mrb arkadaşlar...
devrimim başınız sağolsun kuzenıne de Allahtan şifa dılıyorum umarım tez zamnda iyi olur.
benim kız felaket bişe oldu yere koydugum an çığırıyo:)) sırt üstü artık asla durmuyo hopğ dırek yüzüstü donuyo koluda altında kalınca bağırıyo yanlız bırakmaya gelmıyo yani, bu gece bı baktım dönmüş yüzüstü uyumuş, sürekli salyaları var akıtıp duruyo bugunler bıde hırıltı çıktı bugun sağlık ocagına ilaç yazdırdım inş ıyı gelır... sizin bebişlern nasıl yatırdıgımd abıle kafasını kaldırıyo nası başedıcem bu kızla:)))
slm.benim oğlumda da hırıltı vardı bu gece.samsundasın sende sanırım 2 gündür rüzgar var ve hava serinledi.ben havaya buldum hırıltının nedenini.dışarı çıkmıştık hafta sonu bi de.devam ederse bende sorucam doktara artık.bir de sadece hırıltı gece oldu benim.geçer inşallah...
kızlar bısey soracagım kuzularınızı ana kucagında oturtuyomusunuz ben ana kucagında destek mınderı kullanıyorum belı duz olsun dıye bugun onu cıkartıp oyle oturttum hafıf otur bıcımde duruyo bı zararı olurmu acaba destek mınderını kullanmaya devammı etsem
ben hiç bişey koymuyorum canım adı üstünde ana kucağı ibi zatennkızlar bısey soracagım kuzularınızı ana kucagında oturtuyomusunuz ben ana kucagında destek mınderı kullanıyorum belı duz olsun dıye bugun onu cıkartıp oyle oturttum hafıf otur bıcımde duruyo bı zararı olurmu acaba destek mınderını kullanmaya devammı etsem
selam gökkuşak hoşgeldin inş kilo alır kızın benim kızımda da bir kere bir dönme çabası vardı daha görmedik beklemedeyiz amazemuszemusdevrim cim başın sağlsun kuzeniniede allah acil şifa versin canımm.........
bende uzun süredir giremiyorum tatile gittik geldik taşındım yerleştim anca.bu ay doktorumuza gittik hiç kilo almamışz çççooooookkk üzgünüm o yüzden tüm tahlilllerimiz yapıldı çok şükür temiz sütüm yetersiz sanırım doktorumuz bu ay böyle olmuş olabilir 15 gün daha bekleyelim olmazsa mama ilavesi dedi olmaz dedim 15 gün daha kaybedemem 1 ayda 150 gr almış yalnızca.3 ay 18 günlük kızım 6.300 gr 64 cm.kafayı yiyecem yalnızca uykuya dalarken gece uykusuna 90 cc veriyorum o kadar..bakalım 15 gün sonra nasıl olacak..........inşallah almış olurr..... ayrıca kızım yan dönüyor br iki kere yüz üstüde döndü ama koluna kurtaramıyor henüz ama öyle yüz üstü dönmek gibi pek bir çabamızda yok haniii=))))
haftasonu bir arkadaşımız var eşim çağıralım dedi ama gözüm kesmedi haftaya çağırırız dedim ama çok yorgun hssediyorum bakalım gelsin cumaa2 ayağını birden havaya kaldırıp yere atarcasına sallıyo gece uykularında.gaz mıdır nedir bu yaff öyleki yatak sarsılıyo:))
iftara misafir falan alıyomusunz kızlar? daha kimseyi davet etmedik valla ben gidiyorum genelde o da 1-2 defa gittik. bebekle hiç gözüm kesmiyo
benim kızda hep cıyaklıyo ağladığıı görmedim hep naz cilve annesini kuzusukızlar azönce çok guldum benım kızı yerıne koydum uyun dıye bi bağırıyokıs ormayın ağlama değil cıyaklıyo sınırınden kaldır dye kaldırdım bu seferde koluma yatrıdım dik duruma getırmedım kudurdu calio dıye bi çizgi film var onu açtım anında susutu kahkaha atıyosesleri duyunca mayıştı yatırdım uyudu hemen bu bebeişler çoook tatlı yaaa:))
yerim onların ellerini benim kızda habire kalkmaya çalışıyo kucağımda oturttuğumda başını kaldırıyooo senin gibi yaptığımda zorlanıp basıyo çığlığıııkaydirigubbakcemile3kızlar bise benim oğlan yüzüstüyken ayaklarını ittirerek gitmeye çalışıyo bende ayaklarına ellerimle destek yapıyorum eller dönene kadar ilerliyo ama ellerini tekrar yukarı alamadığı için orda kalıyoruz ellerini düzeltiyorum bidaha yapıyoruz çok komik bu eller ne zaman güçlenicek :))))
kızlar malum daha önce söylemıstım sutum azaldı dıye sutum hala az üc gündürde kızım emer emmez emdıgı butun sutu kusuyo emerken aglıyo ıtıyo kendını ayakta dolanarak emdırıyom dunden berı kusmuk sayısıda arttı emmedıgı zamanda kesık kesık kusuyo hafıf fıskırır tarzda ne olu bu cocuga anlamadım atesıde yok ama gunduzlerı huzursuzlugu var zor uykuya dalıyo sureklı mızmız neen acaba böle olan varmı
herkese merhaba... opuyorumnanaktan
sütü az olan anneler malt içeceği ve aşure acaip bi fark oldu bende hemde sütün kalitesini arttırıyormuş.
mrb canım hgeldın
canım çok üzüldüm başınız saolsun.kuzeninede acil şifalar vesin.dualarım sizinle...
devrimim cok uzuldum basiniz saolsun, kuzenine Allah sifa versin insallah!
başınız saolsun canım
kuzenine de Allah acil şifalar versin inş iyi olur herşey
devrimim canım okurken tüylerim diken diken oldu canım başınız saolsun.Allah o yavruya bagıslasın babasını ınsallah tez zamanda ıyılesır kuzenın canım.:Saruboceq:
devrimim basin sagolsun ve gecmis olsun arkadasim sabirlar diliyorum,bebisleri hasta olan arkadaslara da sifalar diliyorum.evet bebislerimiz artik buyuyor herseyi anliyor emin olun emmek istiyor sut agzina gec gelince kiyameti kpariyor .benim kizim yarin tam 4 aylik olacak ve 5 den gun almaya basliyacagiz sadece anne sutu dedi doktorumuz ek gida falan yok yani ama ben emzigine bazi tatlari bulastirip veriyorum.cok ciddi uyku problemlerimiz vardi daha da artti.hayranim su kendiliginden uyuyan bebeklereartik uykusuzluktan yarasaya donduk kari koca.bilmiyorumkismile
offffffffff içimde bir sıkıntı vardı zaten bu sabah hepten koptum. allah yardımcınız olsun canım, başsağlığı ve acil şifalar dilerim tez vakitte. :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah sabır versin sizlere.Allah kuzenini çocuğuna ve ailesine bağışlasın.
devrimim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Allah tan..
ve Alla rahmet eylesin..
herkeslere günaydın..
devrimim canım amcana allah rahmet etsin kuzenine acil şifalar diliyorum...inşallah bu acı günleri çabuk atlatırsınız..
herhrsr güaydın hanımlar devrim allah sabır versin acil şifalar canım sizin için çok zordur eminim ne söylesek anlamsız yaşayan bilir.
mrb arkadaşlar...
devrimim başınız sağolsun kuzenıne de Allahtan şifa dılıyorum umarım tez zamnda iyi olur.
benim kız felaket bişe oldu yere koydugum an çığırıyo:)) sırt üstü artık asla durmuyo hopğ dırek yüzüstü donuyo koluda altında kalınca bağırıyo yanlız bırakmaya gelmıyo yani, bu gece bı baktım dönmüş yüzüstü uyumuş, sürekli salyaları var akıtıp duruyo bugunler bıde hırıltı çıktı bugun sağlık ocagına ilaç yazdırdım inş ıyı gelır... sizin bebişlern nasıl yatırdıgımd abıle kafasını kaldırıyo nası başedıcem bu kızla:)))
Öncelikle Allah kuzenine yardım etsin , tez zamanda iyileşir inşallahh . Amcana Allah rahmet eylesin , Sizlerede sabır versin
devrim cim başın sağlsun kuzeniniede allah acil şifa versin canımm.........
bende uzun süredir giremiyorum tatile gittik geldik taşındım yerleştim anca.bu ay doktorumuza gittik hiç kilo almamışz çççooooookkk üzgünüm o yüzden tüm tahlilllerimiz yapıldı çok şükür temiz sütüm yetersiz sanırım doktorumuz bu ay böyle olmuş olabilir 15 gün daha bekleyelim olmazsa mama ilavesi dedi olmaz dedim 15 gün daha kaybedemem 1 ayda 150 gr almış yalnızca.3 ay 18 günlük kızım 6.300 gr 64 cm.kafayı yiyecem yalnızca uykuya dalarken gece uykusuna 90 cc veriyorum o kadar..bakalım 15 gün sonra nasıl olacak..........inşallah almış olurr..... ayrıca kızım yan dönüyor br iki kere yüz üstüde döndü ama koluna kurtaramıyor henüz ama öyle yüz üstü dönmek gibi pek bir çabamızda yok haniii=))))
devrimim başın sağolsun kuzenine allah şifa versin... kızlar ya dün gece göğsüm tıkandı biraz önce açıldı yüzlük sağdım ama su gibi rengi böyle süt gibi diil çok açık renk onu beyaza içirmiim dökiim dimi gögsümde bozulmuş olabilirmi .. geçen sefer aynı şey olmuştu beyazıt emerken açılmıştı kusmuştu oğluşum :S
selamlar;
DEVRİMİM başınsağolsun canım,Alah geride kalanlara uzun ömür versin,
Kuzenin içinde çok üzüldüm,Allah şifa versin.Çok zor günlerdir eminim,Allah sizlerede sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?