Canım biz Balgatda Akropol hastanesine gidiyoruz. Ben doğumumu orda yapmıştım sonra çocuk doktoruna da oraya gittik. Memnunuz... 2.ay aşısı için Fatih üniversitesine gittik ordan çok memnun kalmadım. Bizim bu cumartesi kontrolümüz var bakalım kaçkilo oldu oğluşum...
benim oğlum dün gündüz 2 kez kakasını normal ir şekilde yaptı problem yoktu ancak sabah 7 den sonra akşam 10 a kadar hiç uyuyamadı.gece acile gittik çok ağladı flan bezinde akıntı vardı gibi geldi.doktor kakasını yapamamış biz müdahale edicez dedi.makattan çubuk yardımıyla kakasını yaptırdılar.şaşırdım doğrsu...çörek otunu denemeliyim.çünkü çok ilginç benim oğlumun 3 ay bitince başladı gaz problemi önceden yoktu bitmesi gereken dönemde başladı
teşekkür ederiz,can beyler gezmelerdeydi sanırım :)geç geldiğinizi göreselam :)
hastalananlara acil sifalar dilerim..
masallahhhhhhh oburixime :)
teşekkür ederiz,can beyler gezmelerdeydi sanırım :)geç geldiğinizi göre
dr adı ne canım bızde oraya gıdecektık bılgı hastanesı bıze daha yakın dıye oraya gıttık. benım dogumu yaptıran dr umda akrapole gectı .kendı kontrolum ıcın akrapole gıtmıstım gecen ay.cocuk dr un adı ne canım bıde ne kadar ucret verıyosun ben 30 lıra vermıstım kendı muayenem ıcın cocukamı aynı
Canım Ahmet Altunbaş doktorun adı. İlgili bir doktor ama kadın doğum doktorum gibi mükemmel diye övemem:) Benim Akropolde doktorum Bülent Alp Aydın'dı. Şimdi diyorum ki keşke Bülent bey şimdide çocuk doktoru olsa:) Muayene ücreti 30 ya da 35 TL tahlil filan isterse onlara ayrıca ücret ödüyosun. Sen kendin neden kontrol oluyosun. Ben doğumdan sonra hiç gitmedim doktoruma...
baştan beri gaz problemimiz vardı bi ara hiç problemimiz kalmadı ama 1 aydır tekrar başladı 6-7 gün hiç kakasını yapamadığı oldu fitille yaptırıyordum çok zor valla inşallah iyi gelirde kuzucukların canı yanmaz
benimki kakasını yapıyor hegün çok şükür ama ıkınmalar ayaklarını çekmeler yüzünü gözünü ovmalar sabah kadar sürüyo.. bende deneyeyim bunu olmazsa..bilmiyorumkismilebende artık başladım herşeyi yemeye sütüm bollaştı en azından
kıvanç 1 aydır yardımsız kaka yapamıyordu gece sabaha kadar ıkınıyordu doktora götürdüm normal olduğunu çok zora kalırsam fitille yaptırabileceğimi söylemişti ama oğlumu kıvranırken görmek beni çok üzüyordu uzun arayışlar sonucunda geçen internette çörek otu yağının bağırsakları düzenlemede çok etkili olduğunu okudum çok tereddüt ettim vermekte ama önceki akşam 2 damla bir çay kaşığı annesütüyle karıştırıp verdim ve sonuç mükemmel oğlum dün kendi kendine kaka yaptı ve çok güzel gaz çıkartıyor (maşallah) bir kaç gün daha verip ara vereceğim umarım sonuç iyi olur ve bu durumdan kurtuluruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yatarak emzirince de mi olmuyo? benimki de bunu yapıyo bazen hiç almıyo zorla uyutuyorum uyanınca emiyo bi güzel. dönem dönem oluyo galba bu bebeklerdefisfisfisKızlar yardım edin nolur;
Oğlum 2 gündür gündüzleri emmiyor, geceleri emiyor. Ne yapacağımı şaşırdım, karanlık ortamda emzirmeyi denedim olmuyor. Çok sinirim bozuluyor bu duruma. Devamlı süt sağıyorumBazen mama veriyorum. Bana öneride bulunun lütfen....
Kızlar şimdi pek kimse yok ama sabah gelince görürsünüz mesajımı. Biz memleketteyiz bir süredir dün sağlık ocağına uğradık ebe bu ay ferrum hausmann diye bir kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi. Kan damlası kullanmaya başlayacağımızı biliyordum ama 4. ayda başlanacak zannediyordum ben sizlerden başlayan var mı, ne yapsam ki?
Kızlar şimdi pek kimse yok ama sabah gelince görürsünüz mesajımı. Biz memleketteyiz bir süredir dün sağlık ocağına uğradık ebe bu ay ferrum hausmann diye bir kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi. Kan damlası kullanmaya başlayacağımızı biliyordum ama 4. ayda başlanacak zannediyordum ben sizlerden başlayan var mı, ne yapsam ki?
gunaydinlarrrrrdelikafadulden
bende canım kızımda ayrılırken öyule dedimm 2 gün senleyim diyee ohh ohhhzemuszemusgünaydınnn bugün cuma oğlumla haftasonu gecireceğim 2 günüm başlıycak cok mutluyumzemuszemus
günaydın canımmmopuyorumnanaktangünaydın hatunlar ve onların yaramazlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?