2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yüzüstü koyduğumda kafasını kaldırıyor yatmıyorkii

maşallah kızına canım

haklısın canım mısır bendede çok farkediyor

bizim doktor niye demedi acaba demir damlasını ya arayımda sorayım bari.banada polivit verdi multivitamin D vitaminini bıraktırdı.1 sene kulanmamız gerekmiyomu ya D vit.

hayırlı cumalar nasılsınız ya ben çok kötüyüm sütüm 100 de 95 azaldı gecebile dolmuyo ne yapçamı bilemiyorum mamada vermedim dakkada bir emiyo neyse ben çıkayım pıtırcığım ağlıyo

canım üzülme inş gelir sütün benimde bazen fos fos oluyor dediğin gibi gecede dolmuyor.çok yorgunsam yada kafaya bişeyleri takmışsam.hatta bu iki gündür öyleydi mısır semiz otu,kayısı suyu,börülce,bol su,kuru soğan tükettim şimdi doldular dene istersen

yüzüstü koyduğumda kafasını kaldırıyor yatmıyorkii

bizimki uykuluyken yüzüstü koy uzuun uzuun uyuyo da tek pozisyon uyuyo. ama uyanıkken kafasını kaldırıyor eheh o haldeki bakışları çok tatlı oluyo kaşları kaldırıyo fln

ankaralı anneler bebeklerı kontrole nereye goturuyorsunuz yazarsanız sevınırım .bız hala arıyoruz yardımmmmm
bizde hala bulamadık canım.
canım benim kızda gündüzleri emerken ağlıyo bi alıyo bi almıyo zorla emiyoruz valla. ağlamaya başlayınca geriye doğru yatıyorum eğimli bi şekilde kızımıda dik olarak yüzükoyun kucağıma yatırıyorum o şekilde emiyo rahat geliyo heralde.değişik pozisyonları dene bakalım

evet dimi keşke bülent bey çocuk doktoruu olsaydı :) biz akrapoleçocuk doktoruna ilk kontrolümüze gitmiştik ama bize gerçekten uzak çocukla zor oluyo yani bidaha gitmedik oraya. ben kendimde kontrole gitmedim canım.

benim kız ellerini iyice bitirdi hatta yakasını çok ıslatıyo diye koyduğum mendillerini bile ağzına sokuyo yani ne bulursa ağzında emzik hariç :)) oyun halısı aldık o kadar para verip en fazla 5 dk duruyo sıkılıyo hep kucakta maşallah yoruluyorum hiç bi işte yapamıyorum evi bişeyler götürüyo valla.
dn kendime korse aldım baktım hiç bir zayıflama yok bende bari korse kullanayım dedim eve geldim denedim içine giremiyorum korsenin ahh ahh eskiden olsa onunda küçüğünü alırdım. şimdi değişcek bakalım. :)))

ya kızlar oğlum emerken acayip hareketler yapmaya başladı..mesela emerken yukarı doğru bakmaya çalışıyo yani alnının mesafesine doğru sanki orda bişey varda ondan memeyi kaçırıyomuş gibi bi bakış..bide son 3gündür emerken ısırmaya başladı..ısırıyo sonra ağzından memeyi çıkarıp suratıma bakıyo..e bunları yapcam diyede ememiyo azcık emiyo bırakıyo..emerken sürekli hareket halinde..bunları genelde gündüzleri yapıyo..napcamı şaşırdım..neden böle yapıyo olabilir sizce?sizin yavrularınızdada varmı böle yapan normalmi acaba ?? bilmiyorumkismile

selam kızlar bugun cooook yoruldum.annnem geldı ve bana bı suru ıs cıkardı gercı ısın cogunu kendısı yaptı saolsun benden cok yoruldu.perdelerın kırlı yıkayalım dedı bı basladık heryer ayaga kalkmıs bı baktım.annem sayesınde yorulduk ama mıs gıbıde oldu heryer valla:)
kızımda yıne oglen cıldırdı emmedı yıne ac ac uyuttum zorla nasıl agladı yıne aclıktan.ama 2 saat sonra duzeldı cok sukur 2 kere emdı sonra.
bu emmeme sorunumuz nolacak arkasdaslar ya.ınsallah kısa zamanda eskı ıstahlarına donerler kuzular

evet canım aynen kızım ağlamadan emiyosa bu seferde memeyi bi tutuyo bi bırakıyo sanki oyun yapıyo sonrada yüzüme gülüyo bi bakıyo bi emiyo çok tatlı oluyo valla ama bu seferde ememiyo bizim bu genelde akşamları oluyo gündüzleri genelde ağlıyoruz emerken

ya kuzular genelde 3. aylarındansonra emmemeye başlıyolarmış bu aylar memeyi bırakma aylarıymış aman dayanalım sabredelim memeyi unutturmayalım yoksa bırakırlar zorlaya zorlaya vercez napalım yeterki emsinler.

evet yapıyor çünkü dış dünyayı keşfetmeye başladılar. tanımaya çalışıyorlar dünyamızı. ilk ay kendilerini bizim kolumuz bacağımız sanıyolardı ama şimdi öğrenmeye başladılar. yandık yaniii :)

evet canım bende bu konuda ınatcıyım asla vazgecmıcem sekılden seklede gırsem emzırmeye devam:)tam yol ılerı:)

ozlmgkhn ve elvoscan sağolun kızlar içim rahatladı..gerçektende komik gözüküyolar opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar;
Oğlumu bugün zorla emzirdim ağlayarak verdim hep memeyi uzun uğraşlar sonucu tuttu memeyi Çok zor oluyor böylede.
Moralimçok bozuk 1 eylülde işe başlayacağım ve sızısı şimdiden çöktü içime. Çok üzülüyorum bu üzüntüde sütümü keser diyede korkuyorum. İşe başlayanlar nasıl başladılar. Bana biraz taktik verin lütfen. İnanılmaz kötüyüm(((mafoldumben

nurem iyi geceler daha önceden yazmıştım tekrar gönderiyorum

Nurem canım,
Aynı durumdayız... Pazartesi işe başlıyorum. Kendimi inanılmaz mutsuz, stresli, heyecanlı buluyorum. Ege'yi bırakıp işe gitmenin bu kadar zor olabileceğini düşünememiştim. 3 ay sonunda yine onlar için ama çok erken işlere dönmüş olacağız... Ege'ye bakıcı bakacak. Çok şükür ki güvenilir, değerleri iyi olan sakin bir kadın... Ama kim olursa olsun yine de ayrılmak zor Seni çokkk iyi anlıyorum. Yalnız Ege de sanırım benim stresimi hisssediyor, birkaç gündür özellikle3 sonrası inanılmaz gergin, ağlıyor, mız mız halde... Umarım biz de bebişlerimiz de kısa sürede duruma adapteolur, birlikte olabileceğimiz zamanları en güzel şekilde geçiririz... Senin kuzuyu kim bakacak?

benim bebeğim emerken gözünü tavandaki avizeye dikiyor ona bakıp bakıp gülüyor.dikkati dağılıyo emmek istemiyo. yani bi de o kadar dikkatli bakıyo ki acaba ben bi şey varda göremiyorum diyecek kadar..ilginçler doğrusu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…