- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
kızlar ayda 1kez 5 6 anneyle bir araya gelerek,çocuklarımızın birlikte vakit geçirmelerinni ve sosylleşmelerini sağlıyabiliriz,reel hayatta bizlerinde sıkıntı çekceğini düşünmüyorum görüştüğümüz zaman,sizde de olmuştur,avm lerde,sağda solda bizimkilerle yaşıt bebekler gördüğümüzde hemen annelerr arası bir sohbet başlıyor zaten,ilk bulaşmalarımız dışarda olur,zamanla birbirimizi tanıdıkça sohbetlerimizi evlere de taşırız
Canım bence ebe karıştırmıştır bebeğin kaç aylık olduğunu. Daha anlamazlar ki, nasıl tutmaya çalışsın bebek. Ben eline sıkıştırıyorum bişeyleri...kızlar bebişleriniz uzattığınız şeyleri eliyle tutmaya çalışıyormu? bana bunu ebe sordu. elimi verdiğimde tutuyor ağzına götürüyor. ama herhangi birşeyi uzattığmda ona doğru uzanmıyor. daha erken diilmi ya. bu ebe aklımı karıştırdı. sizde durumlar nasıl?
kızlar bebişleriniz uzattığınız şeyleri eliyle tutmaya çalışıyormu? bana bunu ebe sordu. elimi verdiğimde tutuyor ağzına götürüyor. ama herhangi birşeyi uzattığmda ona doğru uzanmıyor. daha erken diilmi ya. bu ebe aklımı karıştırdı. sizde durumlar nasıl?
kızlar benim oğlan 2 ündür oyun halısındaki asılı oyuncaklarına iki kolunu birden uzatıyo tutabilirse ondan mutlusu yok:)
nurem biberon termosu bende düşünüyorum almayı ilerde de ek gıdalarda fln kullaışlı olurmu acaba? yavruna da geçmiş olsun pamukçuğu geçer inş.
ben pek araştırmadım canım daha. sen hangi siteden aldın adresi yazabilirmisin bakayım bi..Teşekkür ederim...
Canım bu termosun adı mama saklama kabı diye geçiyor. İçinde 2 tane kap var ek gıdaya geçince çorba ve yemek koyup gideceğin yere götürüyormuşsun. Çok kullanışlı bişeye benziyor. Ben piyasada sadece Chicco da gördüm bu ürünü. Başka marka var mı biliyor musun?
gulumse merhabalar benim oğlum henüz 2 ay 2 haftalık. 2. ayda 2 bacağından ve 1 kolundan aşı yaptılar hiç ağlamadı desem yeri.ama akşam çok ateşlendi ateş düşürücü verdim sadece.ha bu arada ben aşıya götürmeden önce de ateş düşürcü vermiştim.
ben bir şey merak ettim yurt dışı yazmışsın ya nerdesin? orada hangi aşılar yapılıyor bir de devit3 orada da veriliyor mu?
gulumse merhabalar benim oğlum henüz 2 ay 2 haftalık. 2. ayda 2 bacağından ve 1 kolundan aşı yaptılar hiç ağlamadı desem yeri.ama akşam çok ateşlendi ateş düşürücü verdim sadece.ha bu arada ben aşıya götürmeden önce de ateş düşürcü vermiştim.
ben bir şey merak ettim yurt dışı yazmışsın ya nerdesin? orada hangi aşılar yapılıyor bir de devit3 orada da veriliyor mu?
ben pek araştırmadım canım daha. sen hangi siteden aldın adresi yazabilirmisin bakayım bi..
ankaralı anneler,oyun grubu oluşturmak istiyorum,nedersiniz?
kızlar ayda 1kez 5 6 anneyle bir araya gelerek,çocuklarımızın birlikte vakit geçirmelerinni ve sosylleşmelerini sağlıyabiliriz,reel hayatta bizlerinde sıkıntı çekceğini düşünmüyorum görüştüğümüz zaman,sizde de olmuştur,avm lerde,sağda solda bizimkilerle yaşıt bebekler gördüğümüzde hemen annelerr arası bir sohbet başlıyor zaten,ilk bulaşmalarımız dışarda olur,zamanla birbirimizi tanıdıkça sohbetlerimizi evlere de taşırız
arkadaşlar yaa benım sol gogusumun yanında kızarıklık ve sertlık var bana cok acı ve agrı cektırıyor komşum süt bırıkıntısıdır dedı acaba benım gıbı olan varmı bu durumda ne yapılır yardımcı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?