çabası var ama biraz zor gibi benim oğlan keyfine çok düşkün hep sırt üstü yatıyor yan yatırsam dönüyor hemen çok fenalar yaaa anlıyolar herşeyi:roflol:
kızlar benım oglum bıkac gundur besıgınde yatmak ıstemıyor uyuyunca ytırıyorum 15 dk sonra aglayıp kalkıyo mecburen salıncaga goturuyorum orda devam edıyo uykusuna.salıncaktada ıcıme sınmıyo put gıbı kımıldamadan kalıyo yavrum yatak gıbı rahat deıl.acaba yastık mı kullansam kullanan var mı bebıslere ben dırek yatırıyorum hala
hadi yaa...aman ne zormuş ya altı üstü bii b.k bezi ne çok yordu bizi
..
migrosta 2 tane de ıslak prma marka mendil vardı onların tanesi 5,75..depolamak isterseniz alın:)
ben ıslak mendil olarak hala unı baby kullanıyorum siz hangi ıslak mendilleri kullanıyosunuz??
birde her alt değiştirmede krem sürüyomusunuz??
ay bugün ne çok soru sordum ben ya...:)
elvoscan cok gecmis olsun
elvoscan geçmiş olsun...
slm kızlar,
dişçideydim bugün 4-5 tane çürük varmış dolgu fln yapılcakmış.röntgen istedi bekleyemedim fazla çok sıra vardı kaldı başka bahara:) bebişle zor oluyo ya hast.de beklemek istemiyorum malum mikrop yuvası.
bez olayında bende primayı bıraktım can bebe aldım meğer oda israil yanlısıymış fena değildi arada kakasını taşırsa da. dün molfix aldım yeni denicem bakalım inş memnun kalırız da ona devam ederim.
elvan geçmiş olsun canım atlattığınıza sevindim..
kociş iftara gitti geç gelcek yalnız başıma kaldım oğlum da ayağımda sallıyorum uyumak üzere:) böle iştee..
Sonuc olarak bezimiz bitiyo kizlar yarin ne aliim Ben :)))
iste bize de biseyler oldu, dikildik bu saatte, 5-6 ya kadar uyuyan ogluma ne olduuu ? :)
günaydın kızlar haftasonu iftardan sonra çarşıya gezmeye indik üşüttümü nedir kızım 2gündür öksürüyo ve hapsırıyoo bu havalar ne ya ne yapacağımı şaşırdımm gece kaç kere kalktı balgamda var sanki öğleden sonra izin alıp doktora gidecem inş bişey, yoktur kızımın
günaydın kızlar;
tuğba canım geçmiş olsun benim oğlanda öyle öğleden sonra bizde doktora gideceğiz. havalar birden soğuyunca üşüttük bebişleri heralde:ecrin_bebek:
günaydın kızlar...evy baby de karar kıldım..bugün çıkıp alacağım..ülke ekonumisine destek çıkalım..ülkemizdeki firmalarda bize destek çıkıp daha kaliteli ürünler yapsa iyi olacak ama neyse:dilcikar:
başını kaldırır diye tahmin ediyorum. (yatağı sertse tabi)kızlar oğlum gece uyurken yüz üstü dönüp öyle uyuyor tabi bende başında nöbet tutuyorum. ağzını kapatıp nefes alamıyacak diye çok korkuyorum
ben yuzustu yatsin istiyorum can istemiyor
yan donup uyuyor genelde, zaten sabaha kadar yatagin farkli bolgelerinde farkli pozisyonlarda takiliyor. yuzustu donunce beni cagiriyor sinirleniyor
migrosta 2 tane de ıslak prma marka mendil vardı onların tanesi 5,75..depolamak isterseniz alın:)
bu arada benimki hiç öle ellrini falan seyretmiyo ya!!??
birde bişey sorucam bizim dönencemiz yok oyuncaklarını bir yerede asamıyorum bazen kendim tutuyorum havada izlesin diye..siz oyuncaklarıyla nasıl oynatıyosunuz..
az önce oğlum yan dönmeye çalıştı ama dönemedi
dikiyo bacaklarını poposunu çevirio ama bi omuzlarını atsa dönücekk
bide ellerini ağzına çok sokuyo sonra da öğürüyo
kusturcak kendini yaa bilmiyorumkismile
ben ıslak mendil olarak hala unı baby kullanıyorum siz hangi ıslak mendilleri kullanıyosunuz??
birde her alt değiştirmede krem sürüyomusunuz??
ay bugün ne çok soru sordum ben ya...:)
hahaa bizim ev yapımı dönencemiz var, kendim yaptım onunla eğleniyor. ama yatakodasında iş yapıyordum oğlanı da kendi yatağıma attım avizeye de kırmızı donumu astım sallandırdım, bizimki koptu acayip eğlendi, sallanan kırmızı şeylere bayılıyor.. sırnaşık şey
.
canım nasılsın? opuyorumnanaktan
ben canbebenin ıslak mendilini kullanıyorum
ama ilk ay nivea nın mendilini kullandım çok qüzeldi ama çok pahalı diye canbebeye qeçtim
her alt değiştirmede değil de hafifte olsa kızarıklık qörünce incecik bir tabaka sürüyorum ben
şuana kadar maşallahımız var hiç pişik olmadı oğlumsositososito
hahaa bizim ev yapımı dönencemiz var, kendim yaptım onunla eğleniyor. ama yatakodasında iş yapıyordum oğlanı da kendi yatağıma attım avizeye de kırmızı donumu astım sallandırdım, bizimki koptu acayip eğlendi, sallanan kırmızı şeylere bayılıyor.. sırnaşık şey
..
1aylıktan beri ıslak mendil kullanmıyorum, hoop lavobaya popo hep yıkanıyor. kışın silcem
hepsinde aynı numaralar..
saol canım oğluşla uğraşıyorum malum..:))sen nasılsın kuzun nasıl..
can bebenin mendilini kendi elimi silmek için falan kullanıyorum ..unı baby de artık pahalı gelmeye başladı banada ..niveanın numunesi var birde şampuanını alırken yanında bir paket hediye idi o var olmassa onları kullanayım bende ...sonrasına bakıcam artık..
kızlar bebeklerinizin salya durumu nasıl benım kızım habıre akıtıyo,
birde kızlar geceleri nasıl emzırıyosunuz nekadar sure yanı ben ağlamaya başlayınca emzırıyorum ve 3-4 dk kadar kensıı bırakmıyo nekadar versem içicek gıbı sık kalkıyo sonrada emmek için sabaha kadar 3 kere kalkıyor ama çok emzırsem bu seferde kusamıyo dıye sancılabnıo yatakta ayaklarını savuruyo doydugunu anlamıyomu hala yaa (geceleri)
kızlar bebeklerinizin salya durumu nasıl benım kızım habıre akıtıyo,
birde kızlar geceleri nasıl emzırıyosunuz nekadar sure yanı ben ağlamaya başlayınca emzırıyorum ve 3-4 dk kadar kensıı bırakmıyo nekadar versem içicek gıbı sık kalkıyo sonrada emmek için sabaha kadar 3 kere kalkıyor ama çok emzırsem bu seferde kusamıyo dıye sancılabnıo yatakta ayaklarını savuruyo doydugunu anlamıyomu hala yaa (geceleri)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?