kızlar merhabalar..maşallah bebişler büyüyor...
benim oğluş 2 ay 3 haftalık oldu yakında 4. aya giricez...aranızda ek besine başlayan var mı??4. ayda ufak ufak başlayın diyolar ben tereddüt ediyorum..
boğazlarında iltihaplanmamı o nasıl olmuş ki soğuk bişey yemekten olmazmı iltihaplanma bebeklerde nasıl olabiliyomuş ki
KIZLAAARRRR bebeğim ateşlendi 37.5 oldu suyla kompres yaptım, calpol verdim 4saat sonra yine ateşi çıktı 37.6lara niyeki? yine calpol verdim sersemledi valla çocum, ağzı hep salyalı eller ağızda ateş de var. dişmi çıkarıyo yoksam? ama daha çok erken. ben 4aylıkken babası 7aylıkken çıkarmış umarım babaya çeker..
Benim oglum yedi kilo normal cok kilolu diil oyle AMA doymuyo sanirim bu hafta doktor ek gidaya baslaticak....
teşekkür ederim canım sende kendine dikkat et
gözün aydın canım çabaların sonuç vermiş maşallah kızına
gçmiş olsun canım umarım önemli birşey çıkmazda antibiyotiğe gerek kalmaz
selnacım geçmiş olsun bızde 2 aylıkken antıbıyotık kullanmak zorunda kaldık malesef:gitme:
selnacım geçmiş olsun bızımde geçen hafta leydı antıbıyootık iğne olrak verdı 3 tane kullandık şimdi geçmiş çok şkür, sıkma canını...
selam kızlar
tuğbacım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
mervecim eşinle nice mutlu yıllara
selnacım geçmiş olsun.
selam kızlar
tuğba doğum günün kutlu olsun nice yıllara
merve eşinle nice mutlu yıllara
selna çok geçmiş olsun.
selam kızlar
merve eşinle nice mutlu yıllara
selna geçmiş olsun.
tuğba doğum günün kutlu olsun
herkes iyidir inş. gözden kaçırmamışımdır inş.
ek gıda için rken değilmi ben karalıyım 6 ay hiç mama vermicem gecede kaç kere kalksada gayret edicem gündüz ne kadar da bir emiyo
Benim oglum yedi kilo normal cok kilolu diil oyle AMA doymuyo sanirim bu hafta doktor ek gidaya baslaticak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?