benimde eşimin arkadaşları yla iftar yemegine gitmiştik arkadaşlarından biri oğlumu korkuttu bagırdıfalan seviyo güya bebegim çok agladı ama susturamadım bende sinirimden yemek bile yemedim suratına bakmadım eşimde söylemiş benim kızdıgımı yapmayın arkadaşlar demiş şimdi geriden seviyolar ben de söyledim bozuldugumu bence kendin söyle rahatsız oluyosan yoksa rezil oluyor yavrularımız
kızlar çok sinirliyimm..dün eşimin iş arkadaşları ve eşleri geldi..hepsi oğlumu oyuncak etti elinde oğlumu..her görüşmemizde aynı şeyi yapıyolar..yalap şap öpmeler,mıncıklamalar,kucaklarına alıp evirip çevirmeler...bakakaldım bişeyde diyemedim..siz yerimde olsanız napardınız,bebeğinizi öpmelerini nasıl engelliyosunuz insanların?off ben görüşmek istemedikçe onlar evime gelmek istiyolar..onlarla görüşmeyi kessem kesmesine etrafta böle insan çok var..nasıl engelliycem ne desem insanlar bidaha oğlumu oyuncak edemez sizcee?? alsanaalsanasmile
geçmiş olsun canım nerden ölçtün ateşi o önemli.makattan yapılan ölçümler bir derece fazla gösteriyormuş.ama çok telaş etme okadar fazla değil.bizim 2 haftadır ateşlenmemiz oluyordu 37 nin altına inmedi hiç.enson 38.3 oluncadoktyora gittik.boğazlarında iltahaplanma olmuş.şimdi antibiyotik kullanıyoruz.bide carpol verdi.sende devam ederse götür istersen bende dişten şüpelenmiştim ama değilmiş .bide ben carpolü içirirken çok zorlanıyorum.çıkarıyor bizimki 2 dk sonra .yutmaktada zorlanıyor gibi.yoğunmu geliyor nedir.
gecmıs olsun canım bı hafta önce benım kızında atesı 37.5 olmustu uzerını saydum odayı actım serınlettım ılac vermeden dusurduk sukur daha ateslenmedı ınsl senın bebıste atlatır cabuk
selammmm
dün direndi bizimki baya ama 10buçuğa kadar oyaladım geç yatırdım biraz yattı 12de kalktı 12buçukta yattı 4e kadar uyudu uzun zaman sonra maşallah ilk defa 3saati geçti şoka gircektim:)) tabi sonrası yine kabuss saat başı kalkarak 6da dikildik ayağa:) aman buna da şükür 3 saat aralıksız uyumayı öyle özlemişimkii.. ALlah ım daha uzun uykularr olsun inşşş :)
şimdi böle yazdım ya yarın yine başa dönmeyiz umarım yaa
bu arada elvan geçmiş olsun canım düşmüştür inş ateşi?
şu şarkı dinletme işini denicemm..
he birde dün dönence aldık bizimki bayıldııı bakıp bakıp kahkaha atıyo:)
pazar pazar temizlik yapıyorum ben de kociş bebişle ilgileniyo.. işte böle..herkese güzel hafta sonlarıı..
herkese günaydın,dün sabah bu saatlerde 2acı haber üstüste aldım ve sarsıldım,amcamı kalp krizinden kaybettik,kuzenimde beyin kanaması geçirdi ve şu an hastanede,durumuda ağır,3gün önce kuzenimin eşi bebeğini düşürmüştü,şimdide kendisi beyin kanaması geçirdi,çok kötü günler geçiiyoruz,dün bütün günümüz hastanede geçti,bugun çıkan sonuca göre bir karar vericek doktorlar ameliyat konusunda,aile 2ye bölündü,yarımız cenazeye gittti istanbula,yarımız hastaneye gitti,kızlar lütfen dua edin,daha çok genç,7yaşında çocuğu var,ne olur bişey olmasın ona allahım,yavrusuna bağışlasın onu allahım,bugunde devrimin kalça usgsi var,ordanda hastaneye geçiceğiz,inşallah güzel şeylerle dönerim
kızlar çok sinirliyimm..dün eşimin iş arkadaşları ve eşleri geldi..hepsi oğlumu oyuncak etti elinde oğlumu..her görüşmemizde aynı şeyi yapıyolar..yalap şap öpmeler,mıncıklamalar,kucaklarına alıp evirip çevirmeler...bakakaldım bişeyde diyemedim..siz yerimde olsanız napardınız,bebeğinizi öpmelerini nasıl engelliyosunuz insanların?off ben görüşmek istemedikçe onlar evime gelmek istiyolar..onlarla görüşmeyi kessem kesmesine etrafta böle insan çok var..nasıl engelliycem ne desem insanlar bidaha oğlumu oyuncak edemez sizcee?? alsanaalsanasmile
böle insanları anlamıyorum bende yaa..dün bende mutfaktaydım bebeğimde anakucağındaydı içeri bi girdim misafirlerin çocukları oğlumun etrafını sarmış kolunu sallıyolar bizimkide oyun sanıp gülüyo kızdım napıyosunuz o oyuncakmı öle yapmayın dedim..sonra anneleri aldı bi ara kucağına eviriyo çeviriyo yanında çaydanlık var kadının bide eşim dedi dikkat edermisin çaydanlığa çarpcaksınız dedi..oralı değil kadın..ondann kocasına geçti bebek kocası bi yapıştı yanağına resmen emdi yanağı yanak kızardı..ay suratımdanda anlamıyolar..çocuğu aldım en sonunda odaya girdim emzircem diye sinirden çıkmadım yarım saat..bişeyde denmiyo evine gelmiş misafir diyosun ama vıcığını çıkardılar artık..bidaha görüşürsem böle olmicak ama..çok sinirliyim dünden beri tepkiyle belli etmeye çalışsamda anlamamazlığa vurdular resmen..açık açık demek lazım demekki
teşekkürler kızlar, dün tüm gece uyumadım, 2gündür ateşle boğuşuyoruz.38.4le dün gece acile gittik. hemşire ölçemedi ateşini, tedavi de bana kaldı. calpol verdim paronax fitil verdim yıkıyorum ıslak havlulalara sarıyorum, zırt pırt ölçüyorum. bu sabah doktora götürdük. 4-6saat arası calpol sonra da pedifen diye şurup verdi. sabah 11buçukta pedifen i içirdim 6saatten fazla oldu, ve ateşimiz 36.7lere düştü zemuszemus pedifen denen şurup çok etkiliymiş. etken maddeleri farklı olduğu için 2çeşit şurup öneriyorlar. bu arada kulaktan ölçen cihazlar çok sağlıklı değil. dün nöbetçi eczaneden 5liralık dijital termometre ve civalı termometre (1lira) aldık. doktorlar en çok civalıyı öneriyor dijital de makat için iyi. kulaktan ölçenler mesela yüzüne ıslak havlu koy hemen ateşi düşmüş gibi davranıyor. neyse sanırım atlattık. kafam bi dünya. ama olsun oğlum iyileşsin de gerekirse bir ömür uyumam. insanın canı gidiyooorr mafoldumben
canım kısın oglumu acıle göturduk yuksek atesle elımızde cıvalı derce vardı artık saglık bakanlıgı cıvalı ları yasakladı zararlı dıye kullanmayın dedı bıze bızde dıgıtal aldık
[
canım ben de etrafımdaki bebeklere bakıyorum hep tosun maşallah benim oğlan zayf görünüyor 3 ay 1 haftalık 5,5 kilo çok taktım kafaya ama geçenlerde komşumla karşılaştım bizden 1 ay önce doğum yaptı 7,5 kilo oğlu ama gövdeyi benimki kadar dik tutamıyoo..ben sadece anne sütü veriyorum bir kez olsun başka bi şey vermedim hatta defalarca buraya yazdım sağolsun kızlar beni hep rahatlatttılar...senin bebeğin de anne sütü alıyosa ne mutlu sana:)zaten yağ hücreleri küçüklükte artıyormuş...zaten çağımızın en büyük hastalığı obezitee..sağlıklıysa takma kafana anne baba biz minyon tipliyiz bebişimiizn cüsseli olması zor zaten:) vayy bunları yazan ben miyim çok takıyodum ama geçen komşumun oğlunu gördükten sonra dedimki kemikleirnin sağlıklı olmasıymış öenmli olan:)kzlar bende kilo konusuna takıldım benim kızımda gözüme zayıf gçrünüyor 2.850 doğdu şuan 3 ay 1 haftalık oldu ve 5.350 oldu bana az gibi geliyo boyu 49 cm doğdu şuan 57 cm.
sizce nasıl mama vereyim diyorum
l
hadi ya....bak üzüldüm şimdi....offf...o zaman birde evy baby i deneyeceğiz...türk malllarının ismi niye türk değil ya sinir oluyorum bu duruma molfix nedir evy baby nedir yaa...niye türk ismi kullanılmıyor...can bebe den umutluydum halbuki içime sinmişti:gitme:
ben de canbebeyi türk malı sanıodum neyseki ondan bir paket kullanmıştım. biz tam gaz evy baby'e devam ediyoruz kızlar, pişik falan hiç yapmadı ki ben bebeğim yenidoğanken kullandım onu. tamam prima kadar kaliteli değil fakat ben yahudi milletinden accayip tırsıyorum, üstünü allayıp pullayıp içini bozup kakalıyorlar insana. zira yakınlarda burda okudum huggies bezlerin boyaları çözülüyormuş. giysileri teni boyuyormuş yeşil yeşil. anladığım o ki kaliteymiş gibi gözüken bir çok üründe kanser riski ve yoğun kimyasallar var. hiç biri olmasa bile siyonist bebek katillerine beş kuruş yardımım olsun istemiyorum ben. gazze de yaşananlar bir gün bizim de başımıza gelebilir.lmaz:
israil ürünlerini mallarını boykot edelim, almayalım | SendeGel.Org Yeni Nesil Blog
burada primanın israil olduğu yazıyo!!!!
herseyi eklemisler buraya Nokia bile var, nokianin finlandiya markasi oldugunu herkes bilir!
hatta tekrar baktim da arcelik bile var ya :) haha guldum simdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?