eveeet bende bir mayıs annesi olarak aranızadayım :))
Mehmet Kayra'm 13 mayısta dünyaya geldı şuan 65 cm boy 7500 kilo :)
Çok hareketlı bir bebek sırt üstü yattıgında ellerinden tutunca kafasını çok rahat kalldırıyordu bir kaç gün önce ellerinden tutnca kendi çekip oturmaya başladı:teytey: :) tabi çok uzun sure oturtmuyorum bir kaç sanıyelığine bu ona inanılmaz keyif veriyo doktorumada danıştım gelışımın çok iyi oldugunu ve bu oturtmaarın uzun surelı olmadıgı surece sakıncası olmadıgını söyledi aksine onun için bu tur hareketlerın gereklı oldugunu söyledi :))
Gitgide büyüyor ve onun bu gelişimini görmek inanılmaz bi:teytey: duygu :))
kızlarrr dönen bebişlere maşallah, benim kızımda ıkı gundur yüzüstü dönuyo yataktada gezıntı yapaya başladı çok güzell
bu arada be regl oldum, olmayanlarda olurda rahatlar en kısa zamanda inş 2011 mayıs annelerıne yetişebılırım sat 11 ağustostu şimdi 14 ağustos hehe kaydirigubbakcemile3
Selam Kızlar,
İyi haftalar hepinize... Bu hafta işe başlamadan önceki son haftamız... Çok stresliyim
günaydınnnn
arcak saol canım iyiyiz şükür
günaydın kızlar;
devrimim geçmiş olsun canım
güzel bir hafta sonundan sonra kuzcuğumu bırakıp işe gelmek çok zor((
cumartesi günü paşam uzun uğraşlar sonunda sırt üstü yatarken yüz üstü döndü aferin deyip alkışlayınca da koca bir kahkaha attı :)))
yaa ne çabuk büyüyorlar artık pusetinde yatmak istemiyor sabah işe gelirken kalkıcam diye debelenip duruyordu kıyamadım kucağıma aldım bir daha yatırabilene aşk olsun zemuszemus
herkeze günaydınlar iyi haftalar olsun inş.... kuzucuğumu bırakıp geldim işe çok dokunuyor yaaa :gitme: anneannesiyle beni geçirdiler camdan öyle masum bakıyordu ki beni bırakma der gibii :sinifsinif:
canım bi sıkıntısı vardır belki kıvançda geceleri çok güzel uyuyordu kakasını yapamamaya başladığından beri ıkınıp duruyor ve çok sık uyanıyor. sizde gaz veya kaka problemi varmı canım?
canım gece yüzüstü mü uyuyor benimki bayılıyor yüz üstü yatmaya ve öyle güzel uyuyo biek ama çok korkuyorum pek yatıramıyorum ani boğulma riski fln var diye..
bu arada slm kızlarr
bugün 3 aylık kontrolümüz vardıı büyümüş sıpamm 64cm 7400 gr olmuş kilosu. poposunu gösterdim çatlak yokmuş çok şükür. rota aşımızı da oldukk ateş yapmıyo dimi bu aşı kızlar?
anne sütü veriyorum sadece su vereyimmi diye sordum ver dedi doktor havalar çok sıcak arada biberonla verebilirsin dedi.
haberler böyle bizden
maşallah kuzucuğuna canım bende su veriyorum okadar terliyorki bu su kaybını sütümle telafi edebildiğini zanletmiyorum.
canım gece yüzüstü mü uyuyor benimki bayılıyor yüz üstü yatmaya ve öyle güzel uyuyo biek ama çok korkuyorum pek yatıramıyorum ani boğulma riski fln var diye..
bu arada slm kızlarr
bugün 3 aylık kontrolümüz vardıı büyümüş sıpamm 64cm 7400 gr olmuş kilosu. poposunu gösterdim çatlak yokmuş çok şükür. rota aşımızı da oldukk ateş yapmıyo dimi bu aşı kızlar?
anne sütü veriyorum sadece su vereyimmi diye sordum ver dedi doktor havalar çok sıcak arada biberonla verebilirsin dedi.
haberler böyle bizden
karnı ağrıdığı için yapabilir canım bizde aynen öyleyiz bazen uykunun arasında hem ağlıyo hem ayakları tepede kıvranıyor bir - iki dakika sonra yine uyumaya devam ediyor. bizdede gaz çok kokulu heralde üşüttükleri için kokuyordur.hergün kakasını yapmaya başladı bir ara 2 güne bir yapıyordu şimdi iyi çok şükür.gaz olayına gelincede çıkarıyor gazını yanlız şöyle bir durum var gazı çok kokulu resmen koca adam gibi kokutuyor ortalığı bu normalmiki.sizlerde böyle bir durum varmı kokmasının sebebi üşüttüğünden olabilirmiki. eskiden ağlayarak kalkar memede susar uyurdu.şimdi kalkıyor emiyor ama sonrasında tepiniyor resmen kucağımda sakinleşiyor yatağına koyuyorum 5 dk geçmeden başlıyor ağlamaya.
kızlarrr dönen bebişlere maşallah, benim kızımda ıkı gundur yüzüstü dönuyo yataktada gezıntı yapaya başladı çok güzell
bu arada be regl oldum, olmayanlarda olurda rahatlar en kısa zamanda inş 2011 mayıs annelerıne yetişebılırım sat 11 ağustostu şimdi 14 ağustos hehe kaydirigubbakcemile3
nidah masallah emire :)
zeliha bir test yapsan en azindan belirsizlik gider..
galiba ben yetiştim henüz adet olmadım gecikti korkuyorum. 2011 mayıs değil aralık annesi bile olmak istemiyorum
kızlar prima aktif bebekte indirim var kullananlara duyrulurr 17.90 olmuş
nidah masallah emire :)
zeliha bir test yapsan en azindan belirsizlik gider..
GEÇMİŞ OLUN CANIM GEÇMİŞE BAKAMAIM KIZLAR herkez iyidir umarıum. herkeze günaydın bu aradagünaydın güzel anneler kaç gündür giremedim siteye özlemişim sizi geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum hasta olanlar geçmiş olsun yeni gelenler hoş gelmiş kusura bakmayın alıntı yapamıyorum fazla vaktim yok gözden kaçırdıklarım alınmasın kızım iyi çok şükür düşdükten sonra baygın görünce ömrüm gitti ama şimdi çok iyi eski cadılıklarına geri döndü inşl ilerde bişe çıkmaz kzımdan sonra oğlum salgın hastalığa yakalandı isal kusma o iyileşti ben yakalandımyatırdı beni bu gün ayağa kalktım şükür şimdi oğlumun sol gözü dün akşamdan beri çok kızarık göz altına doğru yayıldı bugün dr götürmeyi düşünüyoruz bakalım eşim izin alabilirse gidecez malum ramazan izinleri yok iki ay öncede yine olmuştu iki gözünde inşl bişey yktur ne oldu bize anlamadım birden çorap söküğü gibi geldi herşey bunada şükür rabbim dermansız dert vermesin ay çok dertlenmişim kusura bakmayın ne olur sitemizde olmasa ben kafayı yerdim burda yanlızlıktan iyiki varsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?