herseyi eklemisler buraya Nokia bile var, nokianin finlandiya markasi oldugunu herkes bilir!
hatta tekrar baktim da arcelik bile var ya :) haha guldum simdi ben
kızlar buqün dr qidemedik malesef yarına randevu aldım 14:30'a
bakalım meleğim ne kadar büyümüş opuyorumnanaktan
akşama iftara annemler qelcek o yüzden hazırlık yapıyorum
size hoş sohbetler kaydirigubbakcemile2
tatlıcım sen sabetayizm die bişe duymadın sanırsam bi araştır istersen. a.s bir de yahudiler sadece israilde yaşamıyorlar dünyanın dört bir yanına dağılmış durumdalar ve dünyayı yönetiyorlar. çatır çatır da müslüman öldürüyorlar kimse bişey diyemiyo.
devrimin oyuncağından,pusetine asıyorum ben onu,yan tarafa,giderken hep kafasıyla oynuyor :)
şu çıngırağı aldım geçen gün sevdi ayaklarını falan tutuyo bakıyo ağzına sokuyo kumaştan olduğu için baya rahatım kafasına falan çarpıyo:)
bende bepanten kullanıyorum,kesinlikle süperkolay gelsin sana zor oluyo çocukla ama ben kendımı şöyle tesellı edıyorum 3-4 çocuklu olanlar nasıl başedıyo herşeyle bende yapabılırım tırmsak yok dıyorum:) ama zor tabi.
bebişinede çok geçmiş olsun kıyamam ona pişiğği için bepanten kullanıyorum bıze ıyı geldı ıkıncı bez değişimine azalıyo pişiği bi dene istersen
bende bu dertten muzdaribim ama çocuğu deneme tahtası yapmayim diye sadece prima kullandımonu bunu bilmem ama ben primanın çiş kokusundan rahatsızım ya çok pis kokuyo ,memnun kaldığınız markaları yazın kızlar biz de geçelim
devrimin oyuncağından,pusetine asıyorum ben onu,yan tarafa,giderken hep kafasıyla oynuyor :)
bende bepanten kullanıyorum,kesinlikle süper
bende bu dertten muzdaribim ama çocuğu deneme tahtası yapmayim diye sadece prima kullandım
selam kızlar,hastaneden geliyorum,elle tutulur bir gelişme yok,ameliyat kesinleşti,ama 2farklı ameliyat varmış,birisi olucak ama hangisi oluncağına karar verilmedi,hastanede 5 10dk kaldım bugun,teyzemlerdeydim,devrimin düzeni felan kalmadı,3gündür gece gündüz sokoktayız,neyseki henüz olumsuz bir tepki vermedi
kuzenimin kızınıda getirmişlerdi,babasının ishal olduğunu sanıyor,bana diyorki,bende kardeşime puset alıcaktım ama yaşamadı işte,üzülme dedi yine olur,olana kadar devrimi seversin dedim,anlaştık dedi
geçmişe bakamadım,neyiniz var geçmiş olsuna.s.
sorma tatlım,kuzenim c.tesi gece beyin kanaması geçirdi,2gün önce eşi düşük yapmıştı,pazar günüde amcamı kalp krizinden kaybettik,sabah namazına gitmiş,dönerken yolda yığılmış,kalmış,üst üste acı haberlerle sarsıldık
ben her alt değiştirmede önceleri chicco şimdi de unı baby krem sürüyorum..arada sürmeden denemek istiyorum çocuğum kreme alışacak diye korkuyorum...
merve benimki de gece yüzüstü dönüp uyuyo başında nöbetteyim bende. sırt üstü çevirirsem uyanıyo.
gün içinde de 2 dk koysm bi yere hemen hopp yüz üstü..:) kucağıma omzuma alıyorum hoop yüzünü öne çeviriyo bu sefer de illa öne bakacak:)) her gün yeni bir şeyy..muazzam bi duygu yaaa
aslında haklısı kafalarını çeviriyorlar ama ani bebek ölümlerini duyunca riske atamıyorum henüz,birazdaha büyüyünce ancak içim rahat edecek.ya niye endişleniyorsunuz anlamıyorum.ben bebeğimi yüzüstü yatııp bırakıyorum ve uzun uzun uyuyor.gazı gelince çıkarıyor ve tekrar uyumaya devam ediyor.artık kafalarını kaldırıyorlar 2 tarafa da döndürebiliyorlar bırak rahat ettiği gibi uyusn.
selam ben mayıs 7 de doğum yaptım kızımın ismi ayyıldız
ciddi manada pişik sorunu yaşadık ve hiç bir krem işe yaramadı saolsun bir sağlık ocağı doktoru ıslak mendili bırakmamızı söyledi iki günde cildi düzeldi canımın
sorma tatlım,kuzenim c.tesi gece beyin kanaması geçirdi,2gün önce eşi düşük yapmıştı,pazar günüde amcamı kalp krizinden kaybettik,sabah namazına gitmiş,dönerken yolda yığılmış,kalmış,üst üste acı haberlerle sarsıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?