Kızlar şimdi pek kimse yok ama sabah gelince görürsünüz mesajımı. Biz memleketteyiz bir süredir dün sağlık ocağına uğradık ebe bu ay ferrum hausmann diye bir kan damlasına başlamamız gerektiğini söyledi. Kan damlası kullanmaya başlayacağımızı biliyordum ama 4. ayda başlanacak zannediyordum ben sizlerden başlayan var mı, ne yapsam ki?
hayırlı cumalar nasılsınız ya ben çok kötüyüm sütüm 100 de 95 azaldı gecebile dolmuyo ne yapçamı bilemiyorum mamada vermedim dakkada bir emiyo neyse ben çıkayım pıtırcığım ağlıyo
kızlar diş kaşıma aparatı aldım. acayip memnunum tutmayı öğreniyor
kızlar diş kaşıma aparatı aldım. acayip memnunum tutmayı öğreniyor
hayırlı cumalar nasılsınız ya ben çok kötüyüm sütüm 100 de 95 azaldı gecebile dolmuyo ne yapçamı bilemiyorum mamada vermedim dakkada bir emiyo neyse ben çıkayım pıtırcığım ağlıyo
dişleri mi aşınmazki ama sen sadece elini sokmasın ağzına diyemi aldınkızlar diş kaşıma aparatı aldım. acayip memnunum tutmayı öğreniyor
canım ya üzüldüm senin içinn ama bebeğin sağlıklı olsun herşey boş napalım öyle düşün kenidini daha fazla üzme süt olmasada çeksinnmemeni en azından emme isteğini karşılarr inş sütün gelir ya dediğin gibi herşey boş üzülmeye kendimizi üzmeye değmezbenimde öyleydi maalesef tamamen kesildi artık sadece mama veriyorum sen sakın verme verirsen daha çabuk kesiliyormuş dayan dayanabildiğin kadar. dün çok ağladım oğlum kucağımdaydı ağzı açık meme arıyor en sonunda çekti çekti boş olunca iki göğsümün arasına koydu kafasını emzikte ağzında kokumu çeke çeke uyudu hala aklıma geldikçe ağlıyorum. keşke çok sütüm olsaydı da emziirebilseydim. sakın kafanıza hiç bir şey takmayın kızlar hep ondan oluyor. sütüm olsun diye yedim yedim 4 kilo aldım keşke 14 kilo alsamda sütüm olsa ama yok yok yok. malt bile aldım içtim hiç birşey fayda etmedi. senağlama
diş kaşıma aparatı dişlikmi oluyo yoksa farklı bişeymi bende dişlik aldım ama pek beceremiyo kullanmayı dahakızlar diş kaşıma aparatı aldım. acayip memnunum tutmayı öğreniyor
kıyamam ya üzülme canım nasıl böyle oldu bi günde anlamadım oğlumda maşallahı vardı sütümün 6 ay sade emzirdim hatta 4 aylıktı ameliyat oldum herkes bırakır dedi 10 gün emziremedim sonrasında tekrar emdi 6 ay ful kızımda niye böyle oldu anlamadım kesilirse üzülürüm mama vermiycem hemen sık sık acıkıyo hemen meme veriyom inşl kesilmez bide yedikten hemen sonra baya bi süt çıkarıyo geri zaten az var emdiğinin yarısını çıkarıyobenimde öyleydi maalesef tamamen kesildi artık sadece mama veriyorum sen sakın verme verirsen daha çabuk kesiliyormuş dayan dayanabildiğin kadar. dün çok ağladım oğlum kucağımdaydı ağzı açık meme arıyor en sonunda çekti çekti boş olunca iki göğsümün arasına koydu kafasını emzikte ağzında kokumu çeke çeke uyudu hala aklıma geldikçe ağlıyorum. keşke çok sütüm olsaydı da emziirebilseydim. sakın kafanıza hiç bir şey takmayın kızlar hep ondan oluyor. sütüm olsun diye yedim yedim 4 kilo aldım keşke 14 kilo alsamda sütüm olsa ama yok yok yok. malt bile aldım içtim hiç birşey fayda etmedi. senağlama
bende alıcam inş bi dışarı çıkabilsem:1ninca:
bu gecen nasıl geçti dünden iyidir inşkaydirigubbakcemile5
bende alıcam en kısa zamanda oğluma...eller hep ağzında zaten iki elinide ağzına sığdırmaya çalışıyo kaydirigubbakcemile3 en azından onunla uğraşsın hem hoşuna gidiyo renkli şeyler sevceğinden eminim
benimde öyleydi maalesef tamamen kesildi artık sadece mama veriyorum sen sakın verme verirsen daha çabuk kesiliyormuş dayan dayanabildiğin kadar. dün çok ağladım oğlum kucağımdaydı ağzı açık meme arıyor en sonunda çekti çekti boş olunca iki göğsümün arasına koydu kafasını emzikte ağzında kokumu çeke çeke uyudu hala aklıma geldikçe ağlıyorum. keşke çok sütüm olsaydı da emziirebilseydim. sakın kafanıza hiç bir şey takmayın kızlar hep ondan oluyor. sütüm olsun diye yedim yedim 4 kilo aldım keşke 14 kilo alsamda sütüm olsa ama yok yok yok. malt bile aldım içtim hiç birşey fayda etmedi. senağlama
dişleri mi aşınmazki ama sen sadece elini sokmasın ağzına diyemi aldın
plastik içinde su var. emzik kadar yumuşak. ağzına sokmaktan çok kavranabilecek birşey. tutmayı öğretiyorum
maşallah kızına..kızlar selam uzun zamandır giremiyordum bugün kontrolümüz vardı herşey iyimiş çok şükür kan damlasına başladık
bu arada kızım 6700 olmuş 1 kg almış bu ay boyu da 4 cm uzamış 61 olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?