambur degil masallahlari var :)

bu arada ben cok istiyorum oglumu yuzustu yatirmak ama sevdiremedim,sirtustu yatirmak da yeni moda, sevmiyorum bazi yeni moda seyleri :)) sen ben o hepimiz nerdeyse yuzustu uyuyarak buyumusuzdur. dogada da hicbir memeli hayvan hasta degilse sirtustu yatmiyor dikkat cekerim :)

yatak yumuşaksa eğer bebekler dönemiyor, yani yüz üstü ozaman sakıncalı olabilir. ama şimdi beşikler de yataklar da sert, ben gece beşiğine yatırıyorum uyandığımda kafasını, ayaklarının olması gereken yerde buluyorum, tam tur dönüyor yanii. herkes dönüyor diye korkmuş, oysaki dönmesi kendini kurtarabildiğini gösteriyor..

tüm bebişlerimize maşallah
ben 4,5 aylık emeklemiş 7 aylık yürümüşüm ne kamburum var, ne boyum kısa, ne bacaklarım çarpık nede popom geniş :)) büyükler sağolsunlar çocuklar geç hareketlensin diye herhalde oturtma, ayaklarının üstüne bastırma diyip duruyorlar kıvanç rahatsız olmadığı sürece pek yatırmıyoruz oda bu durumdan çok memnun ayaklarını üstüne bastırınca ondan mutlusu yok zemuszemuszemuszemus

maşallah kuzucuğa

ah işte çok haklısın canım bende bu sebeple korkuyorum ayağını bastırtmıyorum,kucağa alınınca oturtmuyorum ama artık bende yavaş yavaş oğlumu hareketlendiriyim 3 aylık oldu bu ayın 13ünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…