2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhabalar..maşallah bebişler büyüyor...
benim oğluş 2 ay 3 haftalık oldu yakında 4. aya giricez...aranızda ek besine başlayan var mı??4. ayda ufak ufak başlayın diyolar ben tereddüt ediyorum..

kızlar merhabalar..maşallah bebişler büyüyor...
benim oğluş 2 ay 3 haftalık oldu yakında 4. aya giricez...aranızda ek besine başlayan var mı??4. ayda ufak ufak başlayın diyolar ben tereddüt ediyorum..

ben arada veriyorum ama bi öğün olacak şekilde deil tadacak kadar

geçmiş olsun canım nerden ölçtün ateşi o önemli.makattan yapılan ölçümler bir derece fazla gösteriyormuş.ama çok telaş etme okadar fazla değil.bizim 2 haftadır ateşlenmemiz oluyordu 37 nin altına inmedi hiç.enson 38.3 oluncadoktyora gittik.boğazlarında iltahaplanma olmuş.şimdi antibiyotik kullanıyoruz.bide carpol verdi.sende devam ederse götür istersen bende dişten şüpelenmiştim ama değilmiş .bide ben carpolü içirirken çok zorlanıyorum.çıkarıyor bizimki 2 dk sonra .yutmaktada zorlanıyor gibi.yoğunmu geliyor nedir.[/QUOTE]

boğazlarında iltihaplanmamı o nasıl olmuş ki soğuk bişey yemekten olmazmı iltihaplanma bebeklerde nasıl olabiliyomuş ki

slm nasılsınız bakalım bu aralar fazla sık gıremıyorum malum süt sorunu hala devam edıyo mamayıda almıyo öyle ugrasıyoz 10 gundur kardesım benımleydı yarın gıdıyo cok uzgunum

boğazlarında iltihaplanmamı o nasıl olmuş ki soğuk bişey yemekten olmazmı iltihaplanma bebeklerde nasıl olabiliyomuş ki

yok canım sogukla alakası yokmus benım oglum bes aylıktı bı agutos gunu ıltıhapladı bogazları bademcıklerı sıstı 4 yasında hala sısıyo esım ve kayınvalıdem acayıp sıcak severler bebegı a kısakol gıydırsem usuycek dıyıp duruyolardı bogazları her ıltıhapladıgında usutmus soguk yedırmısın laflarını duymakdan bıkmıstım elkadar bebege zaten ne kadar soguk verebılırsınkı agustos ayında uzun kollu badı pıjamamı gıydırecem ozaman terlıyo ter daha cok hasta eder dıyodum kpocam anlamıyodu yıne ateslendı göturduk bogaz enfeksıyonu dr souktanmı oluyo acaba dedım esım yanımaydı dr sogukla alakası yok enfeksıyon mıkroplarla ılgılı dedı bıdaha o lafları duymadım ama canım kayınvalıdem hala der usuyo dıye bayramda gıdıcez ınsl kzımı askılılarla görunce ıkılafın bırı usuyo bu olacak sınır olucam ama yaslı kendı cok usuyo yelekle dolasıyo bu havada onun ıcın herkesı usuyo zannedıyo bıse dıyemıyorum ay cok uzattım ama gercekten bu usuyo lafına sınır oluyom kötükedihüso

gecmıs olsun canım bı hafta önce benım kızında atesı 37.5 olmustu uzerını saydum odayı actım serınlettım ılac vermeden dusurduk sukur daha ateslenmedı ınsl senın bebıste atlatır cabuk

selammmm
dün direndi bizimki baya ama 10buçuğa kadar oyaladım geç yatırdım biraz yattı 12de kalktı 12buçukta yattı 4e kadar uyudu uzun zaman sonra maşallah ilk defa 3saati geçti şoka gircektim:)) tabi sonrası yine kabuss saat başı kalkarak 6da dikildik ayağa:) aman buna da şükür 3 saat aralıksız uyumayı öyle özlemişimkii.. ALlah ım daha uzun uykularr olsun inşşş :)
şimdi böle yazdım ya yarın yine başa dönmeyiz umarım yaa

bu arada elvan geçmiş olsun canım düşmüştür inş ateşi?

şu şarkı dinletme işini denicemm..
he birde dün dönence aldık bizimki bayıldııı bakıp bakıp kahkaha atıyo:)

pazar pazar temizlik yapıyorum ben de kociş bebişle ilgileniyo.. işte böle..herkese güzel hafta sonlarıı..

Yorucu bir gece de ben geçirdim.saat başı kalkıp emmek istedi oğlum.sabah 6 dakaldırdı beni.şimdi de mışıl mışıl uyuyo.hala düzene girmedi benim oğlumunda gece uykuları.1 gün iyi maşallah diyorum ertesi gün tekar saat başına dönüyoruz.genellikle de 2 saat başı kalkıyoruz.işe başlayınca napıcam merak ediyorum gözüm korkuyo....

bu gece uykuları aynı şekilde heralde herkeste bizimde 2 gündür değişti yine uyku saatlerimiz heralde 6 aya kadar bu şekilde gider ek gıdaya geçince karınları doyar 1 kere uyanırlar inşallah

bebkleri gece sık sık uyanan anneler bebişleriniz kaçar kilo benimki 7.5 kg hani diyorum toplu oldukları için daha mı çok yemek istiyorlar pardon emmek :ecrin_bebek:

Kizlar bakin benim de ayni problemim vardi beyazim gece on Kere uyaniyodu saat basi emiyodu dun aksam 90 cc mama veridim kendi sutumu de sagdim gece uc kere uyandi sadece.... Bu gece de deniycem ever yine uyursa anliycamki sutum yetmiyo :s isterseniz bi deneyin.....

selnacım geçmiş olsun bızde 2 aylıkken antıbıyotık kullanmak zorunda kaldık malesef:gitme:

selnacım geçmiş olsun bızımde geçen hafta leydı antıbıyootık iğne olrak verdı 3 tane kullandık şimdi geçmiş çok şkür, sıkma canını...

selam kızlar
tuğbacım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
mervecim eşinle nice mutlu yıllara
selnacım geçmiş olsun.

selam kızlar
tuğba doğum günün kutlu olsun nice yıllara
merve eşinle nice mutlu yıllara
selna çok geçmiş olsun.

selam kızlar
merve eşinle nice mutlu yıllara
selna geçmiş olsun.
tuğba doğum günün kutlu olsun

herkes iyidir inş. gözden kaçırmamışımdır inş.

SELAM HANIMLAR ;
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
DÜN TAHLİL SONUÇLARINI ALDIK ;İDRAR YOLU ENFEKSİYONU VARMIŞ,KIZ BEBEKLERDE OLABİLİRMİŞ,AZ KİLO ALMASININ SEBEBİDE BUYMUŞ,ANTİBİYOTİK KULLANMAYA BAŞLADIK,BU HAFTA İÇERİSİNDE DE ULTRASONLA BAKILACAK,ERMENİ HASTANESİNDE BİR PEDİATRİK RADYOLOJİ PROF.UNA SEVKETTİ DOKTORUMUZ İÇİMİZ RAHAT ETSİN DİYE,UMARIM BİRŞEY ÇIKMAZ,12 GÜNDE SADECE 210 gr. ALMIŞ AZ YEDİĞİ İÇİN.DOKTORUMUZ ANNE SÜTÜ ALDIĞI MÜDDETÇE KİLO ALIMININ AZ OLMASININ SAĞLIĞINI KÖTÜ ETKİLEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ.
BU ARADA GEÇMİŞİ TAM OKUYAMADIM BEBİŞLERİ RAHATSIZ OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN.

ek gıda için rken değilmi ben karalıyım 6 ay hiç mama vermicem gecede kaç kere kalksada gayret edicem gündüz ne kadar da bir emiyo

Yok erken diil bu hafta Dort ay bitip bes aydan gun alicaz beyin vucut gelisimi icin gece uykusu cok onemli cocuga da eziyet oluyo sat basi uyanmamalilar ya..sutum azsa inat etmiycem kendi ken dime stress oluyorum bebege eziyet oluyo gece bi ogun yesin kuzum tok uyusun....gunduz evdeysem sat basi emiyo evde diilsem 450-500 cc sut birakiyorum Sabah sekiz aksam yedi arasi....

Benim oglum yedi kilo normal cok kilolu diil oyle AMA doymuyo sanirim bu hafta doktor ek gidaya baslaticak....

canım benim oğlum 5,5 kilo ben de 5 aydan gün almaya başlayınca başlıcam ek gıdaya öğün olarak değil de az az kaşık kaşık düşünüyorum...6 ay bazı çocuklar için geç olabiliyomuş sonra katı gıdaya başlangıçta sorun yaşanıyormuş....

Son düzenleme:
benim oğlum 3 hafta önce 6.800 kiloydu.1 hafta sonra randevumuz bizimde.bu sıralar çok kusuyo normal mi ki?uyku önemli bence de ama ben oğlumu uykusu yoksa kesinlikle uyutamıyorum uyumuyo.uykusu gelmişse huysuzlaşıyo ağlıyo öyle uyutuyorum.saatlerei paşam belirliyo yani...artık kendi kurallarımı koyma vakti diyorum ama kıyamıyorum o da uymuyo zaten bana.hamileleikteki uykularımı arıyorum .ben çok uyurdum hamileyken:)) bu arada ek besin de kararsızım.sadece bende anne sütü verdim 6 aya kadar da öyle düşünüyorum ama insan çevreden etkileniyo napsam versem mi diye?bakalım doktoruma sorucam bu hafta....

anneler benim oğlum zayıf mı gidiyo??gözüme zayıf gözüküyo...3470gr doğdu 26sında 3 aylık olacak 6kilo boyu 64...sizce nasıl??mama takviyesi yapsammı??
biliyorum sağlığı yerinde olsun önemli olan o ama zayıf olunca da içim rahat etmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…