hiç belli olmaz canım benim paşada birden döndüherkesin bebişinde bir dönme çabası olmuş maaşallah. bizim oğlan da hiiiçç öle bir gayret yok valla, sırt üstü yatmayı çok sevio öle doğrulamıo sanırsam. ilk zamanlar çok hareketliydi, altını bile üç kişi değiştiriyorduk zaptolmuyordu, kilo aldıkça hantallaştı sanırsam. bizim dönmemize daha çok var gibime geliyor.:hulya:
herkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim
herkesin bebişinde bir dönme çabası olmuş maaşallah. bizim oğlan da hiiiçç öle bir gayret yok valla, sırt üstü yatmayı çok sevio öle doğrulamıo sanırsam. ilk zamanlar çok hareketliydi, altını bile üç kişi değiştiriyorduk zaptolmuyordu, kilo aldıkça hantallaştı sanırsam. bizim dönmemize daha çok var gibime geliyor.:hulya:
kızlar Tıff aklıma sokmuştu banada mantıklı geldi bezlerimizi artık türk malı olanından almaya karar verdim..canbebe aldım4-9 kilo...memnun kaldım güzelmiş ama oda pahalı nerdeyse primayla aynı fiyat...huggies te türk malıymış kullanan var mı?yada başka tm bez kullanan var mı?
Huggies de İsrail malı diye biliyordum ben, değil miymiş? Can bebe nasıl canım, çok kalın demişlerdi bana, cesaret edip alamadım.
aynısını yapıyo benım kız bıde sırt ustu yatarken ayaklarından destek alıp popoyu kaldırıyokızlar bise benim oğlan yüzüstüyken ayaklarını ittirerek gitmeye çalışıyo bende ayaklarına ellerimle destek yapıyorum eller dönene kadar ilerliyo ama ellerini tekrar yukarı alamadığı için orda kalıyoruz ellerini düzeltiyorum bidaha yapıyoruz çok komik bu eller ne zaman güçlenicek :))))
herkesin bebişinde bir dönme çabası olmuş maaşallah. bizim oğlan da hiiiçç öle bir gayret yok valla, sırt üstü yatmayı çok sevio öle doğrulamıo sanırsam. ilk zamanlar çok hareketliydi, altını bile üç kişi değiştiriyorduk zaptolmuyordu, kilo aldıkça hantallaştı sanırsam. bizim dönmemize daha çok var gibime geliyor.:hulya:
Ya Can bebe de israil malları arasında geçiyor, zaten kullandığımız şeylerin çoğu boykotlanacak israil mallrı listesinde var, ne kullanacağız bu bebek katillerine para kazandırmamak için, herşeye el atmışlar.
kızlar Tıff aklıma sokmuştu banada mantıklı geldi bezlerimizi artık türk malı olanından almaya karar verdim..canbebe aldım4-9 kilo...memnun kaldım güzelmiş ama oda pahalı nerdeyse primayla aynı fiyat...huggies te türk malıymış kullanan var mı?yada başka tm bez kullanan var mı?
kızlar çok sinirliyimm..dün eşimin iş arkadaşları ve eşleri geldi..hepsi oğlumu oyuncak etti elinde oğlumu..her görüşmemizde aynı şeyi yapıyolar..yalap şap öpmeler,mıncıklamalar,kucaklarına alıp evirip çevirmeler...bakakaldım bişeyde diyemedim..siz yerimde olsanız napardınız,bebeğinizi öpmelerini nasıl engelliyosunuz insanların?off ben görüşmek istemedikçe onlar evime gelmek istiyolar..onlarla görüşmeyi kessem kesmesine etrafta böle insan çok var..nasıl engelliycem ne desem insanlar bidaha oğlumu oyuncak edemez sizcee?? alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?