kızlar bebeklerinizin salya durumu nasıl benım kızım habıre akıtıyo,
birde kızlar geceleri nasıl emzırıyosunuz nekadar sure yanı ben ağlamaya başlayınca emzırıyorum ve 3-4 dk kadar kensıı bırakmıyo nekadar versem içicek gıbı sık kalkıyo sonrada emmek için sabaha kadar 3 kere kalkıyor ama çok emzırsem bu seferde kusamıyo dıye sancılabnıo yatakta ayaklarını savuruyo doydugunu anlamıyomu hala yaa (geceleri)
birde kızlar geceleri nasıl emzırıyosunuz nekadar sure yanı ben ağlamaya başlayınca emzırıyorum ve 3-4 dk kadar kensıı bırakmıyo nekadar versem içicek gıbı sık kalkıyo sonrada emmek için sabaha kadar 3 kere kalkıyor ama çok emzırsem bu seferde kusamıyo dıye sancılabnıo yatakta ayaklarını savuruyo doydugunu anlamıyomu hala yaa (geceleri)
bende bu gece keyfıne bırakayım bakalım nekdar emıcek, kusması çok benım kızın ondan korkuyorum her emmeden sonra kusar gunduzlerı e gece kusamıyoya kasıyo mıde herhalde:S
sorma heryer salya...günde 3 4 kez değiştiriyorum bazen üstünü..önlükte sevmiyor bizim cadı...
geceler 1 en fazla 2 kere kalkıyor Doğa..5 10 dakika arası emiyor..sabah 6 gibi uyanoyor biraz oynaşıyoruz sonra yanıma alıyorum onu yine uyuyoruz.çok güzel oluyor birlikte yatmak ama korkuyorumda alışacak diye...
birde kızlar ben kızımın kakası geldiğini anlayınca(sıkınarak çok bariz belli ediyor artık)onu tuvalete tutar gibi tutuyorum kucağımda..rahat rahat yapıyor...böylelikle tuvaletede daha kolay alışır belki..deneyin isterseniz..
kızım çok güzel kahkahalar atıyor artık..çok tatlı yaa.iyiki doğurmuşumopuyorumnanaktan
benim oğlanında salyası akıyor çok olmasada.2gündür memeyi reddediyor yavrum alsada 5dk falan emiyor gece 3kez uyanıyor emmek için şu aralar problemimiz var emmiyor kızlar akşam oğluma oyuncak almaya gidicem ne önerirsiniz sesli kitabı olan varmı varsa eğleniyormu onunla
canım kızının kusmaması için
emzirdikten sonra 10-15 dk kucağında dik şekilde tut
kusmasını önlersin
kusmaması daha iyi:ecrin_bebek:
ay çok tatlısın :)) iyiki doğurmuşuz vallaaaa :) bende bayılıyorum kahkahalarına hele alıyorum kucağıma kollarıma yatırıyorum hop hop diye zıplatıyorum bir kahkaha atıyoo.. bide bizimki resmen gıdıklanıyo ya göbeğinden öpünce nasıl gülüyoo:))
bu arada maş. tatlım doğa ya uyku düzeni hiç bozulmaz inş.
benim kızımı calio çizgi film müzği skaınleştıırıyo hayret ettım ya:))) dönencesı çok hoşuna gıdıyo diş kaşıyıcı aldım dun ama bı muddet tutup bırakıyo tuttugunda ağzına goturuyo ağzına tam sokamayınca aaa diye bağırıyo:)))) ölürüm onu yaradana ayy
bu gunler gıdecek kızlar kıymetını bıleleım ayaklanınca bu veletle kök sökturucek bize ahh ahhh küçükken ne ıyıydı dıcez:)) yedir içir yatır he bıde kucak:)
ay koptum ya delisin valla :)))
bizimkinin de kırmızı balonları var asıyorum bayılıyoo don asmayı denemedim ama hiÇ:))))))
süpersinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma heryer salya...günde 3 4 kez değiştiriyorum bazen üstünü..önlükte sevmiyor bizim cadı...
geceler 1 en fazla 2 kere kalkıyor Doğa..5 10 dakika arası emiyor..sabah 6 gibi uyanoyor biraz oynaşıyoruz sonra yanıma alıyorum onu yine uyuyoruz.çok güzel oluyor birlikte yatmak ama korkuyorumda alışacak diye...
birde kızlar ben kızımın kakası geldiğini anlayınca(sıkınarak çok bariz belli ediyor artık)onu tuvalete tutar gibi tutuyorum kucağımda..rahat rahat yapıyor...böylelikle tuvaletede daha kolay alışır belki..deneyin isterseniz..
kızım çok güzel kahkahalar atıyor artık..çok tatlı yaa.iyiki doğurmuşumopuyorumnanaktan
ay çok tatlısın :)) iyiki doğurmuşuz vallaaaa :) bende bayılıyorum kahkahalarına hele alıyorum kucağıma kollarıma yatırıyorum hop hop diye zıplatıyorum bir kahkaha atıyoo.. bide bizimki resmen gıdıklanıyo ya göbeğinden öpünce nasıl gülüyoo:))
bu arada maş. tatlım doğa ya uyku düzeni hiç bozulmaz inş.
hiç oyuncağınız yoksa çıngırak bile çok işe yarıyor haberin olsun...dönence ilgilerini çekiyor..renkli olsun mutlaka alacağın pyuncak...bizimki bugünlerde bezlerle oynuyor..onları tutup yalamak çok hoşuna gidiyor...bu arada emzik almayan bebeklere diş kaşıyıcısı verin kızlar..artık tutasbiliyorlarda oyalanırlar
kızlar nasılsınız ya aksama dayımlar yemege gelıyolR STRESE GIRDIM VALLA.KIZDA SABAHTAN COK HUYSUZDU SIMDI IYI BAKALIM.corbamı ve boregımı yaptım daha tavuk pılav yapıcam.tatlı yapamıcam valla malzemede yok dısarıda cıkamam kızla sımdı.dondurmalı pastalar varya onlardan var olmazmı tatlı yerıne yaz gunu daha ıyı olur bence:)
ay kızlar cumartesı gunu yıne acıle tasındık kızım nasıl bagırdı cok korktuk 1 saat susumadan salyaları aktı bagırmaktan canım mosmor oldu yıne.gazı bıttı dıyoduk yıne gaz sancısıymısne zaman bıtcek bılmıyorum.
bıde kuzum pısık oldu ya pazar gunu cok fenaydı ama cok sukur bugun bıraz azalmıs.ıste boyle kızlar
hiç oyuncağınız yoksa çıngırak bile çok işe yarıyor haberin olsun...dönence ilgilerini çekiyor..renkli olsun mutlaka alacağın pyuncak...bizimki bugünlerde bezlerle oynuyor..onları tutup yalamak çok hoşuna gidiyor...bu arada emzik almayan bebeklere diş kaşıyıcısı verin kızlar..artık tutasbiliyorlarda oyalanırlar
relax geçmiş olsun ve kolay gelsinn. ben daha hiç misafir almadım/alamadım iftaragözüm kesmiyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?