yatak yumuşaksa eğer bebekler dönemiyor, yani yüz üstü ozaman sakıncalı olabilir. ama şimdi beşikler de yataklar da sert, ben gece beşiğine yatırıyorum uyandığımda kafasını, ayaklarının olması gereken yerde buluyorum, tam tur dönüyor yanii. herkes dönüyor diye korkmuş, oysaki dönmesi kendini kurtarabildiğini gösteriyor..
tüm bebişlerimize maşallah
ben 4,5 aylık emeklemiş 7 aylık yürümüşüm ne kamburum var, ne boyum kısa, ne bacaklarım çarpık nede popom geniş :)) büyükler sağolsunlar çocuklar geç hareketlensin diye herhalde oturtma, ayaklarının üstüne bastırma diyip duruyorlar kıvanç rahatsız olmadığı sürece pek yatırmıyoruz oda bu durumdan çok memnun ayaklarını üstüne bastırınca ondan mutlusu yok zemuszemuszemuszemus
maşallah canım kuzucuğunaah işte çok haklısın canım bende bu sebeple korkuyorum ayağını bastırtmıyorum,kucağa alınınca oturtmuyorum ama artık bende yavaş yavaş oğlumu hareketlendiriyim 3 aylık oldu bu ayın 13ünde
guzeller guzeli bayanim diyorsun yani :))
ben kızımı kısa süreli kucağımda oturma pozisyonunda tutuyotum o sıkılınca belli ediyor zaten. yüzüstü yatmaktanda hiç hoşlanmıyo bizim cadı dedesi alıştırmak için elinden geleni yapıyo ama çabuk sıkılıyo gece uyurken hep sırtüstü yatıyo yan yatırıyorum dönüyor hemen valla kulaklar kepçe oldu bizimkinin yan yatarken üstüne yatıyodu enazından :))))
Selam Kızlar,
İyi haftalar hepinize... Bu hafta işe başlamadan önceki son haftamız... Çok stresliyim
eveeet bende bir mayıs annesi olarak aranızadayım :))
Mehmet Kayra'm 13 mayısta dünyaya geldı şuan 65 cm boy 7500 kilo :)
Çok hareketlı bir bebek sırt üstü yattıgında ellerinden tutunca kafasını çok rahat kalldırıyordu bir kaç gün önce ellerinden tutnca kendi çekip oturmaya başladı:teytey: :) tabi çok uzun sure oturtmuyorum bir kaç sanıyelığine bu ona inanılmaz keyif veriyo doktorumada danıştım gelışımın çok iyi oldugunu ve bu oturtmaarın uzun surelı olmadıgı surece sakıncası olmadıgını söyledi aksine onun için bu tur hareketlerın gereklı oldugunu söyledi :))
Gitgide büyüyor ve onun bu gelişimini görmek inanılmaz bi:teytey: duygu :))
Selam Kızlar,
İyi haftalar hepinize... Bu hafta işe başlamadan önceki son haftamız... Çok stresliyim
Çok hareketlı bir bebek sırt üstü yattıgında ellerinden tutunca kafasını çok rahat kalldırıyordu bir kaç gün önce ellerinden tutnca kendi çekip oturmaya başladı:teytey: :) tabi çok uzun sure oturtmuyorum bir kaç sanıyelığine bu ona inanılmaz keyif veriyo doktorumada danıştım gelışımın çok iyi oldugunu ve bu oturtmaarın uzun surelı olmadıgı surece sakıncası olmadıgını söyledi aksine onun için bu tur hareketlerın gereklı oldugunu söyledi :))
kızlarrr dönen bebişlere maşallah, benim kızımda ıkı gundur yüzüstü dönuyo yataktada gezıntı yapaya başladı çok güzell
bu arada be regl oldum, olmayanlarda olurda rahatlar en kısa zamanda inş 2011 mayıs annelerıne yetişebılırım sat 11 ağustostu şimdi 14 ağustos hehe kaydirigubbakcemile3
sevdacim hayirdir hemen bebis mi dusunuyorsunuz ? super :)))
selam annişler opuyorumnanaktan
kızım iki gündür zor emiyor aç ama memeyi reddediyor uykusu gelince emiyor sadece sık sık vermeye çalışıyorum inşallah devam etmez bu durum
canım bi sıkıntısı vardır belki kıvançda geceleri çok güzel uyuyordu kakasını yapamamaya başladığından beri ıkınıp duruyor ve çok sık uyanıyor. sizde gaz veya kaka problemi varmı canım?selam kızlar dönen bebişlerimize maşallah negüzel büyüyorlar artık
merve maşallah oğluna çok tatlı
benim oğlumda dönüyor 3 gündür.bende ayakları üzerinde biraz tutuyorum ama çok değil dediğiniz gibi çok hoşuna gidiyor.
kızlar ama büyük bir sorunum var oğlum geceleri uyumamaya başladı. 1 eylülde işe başlıcam nasıl çözüm bulacam bu işe ben ya gece ile gündüzü karıştırdı desem gündüzde çok uyumuyorki topasan 4-5saat uyuyordur.sizce çok mu dahamı az uyuyor sizinkiler.mesela dün akşam 21:30da yattı 24 gibi kalktı emdi sonra 1:30da kalktı ve uyumadı sabaha kadar.acaba bir sıkıntısımı var ki.
maşallah kuzucuğuna biz 1 aydır dönüyoruz ve uyurkende sırtüstü yatırıyorum oğluşum hemen hop yüzüstü dönüyor ve öyle uyuyor maşallah hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?