2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bakalım bu sıralar pek katılamıyorum sohbetlere akşamları şöyle bi gözatıyorum hepinide okuyamıyorum tabi. bezlerden konuşmuşsunuz bizde eşimle bu konuda konuşuyoruz ama primadanda memnunuz napıcağmızıda bilemedik kızımın popişinide düşünmemiz gerek :))
kızlar ben günde iki defa mama veriyorum kızıma biri öğlen diğeri gece uykudan önce. hep evde olduğum zamanlara denk geliyo tabi kolay oluyo ama artık akşamları falan geziyoruz mama verenler siz dışardayken nasıl hazırlıyosunuz mmayı. evde hazırlayıp termos biberonamı koymalı normal biberonamı yoksa dışardamı hazırlamalı bu seferde suyumuz soğuk olur bilemedim bilmiyorumkismile

günaydın kızlar haftasonu iftardan sonra çarşıya gezmeye indik üşüttümü nedir kızım 2gündür öksürüyo ve hapsırıyoo bu havalar ne ya ne yapacağımı şaşırdımm gece kaç kere kalktı balgamda var sanki öğleden sonra izin alıp doktora gidecem inş bişey, yoktur kızımın

günaydın canım gecmıs olsun ınsallah onemlı bıseyı yoktur.burdada havalar bırden serınledı bende artık altını üstünü giydiriyorum ıyıce yoksa bır badıyle tutuyoduk bırden degıstı.

Bezler hakkında konusmussunuz ben ogluma 5-6 bez denedım yanı bır turlu duzene oturtamadım o bu derken bim in bezini bile kullandık molfix ten ıyı yanı.ama artık evy baby kullanıcam zaten almıstık 4 paket bende ısraıle paramın gitmesini istemem sonucta işimizi göruyor bebegım hıc pişik falan olmadı cok şükür.bu arada bezın fıyatını sormus bır arkadas bız 4 lü aldık tanesı 12 liraya geldi 80 li paket

benim oğluma 2 hata önce öle olmuştu canım
korkma önemli bişeyi yoktur dr bize öksürük şurubu verdi
birde burun damlası verdi balqamı için
2 qünde iyileşti meleğim çok şükür
antibiyotiklik bi durum yoktu yani inş sizinde öle hafif bişeydir

bu arada israil mallarını inceledim de şok oldum yok yok yani.ya listede yanlıslık var yada bu adamlar dünyayı satın almış kaçınmak ımkansız elimizde listeyle dolaşmamız lazım alışverişe giderkenohaoldumsmile

günaydın kızlar;
tuğba canım geçmiş olsun benim oğlanda öyle öğleden sonra bizde doktora gideceğiz. havalar birden soğuyunca üşüttük bebişleri heralde:ecrin_bebek:

bizde buqün 3 ayımızı doldurduk
dr aylık kontrolümüze qitmemiz lazımm
birazdan arayıp randevu alıcam..:ecrin_bebek:

ben prima ve huggies kullandım ama huggiesi beğenmedim primadan memnunum ama israilede girmesinden üzgünüm :2:
valla ben çok ileri giderlerse kibarca söylüyorumm çünkü ayakların üzerine tututolar mesela veya bacağı bükülüyo farkında değiller eğer bundn dolayı ırılcaklarsa bilemem yavrumun bir yeri ağrırsa daha çok üzülürüm ben çok savunmasız kuzularımız söylememiz gerek bizim çünkü
saol canım bizde artık alt pijama giydiriyoruz çorapta giydirdim ama gece uyandı hep çorabı çıkardım caımm
saol canım bakalım inş kötü bişeyi yoktur ama üzülüyo insan keşke dikkat etseydim diyorum eşimle kızımla vakit geçirmiştim çok güzel gezdik dolmuşla dönseymişiz diyorum ama artık dikkat etcem kıızımdan önemli değil hiçbişe
günaydın kızlar;
tuğba canım geçmiş olsun benim oğlanda öyle öğleden sonra bizde doktora gideceğiz. havalar birden soğuyunca üşüttük bebişleri heralde:ecrin_bebek:
sanada geçmiş olsun mervecim

günaydın kızlar
tugba ve merve geçmiş olsun kuzucuklar hemen iyileşir inş..

bez olayında huggies i hiç beğenmedim ben de. şimdi molfixi deniyorum inş memnun kalırız da primaya dönmem.

çok uykum var çook..

günaydın kızlar...evy baby de karar kıldım..bugün çıkıp alacağım..ülke ekonumisine destek çıkalım..ülkemizdeki firmalarda bize destek çıkıp daha kaliteli ürünler yapsa iyi olacak ama neyse:dilcikar:

bizde buqün 3 ayımızı doldurduk
dr aylık kontrolümüze qitmemiz lazımm
birazdan arayıp randevu alıcam..:ecrin_bebek:
maşallah oğluşuna canım

sağol canım benimde çok uykum varrr başım dönüyor artık uykusuzluktan :1shok:

kızlar oğlum gece uyurken yüz üstü dönüp öyle uyuyor tabi bende başında nöbet tutuyorum. ağzını kapatıp nefes alamıyacak diye çok korkuyorum

ben evy baby kullandım ve hiç memnun kalmadım
hep sızdırıyo...
ama yinede sen bilirsin tabiki

kızlar oğlum gece uyurken yüz üstü dönüp öyle uyuyor tabi bende başında nöbet tutuyorum. ağzını kapatıp nefes alamıyacak diye çok korkuyorum

canım benım kızımda ıkı kere yaptı bunu ama ben çevırdım yanlaını doldurdum yüzüstü dönrerken ağzını kapatsa mazallah uyku halındyız çunkı kurtarıyo kafasını ama daha ok kuçuk güvenemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…