kızlar profil resmi oluşturmaya çalışıyorum deneme amaçlı mesaj inşallah olmuştur.
5te uykusu kaçarmı bebeklerin yaaaa
hahhaa 4buçuktan beri ayaktayızz kafayı oynatmama az kaldısempatiksalakcinni
özlerim yanıyoo sabah ağladım sinirden delikafadulden
Allah sabır versin, ne yapıyo okadar erken uyanıp? bizimki emiyo duvarına yapışkanlar yapıştırdım ona bakıyo, ben de nette takılıyom tavsiye ederim..
şebeklik yapıyo anacuuna gülüyo konuşuyo ellerine bakıyo ayaklarını kaldırıp bakıyo gözler faltaşı gibiii..
gece geç yatırmayı deniyorum ama olmuyo 8-9 gibi gece uykusuna geçiyo bizimki. hoş 2 saatte bi ayaktayız yine. çok zor bi bebek.. Aman Allah başka dert vermesin şükür yine de..
selam arkadaslar kızım yıne benı rezıl ettı valla.emmıyo 3 saattır ve acıktı aclıktan agladı agladı sımdı uyudu ınsallah uyanınca emer ne zaman bıtecek bu emmeme sorunumuz ya.bıde mısafırım vardı oda yenı gıttı sormayın bugun bı rezılım
bu arada cok sukur sonunda adet gordum pazartesı yada salı gıdıp spıral taktırcam ınsallah fazla acı hıssetmem
bursada hava bugün rüzgarlı çok güsel esiyo ondanmıdır nedir oğlum nerdeyse bütün gün uyudu emmek için gözünü bile zor açıyo gece inşallah bizi ayağa dikmez hiç böyle olmamıştı inşallah bi sorun yoktur ya biraz tedirgin oldum....
gece izmirde de hafif rüzgar vardı penceremiz açık uyuduk. uykusunda terliyor ve hareketli belki de rüzgar çarptı çocuğumu. sen de dikkat et. ateşlendik işte biz mafoldumben
selam kızlar
benim ufaklık felaket birşey oldu((
sürekli kucak artık onu da aştık ayakta dolaşacakmışız bir dakika durmuyor sbahtan akşama kadar böyle hiç iş yapamıyorum sizin bebişler nasılmafoldumben
şebeklik yapıyo anacuuna gülüyo konuşuyo ellerine bakıyo ayaklarını kaldırıp bakıyo gözler faltaşı gibiii..
gece geç yatırmayı deniyorum ama olmuyo 8-9 gibi gece uykusuna geçiyo bizimki. hoş 2 saatte bi ayaktayız yine. çok zor bi bebek.. Aman Allah başka dert vermesin şükür yine de..
bugün kimse yok herkes babalarla gezmede heralde
bizde çıktık bez falan aldık şimdi kızımla babası uyuyo bende temizlik yemek uğraşıyorum malesef(
selam arkadaslar kızım yıne benı rezıl ettı valla.emmıyo 3 saattır ve acıktı aclıktan agladı agladı sımdı uyudu ınsallah uyanınca emer ne zaman bıtecek bu emmeme sorunumuz ya.bıde mısafırım vardı oda yenı gıttı sormayın bugun bı rezılım
bu arada cok sukur sonunda adet gordum pazartesı yada salı gıdıp spıral taktırcam ınsallah fazla acı hıssetmem
merhaba kızlar uyumayan bebişleriniz için bir tavsiyem var ben bütün hamilelik dönemim boyunca burak canözerin ufka doğru albümünü dinledim ve şuanda yine dinliyorum özellikle ayışığı adlı eseri resmen terapi gibi geldi bana bebeklerinize dinletin benim bebişim dinlerdinlemez uykuya dalıyor zaten söz yok sırf müzik muhteşem sırayla dinlemenizi bebeklerinize de dinlettirmenizi tavsiye ederim. Muhteşem bir albüm. Dinleyince hep siz geliyorsunuz aklıma hamilelik dönemim geliyor. Çok etkilendim ben:)
KIZLAAARRRR bebeğim ateşlendi 37.5 oldu suyla kompres yaptım, calpol verdim 4saat sonra yine ateşi çıktı 37.6lara niyeki? yine calpol verdim sersemledi valla çocum, ağzı hep salyalı eller ağızda ateş de var. dişmi çıkarıyo yoksam? ama daha çok erken. ben 4aylıkken babası 7aylıkken çıkarmış umarım babaya çeker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?