benim kız dönemiyo ama sıkılıyo yatınca benimkindee hırıltı var bende yarın gitcem doktora sprey vermişti bir kere doktor ama ben onu kızıma yapamam kendimde denedim çok rahatsız edicimrb arkadaşlar...
devrimim başınız sağolsun kuzenıne de Allahtan şifa dılıyorum umarım tez zamnda iyi olur.
benim kız felaket bişe oldu yere koydugum an çığırıyo:)) sırt üstü artık asla durmuyo hopğ dırek yüzüstü donuyo koluda altında kalınca bağırıyo yanlız bırakmaya gelmıyo yani, bu gece bı baktım dönmüş yüzüstü uyumuş, sürekli salyaları var akıtıp duruyo bugunler bıde hırıltı çıktı bugun sağlık ocagına ilaç yazdırdım inş ıyı gelır... sizin bebişlern nasıl yatırdıgımd abıle kafasını kaldırıyo nası başedıcem bu kızla:)))
herkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim
benim oglum da sirtustunden yuzustune donebiliyor artik kolunu da kurtariyor. ama yuzustu durmayi sevmiyor pek ah uh diyor ve sirtustu donemiyor.
herkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim
kızlar bısey soracagım kuzularınızı ana kucagında oturtuyomusunuz ben ana kucagında destek mınderı kullanıyorum belı duz olsun dıye bugun onu cıkartıp oyle oturttum hafıf otur bıcımde duruyo bı zararı olurmu acaba destek mınderını kullanmaya devammı etsem
2 ayağını birden havaya kaldırıp yere atarcasına sallıyo gece uykularında.gaz mıdır nedir bu yaff öyleki yatak sarsılıyo:))
iftara misafir falan alıyomusunz kızlar? daha kimseyi davet etmedik valla ben gidiyorum genelde o da 1-2 defa gittik. bebekle hiç gözüm kesmiyo
tesekkurederız bende öyle dusundum cunku tam oturur pozısyon degılbende destek mınderı kullanıyodum ama yaklaşık 15 gundur kullanmıyorum rahat durmuyo çunkı, bişe olcagını zannetmem, ama yınede sen bılırsın...
canım ayına göre kılosu cok ıyı bence benım kızımda 3. ayında az kılo almıstı kılaosu 7 kg olmustu dr kılosu ayına göre fazla az kılo alması sorun olmaz demıstı bence senın kızda masallah kılosu ıyı bence mamaya baslama ama senbılırsın tabıkı her anne bebegını daha ıyı anlardevrim cim başın sağlsun kuzeniniede allah acil şifa versin canımm.........
bende uzun süredir giremiyorum tatile gittik geldik taşındım yerleştim anca.bu ay doktorumuza gittik hiç kilo almamışz çççooooookkk üzgünüm o yüzden tüm tahlilllerimiz yapıldı çok şükür temiz sütüm yetersiz sanırım doktorumuz bu ay böyle olmuş olabilir 15 gün daha bekleyelim olmazsa mama ilavesi dedi olmaz dedim 15 gün daha kaybedemem 1 ayda 150 gr almış yalnızca.3 ay 18 günlük kızım 6.300 gr 64 cm.kafayı yiyecem yalnızca uykuya dalarken gece uykusuna 90 cc veriyorum o kadar..bakalım 15 gün sonra nasıl olacak..........inşallah almış olurr..... ayrıca kızım yan dönüyor br iki kere yüz üstüde döndü ama koluna kurtaramıyor henüz ama öyle yüz üstü dönmek gibi pek bir çabamızda yok haniii=))))
abra ben de destek koymuyıorum artık ana kucağında bişey olmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?