ben çorap giydirmiyorum üstündede bişey öetmüyorum yatarken çünkü evi çok sıcak kızımda sıcağı hiç sevmiyo gece yatarkende ciinliğini öetüyom o ka üstüne bişey örtmüyorumm bakıyyorum kendim yatarken ayakları falan sıcakkherkese slmmm... bugün sağlık ocağına gittik oğlum 3 aylık bir klio almış tam 6 kilo olmuş.. çok mutlu oldum duyunca çünkü sıcaklardan yavrum az emiyodu... şimdi yanımda uyudu üstünü örtmedim sizce bişey olurmu? ince bişey örtsemmi acaba! bilemedim ya çocuğu pişirmekte istemiyorum ama uyurken üşür diyede düşünüyorum..siz sıcaklarda napıyosunuz kızlar? çorap falan giydiriyomusunuz?? bilmiyorumkismile
canım terlediği için soğuk ter başoltıyoo çok giydirme kuzuyuukızlar kıvançın çoraplarını çıkarttığım zaman ayakları acayip bir şekilde terliyor ve bir müddet sonra buz gibi oluyor bu sıcakta bende çoraplarımı çıkartamıyorum sizlerde böyle birşey oluyor mu ??
bende çok çektim gazdan şükür daha iyiyiz gaz damlası epeydir vermiyorum inş seninde düzelirmerhabalar mayıs 2010 anneleri ve tatlı bebişleri zemuszemus kızlar benimde 20 haziran doğumlu 2 aylık bi kızım var şuan bayağı yoğun gaz sancıları yaşamaktayız özellikle akşam 6 dan yatana kadar 8 8 buçuğa kadar çok ağlıyor bende mahvoluyorum tabi o ağladıkça herkes 3 aydan sonra geçicek diyo çok merak ettim sizlerin bebişlerinde gaz sancısı yaşayanlar olduysa ne alemde şuan azaldımı acaba,sanki hiç geçmiycekmiş gibi çok üzülüyorum hepimizin yavrularını sağlıkla büyütmemiz dileğiyle çok tşkleropuyorumnanaktan
günaydın güzel mayıs anneleri ve tatlı bebişleri opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr gerçi pek kimse yokta
günaydın annişlerrgünaydınnnopuyorumnanaktan
esra canım ayrı odası olsa kuzeylle orda ilgilenseniz annenin evi yakınsa kuzeyi ona bıakıp işe gitsen akşam alsann kayınvalidenle konuşsan kuzey için olduğunu köpeğide çok sevdiğini ama kuzeyin olduğu ortama sokmamasını anlayış gösteriri heralde canımmkızlar size birşey sorucam ben k. validemle birlikteyim ve köpeği var kurt kopeği gibi ama simsiyah büyük bir kopek anlıyacağınız 16 yaşında hayvanları çok severim onu belirteyim başta... çok falza tüyleri dökülüyor heryerde tüyü var silkelendikçe uçuşuyor tüyler havada.. ve çok kötü kokmaya başladı hasta birde çok korkuyorum kuzey için. tuyleri ağzına kaçıcak diye. bir yerde okumuştum bu tüyler bebeklerde direk ciğere yapışıp ödem oluşturuyormuş allahım korusun ... ve aşırı kıskanç k.validemi kısknıyor şimdi annemdeym kafam rahat haftaya gidicez yine huzursuz olucam işte bütün gün... ve yarın emeklemeye başlayınca napıcam bilmiyorum.. bana bi akıl verin nolurr bilmiyorumkismile
k.validenle konuşsanız evden uzaklaştırmazmılar köpeği canım bebek için pek steril bir ortam değil
genellikle kuzey yatak odamda yatağın üzerinde ama iice hareketlendi artık evde benim oğlum odaya kapalı ama köpek heryerde dolanıyor sinirlerimi bozuyor bu durum. mervecim göndereceğini hiç sanmıyorum kolayda değil hak veriyorum tabi kaç yıldır birlikteler ama benim oğlumdan kıymetli mi değil tabiki.. ama yeri geldiğinde ben kuzey için odaya kapatamam diyor köpeği için havlarmış günahına giremezmiş ya benim oğlumun günahına giriyor ama ayrı eve bile çıkmayı düşünüyorum..esra canım ayrı odası olsa kuzeylle orda ilgilenseniz annenin evi yakınsa kuzeyi ona bıakıp işe gitsen akşam alsann kayınvalidenle konuşsan kuzey için olduğunu köpeğide çok sevdiğini ama kuzeyin olduğu ortama sokmamasını anlayış gösteriri heralde canımm
kızlar size birşey sorucam ben k. validemle birlikteyim ve köpeği var kurt kopeği gibi ama simsiyah büyük bir kopek anlıyacağınız 16 yaşında hayvanları çok severim onu belirteyim başta... çok falza tüyleri dökülüyor heryerde tüyü var silkelendikçe uçuşuyor tüyler havada.. ve çok kötü kokmaya başladı hasta birde çok korkuyorum kuzey için. tuyleri ağzına kaçıcak diye. bir yerde okumuştum bu tüyler bebeklerde direk ciğere yapışıp ödem oluşturuyormuş allahım korusun ... ve aşırı kıskanç k.validemi kısknıyor şimdi annemdeym kafam rahat haftaya gidicez yine huzursuz olucam işte bütün gün... ve yarın emeklemeye başlayınca napıcam bilmiyorum.. bana bi akıl verin nolurr bilmiyorumkismile
genellikle kuzey yatak odamda yatağın üzerinde ama iice hareketlendi artık evde benim oğlum odaya kapalı ama köpek heryerde dolanıyor sinirlerimi bozuyor bu durum. mervecim göndereceğini hiç sanmıyorum kolayda değil hak veriyorum tabi kaç yıldır birlikteler ama benim oğlumdan kıymetli mi değil tabiki.. ama yeri geldiğinde ben kuzey için odaya kapatamam diyor köpeği için havlarmış günahına giremezmiş ya benim oğlumun günahına giriyor ama ayrı eve bile çıkmayı düşünüyorum..
canım ben normalde karşı değilim aksine köpeklerin bebeklerde iletim için çok ii old. biliyorum ama bizde birde şu konu var ben 6 aydır birlikteyim hemen hemen ve evin kaç kere süpürülde dersen 10 parmağımı geçmez hergün silinip süpürülse ev o kadar tüy olmaz .. ben açayım anne diyorum yok açma ben pazartesileri temz. günüm diyor anne diyorum olsun açayım kırmak istemiyorum da yok açma sen süpüremezsin zor süpürülüyor tüylerden dolaayı diyor heleki toz alındığını hiç bilmiyorum gittiğimden beri. ben hergün odamı temizlerim ama diğer odalar süpürülmediği için ayaklarımızdan rüzgardan bizim odaya bile giriyor tüyler... üstelik uyurken odada bırakıyoır köpekte gidip kuzeyin önüne yatıyor k. validemde bırakıyor onları odada alışsın diye çok tedirginim.. kuzeyin dikkatini çekiyor çok hep köpeğe gitmek istiyor ona konuşuyor fln o ise hemen kafasını çeviriyor o kadar belli kıskandığı k.validem bile diyor buna rağmen yalnız bırakabiliyor odada ikisiniselam colerko. sasiracaksin ama benim de evde kopegim var hem de kurt. bebegimle birlikte gayet guzel biraz yorularak yurutuyorum. oncelikle, kopegin asilarinin ve parazit tedavilerinin tam olup olmadigini kontrol etmelisin kibarca sorabilirsin.
ben surekli evimi supuruyorum tuye karsi, ve yatak odalari tarafina kopek kapisi taktim gozetimimde degilken bebegin yanina gitmesin diye.
onun disinda bebekle ilgilenildigi zaman kopege de ilgi sevgi vermelsiniz yoksa kiskanir.
en onemlisi bebek ve kopek asla asla asla yalniz birakilmamali, ne kadar sevecen, egitimli, guvenilir olursa olsun.
bunlara dikkat ederseniz icin rahat olsun, benim kizim kabullendi cani, insallah boyle de devam eder.
zor olucak ayrı eve çıkmam eşimin fab. vardı krizde battılar maddi anlamda sıkıntıda ben çalışıyorum eşimde daha yeni yeni toparlamaya başladı işlerini ama acaba düzelirmi bilemiyorum ayrı eve çıkmaya cesaretim var ama sonra zorlanıp geri dönmek istemiyorum açıkcası.. allahım herkeze yardım etsin ama çok zormuş gerçekten. normalde çok iyi anlaşırız ark gibiyiz ama kuzeye ne kendi çocuğum gibi istediğim şekilde eğitebiliyorum ne oynayabiliyorum heran mudahalee herşeye karışıyor sürekli ben tembihliyor emzirdin mi doydumu altını açtın mı pişirme sakın giydirme soy ay soğuk giydir napıcağımı şaşaırdım yapım gereği cevapta veremiyorum kafayı yiyeceğim az kaldı. annem e geldim rahatladım eşim bile diyor sesin çok neşeli geliyor anne gittiğinde burda mutlu değilmisin sen diye onuda üzmemek için birşey diyemiyorum offff...canım imkanın varsa ayrı eve çık sende oğlunun sağlığı ve sağlıklı hareket edebileceği bir ortamının olması herşeyden önemli. bende k.validemle beraber oturuyorum hemde 3 senedir çok zor oluyordu şimdi dahada zor oluyor rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda ayrı evler nasip etsin hepimize :Saruboceq:
canım burnu fln tıkalı olabilir mi acaba o zamanda emmek istemiyormuş çocuklar birde farklı şekillerde emzirmeyi dene sıcaktan da olabilir emzirirken hafif hafif üfle yüzüne inş. bırakmaz birde sütün ekşi olabilir tadına bak. gün içerisinde yediklerinden kaynalanabilir bunlara dikket et birdeslm kızlar nasılsınız bayadr giremiyorum..
oğlum emmek istemiyoo deli olucam uyku modunda emiyo beni bırakmasını istemiyorum aynı durumu yaşayan var mııı
canım burnu fln tıkalı olabilir mi acaba o zamanda emmek istemiyormuş çocuklar birde farklı şekillerde emzirmeyi dene sıcaktan da olabilir emzirirken hafif hafif üfle yüzüne inş. bırakmaz birde sütün ekşi olabilir tadına bak. gün içerisinde yediklerinden kaynalanabilir bunlara dikket et birde
SEN RAHAT OL SENİN HUZURSUZLUĞUN BEBEĞİNE DE YANSIR AKŞAMLARI UYURKEN EMİYOR DEMİŞSİN YA karanlık bir ortam yuatamaya çalışsan hafif müzik aç rahatlar belki önce biraz sakinleştirip sonra emzirmeyi dene inş. bırakmaz canım seni ama stres yapmaay canım burn tıkalı değil ama ekşimidr onu bilmiyorumhiç aklıma gelmedi bakmakk..
çok stres yapıyorum emmeyince huysuz ve uyumuyor canım sıkılıyoo
dün iftar saati geldi eşime masayı hazırlayamadım durmadıı ne yapcam bilmiyorum..
zor olucak ayrı eve çıkmam eşimin fab. vardı krizde battılar maddi anlamda sıkıntıda ben çalışıyorum eşimde daha yeni yeni toparlamaya başladı işlerini ama acaba düzelirmi bilemiyorum ayrı eve çıkmaya cesaretim var ama sonra zorlanıp geri dönmek istemiyorum açıkcası.. allahım herkeze yardım etsin ama çok zormuş gerçekten. normalde çok iyi anlaşırız ark gibiyiz ama kuzeye ne kendi çocuğum gibi istediğim şekilde eğitebiliyorum ne oynayabiliyorum heran mudahalee herşeye karışıyor sürekli ben tembihliyor emzirdin mi doydumu altını açtın mı pişirme sakın giydirme soy ay soğuk giydir napıcağımı şaşaırdım yapım gereği cevapta veremiyorum kafayı yiyeceğim az kaldı. annem e geldim rahatladım eşim bile diyor sesin çok neşeli geliyor anne gittiğinde burda mutlu değilmisin sen diye onuda üzmemek için birşey diyemiyorum offff...
günaydınnnn
tracy abla okuyorum,deniyoruz,beceremiyoruz,devrimin atıştırmacı bir bebek olduğuna kanaat getirdim,uzun emziriyorum ama saatleri bir türlü açamadık,neyse denemeye devam edicem,bakalım tracy ablanın faydası olucakmı?tıff da sanırım tracy abla okuyor,bir çok yeri okurken tıffla konuşuyor gibi oldum :)
günaydınnnn
tracy abla okuyorum,deniyoruz,beceremiyoruz,devrimin atıştırmacı bir bebek olduğuna kanaat getirdim,uzun emziriyorum ama saatleri bir türlü açamadık,neyse denemeye devam edicem,bakalım tracy ablanın faydası olucakmı?tıff da sanırım tracy abla okuyor,bir çok yeri okurken tıffla konuşuyor gibi oldum :)
hahaha :) evet ben o teshisi tiff e coktan koymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?