2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim oğlum birkaç gündür emziğini ya da çıngırağını havada tuttuğumda uzanmaya ve tutmaya çalışıyor, elini açıp kapatıyor ama benim yardımımla tutabiliyor. Sol eline verirsem baya uzun süre tutuyor ama sağda pek tutamıyor, genelde sol elini uzatıyor solak olacak galiba.

ankaralı anneler,oyun grubu oluşturmak istiyorum,nedersiniz?

Canım 1 Eylülde işe başlıyorum ben hafta sonları ayarlarsak katılırız biz de oğlumla.kaydirigubbakcemile5

yarın datçaya hareket ediyoruzz.inşallah çağan oralarda hastalanmaz ve güzel bi tatil yaparız.yanımda yardımcı olarak çağanın halası, teyzes, babası, babaannesi ve dedesi var. umarım dinlenirimm :)) hepinizi öptümmmm güzel anneleropuyorumnanaktan

kızlar bugün benim doğum günümdü am adoğum günümü acilde geçirdik... deniz 'im gün içinde 3 kez kakasnı yapmasına rağmen gazını çıkaramamış müdahale sonucu gazını çıkardılar.benm oğluşum gazlı bir çocuk değildi ne oldu anlamıyorum.bu 2. vukuatı.diğeri de 6 ağustos evlenme yıl dönümüzdediydi....çocuklu olunca ne evlilik yıl dönümü ne doğum günü kutlanabiliyor ama olsun yine de ...kucağıma onu aldım ya nefes alabiliyo ya huzurlu ve en önemlisi de herkesde ağlayıp bana gelince susuyo ya yani beni tanıyo ya HER ŞEYE DEĞER:):):)

Geçmiş olsun, iyileşmesine sevindim. Buarada doğum günün kutlu olsun benimde 14 deydi. Kadınlar klubünden doğum günü mesajı almak çok iyi gelmişti. Tabi bizim için en önemlisi bebişlerimizle geçirdiğimiz ilk doğum günümüz olması. Allah hepimize bebişlerimizle geçireceğimiz nice sağlıklı ve huzurlu yıllar versin. :Saruboceq:

Kızlar iyiki varsınız ben her nekadar sık giremesemde buraya varlığınızı bilmek aynı duyguları taşıyan arkadaşlarımın olduğunu bilmek beni çok rahatlatıyor. Sizlerin desteğine en çok işe başlayınca ihtayıcım olacak. Allah tüm annelere özellikle çalışan annelere yardım etsin. Kasım gibi bende işe başlayacağım. Şimdiden üzülüyorum. Benim annem yada kayınvalide gibi bir şansımda olmayacak malesef. Bakıcı bulacağız. Bakalım herşeyin hayırlısı. Buarada bebişlerin emmeme sorununa ben şöyle bir yöntem buldum, yatarak emzirme.. Benim bebeğim sıcaklardan dolayı kucağımda emmek istemiyordu. Yatarak emzirmeyi denedim maşallah gayet güzel emiyor. Zaten arada yapıyordum. Malum sıcaklardan dolayı bugünlerde genelde bu şekilde emziriyorum. Hem çok kolay uykuya dalıyor, hemde sırtı da rahatlıyor bu pozisyonda. Hepinize bol sütlü günler diliyorum..

nice mutlu yıllara a benimde bugün doğum günüm geçiş olsun onlar için herşeye değerrr bende uykua hasretimm ama beşikte o gülen gözlerini görünce uyku muyku kalmıyoo
amin canım çok zor hele sabahları evden ayrılmak ama mecbur olunca yapacak bişey yokk bakıcıyıda erkenden bul senin yanında beebeğinle vakit geçirsin hemde on a alışsınn allah yardımcımız olsunn
günaydın güzel annelerrropuyorumnanaktan
günaydın canımm

günaydın hanımlarrrr zemuszemus
tuğbacım nice mutlu uzun senelere inşallah yavruşunla ve eşinle hihoyyyt hihoyyyt

selam kızlar
tugbacım doğum günün kutlu olsun tatlım nice hayırlı huzurlu sağlıklı yıllara inşa.s.

benim oğlan iyice azıttı yaa:1shok:
saat başı kalkıyo gece 1de de bi başladı ayaklar havada elleriyle yüzüne vuryo omzuma alınca rahtlıyo yatmadı bi türlü gece gece dua ettim ALlah ım oğlum 3-4 yaşına gelsin hemen diye :roflol: çok yorgunum ya çok uykusuzum neden geceleri kıpır kıpır bu oğlan:çok üzgünüm:
babasının da gözü korktu artık 2. çocuk için 5-6 sene bekleyelim diyo önceden hmen isterdi:roflol:
aaahh ahh canım oğlum yaktın benii

bende yatarak emziriyorum veya kucağıma yastık koyuyorum onda onun üstüne yatırıyorum. kollarımdayken emmiyo zaten hemen su içinde kalıyo.

saol canım
benim kızda memleketteyken sabaha kaar uyurdu ben kalkar emzirirdim burd kuzum uyuyamıyo sıcaklardann annesi inş su sıcaklar bir bitse bebişlerimiz rahat eder

geçmiş olsun canım bende bir ay kadar önce yaşadım o süt birikintisi sonra iltihaba dönüşüyor gece çok ateşlenmiştim 39.7 oldu ateşim
aman ihmal etme daha kötü olursun Allah korusun

selam kızlar;
çok kötü grip oldum bütün kemiklerim ağrıyor mafoldumben
tuğba canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler görürsün inşallah sevdiklerinle beraber.
bende genelde yatarak emziriyorum özellikle gece uykusuna yatarak emzirince daha rahat geçiyor.
bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz olumunekankayizsmile

canım gecmıs olsun dikkat et kendine bende havalar sıcak diye soguk ıceceklere dayanmıstım sımdı bogazlarım yanıyo ıns ılerlemez benımde.bebıslerden uzakl olsun tüm hastalıklar

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallahalkisalkisalkis

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
3 gündür kızımı kendi kendine uyması için alıştırmaya çalışıyorum ve bugun hiç mudahale etmedım şimdi kendi daldı uykuya bakınırken:))) gündüzleri artık kendi uyuyor ama gece uykuya geçerken aynıyız sıra ona geldi bide onuhalletsek meğer bizim kız kendı kendıne uyumaya meyıllıymişte biz anlamıyomuşuz:))

günaydın;

1 haftadır giremedim ;eşim iş seyahatine giderken bilgisayarımın şarj kablosunu götürmüş alsanaalsanasmile
bebişleri ve kendi rahatsız olanlara aci şifalar diliyorum...
Umarım herkes iyidir.
Benimde kızım geçen ay az kilo almıştı ,-25 günde 600 gr-doktorumuz idrar kültürüne bakalım dedi önlem için,yaptırdım ve mikrop çıktı,gerçi çok önemli değil dedi ama emmesinin azlığı ve kilo alamaması bu yüzdenmiş,tekrardan kültür yaptırdım yarın sonuçları alacağım ve ona göre antibiyotik kullanacağız
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…