2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tuba geçmiş olsun canım.atlatırsınız inş sağlıkla.

tetanoz demişken benim de 3.doz vardu bu ay bak unuttum elvan geçmiş olsun sana da. vurulsammı bende geçtimi acaba günü . kartı da Allahu alem nereye koydummmsempatiksalakcinni

seninki de aşağı yukarı bu zamanlardır. vurul vurul. 5doza tamamlayınca bir daha hiç risk altında olmuyormuşsun

Geçmiş olsun canım, Allah bebişine acil şifalar versin.a.s.

Tuba çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir şey çıkmaz. Maviş prense nazar değmiş... Maşallah Ege ye...

tuba cok gecmıs olsun

Geçmiş olsun canım, Allah bebişine acil şifalar versin.a.s.

tuba geçmiş olsun canım

Tuba çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir şey çıkmaz. Maviş prense nazar değmiş... Maşallah Ege ye...

selam kızlar,
tuba canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kuzucuk

tuba geçmiş olsun t ez zamanda geçer inş

allah razı olsun kızlar çok saolun,rüyamda arcak ın bebeğini gördüm internetten kucağıma alıyorum eşime gösteriyorum üstünde fenerbahçe forması kafasında toka tarzı bişiy vardı ,allahım ne rüya sıcaklar bi yandan internete bakıp yatmaktan rüyalarda şaşırdı :)))

herkese slmmm... bugün sağlık ocağına gittik oğlum 3 aylık bir klio almış tam 6 kilo olmuş.. çok mutlu oldum duyunca çünkü sıcaklardan yavrum az emiyodu... şimdi yanımda uyudu üstünü örtmedim sizce bişey olurmu? ince bişey örtsemmi acaba! bilemedim ya çocuğu pişirmekte istemiyorum ama uyurken üşür diyede düşünüyorum..siz sıcaklarda napıyosunuz kızlar? çorap falan giydiriyomusunuz?? bilmiyorumkismile

maş. yavruna canım. bizimki de yüzüstü uyudu şimdi yanında nöbet tutuyorum ayrılamıyorum yanından:) ben bişey örtmedim üstüne çok sıcak çorap hiç giymiyo nerdeyse.. gece bile bazen üstü açık yatıyo.ayaklarını öyle bi savuruyoki bazen örtü mörtü kar etmiyo.. birde tutmayı fn da öğrendi örtüsünü tutup çekiyo ağzına sokuyo bazende

bu arada sabah sırt üstü dururken yüz üstü dönmeyi de başardıkk çok şükürrrr..sırnaşık şey
gün be gün büyüdüklerini görmek ne güzel Allah ıma şükürler olsun...

seninde maşallah kuzuna canımm..evet büyüdüklerini görmek çoook güzelll..ben örtersem ince bi pikesi var onu örtüyorum ama bu aralar örtmüyorum gündüzleri hiç..korktum kararsız kaldım örtsemmi örtmesemmi diye..ama sanırım bişey olmaz çünkü çooook sıcak+nem offf sositososito

slm canım ben çıtçıtlı badi giydiriyorum kızıma sadece eğer cam açıksa hafif bişey örtüyorum bazen rüzgar varsa.

tubatuba yavruna çok geçmiş olsun umarım iyi huyludur geçici bişeydir.

ayrıca hoşbulduk

tubacım çook geçmiş olsun...
kızlar ben kızımın ne gece ne gunduz uzerine hiç bişe ortmuyorum çıtçıtlı badısıyle yatıyo eğer çok ceryan varsa üzerine tülbent ortuyorum kızımın sırtı terden daha hhiç soğumadı...

selam kızlar kızım bugun hıc uyumadı ya az once uyuttum tabı uyursa bıraz 10 dk uyuyup uyanıyo.bıde emmıyo bızımkı bılıyosunuz.yatarak yanına agzına sokuyorum bazen zorla bazende sagıp kasıkla ıcırmeye calısıyorum bıberonuda bı alıyo bı almıyo napıcamı sasırdım valla hayırlısı ınsallah bu emme ısı duzelır bı an once

selam kızlar nasılsınız
çoook sıcak kızımda bende bayılıyoruz. onu havuzuna soktum biraz tepindi durdu suyun içinde rahatladı uyuyor şimdi. nezaman biticek bu sıcaklar

canım çok geçmiş olsun nazar değmiştir kuzuya biranönce geçer inşallah canım.

maşallah yavruşuna canım. bende çıtçıtlı badi giydiriyorum ne gece nede gündüz üzerini örtmüyorum eğer esinti olursa ince bir tülbenti var onu örtüyoruz.

maşallah kuzuna canım

selam kızlar nasılsınız
çoook sıcak kızımda bende bayılıyoruz. onu havuzuna soktum biraz tepindi durdu suyun içinde rahatladı uyuyor şimdi. nezaman biticek bu sıcaklar
hiç bitmeyecek gibi geliyor bilmiyorumkismile iki kere kıvançı emzirmeye gidiyorum ama canım çıkıyor herbir gözeneğimden alev fışkırıyor klava:

kızlar kıvançın çoraplarını çıkarttığım zaman ayakları acayip bir şekilde terliyor ve bir müddet sonra buz gibi oluyor bu sıcakta bende çoraplarımı çıkartamıyorum sizlerde böyle birşey oluyor mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…