günaydınnnn
tracy abla okuyorum,deniyoruz,beceremiyoruz,devrimin atıştırmacı bir bebek olduğuna kanaat getirdim,uzun emziriyorum ama saatleri bir türlü açamadık,neyse denemeye devam edicem,bakalım tracy ablanın faydası olucakmı?tıff da sanırım tracy abla okuyor,bir çok yeri okurken tıffla konuşuyor gibi oldum :)
slm kızlar nasılsınız bayadr giremiyorum..
oğlum emmek istemiyoo deli olucam uyku modunda emiyo beni bırakmasını istemiyorum aynı durumu yaşayan var mııı
ankaralı anneler,oyun grubu oluşturmak istiyorum,nedersiniz?
ankaralı anneler,oyun grubu oluşturmak istiyorum,nedersiniz?
canım çok geçmiş olsun. alllah tüm bebişlerimizi korusun. özlettin kendini canım uzun zamandır yokun. hoş bende heran burda değilim çcuklardan bize çok fırsat kalmıyo artık :))
Canım bende özledim valla. Ama dediğin gibi bebişlerden fırsat kalmıyor buraya girmeye:) Eskisi gibi değiliz artık.
Benim saçlarım hamileliğimde de dökülmedi hiç şimdi de dökülmüüyor. Oğlum yüzüme her gün gülüyor. Bizde mi bir tuhaflık var:)kolay gelsın sana canım bizdede ehrgun mudahele var çunkı karşılıklı oturuyoruz:)) benım saçlarım hamılelğimde hiç dokulmedı şu anda su gıbı akıyo...
bu parazit aşıları sürekli mi yapılan aşılar yoksa sadece 1 kere fln mı ben hiç görmedim aşıya gittiğini çünkü eve taşındığımızdan beri
tuba maş oğluna valla bizimki oynuyo oynuyo sonra ıngaaaaaaaaa:)
ne tür oyuncaklar alıyosunuz ya bizimki oyuncakları ağzına sokmaya başladı sert olsa kafasına vuruyo yumuşak kumaş olsa ağza sokuyo emiyo resmen:)
kızlar ayda 1kez 5 6 anneyle bir araya gelerek,çocuklarımızın birlikte vakit geçirmelerinni ve sosylleşmelerini sağlıyabiliriz,reel hayatta bizlerinde sıkıntı çekceğini düşünmüyorum görüştüğümüz zaman,sizde de olmuştur,avm lerde,sağda solda bizimkilerle yaşıt bebekler gördüğümüzde hemen annelerr arası bir sohbet başlıyor zaten,ilk bulaşmalarımız dışarda olur,zamanla birbirimizi tanıdıkça sohbetlerimizi evlere de taşırız
tuba maş oğluna valla bizimki oynuyo oynuyo sonra ıngaaaaaaaaa:)
ne tür oyuncaklar alıyosunuz ya bizimki oyuncakları ağzına sokmaya başladı sert olsa kafasına vuruyo yumuşak kumaş olsa ağza sokuyo emiyo resmen:)
sağol canım inş.başaracağızzzSEN RAHAT OL SENİN HUZURSUZLUĞUN BEBEĞİNE DE YANSIR AKŞAMLARI UYURKEN EMİYOR DEMİŞSİN YA karanlık bir ortam yuatamaya çalışsan hafif müzik aç rahatlar belki önce biraz sakinleştirip sonra emzirmeyi dene inş. bırakmaz canım seni ama stres yapma
canım aynene bız bayadır yasıyoruz bu sorunu gunduz emmek ıstemıyo demı gece emıyo yada uykudan uyanınca uykulu olması gerekıyo ama 2 gunudr bıraz daha ıyı sankı bızım kız.valla 5-6 saat emmıyodu hatta butun emmedıgı oldu.bıberonla sagıp kasıkla vermeyı dene yada hıc ses cıkarmadan yanına yat yatarak emzırmeı dene ama gecıcı bı durum ben dr a goturdum 3-4. ayalar boyle olabılıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?