2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrimim başın sağolsun Allah sabırlar versin...kuzenine de acil şifalar diliyorum inşallah bir şey olmadan kurtulur...

işe başlamama az kaldı onun sıkıntıları da başladı üzerimde nasıl yapıcaz bakalım.....diş sıkıntısı bende de fazlasıyla var....ben de bebeğe sütten geçer korkusuyla başlamadım...ben de en iyisi ramazandayken halledeyim bari...

benim kız dönemiyo ama sıkılıyo yatınca benimkindee hırıltı var bende yarın gitcem doktora sprey vermişti bir kere doktor ama ben onu kızıma yapamam kendimde denedim çok rahatsız edici

benim kızımda dönmeye çalışıyoda fakat tam dönemiyor...kolunu kurtarırsa yüzüstü dönecek...ama yüzüstü koyunca hemen dönebiliyor....

benim oglum da sirtustunden yuzustune donebiliyor artik kolunu da kurtariyor. ama yuzustu durmayi sevmiyor pek ah uh diyor ve sirtustu donemiyor.

Öncelikle Allah kuzenine yardım etsin , tez zamanda iyileşir inşallahh . Amcana Allah rahmet eylesin , Sizlerede sabır versin

benim oglum da sirtustunden yuzustune donebiliyor artik kolunu da kurtariyor. ama yuzustu durmayi sevmiyor pek ah uh diyor ve sirtustu donemiyor.

beim paşam da artık kolunu kurtarıyor önceden baya sinirleniyodu kurtaramıyo diye:) ama yü üstünden sırt üstüne dönemiyor aynen..

artık baya büyüdüler ya oyuncaklarını tutup oynar oldu arada kafasına vursa da:)) bugün ayaklarını yakalamış çoraplarını çekiyodu:)) oyyyşşş annelik bambaşka valla ..

basın saogolsun cnım cok uzuldum yaa kuzenınede rabbım acıl sıfa versın rabbım cocuguna bagıslasın

kızlar bısey soracagım kuzularınızı ana kucagında oturtuyomusunuz ben ana kucagında destek mınderı kullanıyorum belı duz olsun dıye bugun onu cıkartıp oyle oturttum hafıf otur bıcımde duruyo bı zararı olurmu acaba destek mınderını kullanmaya devammı etsem

bende destek mınderı kullanıyodum ama yaklaşık 15 gundur kullanmıyorum rahat durmuyo çunkı, bişe olcagını zannetmem, ama yınede sen bılırsın...

devrim cim başın sağlsun kuzeniniede allah acil şifa versin canımm.........

bende uzun süredir giremiyorum tatile gittik geldik taşındım yerleştim anca.bu ay doktorumuza gittik hiç kilo almamışz çççooooookkk üzgünüm o yüzden tüm tahlilllerimiz yapıldı çok şükür temiz sütüm yetersiz sanırım doktorumuz bu ay böyle olmuş olabilir 15 gün daha bekleyelim olmazsa mama ilavesi dedi olmaz dedim 15 gün daha kaybedemem 1 ayda 150 gr almış yalnızca.3 ay 18 günlük kızım 6.300 gr 64 cm.kafayı yiyecem yalnızca uykuya dalarken gece uykusuna 90 cc veriyorum o kadar..bakalım 15 gün sonra nasıl olacak..........inşallah almış olurr..... ayrıca kızım yan dönüyor br iki kere yüz üstüde döndü ama koluna kurtaramıyor henüz ama öyle yüz üstü dönmek gibi pek bir çabamızda yok haniii=))))

abra ben de destek koymuyıorum artık ana kucağında bişey olmaz sanırım.

2 ayağını birden havaya kaldırıp yere atarcasına sallıyo gece uykularında.gaz mıdır nedir bu yaff öyleki yatak sarsılıyo:))
iftara misafir falan alıyomusunz kızlar? daha kimseyi davet etmedik valla ben gidiyorum genelde o da 1-2 defa gittik. bebekle hiç gözüm kesmiyo

bende sadece gidiyoruummmm=)) aynı zamanda çalışıyorum hiç alamıyorum üzgünümmmm

benım babamlar geldi istanbuldan 3 gun kaldılar iftar sahur derken canım çıktı akşamda çok mısafırım vardı zor oluyoo akşamları uykuya dalmak için çok uğraştırıyo benı 1 saat onu uyutmayla uğraşıoyorum e misafır keyfını beklemez hizmt gerek e bebilinde gözlerı gıdıyo ağlıyo çook bunaldımmm

bende destek mınderı kullanıyodum ama yaklaşık 15 gundur kullanmıyorum rahat durmuyo çunkı, bişe olcagını zannetmem, ama yınede sen bılırsın...
tesekkurederız bende öyle dusundum cunku tam oturur pozısyon degıl
canım ayına göre kılosu cok ıyı bence benım kızımda 3. ayında az kılo almıstı kılaosu 7 kg olmustu dr kılosu ayına göre fazla az kılo alması sorun olmaz demıstı bence senın kızda masallah kılosu ıyı bence mamaya baslama ama senbılırsın tabıkı her anne bebegını daha ıyı anlar
abra ben de destek koymuyıorum artık ana kucağında bişey olmaz sanırım.

sagol canım bebek arabasıyla gezmeye cıktıgımzada koyuyorum destek mınderını ana kucagına evde koymuycam hafıf oturunca daha guzel oynuyo sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…