maşallah tontişe. bir de benimkine tombiş diyolar seninkini görseler cücük dillerini yutarlar :)
cnm vişne kompostosu yap,çok işe yarıyorACİİLLL!!! kızlar sabahtan beri sütüm hiç yok akşamdan azalmaya başladı sabahtan beri hiç yok elimle sıkıyorum bir damla bile çıkmıyo yaa kızım açlıktan uyumuyo buzluktan sütümü çıkarıp verdim mamada verdim yok almıyo biberonu acaba damaklı emzik emdiği için biberonun emziğini beyenmiyomudur oğlumda damaklı biberon emziği almıştı dr brows biberonuna heranki bi damaklı emzik takılırmı acele cevap yazarsanız sevinirim ne oldu bu süte anlamadım birden böyle kesilirmi off napçam ben
maşallah paşayaa
benimki bugun birden döndü,ama yastığın üzerindeydi,biraz destekli sayılır bu dönüşükızlar benim oglumun 3.aya girmesine 6gün var ve yan dönme gibi bi çabasını görmedim ne zaman dönebilirki
:)bir çok yere,ilk doktorumuz serdar bey,doğuma girmişti,çukurambarda yeri,ters diye gitmedik,çağ hastanesine gittik ilk kontrollere,adam 2.kontrolden sonra biz aşılarını yapmıyoruz,kontrolünü ve aşılarını sağlık ocakları ücretsiz yapıyor dedi :))geçen ay hacettepenin sosyal pediatrisine götürdük ve inanılmaz memnun kaldık,özelden farkı yoktu,bu aay aşımız yok diye hacettepe eylüle randevu verdi,tekrar oraya gideceğiz,bugun de sağlık ocağındaki hemşiremiz aradı,oraya gittikcanım kontrollere nereye goturuyosun hala bbı dr bulamadık bız gecen batıkenttekı bılgı hastanesıne gıttık dr hıc ılgılenmedı gecıstırdı valla sınır olduk esımle.ıyı bı yer arıyoruz
sağol canım bende gaz için dr brows kullanıyodum başka biberon kullanayım ozamancanım aynı sorunu bızde yasadık halada devam edıyo emmemem ve bıbıeronu tutmama sorunu.dr browna bız takamadık damaklı emzık olmadı yada bızdekı olmadı bılmıyorum baska bı bbıberon var o damaklı onunla verıyorum.emzıgıde damaklı oldugu ıcın dmaksız bıberon tutmuyo bızımkıde
tatlım gögüslerini sıcak suyla ovsan yada havlu falan koysann emzik bilmiyorum ama netten bakayım
teşekkür ederim hemen sıcak su tutayım inşl gelir geri yaa sabahtan beri içmedğim şy kalmadı ramazan ramazan
ACİİLLL!!! kızlar sabahtan beri sütüm hiç yok akşamdan azalmaya başladı sabahtan beri hiç yok elimle sıkıyorum bir damla bile çıkmıyo yaa kızım açlıktan uyumuyo buzluktan sütümü çıkarıp verdim mamada verdim yok almıyo biberonu acaba damaklı emzik emdiği için biberonun emziğini beyenmiyomudur oğlumda damaklı biberon emziği almıştı dr brows biberonuna heranki bi damaklı emzik takılırmı acele cevap yazarsanız sevinirim ne oldu bu süte anlamadım birden böyle kesilirmi off napçam ben
cnm vişne kompostosu yap,çok işe yarıyor
malesef şimdi vişne bulamam zamnında koyamadım dolaba hazır vişne suyuda işe yararmı acaba gerçi bebeğe zararı olurdiye hazır bişe içmedim şimdiye kadar
hemen bulgur pilavı yap yanında da çiğ soğan ye hemen farkedersin
ben başladım canım çünkü vitaminsizlikten dişlerim ağrımaya başladı kızımda iyi şükür eskisi kadar kötü değil gaz damlası bile kullnmıyorumm maşallah diyeyim kızıma çünkü ben herşeyi kesmştim aynı şeyleri yemek bebeğide beslemz herşey gazlı diye kaçtım ama başladım yani ben yemeyeya kızlar bulgur pılavının sut arttırdıgını bılıyorum ama cok gaz yapıyomus benım kızda cok gazlıydı gectı gıbı ama yınede yemeye korkuyorum.
bıde yogurt dedı saglık ocagındakı hemsıre yogurt yeme gaz yapar dedı.bıde mercımek corbası oda cok sut yapıyomus ama gaz yapıyo dıye hıcbırını yıyemıyorum.
sız herseyı yemeye basladınızmı
ya kızlar bulgur pılavının sut arttırdıgını bılıyorum ama cok gaz yapıyomus benım kızda cok gazlıydı gectı gıbı ama yınede yemeye korkuyorum.
bıde yogurt dedı saglık ocagındakı hemsıre yogurt yeme gaz yapar dedı.bıde mercımek corbası oda cok sut yapıyomus ama gaz yapıyo dıye hıcbırını yıyemıyorum.
ben başladım canım çünkü vitaminsizlikten dişlerim ağrımaya başladı kızımda iyi şükür eskisi kadar kötü değil gaz damlası bile kullnmıyorumm maşallah diyeyim kızıma çünkü ben herşeyi kesmştim aynı şeyleri yemek bebeğide beslemz herşey gazlı diye kaçtım ama başladım yani ben yemeye
selam kızlar 3.ay kontrolümüzden geldik,boyumuz68,kilomuz 10 olmuş,devrimde bu ay geçen ayın yarısı kadar killo almış,demekki normal bir durum,bir çok bebek bu ay daha düşük kilo almıştı,asıl haber ise devrim artık dönüyor yan dönmeye başlamıştı ama bugun ilk kez tam döndü :)
ya kızlar bulgur pılavının sut arttırdıgını bılıyorum ama cok gaz yapıyomus benım kızda cok gazlıydı gectı gıbı ama yınede yemeye korkuyorum.
tatlım gögüslerini sıcak suyla ovsan yada havlu falan koysann emzik bilmiyorum ama netten bakayımm
benim kızda bir kere yapmaya çalışıyodu nazaar mı verdik ne daha yapmıyo ama tetikteyim allah korusunn aksilik olmasın diye her çocuk farklı canım üzülme
ben ilk günden beri herşeye yiyorum alışmasın diye hatta 20günlükken kuru fasülye bile yedim maşallah bi sorunumuz yok.oruç tutuyorum ben mesela aksam 2sogan yiyorum bol bol meyve suyu alıyorum beyaz üzüm yiyorum
Canım biz Balgatda Akropol hastanesine gidiyoruz. Ben doğumumu orda yapmıştım sonra çocuk doktoruna da oraya gittik. Memnunuz... 2.ay aşısı için Fatih üniversitesine gittik ordan çok memnun kalmadım. Bizim bu cumartesi kontrolümüz var bakalım kaçkilo oldu oğluşum...ankaralı anneler bebeklerı kontrole nereye goturuyorsunuz yazarsanız sevınırım .bız hala arıyoruz yardımmmmm
selam kızlar 3.ay kontrolümüzden geldik,boyumuz68,kilomuz 10 olmuş,devrimde bu ay geçen ayın yarısı kadar killo almış,demekki normal bir durum,bir çok bebek bu ay daha düşük kilo almıştı,asıl haber ise devrim artık dönüyor yan dönmeye başlamıştı ama bugun ilk kez tam döndü :)
maşallah canımselam kızlar 3.ay kontrolümüzden geldik,boyumuz68,kilomuz 10 olmuş,devrimde bu ay geçen ayın yarısı kadar killo almış,demekki normal bir durum,bir çok bebek bu ay daha düşük kilo almıştı,asıl haber ise devrim artık dönüyor yan dönmeye başlamıştı ama bugun ilk kez tam döndü :)
bende artık başladım herşeyi yemeye sütüm bollaştı en azındanben de yiyorum bunların hepsini. çünkü denedim yesem de yemesem de bizim çocuğun gazı geçmedi ,nohut flnda yiyorun aşırı olmadıkça..
maşallah canım
bende artık başladım herşeyi yemeye sütüm bollaştı en azından
kıvanç 1 aydır yardımsız kaka yapamıyordu gece sabaha kadar ıkınıyordu doktora götürdüm normal olduğunu çok zora kalırsam fitille yaptırabileceğimi söylemişti ama oğlumu kıvranırken görmek beni çok üzüyordu uzun arayışlar sonucunda geçen internette çörek otu yağının bağırsakları düzenlemede çok etkili olduğunu okudum çok tereddüt ettim vermekte ama önceki akşam 2 damla bir çay kaşığı annesütüyle karıştırıp verdim ve sonuç mükemmel oğlum dün kendi kendine kaka yaptı ve çok güzel gaz çıkartıyor (maşallah) bir kaç gün daha verip ara vereceğim umarım sonuç iyi olur ve bu durumdan kurtuluruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teşekkürler,sadece anne sütü canımmaşallah maşallah maşallah
sadece anne sütümü veriyosun ?
benim kızım daha 6 kilo doktoru çok iyi kilosu diyo
maşallah devrim bebeğe:)büyüsünde kilosu gibi büyük büyük devrimler yapsın annesi...tam ısırmalıktır o şimdi:):) benim bebiş 5,5 onu bile ısırasım geliyor..maşallah neyle besliyosun annesi sen bu tontişi merak ettim doğrusu:):):)
saol canımmaşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?