teşekkür ederim canım sende kendine dikkat etcanım gecmıs olsun dikkat et kendine bende havalar sıcak diye soguk ıceceklere dayanmıstım sımdı bogazlarım yanıyo ıns ılerlemez benımde.bebıslerden uzakl olsun tüm hastalıklar
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallahalkisalkisalkis
gözün aydın canım çabaların sonuç vermiş maşallah kızınamerhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
3 gündür kızımı kendi kendine uyması için alıştırmaya çalışıyorum ve bugun hiç mudahale etmedım şimdi kendi daldı uykuya bakınırken:))) gündüzleri artık kendi uyuyor ama gece uykuya geçerken aynıyız sıra ona geldi bide onuhalletsek meğer bizim kız kendı kendıne uyumaya meyıllıymişte biz anlamıyomuşuz:))
gçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmazda antibiyotiğe gerek kalmazgünaydın;
1 haftadır giremedim ;eşim iş seyahatine giderken bilgisayarımın şarj kablosunu götürmüş alsanaalsanasmile
bebişleri ve kendi rahatsız olanlara aci şifalar diliyorum...
Umarım herkes iyidir.
Benimde kızım geçen ay az kilo almıştı ,-25 günde 600 gr-doktorumuz idrar kültürüne bakalım dedi önlem için,yaptırdım ve mikrop çıktı,gerçi çok önemli değil dedi ama emmesinin azlığı ve kilo alamaması bu yüzdenmiş,tekrardan kültür yaptırdım yarın sonuçları alacağım ve ona göre antibiyotik kullanacağız.
geçmiş olsun canım acil şifalar..selam kızlar;
çok kötü grip oldum bütün kemiklerim ağrıyor mafoldumben
tuğba canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler görürsün inşallah sevdiklerinle beraber.
bende genelde yatarak emziriyorum özellikle gece uykusuna yatarak emzirince daha rahat geçiyor.
bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz olumunekankayizsmile
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
3 gündür kızımı kendi kendine uyması için alıştırmaya çalışıyorum ve bugun hiç mudahale etmedım şimdi kendi daldı uykuya bakınırken:))) gündüzleri artık kendi uyuyor ama gece uykuya geçerken aynıyız sıra ona geldi bide onuhalletsek meğer bizim kız kendı kendıne uyumaya meyıllıymişte biz anlamıyomuşuz:))
geçmiş olsun canım acil şifalar..
yıldönümünüz kutlu olsuna.s.
maş. canım bi ben beceremedim bunuuu?
kaç kez yatır kaldır yaptın ya biraz özetlermisin çalışmalarını tatlm yine gaza geldim belki bi daha denerim bendekaydirigubbakcemile3
kendimi buldum sendeselam kızlar
tuğbacım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
mervecim eşinle nice mutlu yıllara
selnacım geçmiş olsun.
bir daha oğlumu övmiceeem. yok uykusu düzene girdi bilmem ne. gece beni delirtti. ne yapsam uyutamadım. yatır kaldır beşiği görünce ağlıyor, emziriyorum bi fırt çekiyor bırakıyor, banyo yaptırdım sudan çıkıyor ağlıyor, ışıklı oyuncakları 5dk bakıyor ağlıyor, altı açık yatırdım rahatlasın diye pırtlıyor yine ağlıyor, neyse gecemi b.k etti. 12yi geçe uyuttum. artık dedim bukadar yorgunluğa sabah 6ya kadar uyurr. nerdeeee 1buçuk saatte bir kalktı kıtlıktan çıkmış gibi emdi. (bu arada süt var aç sanmayın) sabah dünkü o canavar kendi diilmiş gibi suratıma bakıp gülüyor. kalıbı dar geliyor bu çocuğa. ve karar verdim. önceden 3.çocuğa bile sıcak bakan ben, tek çocukta kalıcaaaam. of cinnet geçircektim vallaha. kollarım ağrıyor bugün
maş. devrime tosuncuk yaselam kızlar 3.ay kontrolümüzden geldik,boyumuz68,kilomuz 10 olmuş,devrimde bu ay geçen ayın yarısı kadar killo almış,demekki normal bir durum,bir çok bebek bu ay daha düşük kilo almıştı,asıl haber ise devrim artık dönüyor yan dönmeye başlamıştı ama bugun ilk kez tam döndü :)
canım benım kızım çok ağlak bişe olsaydı yapamazdım bunu, önce belırtıyım:)
ilk gun yere kalın bşe serdım çokta değil seın oluyo dıye yerde yatırıyorum daha uzun uyuyo, yatırdım mızmızlandı aldım susunca tekrar yatırdım pişpiş dıyorum sureklı yanağını yanağıma yaslıyorum kucagıma aldıgımda bunu toplam 7 kere yaptım en son yatırdıgımda baknıarak uyudu akşamda çok huzursuz oldu kucagıma alıp tur attım bı kere sakınleştirdim sonra gozunu kapamadan yatırdım yıne daldı dunde aynı şekılde bu sabah yatakta oynadı oynadı yoruldu çığıdı aldım yere yatrdım bana bakarak gulumseyerek uyudu:)) inş bu durum hep böle sürer:) bi dene bakalım belkı bu sefer başarılı olursunuz analı uğllu tek taraflı olmuyo :) oğlunda yardım etmesı lazım:) olmassa zorlama
selam kızlar 3.ay kontrolümüzden geldik,boyumuz68,kilomuz 10 olmuş,devrimde bu ay geçen ayın yarısı kadar killo almış,demekki normal bir durum,bir çok bebek bu ay daha düşük kilo almıştı,asıl haber ise devrim artık dönüyor yan dönmeye başlamıştı ama bugun ilk kez tam döndü :)
canım benım kızım çok ağlak bişe olsaydı yapamazdım bunu, önce belırtıyım:)
ilk gun yere kalın bşe serdım çokta değil seın oluyo dıye yerde yatırıyorum daha uzun uyuyo, yatırdım mızmızlandı aldım susunca tekrar yatırdım pişpiş dıyorum sureklı yanağını yanağıma yaslıyorum kucagıma aldıgımda bunu toplam 7 kere yaptım en son yatırdıgımda baknıarak uyudu akşamda çok huzursuz oldu kucagıma alıp tur attım bı kere sakınleştirdim sonra gozunu kapamadan yatırdım yıne daldı dunde aynı şekılde bu sabah yatakta oynadı oynadı yoruldu çığıdı aldım yere yatrdım bana bakarak gulumseyerek uyudu:)) inş bu durum hep böle sürer:) bi dene bakalım belkı bu sefer başarılı olursunuz analı uğllu tek taraflı olmuyo :) oğlunda yardım etmesı lazım:) olmassa zorlama
kendimi buldum sendebiz baya uzun zamandır böyleyizz....:sinifsinif: şu an başım çatlıyo mesela uykusuzluktansempatiksalakcinni
ya vallaha Allah yardımcımız olsun
selam kızlar
merve eşinle nice mutlu yıllara
selna geçmiş olsun.
tuğba doğum günün kutlu olsun
herkes iyidir inş. gözden kaçırmamışımdır inş.
selam
geçmiş olsunngeçmiş olsun canım bende bir ay kadar önce yaşadım o süt birikintisi sonra iltihaba dönüşüyor gece çok ateşlenmiştim 39.7 oldu ateşim
aman ihmal etme daha kötü olursun Allah korusun
teşekkürler mervecimm sende eşinle ve oğlunla nice mutlu senelerselam kızlar;
çok kötü grip oldum bütün kemiklerim ağrıyor mafoldumben
tuğba canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler görürsün inşallah sevdiklerinle beraber.
bende genelde yatarak emziriyorum özellikle gece uykusuna yatarak emzirince daha rahat geçiyor.
bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz olumunekankayizsmile
elvencım ya sıcaktan bunalmıştır birde uyuyamadı ya huysuzluğuda ondandır inş bir daha olmaz birde kızlar bebişlerimizden maşallahı esirgemeyelim maşallah dersek nazar almazmışşselam kızlar
tuğbacım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
mervecim eşinle nice mutlu yıllara
selnacım geçmiş olsun.
bir daha oğlumu övmiceeem. yok uykusu düzene girdi bilmem ne. gece beni delirtti. ne yapsam uyutamadım. yatır kaldır beşiği görünce ağlıyor, emziriyorum bi fırt çekiyor bırakıyor, banyo yaptırdım sudan çıkıyor ağlıyor, ışıklı oyuncakları 5dk bakıyor ağlıyor, altı açık yatırdım rahatlasın diye pırtlıyor yine ağlıyor, neyse gecemi b.k etti. 12yi geçe uyuttum. artık dedim bukadar yorgunluğa sabah 6ya kadar uyurr. nerdeeee 1buçuk saatte bir kalktı kıtlıktan çıkmış gibi emdi. (bu arada süt var aç sanmayın) sabah dünkü o canavar kendi diilmiş gibi suratıma bakıp gülüyor. kalıbı dar geliyor bu çocuğa. ve karar verdim. önceden 3.çocuğa bile sıcak bakan ben, tek çocukta kalıcaaaam. of cinnet geçircektim vallaha. kollarım ağrıyor bugün
saol canımmselam kızlar
tuğba doğum günün kutlu olsun nice yıllara
selna çok geçmiş olsun.
maşallah paşayaaselam kızlar 3.ay kontrolümüzden geldik,boyumuz68,kilomuz 10 olmuş,devrimde bu ay geçen ayın yarısı kadar killo almış,demekki normal bir durum,bir çok bebek bu ay daha düşük kilo almıştı,asıl haber ise devrim artık dönüyor yan dönmeye başlamıştı ama bugun ilk kez tam döndü :)
saol canımselam kızlar
selna geçmiş olsun.
tuğba doğum günün kutlu olsun
herkes iyidir inş. gözden kaçırmamışımdır inş.
selam kızlar 3.ay kontrolümüzden geldik,boyumuz68,kilomuz 10 olmuş,devrimde bu ay geçen ayın yarısı kadar killo almış,demekki normal bir durum,bir çok bebek bu ay daha düşük kilo almıştı,asıl haber ise devrim artık dönüyor yan dönmeye başlamıştı ama bugun ilk kez tam döndü :)
ACİİLLL!!! kızlar sabahtan beri sütüm hiç yok akşamdan azalmaya başladı sabahtan beri hiç yok elimle sıkıyorum bir damla bile çıkmıyo yaa kızım açlıktan uyumuyo buzluktan sütümü çıkarıp verdim mamada verdim yok almıyo biberonu acaba damaklı emzik emdiği için biberonun emziğini beyenmiyomudur oğlumda damaklı biberon emziği almıştı dr brows biberonuna heranki bi damaklı emzik takılırmı acele cevap yazarsanız sevinirim ne oldu bu süte anlamadım birden böyle kesilirmi off napçam ben
tatlım gögüslerini sıcak suyla ovsan yada havlu falan koysann emzik bilmiyorum ama netten bakayımmACİİLLL!!! kızlar sabahtan beri sütüm hiç yok akşamdan azalmaya başladı sabahtan beri hiç yok elimle sıkıyorum bir damla bile çıkmıyo yaa kızım açlıktan uyumuyo buzluktan sütümü çıkarıp verdim mamada verdim yok almıyo biberonu acaba damaklı emzik emdiği için biberonun emziğini beyenmiyomudur oğlumda damaklı biberon emziği almıştı dr brows biberonuna heranki bi damaklı emzik takılırmı acele cevap yazarsanız sevinirim ne oldu bu süte anlamadım birden böyle kesilirmi off napçam ben
benim kızda bir kere yapmaya çalışıyodu nazaar mı verdik ne daha yapmıyo ama tetikteyim allah korusunn aksilik olmasın diye her çocuk farklı canım üzülmekızlar benim oglumun 3.aya girmesine 6gün var ve yan dönme gibi bi çabasını görmedim ne zaman dönebilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?