kızlar kıvançın çoraplarını çıkarttığım zaman ayakları acayip bir şekilde terliyor ve bir müddet sonra buz gibi oluyor bu sıcakta bende çoraplarımı çıkartamıyorum sizlerde böyle birşey oluyor mu ??
canım uyumaması normal değilmi 5 saate yakın uyumuş. kıvanç sabah saat 10dan 12ye kadar bi uyuyor uyanıyor tekrar 2 gibi uyuyor 4de uyanıyor birdaha 1 saat belki uyuyor belki uyumuyor 10 gibide gece uykusuna geçiyor. artık büyüyorlar uyanık kalma süreleride doğal olarak uzuyor canım yorma kendinisoğuk ter su gibi oluyo ayakları, çorap giydirince kurusıcak oluyo ozmanda valla ne yapcamı şşaırdım bende
öğlede uyuttum kızı kendı kendıne uyudu arada açtı gözlerini pışpış yaptım terar uyudu 11.30 dan 4 e kadar şimdi ise aynıyöntemle uyutamaya çalışıyorum ama çoook yoruldum uyumuyo :S
canım uyumaması normal değilmi 5 saate yakın uyumuş. kıvanç sabah saat 10dan 12ye kadar bi uyuyor uyanıyor tekrar 2 gibi uyuyor 4de uyanıyor birdaha 1 saat belki uyuyor belki uyumuyor 10 gibide gece uykusuna geçiyor. artık büyüyorlar uyanık kalma süreleride doğal olarak uzuyor canım yorma kendini
haklısın canım ama öğlede uzun uyusada akşam 5 ile 7 arası uykusu gelıyo yarım satte olsa uyuyo sonra 9da gece uykusuna dalıyo 45 dakıkadır uğraşıyorum sakınleştirdim ayakta koyunca uykuya daldı kucakta uyuyo ya kendı kendıen uyumaya alışmasını sağlamaya çalışıyorum bugun başladım bakalım başarılı olabılecekmiyim..
maşallah uykucu kuzucuğabenimki uykucumu ne :))) kendi belirledi saatlerini o saatler gedldıgınde direk gölzer ovalanıyo eller ağızda gözler gıdıyo:) zorla uyutmuyorum yani:))
soğuk ter su gibi oluyo ayakları, çorap giydirince kurusıcak oluyo ozmanda valla ne yapcamı şşaırdım bende
öğlede uyuttum kızı kendı kendıne uyudu arada açtı gözlerini pışpış yaptım terar uyudu 11.30 dan 4 e kadar şimdi ise aynıyöntemle uyutamaya çalışıyorum ama çoook yoruldum uyumuyo :S
masallah valla ya bız gece bıle 5 saat uykuyu gormuyoruz rezılım ben gecelertı valla
ne zaman oyle uzun sure uyucak acaba.bugun yarım saat yarım saat 2 kere uyudu bıde yenı kalktı 1.5 saat uyudu baska yok.ınsallah sıcaktNDIR HAVALAR BIRAZ SERINLEYINCE INSALLAH BEBISLERIN HEPSI GUZEL GUZEL UZUUUUUN UZUUUUUN UYURLARopuyorumnanaktan
merhabalar mayıs 2010 anneleri ve tatlı bebişleri zemuszemus kızlar benimde 20 haziran doğumlu 2 aylık bi kızım var şuan bayağı yoğun gaz sancıları yaşamaktayız özellikle akşam 6 dan yatana kadar 8 8 buçuğa kadar çok ağlıyor bende mahvoluyorum tabi o ağladıkça herkes 3 aydan sonra geçicek diyo çok merak ettim sizlerin bebişlerinde gaz sancısı yaşayanlar olduysa ne alemde şuan azaldımı acaba,sanki hiç geçmiycekmiş gibi çok üzülüyorum hepimizin yavrularını sağlıkla büyütmemiz dileğiyle çok tşkleropuyorumnanaktan
her akşam olmasa da bizimkinin de bazen akşam bazen gündüz tutuyordu ağlamaları.. baya baya azaldı hatta bitti diyebilirim maşaallah diyim de:) ama ıkınma sorunumuz var yani ağlamıyo ama ayaklarını sıkıyo kakasını yaparken zorlanıyo bu da uykusundan ediyooakannehir
böyle böyle büyüyolar işte:) kızını Allah bağışlasın sağlıkla büyüt canım..
masallah valla ya bız gece bıle 5 saat uykuyu gormuyoruz rezılım ben gecelertı valla
ne zaman oyle uzun sure uyucak acaba.bugun yarım saat yarım saat 2 kere uyudu bıde yenı kalktı 1.5 saat uyudu baska yok.ınsallah sıcaktNDIR HAVALAR BIRAZ SERINLEYINCE INSALLAH BEBISLERIN HEPSI GUZEL GUZEL UZUUUUUN UZUUUUUN UYURLARopuyorumnanaktan
abera cok gecmıs olsun canım
GEÇMİŞ OLUN CANIM GEÇMİŞE BAKAMAIM KIZLAR herkez iyidir umarıum. herkeze günaydın bu arada
abera cok gecmis olsun,
muallim84 hosgeldin
renkli denedim arada bakalim nasil olmus, herkese gunaydin
herkese günaydııınnn zemuszemus
Abera çok geçmiş olsun oğluna ve sana...
Muallim84 senin de bebeğine geçmiş olsun,şükür iyiymiş şimdi ve hoşgeldin..
çok teşekkür ederim kızlar şükür salgın hastalığı atlatık bide oğlumun gözü iyileşse kızımında sağ gözünün allt kirpiklerinin dibinde bi kızarıklık vardı bir ay önce küçüktü şimdi boydan boya yayıldı kirpik dibine bazen çok kızarıyo bazen soluyo ama hiç gitmiyo üst tarafındada küçük bitane daha çıktı sağlık ocvağına sordum çocuk dr sor dedi çocuk doktoruna değilde göz dr oğlumu götürünce onuda göstercem yaa burda dr gitmekde bi gününü alıyo insanın sıcak bide eşim oruçlu oyyy napçaz bilmem ama enkısa zamanda götürmemiz lazım göz bu ihmale gelmez allah korusun oğlumun gözü kan çanağı acıyo anne diyo yavrumabera geçmiş olsun
anne sütü verenler işe başlayınca devam etmek çok zor olmuyomu
ben şimdi raporluyum sonra da ücretsiz izin alcam 6 ay aslında ben bir yıl istiyorum ama eşim pek yanaşmıyo inşallah kandırabilirim de 1 yıl alırım. 6 ay alırsam inşallah kızım 9 aylık oluyo işe başlayınca işe başladıktan sonra emzirmek çok zor olur tabi süt azalır zaten başta
canım kucağında uyuyosa beşiğine yatırmadan kucağındayken onun kucağına senin kokunu alabileceği bi giysini koy ve beşiğine yatır işe yarıyo bi dene istersengünaydın arkadaşlar
kızımı kendı kendıne uyutmaya alıştırmam lazım ama yatır kaldır yöntemınını daha öne okumuştum burdan sabır lazım bendede sabır yok:)) denesem başarılı olurmu acaba akşam uyutana kadar canım çıkıyo kucakta gezınerek bırakıyorum uyanıyo yarım saat sonra ıkıncıye bazen üçüncü bırakışımda ancak derın uykuya dalıyo sıcak bıde kucakta pişiyo bi yol bulamm lazımmm o yöntemı deneyıp başarılı olan cvarmı?
çok geçmiş olsun canım yaa rabbim acil şifa versinslmlar dün doğumgünümdü ama bütün gün nerdeyse hastanedeydik,bebişimin gözü nazar oldu kızlar ya kaşında bi yağ bezesi gibi bişiy çıktı,doktor 100 de 99 iyi huylu ama emar çektirin dedi,bugün emardaydık ama çektiremedik ilaç verdik uyumadı sıpa emar başka zamana kaldı artık inş atlatırız
merhabalar mayıs 2010 anneleri ve tatlı bebişleri zemuszemus kızlar benimde 20 haziran doğumlu 2 aylık bi kızım var şuan bayağı yoğun gaz sancıları yaşamaktayız özellikle akşam 6 dan yatana kadar 8 8 buçuğa kadar çok ağlıyor bende mahvoluyorum tabi o ağladıkça herkes 3 aydan sonra geçicek diyo çok merak ettim sizlerin bebişlerinde gaz sancısı yaşayanlar olduysa ne alemde şuan azaldımı acaba,sanki hiç geçmiycekmiş gibi çok üzülüyorum hepimizin yavrularını sağlıkla büyütmemiz dileğiyle çok tşkleropuyorumnanaktan
slmlar dün doğumgünümdü ama bütün gün nerdeyse hastanedeydik,bebişimin gözü nazar oldu kızlar ya kaşında bi yağ bezesi gibi bişiy çıktı,doktor 100 de 99 iyi huylu ama emar çektirin dedi,bugün emardaydık ama çektiremedik ilaç verdik uyumadı sıpa emar başka zamana kaldı artık inş atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?