2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım aslında iyi olabilir. Ama eşler bu duruma ne der bilmiyorum. Nerde bir bebek görsem annesiyle konuşmaya çalışıyorum:)

kızlar bebişleriniz uzattığınız şeyleri eliyle tutmaya çalışıyormu? bana bunu ebe sordu. elimi verdiğimde tutuyor ağzına götürüyor. ama herhangi birşeyi uzattığmda ona doğru uzanmıyor. daha erken diilmi ya. bu ebe aklımı karıştırdı. sizde durumlar nasıl?

Kızlar oğlum için internetten biberon termosu ve çıngıraklı dişlik almıştım. Şimdi geldi. Biberon termosunu kuzenim kullanıyor çok memnunmuş, biyere giderken sütünü sağıp içine koyuyor ve süt aynı sıcaklıkta kalıyor. Sizlerden kullanan var mı?

Canım bence ebe karıştırmıştır bebeğin kaç aylık olduğunu. Daha anlamazlar ki, nasıl tutmaya çalışsın bebek. Ben eline sıkıştırıyorum bişeyleri...

Kızlar bebeğimin ağzında pamukçuk var nerdeyse 1 ay oldu geçmek bilmiyor. Karbonatlı suyla siliyorum birde mikostatin diye bir ilaç kullanıyorum.Ama geçmek bilmedi sürekli tekrar ediyor. Elini çok emdiğindendir diye düşünüyorum. Cumartesi kontrolümüz var doktor ne dicek bakalım. 2 gündür gündüzleri emziremiyorum, kucağıma yatırdığım anda ağlamaya başlıyor memeyi almıyor. Sütü sağıp veriyorum Geceleri emiyor ama. anlamadım gitti. Birde ağzına emzik verip sonra memeyi verdim kandırmayı denedim ilk ağzına alıyor sonra bırakıp ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi ağlaya ağlaya uyudu( Bakalım uyanınca ne yapacak?

canım benım oglanda oyle bakıyor heyecanlanıyor ama daha uzanamıyor.ben elıne tutturdugumda tutuyor ama kısa süre sonra düşüyor.

benim kızımda daha uzanmıyo erken değilmi zaten,
eline bişeler verıyorum bı muddet sonra bırakıyo tutmuyo bile fazla daha çok küçüklerrr

kızlar benim oğlan 2 ündür oyun halısındaki asılı oyuncaklarına iki kolunu birden uzatıyo tutabilirse ondan mutlusu yok:)
nurem biberon termosu bende düşünüyorum almayı ilerde de ek gıdalarda fln kullaışlı olurmu acaba? yavruna da geçmiş olsun pamukçuğu geçer inş.

Teşekkür ederim...
Canım bu termosun adı mama saklama kabı diye geçiyor. İçinde 2 tane kap var ek gıdaya geçince çorba ve yemek koyup gideceğin yere götürüyormuşsun. Çok kullanışlı bişeye benziyor. Ben piyasada sadece Chicco da gördüm bu ürünü. Başka marka var mı biliyor musun?

ben pek araştırmadım canım daha. sen hangi siteden aldın adresi yazabilirmisin bakayım bi..

selam arkadaslar türkiye tatilimin sonunda yine gurbete geri donduk,dun kizimin asilari yapildi kuzum dunden beridir aglamaktan perisan oldu atesimizde cikti anliyacaginiz perisan oldum ne uyuyabiliyor ne de mutlu daha kac gun surer ki bu asi agrilari bu arada iki bacagindan vurdular ilk asilarmiz ve 6 gun sonrada tam 4 aylik oluyoruz,,sizler ve bebisleriniz umarim iyilerdir

gulumse merhabalar benim oğlum henüz 2 ay 2 haftalık. 2. ayda 2 bacağından ve 1 kolundan aşı yaptılar hiç ağlamadı desem yeri.ama akşam çok ateşlendi ateş düşürücü verdim sadece.ha bu arada ben aşıya götürmeden önce de ateş düşürcü vermiştim.
ben bir şey merak ettim yurt dışı yazmışsın ya nerdesin? orada hangi aşılar yapılıyor bir de devit3 orada da veriliyor mu?

merhba canim almanyadayim valla iki bacaktan yaptilar asi karti uzagimda ayagimda kizimi salliyorumda benim ki cok agladi bugun ikinci gunu hala huzursuz
:sinifsinif:

canim asi kartni buldum tetanoz,difteri,bogmaca,cocuk felci,Hib,hepatit B,pneumokokken diye bisey

arkadaşlar yaa benım sol gogusumun yanında kızarıklık ve sertlık var bana cok acı ve agrı cektırıyor komşum süt bırıkıntısıdır dedı acaba benım gıbı olan varmı bu durumda ne yapılır yardımcı olursanız sevınırım

çok güzel olur canım ne güzel düşünmüşsün

geçmiş olsun canım.benim öyle bir sorunum olmadı ama 2 arkadaşımın başına geldi.biri ameliyat olmak zorunda kaldı sakın ihmal etme.göğsünü sağ ve tamamen boşalt.tabi dr a git.ama en önemlisi göğsünü boşaltman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…