2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar oğlum gece uyurken yüz üstü dönüp öyle uyuyor tabi bende başında nöbet tutuyorum. ağzını kapatıp nefes alamıyacak diye çok korkuyorum

ya benim oğlum niye dönemiyor kafama takıldı 3.ayımıza girdik bugün erken mi daha yarın dr kontrolümüz var bakalım

kızlar oğlum gece uyurken yüz üstü dönüp öyle uyuyor tabi bende başında nöbet tutuyorum. ağzını kapatıp nefes alamıyacak diye çok korkuyorum

meraklanma canım artık kendilerini kurtarabilirler
nefes alamama qibi bir durumda o can havliyle kaldırır kafasını yada tekrar döner ses çıkarır
Allah korusun bebeklerimizi

ya benim oğlum niye dönemiyor kafama takıldı 3.ayımıza girdik bugün erken mi daha yarın dr kontrolümüz var bakalım

bizde buqün 3.ayımıza qirdik
benimkide dönemio ama dönme çabalarında
normal canım takma kafana.. dönerler yakında boshayallersmile

bizde buqün 3.ayımıza qirdik
benimkide dönemio ama dönme çabalarında
normal canım takma kafana.. dönerler yakında boshayallersmile

çabası var ama biraz zor gibi benim oğlan keyfine çok düşkün hep sırt üstü yatıyor yan yatırsam dönüyor hemen çok fenalar yaaa anlıyolar herşeyi:roflol:

kızlar benım oglum bıkac gundur besıgınde yatmak ıstemıyor uyuyunca ytırıyorum 15 dk sonra aglayıp kalkıyo mecburen salıncaga goturuyorum orda devam edıyo uykusuna.salıncaktada ıcıme sınmıyo put gıbı kımıldamadan kalıyo yavrum yatak gıbı rahat deıl.acaba yastık mı kullansam kullanan var mı bebıslere ben dırek yatırıyorum hala

merve benimki de gece yüzüstü dönüp uyuyo başında nöbetteyim bende. sırt üstü çevirirsem uyanıyo.
gün içinde de 2 dk koysm bi yere hemen hopp yüz üstü..:) kucağıma omzuma alıyorum hoop yüzünü öne çeviriyo bu sefer de illa öne bakacak:)) her gün yeni bir şeyy..muazzam bi duygu yaaa

bırde ben yatakta hala yan yatırıyorum arkasına yastık koyup salıncakta düz sırtustu yatmıs oluyor ondan mı acaba

çabası var ama biraz zor gibi benim oğlan keyfine çok düşkün hep sırt üstü yatıyor yan yatırsam dönüyor hemen çok fenalar yaaa anlıyolar herşeyi:roflol:

benim oğlum çok hareketli ama dönmüyo 3 ay 14 günlük...

benim oğlumda çok hareketli
bazen emzirirken bile kucağmda tutmakta zorlanıyorum
kollarımı yoruyor zaptedemiyorum
bu ay dönerler inşallah bilmiyorumkismile

kızlar her bebek bir değildir bunu untmayın bazı bebebkler tez canlı olur bazıları yavaştan alır ama sonuçta hepsi dönecek:) benım kızım 2 ay 17 gunlukken tam döndü 2 aylıkkende yan donmeye başladı gözüme zayıf gelıyo ama çok hareketlı ondan oldu galıba...

ben evy baby kullandım ve hiç memnun kalmadım
hep sızdırıyo...
ama yinede sen bilirsin tabiki

hadi yaa...aman ne zormuş ya altı üstü bii b.k bezi ne çok yordu bizi
bırde ben yatakta hala yan yatırıyorum arkasına yastık koyup salıncakta düz sırtustu yatmıs oluyor ondan mı acaba

neden yan yatırıyorsun canım?belki yan yatmak istemiyordur senin ufaklık..sırtüstü yatır yatağında..benimki hep sırüstü yatıyor..yan yatırınca hooopp dönüyo yana zaten...uzun zamandır yan yatırmıyorum ben..

canım başlarda yan yatırın kusarsa bıgazına gerı kaçmasın demişti doktorlar sımdı de emıp uyudugu ıcın halıyle gazı cıkmamıs oluyor o yuzden yıne aynı mantık kusarsa dıye devam edıyordumama tabı o gece sırtustune dönüyordu arkasında yastıkta olsa

arcak yastık kullanmayı önermiyo doktorlar 1 yaşına kadar genelde canım ben kullanmıyorum.kusma prob. fln yoksa gerek yok pek

arcak yastık kullanmayı önermiyo doktorlar 1 yaşına kadar genelde canım ben kullanmıyorum.kusma prob. fln yoksa gerek yok pek

saol canım ben de düşünmüyordumda ıste uyku problemı olunca aklıma geldı acaba ondan mı dıye kullanmam o zaman

bizim doktorda 1 yaşına kadar yastık kullanmayın dedi..bir de bizim doktor doğduğundan beri hep sırtüstü düz yatırın diyor..ilk zamanlar bende yan yatırıyordum kusar falan diye.ama doktor sırtüstü yatırın diyordu..bizim kafa şeklimizde pek düzgün değildi belki ondan demiştir bilmiyorum..şimdi düzeldi çok şükür

ben yuzustu yatsin istiyorum can istemiyor

yan donup uyuyor genelde, zaten sabaha kadar yatagin farkli bolgelerinde farkli pozisyonlarda takiliyor. yuzustu donunce beni cagiriyor sinirleniyor

ya can bebenin ıslak mendili var bende 869 la başlıyo ..!!??

evet maşallah temizlik ürünleri falan hepsi onların gözüküyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…