2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dr adı ne canım bızde oraya gıdecektık bılgı hastanesı bıze daha yakın dıye oraya gıttık. benım dogumu yaptıran dr umda akrapole gectı .kendı kontrolum ıcın akrapole gıtmıstım gecen ay.cocuk dr un adı ne canım bıde ne kadar ucret verıyosun ben 30 lıra vermıstım kendı muayenem ıcın cocukamı aynı

baştan beri gaz problemimiz vardı bi ara hiç problemimiz kalmadı ama 1 aydır tekrar başladı 6-7 gün hiç kakasını yapamadığı oldu fitille yaptırıyordum çok zor valla inşallah iyi gelirde kuzucukların canı yanmaz

Canım Ahmet Altunbaş doktorun adı. İlgili bir doktor ama kadın doğum doktorum gibi mükemmel diye övemem:) Benim Akropolde doktorum Bülent Alp Aydın'dı. Şimdi diyorum ki keşke Bülent bey şimdide çocuk doktoru olsa:) Muayene ücreti 30 ya da 35 TL tahlil filan isterse onlara ayrıca ücret ödüyosun. Sen kendin neden kontrol oluyosun. Ben doğumdan sonra hiç gitmedim doktoruma...

benım dr um gel yumurtalıklara rahme bı bakalım kontrol edelım demıstı.kırkım cıktıktan sonra gıttım hem dogum kontrol yontemını falan konustuk.sezeryan olmustum dıkıslerı falan kontrol ettı.aslında sende gıtseydın dogumdan sonra bı kontrol gereklı bence

ben ara ara kimyon ve muskat içiyorum.bebeğe verenler de cesaret edemedim ben vermeye...dene istersen canım bi. bir de om x diye bitkisel bi şurup var dün ben onu vermeyi ihmal ettim soluğu hastanede aldık.dr umuz tavsiye etmişti baya işe yarıyor:)

benimki kakasını yapıyor hegün çok şükür ama ıkınmalar ayaklarını çekmeler yüzünü gözünü ovmalar sabah kadar sürüyo.. bende deneyeyim bunu olmazsa..bilmiyorumkismile

canım yatarak emzirince de mi olmuyo? benimki de bunu yapıyo bazen hiç almıyo zorla uyutuyorum uyanınca emiyo bi güzel. dönem dönem oluyo galba bu bebeklerdefisfisfis

Kızlar şimdi pek kimse yok ama sabah gelince görürsünüz mesajımı. Biz memleketteyiz bir süredir dün sağlık ocağına uğradık ebe bu ay ferrum hausmann diye bir kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi. Kan damlası kullanmaya başlayacağımızı biliyordum ama 4. ayda başlanacak zannediyordum ben sizlerden başlayan var mı, ne yapsam ki?

merhaba canım; bizim dr a ben sordum kan ilacını 4. ayda vereceğini söyledi.

benim oğlumda 3aylık canım ebe bizede henüz kan ilacıyla ilgili bişey söylemedi..bence druna sorsan iyi olur cnm..

selam, bildigim kadariyla demir damlasini ezbere vermek dogru degil, tahlil sonucu demir eksikligi anemisi var ise verilmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…