2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim, boyu 3 aylik bebeklerin ust sinirinda! boyu uzun diye sana zayif gorunuyordur, kilosu da gayet yerinde. bence baslama mamaya falan.

can da cok fazla cikariyor bugunlerde. cok guclu emdikleri icin fazla fazla cekiyorlar annesi, e cikiyor bir kismi. bence normal ben endiselenmiyorum acikcasi...
uyku konusunda da rutin olusturmaya calis, beslenme-oyun-uyku. esneme, goz kulak ovusturma, anini kacirma

slm kızlar bende mayıs annesiyim burdaydım hamileliğimin 7.ayına kadar ama erken doğum yaptım ve küezde felan kaldık neyseki şükür toparladık kendimizi bu zamana kadar hiç giremedim doğum yapan arkidişlerim hayırlı olsun bebişlerimiz gerci doğum yapmayan kalmadı zaten biz kızımla iyiyiz calısmayıda bıraktım kuzum zati küçük doğdu mayısın 6 sında doğdu 2.380 gr boy 50 cm suan en son 2 hafta önce kilomuz 7.150 gr boy 60 cmdi yarın doktora gidicez idrarını az yapıo buaralar ve idrarında bir koku var cok tedirginim anne sütü veriyorum sadece bundan sonra burdayım allah bebeklerimize sağlık versin

canim, boyu 3 aylik bebeklerin ust sinirinda! boyu uzun diye sana zayif gorunuyordur, kilosu da gayet yerinde. bence baslama mamaya falan.

saol canım içimi rahatlattın...
badiler giydiriyorum boyu tam oluyor ama yanlardan boşluklar beni üzüyor...neyse babasına çekmiş demekki uzun oğlum..:))

kzlar bende kilo konusuna takıldım benim kızımda gözüme zayıf gçrünüyor 2.850 doğdu şuan 3 ay 1 haftalık oldu ve 5.350 oldu bana az gibi geliyo boyu 49 cm doğdu şuan 57 cm.
sizce nasıl mama vereyim diyorum
l

canım mama verme bence dr sor önce ben gecen ay süt sıkıntısı yasadım milupa aldım kendi kafama göre verdim ilk önce almadı sonra aldı baktım mamayı görünce sütü bırakmaya basladı dr gittim kızdı dr neden verdin verme dedi kestik bu ay drmuz söylemişti meyve suyu ve corbaya baslıcaz yarın dr gittiğimde görüşücez bakalım yani sende dr sor önce cnm

herkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim

canım çok üzüldüm başınız saolsun.kuzeninede acil şifalar vesin.dualarım sizinle...

benim doktor 6 aya kadar ek gıda yok dedi ya .bende 4.aydan sonra verecektim.anne sütü diyor sadece.kilo lımı az olursa balıcakmışız mamaya .inş.daha iyi alır bu ay kilo

canım geçmiş olsun .inş diğer sonuçlarınız iyi çıkar.

ben napayım kızlar doktoramı uysam başlasammı ek gıdaya

bencede iyi kilosu maşaallh boyu uzun ondan zayıf görünüyordur annesi telaşlanma.dr sormadan başlama mamaya bence

maşaallh bebişine canım allah bağışlasın.geçmiş olsun bebişler sıcaktan terledikleri içinde az idrar yapıyolar.telaşlanma hemen inş bişeyi yoktur

başınız saolsun canım
kuzenine de Allah acil şifalar versin inş iyi olur herşey

Son düzenleme:
allah korusun ya hafta sonu benim kızımda kalkınca sabah emdi öğleye kadar emmedi veriyorum ağzına itiyo hiç byle yapmazdı öğlen ancak emdi yarın doktora gidecez inş bişeyi yoktutt
offf off relax benimki itiyo almıyoo neyse dolaştırdım falan sonra emdi uyudu allahım büyüyolar doyuyolarda ondanmı almıyolar anlamadım bişi
geçmiş olsun elvancım
başınız saoldun kuzeninde inş iyi olur canımm

devrimim canım okurken tüylerim diken diken oldu canım başınız saolsun.Allah o yavruya bagıslasın babasını ınsallah tez zamanda ıyılesır kuzenın canım.:Saruboceq:

bu arada günaydın kızlar pazartesileri işe gelmek çok zor ağlayarak geldim işe yine boncuğumu çok özlüyorum ama mecbur alışmak zorundayımm

devrimim basin sagolsun ve gecmis olsun arkadasim sabirlar diliyorum,bebisleri hasta olan arkadaslara da sifalar diliyorum.evet bebislerimiz artik buyuyor herseyi anliyor emin olun emmek istiyor sut agzina gec gelince kiyameti kpariyor .benim kizim yarin tam 4 aylik olacak ve 5 den gun almaya basliyacagiz sadece anne sutu dedi doktorumuz ek gida falan yok yani ama ben emzigine bazi tatlari bulastirip veriyorum.cok ciddi uyku problemlerimiz vardi daha da artti.hayranim su kendiliginden uyuyan bebeklere artik uykusuzluktan yarasaya donduk kari koca.bilmiyorumkismile

offffffffff içimde bir sıkıntı vardı zaten bu sabah hepten koptum. allah yardımcınız olsun canım, başsağlığı ve acil şifalar dilerim tez vakitte. :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah sabır versin sizlere.Allah kuzenini çocuğuna ve ailesine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…