2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin canım maşallah oğluşuna

ben vallaha peşpeşe dayanamam şuan 2.yi düşünmek bile istemiyorum.ama allah senin gönlüne göre versin canım

Selam Kızlar,

İyi haftalar hepinize... Bu hafta işe başlamadan önceki son haftamız... Çok stresliyim

sanada iyi haftalar canım bende çok stresliyim valla başlamaya az kaldı ne iyiydi böyle tatil demi
günaydınnnn
arcak saol canım iyiyiz şükür

geçmiş olsun canım

benim oğlan ağzını ayırıyor ama daha ses yok ya nezaman kahkaha atacak diye bekliyoruz.
maşallah bebişinne canım

herkeze günaydınlar iyi haftalar olsun inş.... kuzucuğumu bırakıp geldim işe çok dokunuyor yaaa :gitme: anneannesiyle beni geçirdiler camdan öyle masum bakıyordu ki beni bırakma der gibii :sinifsinif:

allah sabır versin çok zor olmalı ayrı kalmak ama sen şanslısın annen var.keşke benimkide yanımda olsaydı.benim oğlan bakıcıosıyla camdan bakacak(

hergün kakasını yapmaya başladı bir ara 2 güne bir yapıyordu şimdi iyi çok şükür.gaz olayına gelincede çıkarıyor gazını yanlız şöyle bir durum var gazı çok kokulu resmen koca adam gibi kokutuyor ortalığı bu normalmiki.sizlerde böyle bir durum varmı kokmasının sebebi üşüttüğünden olabilirmiki. eskiden ağlayarak kalkar memede susar uyurdu.şimdi kalkıyor emiyor ama sonrasında tepiniyor resmen kucağımda sakinleşiyor yatağına koyuyorum 5 dk geçmeden başlıyor ağlamaya.

maşşallah canım oğluşuna ben rotayı yaptırmadım canım biliyorum ateş olayını bende su veriyorum bir biberon

Son düzenleme:
sevda maş. canım 2.yi düşünmeye başlamışsın,güya benim de hayalimdi 2 çocuk arasını çok tutmıcam beraber büyücekler diyodumm şimdi hiç yemiyo valla:) uzzuuuuun bi süre düşünmüyorum tabi hayırlısı yine de..

nur sağol canım. benim oğlan da 2 saatte bi kalkıyo geceleri emiy yatıyo 4ten sonra da kaka yapmaya çalışıyo ayaklar bacaklar havalarda uçuşuyo alıp gezdirirsem falan yapıyo rahatlyo.. gece düzenimiz hiç yok bizim..

maşallah kuzucuğuna canım bende su veriyorum okadar terliyorki bu su kaybını sütümle telafi edebildiğini zanletmiyorum.

karnı ağrıdığı için yapabilir canım bizde aynen öyleyiz bazen uykunun arasında hem ağlıyo hem ayakları tepede kıvranıyor bir - iki dakika sonra yine uyumaya devam ediyor. bizdede gaz çok kokulu heralde üşüttükleri için kokuyordur.

galiba ben yetiştim henüz adet olmadım gecikti korkuyorum. 2011 mayıs değil aralık annesi bile olmak istemiyorum

nidah masallah emire :)
zeliha bir test yapsan en azindan belirsizlik gider..

sağol tatlım.
ben de adet olmadım henüz ama iç hamile olabileceğim aklıma gelmiyor. aman başıma da gelmesinakannehir

yahu yemek namına bişey de yok çok halsizim ya ne yicez iftaraohaoldumsmile

kocişe sölim de hazır mazır bişiler alsın,.

hiç uyutmadı oğlum gece sağolsun,ha bide sivrisinek bozuntuları maf etti biziii::...kötükedihüso

galiba ben yetiştim henüz adet olmadım gecikti korkuyorum. 2011 mayıs değil aralık annesi bile olmak istemiyorum

hehehe:)) sağol nidahcım
zelihacım nıye öle dıyosun ıkı tane bıcır bıcır bırı paçandan biri gömleğinden tutuverir anne su anne mama:)))

nidah masallah emire :)
zeliha bir test yapsan en azindan belirsizlik gider..

test yapıcamda bir kaç gün geçsin diye bekliyorum. oğlumda 2gün geçti belli olmuştu ama ne bileyim 1hafta fln geçsin. sanmıyorum ebe bir defa olup tekrar olmayabilirsin demişti ama yinede korkuyorum

selam;

buzluktaki sütü nasıl veriyorsunuz?acil yardım,nasıl çözdürüyorsunuz;bildiğim kadarıyla sıcak suyla ama yanlış yapmayayım???

iyi geceler herkes yatıyor sanırım bebişler uyurken.ben de mayıs annesiyim yılbaşına kadar arada takılıyordum sonra neti kapattık daha bakamaz oldum.kızım ecrin 13 mayıs doğumlu zor bi doğum oldu kızımın kürek kemiğimde kırık kaburgasında kırık küvezde yattık 12 gün.Allahtan çabuk kaynadı.eve geldik boynunun sağ tarafı şişlik var.teşhis zor doğuma bağlı tortikolis.bi dünya masajlar falan hergün çocuğum katıla katıla ağlıyordu.çok şükür geçti.şuan iyi.anne sütü veriyorum.arada nadir bi kaç kaşık su.bazı yieceklerin sadece tadına baktırıyorum.geçen ayın 22 sinde 64 cm 5.650 gr dı.oturtuyorum biraz.çok seviyor.sürekli ayakta durmak istiyor.altını açınca dönüyor.oyuncak aldık dün tutmaya çalışıyor sürekli eli kolu ağzında şapır şupur sesler.insan yavruları geç büyüyor diyordum ama öyle değilmiş hergün büyüyorlar.Allahım onları bizden ayırmasın.Allah ım hepinizinkine sağlıklı ömürler versin analı babalı büyütsün.

günaydın kızlar kızım uyudu bende kahvaltı yapcam rahat rahat
kaç gündür ev yerleştiriyoduk kızım çok huzursuzdu bugün düzenimizi kurdukta o da rahatladı çok şükür

günaydın herkese a.s

muallim84 hosgeldın aramıza bebısıne cok gecmıs olsun neysekı sımdı ıyıymıs güle güle büyüt canım

günaydın güzel anneler kaç gündür giremedim siteye özlemişim sizi geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum hasta olanlar geçmiş olsun yeni gelenler hoş gelmiş kusura bakmayın alıntı yapamıyorum fazla vaktim yok gözden kaçırdıklarım alınmasın kızım iyi çok şükür düşdükten sonra baygın görünce ömrüm gitti ama şimdi çok iyi eski cadılıklarına geri döndü inşl ilerde bişe çıkmaz kzımdan sonra oğlum salgın hastalığa yakalandı isal kusma o iyileşti ben yakalandımyatırdı beni bu gün ayağa kalktım şükür şimdi oğlumun sol gözü dün akşamdan beri çok kızarık göz altına doğru yayıldı bugün dr götürmeyi düşünüyoruz bakalım eşim izin alabilirse gidecez malum ramazan izinleri yok iki ay öncede yine olmuştu iki gözünde inşl bişey yktur ne oldu bize anlamadım birden çorap söküğü gibi geldi herşey bunada şükür rabbim dermansız dert vermesin ay çok dertlenmişim kusura bakmayın ne olur sitemizde olmasa ben kafayı yerdim burda yanlızlıktan iyiki varsınız ya

GEÇMİŞ OLUN CANIM GEÇMİŞE BAKAMAIM KIZLAR herkez iyidir umarıum. herkeze günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…