2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin bebişinde bir dönme çabası olmuş maaşallah. bizim oğlan da hiiiçç öle bir gayret yok valla, sırt üstü yatmayı çok sevio öle doğrulamıo sanırsam. ilk zamanlar çok hareketliydi, altını bile üç kişi değiştiriyorduk zaptolmuyordu, kilo aldıkça hantallaştı sanırsam. bizim dönmemize daha çok var gibime geliyor.:hulya:

hiç belli olmaz canım benim paşada birden döndü

Canım benim başınız sağolsun, Allah kuzenine acil şifalar versin, inşallah bir an önce iyileşir, Rabbim evladına, eşine, sizlere bağışlasın:Saruboceq:. inşallah Devrim'in usgsi de sorunsuz geçmiştir.

kızlar Tıff aklıma sokmuştu banada mantıklı geldi bezlerimizi artık türk malı olanından almaya karar verdim..canbebe aldım4-9 kilo...memnun kaldım güzelmiş ama oda pahalı nerdeyse primayla aynı fiyat...huggies te türk malıymış kullanan var mı?yada başka tm bez kullanan var mı?

Aynen Ömer Çağan'da da hiiiç dönme çabası göremiyorum. Biz desteklersek hafiften ancak o zaman dönüyor. Daha çok oturma çabası var yattığı yerden kafasını kaldırıp doğrulmaya çalışıyor, ayaklarıyla yerden destek alıp göbeğini kaldırıyor. Tek dönme hareketi daire çizme şeklinde dönme.

Huggies de İsrail malı diye biliyordum ben, değil miymiş? Can bebe nasıl canım, çok kalın demişlerdi bana, cesaret edip alamadım.

Huggies de İsrail malı diye biliyordum ben, değil miymiş? Can bebe nasıl canım, çok kalın demişlerdi bana, cesaret edip alamadım.

barkod nosu 869 ile başlayanlar türk malı..huggieste 869 la başlıyor...can bebe güzel..kalın gelmedi bana..

Canım araştırdım biraz netten huggies tür malı değilmiş Türkiyede üretildiği için barkodu 869 ile başlıyor menşei Amerikaymış galiba e doğal olarak da israile gidiyor yardım olarak.

ben prima kullanıyorum çok ta memnunum kızlar
primada israile mi ait?
evy baby kullandım ilk aylarda hiç memnun kalmadım
sızdırıyordu

Ya Can bebe de israil malları arasında geçiyor, zaten kullandığımız şeylerin çoğu boykotlanacak israil mallrı listesinde var, ne kullanacağız bu bebek katillerine para kazandırmamak için, herşeye el atmışlar.

ben evy baby kullanıyorum memnunum.saglık ocagına gittik bugün oglum 700gr almış 1 ayda 6930olmus boyuda 8cm uzamış 67 cm olmus 3.aya girdik ama kilo alımı az gibi geldi bana çarşamba dr gitcez o ne dicek bakalım

aynısını yapıyo benım kız bıde sırt ustu yatarken ayaklarından destek alıp popoyu kaldırıyo

evet benımkındede sırt ustu yatareken hıc dönme cabası yok

hadi ya....bak üzüldüm şimdi....offf...o zaman birde evy baby i deneyeceğiz...türk malllarının ismi niye türk değil ya sinir oluyorum bu duruma molfix nedir evy baby nedir yaa...niye türk ismi kullanılmıyor...can bebe den umutluydum halbuki içime sinmişti:gitme:

ya bende prıma kullanıyodum yahudıye gıdıyo dıye bıraktım molfız aldım bıraz kalın ama fena degıl canbebe de ısraıl malı dıye bılıyorum huggıes turkmalı degıl dıye bılıyorum ama ısraıle yardım edıyomu bılmıyorum oglumda huggıes kullanmıstım guzeldı

huggies, kimberly clark firmasinin amerikan mali

prima da pampers alman markasi sanirim

valla biz de prima kadar kaliteli bez yapalim ben de onu kullanayim ama yok iste

turkbayragi

kızlar çok sinirliyimm..dün eşimin iş arkadaşları ve eşleri geldi..hepsi oğlumu oyuncak etti elinde oğlumu..her görüşmemizde aynı şeyi yapıyolar..yalap şap öpmeler,mıncıklamalar,kucaklarına alıp evirip çevirmeler...bakakaldım bişeyde diyemedim..siz yerimde olsanız napardınız,bebeğinizi öpmelerini nasıl engelliyosunuz insanların?off ben görüşmek istemedikçe onlar evime gelmek istiyolar..onlarla görüşmeyi kessem kesmesine etrafta böle insan çok var..nasıl engelliycem ne desem insanlar bidaha oğlumu oyuncak edemez sizcee?? alsanaalsanasmile

benimde eşimin arkadaşları yla iftar yemegine gitmiştik arkadaşlarından biri oğlumu korkuttu bagırdıfalan seviyo güya bebegim çok agladı ama susturamadım bende sinirimden yemek bile yemedim suratına bakmadım eşimde söylemiş benim kızdıgımı yapmayın arkadaşlar demiş şimdi geriden seviyolar ben de söyledim bozuldugumu bence kendin söyle rahatsız oluyosan yoksa rezil oluyor yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…