2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrimim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Allah tan..
ve Alla rahmet eylesin..

herkeslere günaydın..

herkese günaydın...oğlum uyurken uyuyayım diyorum şimdi ama formu okumadan da edemiyorum.alışkanlık yaptı artık bende.sorularıma cevap oluyo burası....

Son düzenleme:
devrimim allah yardımcınız olsun..sizlere sabır versin..acil şifalar diliyorum..
misafirlerimi uğurladım..15 gündür kayınvalidemler bendeydi..tahmin edeceğiniz üzere bizim fıstık kucak delisi oldu..bakalım bugün yeniden bi düzen oturtmaya çalışacağım...bebeği rahatsızlananlara geçmiş olsun...

bugün dişçiye gitcem ben de. doğumdan sonra dişlerime bi haller oldu ağrıyo çok.. oğluşum kalsiyum depolarımı tüketti mi nedir

büyükler olunca öyle oluyo ama düzene giriyo yavaş yavaş biraz sabretceksinnn
bugün dişçiye gitcem ben de. doğumdan sonra dişlerime bi haller oldu ağrıyo çok.. oğluşum kalsiyum depolarımı tüketti mi nedir
aynenn benimde dişlerim ağrıyo yoğurt yiyorum soğuk bişi içemiyorum felaket ağrıyo ozaman

devrimim canım amcana allah rahmet etsin kuzenine acil şifalar diliyorum...inşallah bu acı günleri çabuk atlatırsınız..

ya aynı sıkıntı bendede var..dişetlerim çok hassaslaştı...ben süt ve süt ürünleri de tüketemiyorum kızımın inek sütü alerjisi varbilmiyorumkismile
ancak yeşil yapraklılarla karşılıyorum kalsiyum ihtiyacımı..benimde gitmem lazım dişçiye CADIARZU

canim beimde sut sorunum hamililegimden 1 sene once basladi urda doktora gittim hamileyken ne zaman sut ve sut urunleri tuketsem midem bozuluyor tuvalette telef oluyrum sancidan meger laktoz sorunum varmis .burada laktoz free sut aliyorum ve turkiye de de oldugunu biliyorum.en azindan ordan sut eksikligimi karsiliyorum,haberin olsun sende de laktoz sorunu vardir zaten genel olarak cok yayginvereliniortak

ahh sormayınn benimde hamilelikte kan sulandırıcı iğneden galiba bütün diş etlerim mahvoldu kimi çekildi kimi uzadı..oğlum 25 günlük falandı dişçiye gidip hallettirdim..ama hamilelikte çok ilaç kullandığım için uyuşamadım çok zor geçti..neyse şimdi iyi..:))

sütün bana bir zararı olmuyor fakat ben süt ve süt ürünlerini tüketince kızımın vücudu kabarıyor.kırmızı kırmızı oluyor..sanırım birde kaşınıyor..o yüzden tüketemiyorum..umarım geçer bu durum..

mrb arkadaşlar...
devrimim başınız sağolsun kuzenıne de Allahtan şifa dılıyorum umarım tez zamnda iyi olur.
benim kız felaket bişe oldu yere koydugum an çığırıyo:)) sırt üstü artık asla durmuyo hopğ dırek yüzüstü donuyo koluda altında kalınca bağırıyo yanlız bırakmaya gelmıyo yani, bu gece bı baktım dönmüş yüzüstü uyumuş, sürekli salyaları var akıtıp duruyo bugunler bıde hırıltı çıktı bugun sağlık ocagına ilaç yazdırdım inş ıyı gelır... sizin bebişlern nasıl yatırdıgımd abıle kafasını kaldırıyo nası başedıcem bu kızla:)))

maşallah kızına canım..benimki daha tam dönemiyor..alttaki kolu kurtaramıyor..ama çok çabalıyor dönmek için..hırıltılar belki burun tıkanıklığından olabilir..Doğa nın burnu çok tıkanıyor sanırım klimadan..ben sürekli burun spreyi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…