2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qece yatmadan önce doyurduğumda fazla kalkmıo bnim oğlum
ama doymadan uyuduysa 2-3 kere kalkıo
5dk kadar emio sora kendisi bırakıo
salyasıda çok aşırı olmamak üzere var şu son 10 qündür falan

sorma heryer salya...günde 3 4 kez değiştiriyorum bazen üstünü..önlükte sevmiyor bizim cadı...
geceler 1 en fazla 2 kere kalkıyor Doğa..5 10 dakika arası emiyor..sabah 6 gibi uyanoyor biraz oynaşıyoruz sonra yanıma alıyorum onu yine uyuyoruz.çok güzel oluyor birlikte yatmak ama korkuyorumda alışacak diye...
birde kızlar ben kızımın kakası geldiğini anlayınca(sıkınarak çok bariz belli ediyor artık)onu tuvalete tutar gibi tutuyorum kucağımda..rahat rahat yapıyor...böylelikle tuvaletede daha kolay alışır belki..deneyin isterseniz..

kızım çok güzel kahkahalar atıyor artık..çok tatlı yaa.iyiki doğurmuşumopuyorumnanaktan

bende bu gece keyfıne bırakayım bakalım nekdar emıcek, kusması çok benım kızın ondan korkuyorum her emmeden sonra kusar gunduzlerı e gece kusamıyoya kasıyo mıde herhalde:S

benim oğlanında salyası akıyor çok olmasada.2gündür memeyi reddediyor yavrum alsada 5dk falan emiyor gece 3kez uyanıyor emmek için şu aralar problemimiz var emmiyor kızlar akşam oğluma oyuncak almaya gidicem ne önerirsiniz sesli kitabı olan varmı varsa eğleniyormu onunla

bende bu gece keyfıne bırakayım bakalım nekdar emıcek, kusması çok benım kızın ondan korkuyorum her emmeden sonra kusar gunduzlerı e gece kusamıyoya kasıyo mıde herhalde:S

canım kızının kusmaması için
emzirdikten sonra 10-15 dk kucağında dik şekilde tut
kusmasını önlersin
kusmaması daha iyi:ecrin_bebek:

ay çok tatlısın :)) iyiki doğurmuşuz vallaaaa :) bende bayılıyorum kahkahalarına hele alıyorum kucağıma kollarıma yatırıyorum hop hop diye zıplatıyorum bir kahkaha atıyoo.. bide bizimki resmen gıdıklanıyo ya göbeğinden öpünce nasıl gülüyoo:))
bu arada maş. tatlım doğa ya uyku düzeni hiç bozulmaz inş.

hiç oyuncağınız yoksa çıngırak bile çok işe yarıyor haberin olsun...dönence ilgilerini çekiyor..renkli olsun mutlaka alacağın pyuncak...bizimki bugünlerde bezlerle oynuyor..onları tutup yalamak çok hoşuna gidiyor...bu arada emzik almayan bebeklere diş kaşıyıcısı verin kızlar..artık tutasbiliyorlarda oyalanırlar

canım kızının kusmaması için
emzirdikten sonra 10-15 dk kucağında dik şekilde tut
kusmasını önlersin
kusmaması daha iyi:ecrin_bebek:

ah ah canım benımmm:) nerdeee emzırıyorum dık tutuyorum gazını oh çıkarıyor sonra hemen yatırıyorum çunkı gözler açılıyo faltaşı gıbı bakıyo yatağa koyunca otomatık kapıyo gözleri tabı geceleri gunduzlerıde dık tutuyorum 20 dakka daha çok dokuyor:) yani bu kusma bu kızla gidecek bayaa başka sıkıntısı olmasında ben gunde 20 kez üstüüzü değişmeye kapı koltuk sılmeye razıyım hehe

benim kızımı calio çizgi film müzği skaınleştıırıyo hayret ettım ya:))) dönencesı çok hoşuna gıdıyo diş kaşıyıcı aldım dun ama bı muddet tutup bırakıyo tuttugunda ağzına goturuyo ağzına tam sokamayınca aaa diye bağırıyo:)))) ölürüm onu yaradana ayy
bu gunler gıdecek kızlar kıymetını bıleleım ayaklanınca bu veletle kök sökturucek bize ahh ahhh küçükken ne ıyıydı dıcez:)) yedir içir yatır he bıde kucak:)

sağol canım..inşallah bozulmaz

şu çıngırağı aldım geçen gün sevdi ayaklarını falan tutuyo bakıyo ağzına sokuyo kumaştan olduğu için baya rahatım kafasına falan çarpıyo:)

doğru valla bazen söyleniyorum yoruldum fln diye eşim bugünleri arıcaz diyo:) yorulsam da zaman zaman çatlasam da uykusuzluktan çokşükür yaradana ki anneliği nasip ettii bize...

kızlar nasılsınız ya aksama dayımlar yemege gelıyolR STRESE GIRDIM VALLA.KIZDA SABAHTAN COK HUYSUZDU SIMDI IYI BAKALIM.corbamı ve boregımı yaptım daha tavuk pılav yapıcam.tatlı yapamıcam valla malzemede yok dısarıda cıkamam kızla sımdı.dondurmalı pastalar varya onlardan var olmazmı tatlı yerıne yaz gunu daha ıyı olur bence:)
ay kızlar cumartesı gunu yıne acıle tasındık kızım nasıl bagırdı cok korktuk 1 saat susumadan salyaları aktı bagırmaktan canım mosmor oldu yıne.gazı bıttı dıyoduk yıne gaz sancısıymısne zaman bıtcek bılmıyorum.
bıde kuzum pısık oldu ya pazar gunu cok fenaydı ama cok sukur bugun bıraz azalmıs.ıste boyle kızlar

ay koptum ya delisin valla :)))
bizimkinin de kırmızı balonları var asıyorum bayılıyoo don asmayı denemedim ama hiÇ:))))))

süpersinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaratıcı yaptı bu oğlan beni tavsiye ederim. ama avizede unutmayın aniden misafir gelir görürse ne şehvetliler diye iç geçiriiiir delikafadulden

seninle çektik vallaha kusmuklarından salyalarından olumunekankayizsmile

bende sabahları koynuma alıyom alışsın napalım
wc eğitimin mantıklı geldi

yaaa geceleri uykusuz bırakıyo ama gönlünü almasını da biliyo iştee

biziki de diş kaşıyıcısı ile eğleniyor..

kolay gelsin sana zor oluyo çocukla ama ben kendımı şöyle tesellı edıyorum 3-4 çocuklu olanlar nasıl başedıyo herşeyle bende yapabılırım tırmsak yok dıyorum:) ama zor tabi.
bebişinede çok geçmiş olsun kıyamam ona pişiğği için bepanten kullanıyorum bıze ıyı geldı ıkıncı bez değişimine azalıyo pişiği bi dene istersen

elvoscan, geçen kayınpederın üzerine kustu al al al çabuk dıyo hemen yıkanmaya gıttı ey gıdı dedim ben her dakka yıkanıyom:)))

relax geçmiş olsun ve kolay gelsinn. ben daha hiç misafir almadım/alamadım iftara gözüm kesmiyo valla.

çıngırak ve dönencemiz var canım farklı dikkatini çeken bişey almak istiyorum

relax geçmiş olsun ve kolay gelsinn. ben daha hiç misafir almadım/alamadım iftara gözüm kesmiyo valla.

aslında ben cagırmadım ıftara.almanyadan geldı dayımlar fazlada vakıtlerı yok.bebek gormeye gelıyolar aksamada gec kalırız ıftardan sonra dıye erken gelelım demısler yanı onlar gelıyoruz dedıler yapcak bısey yok.gercı sadece yengem orucmus bısey hazırlamana gerek yok cayın yanına bı borek olsun yeter dedıler ama kızım akıllı durursa bıseyler yapıcam ınsallah

slmlar kızlar bir haftadır annemler vardı giremedim umarım herkes iyidir,biz iyiyiz aynı şeyler işte ,bebişi yaramazlara bi tavsiye playskool un ikili egzersizini almış eşim bizim ki süper oynadı sonra baktım memesi ağzında uyuya kalmış oynarken bi de çıngıraklı çorapları almış ama onu pek anlamadı biraz büyüsün daha iyi oynar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…