bugün çıldırttı beni emirrrrrr pofffffff beşiğine koyduğum an uyanıyo ayağımda uyuttum bıraktığım an ağlıyo of yaaa
bi de yüzüstü yatırdığımda hep sağına yatıyor bugün farkettim ki sağ tarafı sol tarfına gör daha mı içe doğru geçmiş nedir yamulcak diye korktum kafası. yüzüstü denedinizmi kızlar hiç ? sola asla çevirmiyor yüzüstüyken..zorluyorum ağlıyo. sırt üstüyken prob yok ama..
kızlar selam uzun zamandır giremiyordum bugün kontrolümüz vardı herşey iyimiş çok şükür kan damlasına başladık
bu arada kızım 6700 olmuş 1 kg almış bu ay boyu da 4 cm uzamış 61 olmuş:)
sütünüz tekrar gelir inş kızlar ya aşure yemeyi deneyin bi de baya işe yarıyomuş.
bana da en çok haşlanmış mısır yediğimde fakrketmişti sütümyerimseniben özellikle denedim bi tek haşlanmış mısırı keşfedebildim:)
Günaydın arkadaşlar.doktorum 3,5 olunca başla dedi FERRO SANOL günde 5 damla. sağlık ocağının verdiği D vitaminini bıraktırdı.onun yerine MULTİ-TABS 'ı kullan hepsi içinde vitaminlerin dedi.ben ikisini kullanıyorum şimdi.birini sabah birini öğleden sonra veriyorum.doğru yapıyorumdur umarım.demir damlasını verince emzirmicez mi bir süre?bana doktorum dikkat et buna demedi hiç.bu gidişimde sorarım artık....
hayırlı cumalar nasılsınız ya ben çok kötüyüm sütüm 100 de 95 azaldı gecebile dolmuyo ne yapçamı bilemiyorum mamada vermedim dakkada bir emiyo neyse ben çıkayım pıtırcığım ağlıyo
yüzüstü koyduğumda kafasını kaldırıyor yatmıyorkii
bizde hala bulamadık canım.ankaralı anneler bebeklerı kontrole nereye goturuyorsunuz yazarsanız sevınırım .bız hala arıyoruz yardımmmmm
canım benim kızda gündüzleri emerken ağlıyo bi alıyo bi almıyo zorla emiyoruz valla. ağlamaya başlayınca geriye doğru yatıyorum eğimli bi şekilde kızımıda dik olarak yüzükoyun kucağıma yatırıyorum o şekilde emiyo rahat geliyo heralde.değişik pozisyonları dene bakalımKızlar yardım edin nolur;
Oğlum 2 gündür gündüzleri emmiyor, geceleri emiyor. Ne yapacağımı şaşırdım, karanlık ortamda emzirmeyi denedim olmuyor. Çok sinirim bozuluyor bu duruma. Devamlı süt sağıyorumBazen mama veriyorum. Bana öneride bulunun lütfen....
Canım Ahmet Altunbaş doktorun adı. İlgili bir doktor ama kadın doğum doktorum gibi mükemmel diye övemem:) Benim Akropolde doktorum Bülent Alp Aydın'dı. Şimdi diyorum ki keşke Bülent bey şimdide çocuk doktoru olsa:) Muayene ücreti 30 ya da 35 TL tahlil filan isterse onlara ayrıca ücret ödüyosun. Sen kendin neden kontrol oluyosun. Ben doğumdan sonra hiç gitmedim doktoruma...
evet canım aynen kızım ağlamadan emiyosa bu seferde memeyi bi tutuyo bi bırakıyo sanki oyun yapıyo sonrada yüzüme gülüyo bi bakıyo bi emiyo çok tatlı oluyo valla ama bu seferde ememiyo bizim bu genelde akşamları oluyo gündüzleri genelde ağlıyoruz emerkenya kızlar oğlum emerken acayip hareketler yapmaya başladı..mesela emerken yukarı doğru bakmaya çalışıyo yani alnının mesafesine doğru sanki orda bişey varda ondan memeyi kaçırıyomuş gibi bi bakış..bide son 3gündür emerken ısırmaya başladı..ısırıyo sonra ağzından memeyi çıkarıp suratıma bakıyo..e bunları yapcam diyede ememiyo azcık emiyo bırakıyo..emerken sürekli hareket halinde..bunları genelde gündüzleri yapıyo..napcamı şaşırdım..neden böle yapıyo olabilir sizce?sizin yavrularınızdada varmı böle yapan normalmi acaba ?? bilmiyorumkismile
selam kızlar bugun cooook yoruldum.annnem geldı ve bana bı suru ıs cıkardı gercı ısın cogunu kendısı yaptı saolsun benden cok yoruldu.perdelerın kırlı yıkayalım dedı bı basladık heryer ayaga kalkmıs bı baktım.annem sayesınde yorulduk ama mıs gıbıde oldu heryer valla:)
kızımda yıne oglen cıldırdı emmedı yıne ac ac uyuttum zorla nasıl agladı yıne aclıktan.ama 2 saat sonra duzeldı cok sukur 2 kere emdı sonra.
bu emmeme sorunumuz nolacak arkasdaslar ya.ınsallah kısa zamanda eskı ıstahlarına donerler kuzular
ya kızlar oğlum emerken acayip hareketler yapmaya başladı..mesela emerken yukarı doğru bakmaya çalışıyo yani alnının mesafesine doğru sanki orda bişey varda ondan memeyi kaçırıyomuş gibi bi bakış..bide son 3gündür emerken ısırmaya başladı..ısırıyo sonra ağzından memeyi çıkarıp suratıma bakıyo..e bunları yapcam diyede ememiyo azcık emiyo bırakıyo..emerken sürekli hareket halinde..bunları genelde gündüzleri yapıyo..napcamı şaşırdım..neden böle yapıyo olabilir sizce?sizin yavrularınızdada varmı böle yapan normalmi acaba ?? bilmiyorumkismile
ya kuzular genelde 3. aylarındansonra emmemeye başlıyolarmış bu aylar memeyi bırakma aylarıymış aman dayanalım sabredelim memeyi unutturmayalım yoksa bırakırlar zorlaya zorlaya vercez napalım yeterki emsinler.
herkese merhaba
bende geçen hafta işe başladım .
başlamadan 4-5 gün önce yavaş yavaş biberona alıştırayım dedim günde bir kere biberon ile verdim 20-30 ml falan içti.fakat cuma günü evde olmayacağım tüm saatler için biberon verelim dedik. buarada ananesi bakıyor can 'a. (bu bile zor bakıcı düşünemiyorum artık ) sabah ögünü gayet iyi içti ama daha sonraki öğünlerde bırak içmeyi biberonu görünce ağlamay başladıama ben pes etmedim o ağladı ben susturup tekrar verdim. akşam 7 de eve gelme saatimde meme verdim :) mutluluğu görecektiniz nasıl emmek .
c.tesi yine biraz biberon biraz meme devam ettim.pazar günü yine işe gitmiş gibi tüm gün biberon ve daha kolay oldu. en azından biberonu görünce ağlamıyordu. p.tesi işe başladım ve annem tüm gün sorun olmadan emdiklerini söyledi. ( ağladı ise bile ben üzülmeyeyim diye söylemiyorsa onu bilemeyeceğim) ama giderek daha güzel emiyor. benim oğlum emzikte pek emmediği için biberondan çekmeyi bilemiyor. ben kaşık uçlu biberon ile veriyorum daha rahat ama annemde onunla veremiyor. bu yüzden 120 ml sütü 1 saate falan anca içiyor.
işin duygusal boyutuna gelince sabah evden çıkmak çok zor oluyor.ilk ağlaya ağlaya çıktım . ananesinin kucağında idi odada giyindim geldim . canım oğlum napıyormuş diye şirinlik yapıyorum öyle ifadesiz baktı baktı sonra ağlamaya başladıarkasından bende tabi...akşam eve gelincede yüzüme bakmıyordu kafasını bir otarafa bir butarfa çevirdi. gidip üstümü değiştirdim eve kıyafetlerini giyip geldim kucağıma aldım gülmeye başladı. oğlum beni iş kıyafetleri ile tanımadı diye epey eğlendik :)
allah işe başlayacaklara yardımcı olsun
ya kızlar oğlum emerken acayip hareketler yapmaya başladı..mesela emerken yukarı doğru bakmaya çalışıyo yani alnının mesafesine doğru sanki orda bişey varda ondan memeyi kaçırıyomuş gibi bi bakış..bide son 3gündür emerken ısırmaya başladı..ısırıyo sonra ağzından memeyi çıkarıp suratıma bakıyo..e bunları yapcam diyede ememiyo azcık emiyo bırakıyo..emerken sürekli hareket halinde..bunları genelde gündüzleri yapıyo..napcamı şaşırdım..neden böle yapıyo olabilir sizce?sizin yavrularınızdada varmı böle yapan normalmi acaba ?? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?