kızlar oğlum gece uyurken yüz üstü dönüp öyle uyuyor tabi bende başında nöbet tutuyorum. ağzını kapatıp nefes alamıyacak diye çok korkuyorum
kızlar oğlum gece uyurken yüz üstü dönüp öyle uyuyor tabi bende başında nöbet tutuyorum. ağzını kapatıp nefes alamıyacak diye çok korkuyorum
ya benim oğlum niye dönemiyor kafama takıldı 3.ayımıza girdik bugün erken mi daha yarın dr kontrolümüz var bakalım
bizde buqün 3.ayımıza qirdik
benimkide dönemio ama dönme çabalarında
normal canım takma kafana.. dönerler yakında boshayallersmile
çabası var ama biraz zor gibi benim oğlan keyfine çok düşkün hep sırt üstü yatıyor yan yatırsam dönüyor hemen çok fenalar yaaa anlıyolar herşeyi:roflol:
benim oğlum çok hareketli ama dönmüyo 3 ay 14 günlük...
ben evy baby kullandım ve hiç memnun kalmadım
hep sızdırıyo...
ama yinede sen bilirsin tabiki
bırde ben yatakta hala yan yatırıyorum arkasına yastık koyup salıncakta düz sırtustu yatmıs oluyor ondan mı acaba
hadi yaa...aman ne zormuş ya altı üstü bii b.k bezi ne çok yordu bizi
neden yan yatırıyorsun canım?belki yan yatmak istemiyordur senin ufaklık..sırtüstü yatır yatağında..benimki hep sırüstü yatıyor..yan yatırınca hooopp dönüyo yana zaten...uzun zamandır yan yatırmıyorum ben..
arcak yastık kullanmayı önermiyo doktorlar 1 yaşına kadar genelde canım ben kullanmıyorum.kusma prob. fln yoksa gerek yok pek
arcak yastık kullanmayı önermiyo doktorlar 1 yaşına kadar genelde canım ben kullanmıyorum.kusma prob. fln yoksa gerek yok pek
geçmişi okumadan bugün migrosa gitim hep prima kullanıyoruz biz. almayı düşünürseniz iyi indirim var.80 li bebek bezi + 2 tane prima ıslak mendil 20.90
bu arada israil mallarını inceledim de şok oldum yok yok yani.ya listede yanlıslık var yada bu adamlar dünyayı satın almış kaçınmak ımkansız elimizde listeyle dolaşmamız lazım alışverişe giderkenohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?