2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet haklisin yumusak yatak sakincali olabilir :)
masallah kuzuna, can da ayni sekilde gece boyunca dolasiyor yataginda bir kenarda bir ortada ters tarafa bakiyor basi ( sirtustunden yuzustu degil)

guzeller guzeli bayanim diyorsun yani :))

benimde tam tersi büyükler ayaklarının üzerinde durdur falan dediler ama benimki pek hoşlanmadı henüz.doktoruma sormuştum oturtayım ayaklarının üstünde durdurayım mı diye daha erken dedi o da.benim oğlumda 3,5 aylık.ama korkuyo insan.bana erken gibi geliyo henüz..

Son düzenleme:
selam annişler opuyorumnanaktan
kızım iki gündür zor emiyor aç ama memeyi reddediyor uykusu gelince emiyor sadece sık sık vermeye çalışıyorum inşallah devam etmez bu durum

ben kızımı kısa süreli kucağımda oturma pozisyonunda tutuyotum o sıkılınca belli ediyor zaten. yüzüstü yatmaktanda hiç hoşlanmıyo bizim cadı dedesi alıştırmak için elinden geleni yapıyo ama çabuk sıkılıyo gece uyurken hep sırtüstü yatıyo yan yatırıyorum dönüyor hemen valla kulaklar kepçe oldu bizimkinin yan yatarken üstüne yatıyodu enazından :))))

ben de emzirirken kulaklarına dikkat etmeye çalışıyorum. kıvrılıyor katlanıyor bazen.. :lepi:

eveeet bende bir mayıs annesi olarak aranızadayım :))
Mehmet Kayra'm 13 mayısta dünyaya geldı şuan 65 cm boy 7500 kilo :)
Çok hareketlı bir bebek sırt üstü yattıgında ellerinden tutunca kafasını çok rahat kalldırıyordu bir kaç gün önce ellerinden tutnca kendi çekip oturmaya başladı:teytey: :) tabi çok uzun sure oturtmuyorum bir kaç sanıyelığine bu ona inanılmaz keyif veriyo doktorumada danıştım gelışımın çok iyi oldugunu ve bu oturtmaarın uzun surelı olmadıgı surece sakıncası olmadıgını söyledi aksine onun için bu tur hareketlerın gereklı oldugunu söyledi :))

Gitgide büyüyor ve onun bu gelişimini görmek inanılmaz bi:teytey: duygu :))

Selam Kızlar,

İyi haftalar hepinize... Bu hafta işe başlamadan önceki son haftamız... Çok stresliyim

hosgeldın canım aramıza,güle güle büyüt oğlunu

Selam Kızlar,

İyi haftalar hepinize... Bu hafta işe başlamadan önceki son haftamız... Çok stresliyim

canım aynısını bende yasadım bu 2ncı haftam ıse baslayalı cok streslıydım esıme catıp duruyodum sinirimi ondan alıyordum neysekı 1 hafta gecınce alıstım.tabıkı cok zor bebeklerımızı bırakmak allah yardımcımız olsun

hosgeldin aramıza canım,güle güle büyüt oglunu

hoşgeldin canım. bebişine maşallah

kızlarrr dönen bebişlere maşallah, benim kızımda ıkı gundur yüzüstü dönuyo yataktada gezıntı yapaya başladı çok güzell
bu arada be regl oldum, olmayanlarda olurda rahatlar en kısa zamanda inş 2011 mayıs annelerıne yetişebılırım sat 11 ağustostu şimdi 14 ağustos hehe kaydirigubbakcemile3

sevdacim hayirdir hemen bebis mi dusunuyorsunuz ? super :)))

hoşgeldin maşallah bebişine gülegüle büyüt

selam kızlar dönen bebişlerimize maşallah negüzel büyüyorlar artık

merve maşallah oğluna çok tatlı

benim oğlumda dönüyor 3 gündür.bende ayakları üzerinde biraz tutuyorum ama çok değil dediğiniz gibi çok hoşuna gidiyor.

kızlar ama büyük bir sorunum var oğlum geceleri uyumamaya başladı. 1 eylülde işe başlıcam nasıl çözüm bulacam bu işe ben ya gece ile gündüzü karıştırdı desem gündüzde çok uyumuyorki topasan 4-5saat uyuyordur.sizce çok mu dahamı az uyuyor sizinkiler.mesela dün akşam 21:30da yattı 24 gibi kalktı emdi sonra 1:30da kalktı ve uyumadı sabaha kadar.acaba bir sıkıntısımı var ki.

canım bi sıkıntısı vardır belki kıvançda geceleri çok güzel uyuyordu kakasını yapamamaya başladığından beri ıkınıp duruyor ve çok sık uyanıyor. sizde gaz veya kaka problemi varmı canım?

maşallah kuzucuğuna biz 1 aydır dönüyoruz ve uyurkende sırtüstü yatırıyorum oğluşum hemen hop yüzüstü dönüyor ve öyle uyuyor maşallah hepsine

canım gece yüzüstü mü uyuyor benimki bayılıyor yüz üstü yatmaya ve öyle güzel uyuyo biek ama çok korkuyorum pek yatıramıyorum ani boğulma riski fln var diye..

bu arada slm kızlarr
bugün 3 aylık kontrolümüz vardıı büyümüş sıpamm 64cm 7400 gr olmuş kilosu. poposunu gösterdim çatlak yokmuş çok şükür. rota aşımızı da oldukk ateş yapmıyo dimi bu aşı kızlar?
anne sütü veriyorum sadece su vereyimmi diye sordum ver dedi doktor havalar çok sıcak arada biberonla verebilirsin dedi.
haberler böyle bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…