2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

böle insanları anlamıyorum bende yaa..dün bende mutfaktaydım bebeğimde anakucağındaydı içeri bi girdim misafirlerin çocukları oğlumun etrafını sarmış kolunu sallıyolar bizimkide oyun sanıp gülüyo kızdım napıyosunuz o oyuncakmı öle yapmayın dedim..sonra anneleri aldı bi ara kucağına eviriyo çeviriyo yanında çaydanlık var kadının bide eşim dedi dikkat edermisin çaydanlığa çarpcaksınız dedi..oralı değil kadın..ondann kocasına geçti bebek kocası bi yapıştı yanağına resmen emdi yanağı yanak kızardı..ay suratımdanda anlamıyolar..çocuğu aldım en sonunda odaya girdim emzircem diye sinirden çıkmadım yarım saat..bişeyde denmiyo evine gelmiş misafir diyosun ama vıcığını çıkardılar artık..bidaha görüşürsem böle olmicak ama..çok sinirliyim dünden beri tepkiyle belli etmeye çalışsamda anlamamazlığa vurdular resmen..açık açık demek lazım demekki

ßen dr yasakladı diyorum canım
bizde öpmüyoruz korkuyorum bişey olur diye falan öle qeçiştiriyorum
öpmelerine izin vermiyorum

gecmıs olsun canım bı hafta önce benım kızında atesı 37.5 olmustu uzerını saydum odayı actım serınlettım ılac vermeden dusurduk sukur daha ateslenmedı ınsl senın bebıste atlatır cabuk

teşekkürler kızlar, dün tüm gece uyumadım, 2gündür ateşle boğuşuyoruz.38.4le dün gece acile gittik. hemşire ölçemedi ateşini, tedavi de bana kaldı. calpol verdim paronax fitil verdim yıkıyorum ıslak havlulalara sarıyorum, zırt pırt ölçüyorum. bu sabah doktora götürdük. 4-6saat arası calpol sonra da pedifen diye şurup verdi. sabah 11buçukta pedifen i içirdim 6saatten fazla oldu, ve ateşimiz 36.7lere düştü zemuszemus pedifen denen şurup çok etkiliymiş. etken maddeleri farklı olduğu için 2çeşit şurup öneriyorlar. bu arada kulaktan ölçen cihazlar çok sağlıklı değil. dün nöbetçi eczaneden 5liralık dijital termometre ve civalı termometre (1lira) aldık. doktorlar en çok civalıyı öneriyor dijital de makat için iyi. kulaktan ölçenler mesela yüzüne ıslak havlu koy hemen ateşi düşmüş gibi davranıyor. neyse sanırım atlattık. kafam bi dünya. ama olsun oğlum iyileşsin de gerekirse bir ömür uyumam. insanın canı gidiyooorr mafoldumben

başınız sağolsun, kuzenine de acil şifalar

of sinir bir durum. ama biraz da alışmamız gerekiyor, bebeleri cam fanusun içinde büyütemeyiz ki. biliyorum bu tip temaslara daha alışmadık. ama bebeği 1yaşına gelenler zamanla bu durumlara alışıldığını söylüyorlar. ama çok rahatsızsan uygun bir dille söyle küserlerse bir daha gelmezler sen de kurtulursun olumunekankayizsmile

canım ben de etrafımdaki bebeklere bakıyorum hep tosun maşallah benim oğlan zayf görünüyor 3 ay 1 haftalık 5,5 kilo çok taktım kafaya ama geçenlerde komşumla karşılaştım bizden 1 ay önce doğum yaptı 7,5 kilo oğlu ama gövdeyi benimki kadar dik tutamıyoo..ben sadece anne sütü veriyorum bir kez olsun başka bi şey vermedim hatta defalarca buraya yazdım sağolsun kızlar beni hep rahatlatttılar...senin bebeğin de anne sütü alıyosa ne mutlu sana:)zaten yağ hücreleri küçüklükte artıyormuş...zaten çağımızın en büyük hastalığı obezitee..sağlıklıysa takma kafana anne baba biz minyon tipliyiz bebişimiizn cüsseli olması zor zaten:) vayy bunları yazan ben miyim çok takıyodum ama geçen komşumun oğlunu gördükten sonra dedimki kemikleirnin sağlıklı olmasıymış öenmli olan:)

slm kızlar,
dişçideydim bugün 4-5 tane çürük varmış dolgu fln yapılcakmış.röntgen istedi bekleyemedim fazla çok sıra vardı kaldı başka bahara:) bebişle zor oluyo ya hast.de beklemek istemiyorum malum mikrop yuvası.

bez olayında bende primayı bıraktım can bebe aldım meğer oda israil yanlısıymış fena değildi arada kakasını taşırsa da. dün molfix aldım yeni denicem bakalım inş memnun kalırız da ona devam ederim.

elvan geçmiş olsun canım atlattığınıza sevindim..

kociş iftara gitti geç gelcek yalnız başıma kaldım oğlum da ayağımda sallıyorum uyumak üzere:) böle iştee..

ben de canbebeyi türk malı sanıodum neyseki ondan bir paket kullanmıştım. biz tam gaz evy baby'e devam ediyoruz kızlar, pişik falan hiç yapmadı ki ben bebeğim yenidoğanken kullandım onu. tamam prima kadar kaliteli değil fakat ben yahudi milletinden accayip tırsıyorum, üstünü allayıp pullayıp içini bozup kakalıyorlar insana. zira yakınlarda burda okudum huggies bezlerin boyaları çözülüyormuş. giysileri teni boyuyormuş yeşil yeşil. anladığım o ki kaliteymiş gibi gözüken bir çok üründe kanser riski ve yoğun kimyasallar var. hiç biri olmasa bile siyonist bebek katillerine beş kuruş yardımım olsun istemiyorum ben. gazze de yaşananlar bir gün bizim de başımıza gelebilir.lmaz:

kızlar ben kaçırmışım..bezler değiştirilmiş..ben açıkcası primanın israilden olduğunu bilmiyordum...evy baby kullanmaya başladınız galiba...bu arada can bebe türk değilmiş şaşırsım..ismi türkçe olunca aldanıyoruz dememkki...
bende değiştirsemmi ki primayı..

cook guzel yazmıssın canım bravo elımızden geldıgınce dıkkat etmek lazım bence

kızlar bence aldıgımız seyler yabancı dıye ılla ısraıle yardım edıyor dıye bıse yok bence turk malı dıye aldıgımız cogu urun bıleısraıle yardım edıyor yabancı dıye almadıgımız urunlerden de ısraıle yardım etmeyen var ee ısraıle yardım eden turk malını alcama yardım etmeyen yabancı marka alırım bazı markaları bılıyoruz kesın yardım edıyor onları almıyoruz ama bılmedıgımız yerlı ve yabancı okadar marka varkı bılmeden alıp yardım edıyoruz katıllere buda elımızde degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…