2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm.benim oğlumda da hırıltı vardı bu gece.samsundasın sende sanırım 2 gündür rüzgar var ve hava serinledi.ben havaya buldum hırıltının nedenini.dışarı çıkmıştık hafta sonu bi de.devam ederse bende sorucam doktara artık.bir de sadece hırıltı gece oldu benim.geçer inşallah...

abera sağol canım evet iyi canım ayına göre ama yalnızca 150 gr da çok az . dayanamadım 1 kez ver,iyorum yalnızca o da 90 cc 4110 gr doğmuştu o yüzden sonradan aldığı kilo az daha fazla olmalıydı ama sağlıklı çok şükür

evet canım ıkı gundur hava bayağı serin sıcaklık düştü ondan oldu sanırım bızde dışarı çıkmıştık... şurup verdi dr önemli bişe değil dedi...

kızlar azönce çok guldum benım kızı yerıne koydum uyun dıye bi bağırıyokıs ormayın ağlama değil cıyaklıyo sınırınden kaldır dye kaldırdım bu seferde koluma yatrıdım dik duruma getırmedım kudurdu calio dıye bi çizgi film var onu açtım anında susutu kahkaha atıyo sesleri duyunca mayıştı yatırdım uyudu hemen bu bebeişler çoook tatlı yaaa:))

devrimim başın sağolsun kuzenine allah şifa versin... kızlar ya dün gece göğsüm tıkandı biraz önce açıldı yüzlük sağdım ama su gibi rengi böyle süt gibi diil çok açık renk onu beyaza içirmiim dökiim dimi gögsümde bozulmuş olabilirmi .. geçen sefer aynı şey olmuştu beyazıt emerken açılmıştı kusmuştu oğluşum :S

canım ben uzun zamandır anakucagına oturtuyorum altına duzgun olsun dıye alt acmasını koydum yanı mınder fılan yok ve doktora sordum belıne bır zararı olur mu dıye bısey olmaz dedı.

kızlar bise benim oğlan yüzüstüyken ayaklarını ittirerek gitmeye çalışıyo bende ayaklarına ellerimle destek yapıyorum eller dönene kadar ilerliyo ama ellerini tekrar yukarı alamadığı için orda kalıyoruz ellerini düzeltiyorum bidaha yapıyoruz çok komik bu eller ne zaman güçlenicek :))))

ben hiç bişey koymuyorum canım adı üstünde ana kucağı ibi zatenn
selam gökkuşak hoşgeldin inş kilo alır kızın benim kızımda da bir kere bir dönme çabası vardı daha görmedik beklemedeyiz amazemuszemus
haftasonu bir arkadaşımız var eşim çağıralım dedi ama gözüm kesmedi haftaya çağırırız dedim ama çok yorgun hssediyorum bakalım gelsin cumaa
benim kızda hep cıyaklıyo ağladığıı görmedim hep naz cilve annesini kuzusu
yerim onların ellerini benim kızda habire kalkmaya çalışıyo kucağımda oturttuğumda başını kaldırıyooo senin gibi yaptığımda zorlanıp basıyo çığlığıııkaydirigubbakcemile3

kızlar malum daha önce söylemıstım sutum azaldı dıye sutum hala az üc gündürde kızım emer emmez emdıgı butun sutu kusuyo emerken aglıyo ıtıyo kendını ayakta dolanarak emdırıyom dunden berı kusmuk sayısıda arttı emmedıgı zamanda kesık kesık kusuyo hafıf fıskırır tarzda ne olu bu cocuga anlamadım atesıde yok ama gunduzlerı huzursuzlugu var zor uykuya dalıyo sureklı mızmız neen acaba böle olan varmı

Canım bizim oğlanın da başına aynı şey geldi iki hafta önce ne yese kusuyodu kesik kesik de diil içtiği sütü çıkarıyodu doktora götürdük ultrasona girdi idrar tahlili yaptılar bişey çıkmadı doktor reflü yada idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmişti gavisconun infantını verdi kustuğu günlerde bi tanesini sütümü sağıp içine karıştırıyoorum ama sizin probleminiz farklı olabilir eğer bebişini de rahatsız edicek kadar kusuyosa bi doktora gidin mutlaka pek çok şeyden olabilir diş çıkarıyo olabilir yada ceryanda kalmış olabilir ayakları üşümüş yada midesi üşümüş olabilir bebişlerin dilleri yok işte anlayamıyoruz üşüdülermi terledilermi ....

sütü az olan anneler malt içeceği ve aşure acaip bi fark oldu bende hemde sütün kalitesini arttırıyormuş.

selamlar;

DEVRİMİM başınsağolsun canım,Alah geride kalanlara uzun ömür versin,
Kuzenin içinde çok üzüldüm,Allah şifa versin.Çok zor günlerdir eminim,Allah sizlerede sabır versin.

sütü az olan anneler malt içeceği ve aşure acaip bi fark oldu bende hemde sütün kalitesini arttırıyormuş.

bende deneme yanılma yoluyuyla bulduğumu söyliim dere otu ve inci kızlar özellikle incir süper 4-5 tane yiyip yatıyorum gece emzirirken boşta kalan göğsüm zırıl zırıl akıyo nasıl doluyo anlatamam...

selam kızlar;
çok uykum varrr mafoldumben oğlum bütün gece ıkınıp durdu sabahta 6:30'da kalktı nerdeyse hiç uymadık

canım çok üzüldüm başınız saolsun.kuzeninede acil şifalar vesin.dualarım sizinle...

devrimim cok uzuldum basiniz saolsun, kuzenine Allah sifa versin insallah!

başınız saolsun canım
kuzenine de Allah acil şifalar versin inş iyi olur herşey

devrimim canım okurken tüylerim diken diken oldu canım başınız saolsun.Allah o yavruya bagıslasın babasını ınsallah tez zamanda ıyılesır kuzenın canım.:Saruboceq:

offffffffff içimde bir sıkıntı vardı zaten bu sabah hepten koptum. allah yardımcınız olsun canım, başsağlığı ve acil şifalar dilerim tez vakitte. :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah sabır versin sizlere.Allah kuzenini çocuğuna ve ailesine bağışlasın.

devrimim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Allah tan..
ve Alla rahmet eylesin..

herkeslere günaydın..

devrimim canım amcana allah rahmet etsin kuzenine acil şifalar diliyorum...inşallah bu acı günleri çabuk atlatırsınız..

herhrsr güaydın hanımlar devrim allah sabır versin acil şifalar canım sizin için çok zordur eminim ne söylesek anlamsız yaşayan bilir.

Öncelikle Allah kuzenine yardım etsin , tez zamanda iyileşir inşallahh . Amcana Allah rahmet eylesin , Sizlerede sabır versin

selamlar;

DEVRİMİM başınsağolsun canım,Alah geride kalanlara uzun ömür versin,
Kuzenin içinde çok üzüldüm,Allah şifa versin.Çok zor günlerdir eminim,Allah sizlerede sabır versin.

herkese çok teşekkür ederim,bugun durumu daha iyi,dün eşini odadan kovmuştu,bugun elini sıkıp seni seviyorum felan demiş,yemeğini yemiş bizde yeni geldik hastaneden,malum çok enfeksiyon var,çocukla durulmuyor,akşam yine teyzemlere gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…