2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahhaaa okuyorum canım evet :) a.s:roflol:

kızlar bayramda tatile çıkıcaz oğluma güneş kremi kullanmalımıyım kullanan varmı ve denize girdirdinizmi hiç bebişlerinizi

slm kızlar nasılsınız bayadr giremiyorum..
oğlum emmek istemiyoo deli olucam uyku modunda emiyo beni bırakmasını istemiyorum aynı durumu yaşayan var mııı

canım aynene bız bayadır yasıyoruz bu sorunu gunduz emmek ıstemıyo demı gece emıyo yada uykudan uyanınca uykulu olması gerekıyo ama 2 gunudr bıraz daha ıyı sankı bızım kız.valla 5-6 saat emmıyodu hatta butun emmedıgı oldu.bıberonla sagıp kasıkla vermeyı dene yada hıc ses cıkarmadan yanına yat yatarak emzırmeı dene ama gecıcı bı durum ben dr a goturdum 3-4. ayalar boyle olabılıyomus

geçmş olsun dilekleri için teşekküler,bebişi rahatsız olanlara geçmiş olsun ,colerko sana da geçmiş olsun işin çoook zor cnm

kızlar ayda 1kez 5 6 anneyle bir araya gelerek,çocuklarımızın birlikte vakit geçirmelerinni ve sosylleşmelerini sağlıyabiliriz,reel hayatta bizlerinde sıkıntı çekceğini düşünmüyorum görüştüğümüz zaman,sizde de olmuştur,avm lerde,sağda solda bizimkilerle yaşıt bebekler gördüğümüzde hemen annelerr arası bir sohbet başlıyor zaten,ilk bulaşmalarımız dışarda olur,zamanla birbirimizi tanıdıkça sohbetlerimizi evlere de taşırız

bizim de köpeğimiz var ama ege ayaklanınca vericez zaten bahçede kalıyo henüz egeyle yan yana gelmediler tehlikeli bi köpek ve acayip kıskanç ne zaman egeyi görse saldırmaya çalışıyo ,parazit aşıları falan tamsa tüyünden bi zarar gelmez cnm ,bu arada çoook gazlı olan ege artık mutlu bi bebek çok iyi anlaşmaya başladık maşallah sabahları emzirip yatağına koyuyorum oyuncaklarıyla oynarken uyuya kalıyo :)))

bu parazit aşıları sürekli mi yapılan aşılar yoksa sadece 1 kere fln mı ben hiç görmedim aşıya gittiğini çünkü eve taşındığımızdan beri

bu parazit aşıları sürekli mi yapılan aşılar yoksa sadece 1 kere fln mı ben hiç görmedim aşıya gittiğini çünkü eve taşındığımızdan beri

cnm iç parazit için haplar var ağızdan veriyosun üç ayda bir ,kilosuna göre adeti değişiyo her 10 kilo için 1 hap veriyorsun aşıları karnesinde yazar bilemiyorum şimdi

tuba maş oğluna valla bizimki oynuyo oynuyo sonra ıngaaaaaaaaa:)
ne tür oyuncaklar alıyosunuz ya bizimki oyuncakları ağzına sokmaya başladı sert olsa kafasına vuruyo yumuşak kumaş olsa ağza sokuyo emiyo resmen:)

uzun tüylü olmayan yumuşak oyunaklar ve çıngırak bi de beşiğinin üstünde asılı olanlar var onlara bakıyo sadece,herşeyi ağzınasokuyo tabi olacak o kadar

canım ben calıstıgım ıcın haftasonları musait olduğumda katılabilirim ancak

yumusak ayilari var birkac tane ama tuylu degil bir de can o yumusak ici hisir hisir ses cikaran minik kitaplari cok seviyor.
ve aynen her oyuncak agizda karismiyorum artik napacaz..

sağol canım inş.başaracağızzz

canım bende götürdüm dr a yediklerimden gaz sorunu olmuş damla verdi ama hala geçmedi..gaz sorunu gibi huysuzluğu yok ama ne yapayım bilmem...

esracımm az daha sabret inş eşinin durumu düzelirde kendi evine çıkarsın canımmm ben memleketteyken pikolojim bozulmuştu çok iyi anlıyorum seni ama eşin içinn biraz daha sabretceksinn çok bunaldığıd annene kaçarsın işte yanındayış ne güzell ara vermek eşinle dahada yakınlşatırır hemdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…