günaydın arkadaşlar
kızımı kendı kendıne uyutmaya alıştırmam lazım ama yatır kaldır yöntemınını daha öne okumuştum burdan sabır lazım bendede sabır yok:)) denesem başarılı olurmu acaba akşam uyutana kadar canım çıkıyo kucakta gezınerek bırakıyorum uyanıyo yarım saat sonra ıkıncıye bazen üçüncü bırakışımda ancak derın uykuya dalıyo sıcak bıde kucakta pişiyo bi yol bulamm lazımmm o yöntemı deneyıp başarılı olan cvarmı?
yok canım ben denemedim ama deneyen arkadaşlar vardı sanırım.. benimki uykusu varsa kendi kendine uyuyor maşallah, bir de çok zorda kalırsak ( aslında önceden hayatta yapmam diyordum ) ayakta sallıyoruz hafifçe hemen uyuyor :)) ona da hatırını kıramadığım bir yengem var o alıştırdı zaten...
canım ben sütümü sağıyorum anneler içiriyorlar biberonla ama önce kendin dene belki biberonu almayabilir bebeğin. sağ sütünü şimdiden depola dolabında diğer türlü biraz zor oluyor iş yerinde sağmak ve sürekli emmediği için azalabiliyormuş süt...günaydın..çok geçmiş olsun.eylül geliyo 1 hafta rapor alıp bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum ben.oğlum şuan 3,5 aylık.çalışmaya başlayan arkadaşlara soruyorum özellikle nasıl yapıyosun bebeği doyurma işini falan?ben sadece anne sütü veriyorum.benimki uyanır uyanmazda emmek istiyo.nasıl yapcam hiç bilmiyorum.kafam 1 kaç gündür karışık fikirlerinizi bekliyorum...
sevdacim ben dogdugundan beri kendi kendine uyumayi ogretmeye calisiyorum, artik ortalama 10 uykunun 7 sinde kendisi daliyor. dalamadigi zamanlarda ya gazini iyi cikaramamis oluyorum ya da gun boyu cok yorulmus fazla uyarilmis oluyor.
dedigin gibi cok sabir isi ben de cok yoruldum hala ugrasiyorum inan kolay degil. amac: bebegi kucakta sakinlestirip tam dalmadan yatagina koymak. aglarsa yine kucak sakinlestirme ve yatak. dalana kadar basinda beklemek lazim bir sure .
gunduz uykularinda sicaklarin da etkisiyle arabasinda sakinlestirip birakiyorum. burda en onemli nokta tamamen uyutmuyorum arabada ittirerek, sakinlesince durduruyorum arabayi kendisi dalsin diye.
bu arada parmak emmesi de isime yaradi 10 cesit emzigi begendiremedim, yan donup parmak agzinda dalmaya basladi uykuya.
ama inanin cok emek istiyor, o yuzden hepimiz kolaya kaciyoruz ya kucakta ya sallayarak... yeterince sabirla cogu bebegin asama kaydedebilecegi dusuncesindeyim.
canım ben sütümü sağıyorum anneler içiriyorlar biberonla ama önce kendin dene belki biberonu almayabilir bebeğin. sağ sütünü şimdiden depola dolabında diğer türlü biraz zor oluyor iş yerinde sağmak ve sürekli emmediği için azalabiliyormuş süt...
bende ayakta asla sallamam dıyodum ölede yaptım ama daha beterine alıştı hehe:))ayakta gezınerek kolum kopuyo..
demekki senın bebişin şu ıkınmalarıda olmasa mışıl mışıl uyucak geceleri...
sevdacim ben dogdugundan beri kendi kendine uyumayi ogretmeye calisiyorum, artik ortalama 10 uykunun 7 sinde kendisi daliyor. dalamadigi zamanlarda ya gazini iyi cikaramamis oluyorum ya da gun boyu cok yorulmus fazla uyarilmis oluyor.
dedigin gibi cok sabir isi ben de cok yoruldum hala ugrasiyorum inan kolay degil. amac: bebegi kucakta sakinlestirip tam dalmadan yatagina koymak. aglarsa yine kucak sakinlestirme ve yatak. dalana kadar basinda beklemek lazim bir sure .
gunduz uykularinda sicaklarin da etkisiyle arabasinda sakinlestirip birakiyorum. burda en onemli nokta tamamen uyutmuyorum arabada ittirerek, sakinlesince durduruyorum arabayi kendisi dalsin diye.
bu arada parmak emmesi de isime yaradi 10 cesit emzigi begendiremedim, yan donup parmak agzinda dalmaya basladi uykuya.
ama inanin cok emek istiyor, o yuzden hepimiz kolaya kaciyoruz ya kucakta ya sallayarak... yeterince sabirla cogu bebegin asama kaydedebilecegi dusuncesindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?