anneler benim oğlum zayıf mı gidiyo??gözüme zayıf gözüküyo...3470gr doğdu 26sında 3 aylık olacak 6kilo boyu 64...sizce nasıl??mama takviyesi yapsammı??
biliyorum sağlığı yerinde olsun önemli olan o ama zayıf olunca da içim rahat etmiyo...
benim oğlum 3 hafta önce 6.800 kiloydu.1 hafta sonra randevumuz bizimde.bu sıralar çok kusuyo normal mi ki?uyku önemli bence de ama ben oğlumu uykusu yoksa kesinlikle uyutamıyorum uyumuyo.uykusu gelmişse huysuzlaşıyo ağlıyo öyle uyutuyorum.saatlerei paşam belirliyo yani...artık kendi kurallarımı koyma vakti diyorum ama kıyamıyorum o da uymuyo zaten bana.hamileleikteki uykularımı arıyorum .ben çok uyurdum hamileyken:)) bu arada ek besin de kararsızım.sadece bende anne sütü verdim 6 aya kadar da öyle düşünüyorum ama insan çevreden etkileniyo napsam versem mi diye?bakalım doktoruma sorucam bu hafta....
canim, boyu 3 aylik bebeklerin ust sinirinda! boyu uzun diye sana zayif gorunuyordur, kilosu da gayet yerinde. bence baslama mamaya falan.
kzlar bende kilo konusuna takıldım benim kızımda gözüme zayıf gçrünüyor 2.850 doğdu şuan 3 ay 1 haftalık oldu ve 5.350 oldu bana az gibi geliyo boyu 49 cm doğdu şuan 57 cm.
sizce nasıl mama vereyim diyorum
l
herkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim
canım mama verme bence dr sor önce ben gecen ay süt sıkıntısı yasadım milupa aldım kendi kafama göre verdim ilk önce almadı sonra aldı baktım mamayı görünce sütü bırakmaya basladı dr gittim kızdı dr neden verdin verme dedi kestik bu ay drmuz söylemişti meyve suyu ve corbaya baslıcaz yarın dr gittiğimde görüşücez bakalım yani sende dr sor önce cnm
SELAM HANIMLAR ;
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
DÜN TAHLİL SONUÇLARINI ALDIK ;İDRAR YOLU ENFEKSİYONU VARMIŞ,KIZ BEBEKLERDE OLABİLİRMİŞ,AZ KİLO ALMASININ SEBEBİDE BUYMUŞ,ANTİBİYOTİK KULLANMAYA BAŞLADIK,BU HAFTA İÇERİSİNDE DE ULTRASONLA BAKILACAK,ERMENİ HASTANESİNDE BİR PEDİATRİK RADYOLOJİ PROF.UNA SEVKETTİ DOKTORUMUZ İÇİMİZ RAHAT ETSİN DİYE,UMARIM BİRŞEY ÇIKMAZ,12 GÜNDE SADECE 210 gr. ALMIŞ AZ YEDİĞİ İÇİN.DOKTORUMUZ ANNE SÜTÜ ALDIĞI MÜDDETÇE KİLO ALIMININ AZ OLMASININ SAĞLIĞINI KÖTÜ ETKİLEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ.
BU ARADA GEÇMİŞİ TAM OKUYAMADIM BEBİŞLERİ RAHATSIZ OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN.
canım benim oğlum 5,5 kilo ben de 5 aydan gün almaya başlayınca başlıcam ek gıdaya öğün olarak değil de az az kaşık kaşık düşünüyorum...6 ay bazı çocuklar için geç olabiliyomuş sonra katı gıdaya başlangıçta sorun yaşanıyormuş....
anneler benim oğlum zayıf mı gidiyo??gözüme zayıf gözüküyo...3470gr doğdu 26sında 3 aylık olacak 6kilo boyu 64...sizce nasıl??mama takviyesi yapsammı??
biliyorum sağlığı yerinde olsun önemli olan o ama zayıf olunca da içim rahat etmiyo...
slm kızlar bende mayıs annesiyim burdaydım hamileliğimin 7.ayına kadar ama erken doğum yaptım ve küezde felan kaldık neyseki şükür toparladık kendimizi bu zamana kadar hiç giremedim doğum yapan arkidişlerim hayırlı olsun bebişlerimiz gerci doğum yapmayan kalmadı zaten biz kızımla iyiyiz calısmayıda bıraktım kuzum zati küçük doğdu mayısın 6 sında doğdu 2.380 gr boy 50 cm suan en son 2 hafta önce kilomuz 7.150 gr boy 60 cmdi yarın doktora gidicez idrarını az yapıo buaralar ve idrarında bir koku var cok tedirginim anne sütü veriyorum sadece bundan sonra burdayım allah bebeklerimize sağlık versin
herkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim
allah korusun ya hafta sonu benim kızımda kalkınca sabah emdi öğleye kadar emmedi veriyorum ağzına itiyo hiç byle yapmazdı öğlen ancak emdi yarın doktora gidecez inş bişeyi yoktuttya kuzular genelde 3. aylarındansonra emmemeye başlıyolarmış bu aylar memeyi bırakma aylarıymış aman dayanalım sabredelim memeyi unutturmayalım yoksa bırakırlar zorlaya zorlaya vercez napalım yeterki emsinler.
offf off relax benimki itiyo almıyoo neyse dolaştırdım falan sonra emdi uyudu allahım büyüyolar doyuyolarda ondanmı almıyolar anlamadım bişiselam arkadaslar kızım yıne benı rezıl ettı valla.emmıyo 3 saattır ve acıktı aclıktan agladı agladı sımdı uyudu ınsallah uyanınca emer ne zaman bıtecek bu emmeme sorunumuz ya.bıde mısafırım vardı oda yenı gıttı sormayın bugun bı rezılım
bu arada cok sukur sonunda adet gordum pazartesı yada salı gıdıp spıral taktırcam ınsallah fazla acı hıssetmem
geçmiş olsun elvancımacık erken yatıyomuş, amin
bize de yaz
KIZLAAARRRR bebeğim ateşlendi 37.5 oldu suyla kompres yaptım, calpol verdim 4saat sonra yine ateşi çıktı 37.6lara niyeki? yine calpol verdim sersemledi valla çocum, ağzı hep salyalı eller ağızda ateş de var. dişmi çıkarıyo yoksam? ama daha çok erken. ben 4aylıkken babası 7aylıkken çıkarmış umarım babaya çeker..
başınız saoldun kuzeninde inş iyi olur canımmherkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?