2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herseyi eklemisler buraya Nokia bile var, nokianin finlandiya markasi oldugunu herkes bilir!
hatta tekrar baktim da arcelik bile var ya :) haha guldum simdi ben

tatlıcım sen sabetayizm die bişe duymadın sanırsam bi araştır istersen. a.s bir de yahudiler sadece israilde yaşamıyorlar dünyanın dört bir yanına dağılmış durumdalar ve dünyayı yönetiyorlar. çatır çatır da müslüman öldürüyorlar kimse bişey diyemiyo.

Son düzenleme:
onu bunu bilmem ama ben primanın çiş kokusundan rahatsızım ya çok pis kokuyo ,memnun kaldığınız markaları yazın kızlar biz de geçelim

kızlar buqün dr qidemedik malesef yarına randevu aldım 14:30'a
bakalım meleğim ne kadar büyümüş opuyorumnanaktan
akşama iftara annemler qelcek o yüzden hazırlık yapıyorum
size hoş sohbetler kaydirigubbakcemile2

kolay gelsinn benimde iftara eşim gelcek:)))

duymaz olur muyum gizli yahudileri biliyorum, ama bu liste fazla abarti guzelim, buna bakarsak isimiz is

şu çıngırağı aldım geçen gün sevdi ayaklarını falan tutuyo bakıyo ağzına sokuyo kumaştan olduğu için baya rahatım kafasına falan çarpıyo:)
devrimin oyuncağından,pusetine asıyorum ben onu,yan tarafa,giderken hep kafasıyla oynuyor :)
bende bepanten kullanıyorum,kesinlikle süper

onu bunu bilmem ama ben primanın çiş kokusundan rahatsızım ya çok pis kokuyo ,memnun kaldığınız markaları yazın kızlar biz de geçelim
bende bu dertten muzdaribim ama çocuğu deneme tahtası yapmayim diye sadece prima kullandım

selam kızlar,hastaneden geliyorum,elle tutulur bir gelişme yok,ameliyat kesinleşti,ama 2farklı ameliyat varmış,birisi olucak ama hangisi oluncağına karar verilmedi,hastanede 5 10dk kaldım bugun,teyzemlerdeydim,devrimin düzeni felan kalmadı,3gündür gece gündüz sokoktayız,neyseki henüz olumsuz bir tepki vermedi
kuzenimin kızınıda getirmişlerdi,babasının ishal olduğunu sanıyor,bana diyorki,bende kardeşime puset alıcaktım ama yaşamadı işte,üzülme dedi yine olur,olana kadar devrimi seversin dedim,anlaştık dedi

geçmişe bakamadım,neyiniz var geçmiş olsuna.s.

ben her alt değiştirmede önceleri chicco şimdi de unı baby krem sürüyorum..arada sürmeden denemek istiyorum çocuğum kreme alışacak diye korkuyorum...

benim bebeğime ilk 5 gün annem baktı o hiçbir şey sürmedi.daha sonra kayınvalidem geldi.hemen pişik kremi istedi her alt açmada sürdü hele banyodan sonra neredyse tüm vücuduna.dalinin paketinden çıkmıştı 1 tane onu sürdü.sonra anneme gittik.ben alıştığım üzere sürerken annem sürme ne gerek var dedi.ve ben tekrar bıraktım.bebeğim 2 ay 3haftalık ve 25 günlükten beri sürmüyorum ve hiç pişik olmadı.son zamanlarda her banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yapıyorum vücuduna çok hoşuna gidiyor.

yani sürme bence :))

ya niye endişleniyorsunuz anlamıyorum.ben bebeğimi yüzüstü yatııp bırakıyorum ve uzun uzun uyuyor.gazı gelince çıkarıyor ve tekrar uyumaya devam ediyor.artık kafalarını kaldırıyorlar 2 tarafa da döndürebiliyorlar bırak rahat ettiği gibi uyusn.

aslında haklısı kafalarını çeviriyorlar ama ani bebek ölümlerini duyunca riske atamıyorum henüz,birazdaha büyüyünce ancak içim rahat edecek.
birde yüzüstü yatarken hep sağ yanağının üstüne yatıyor sola yatmıyor. kafasının şekli fln bozulur diye de endişe etmiyorum değil..

selam ben mayıs 7 de doğum yaptım kızımın ismi ayyıldız
ciddi manada pişik sorunu yaşadık ve hiç bir krem işe yaramadı saolsun bir sağlık ocağı doktoru ıslak mendili bırakmamızı söyledi iki günde cildi düzeldi canımın

geçmiş olsun canım demekki bebeğinin cildi çok hassasbilmiyorumkismile

Basiniz sagolsun. Cok uzuldum. Allah sabir versin....

günaydın kızlar dün öğleden sonra izin aldım boncuğumu doktora götürdüm kızım mikrop kapmış hapşırması öksürmesi ondanmış erken gitiğimiz için odoktor ciğerlerde değil boğazın orda dedi balgamını atması için ilaç verdi birde antibiyotik burundamlası ve calpol akşam kızım neşesine kavuştu ama onu hasta ağlarken görmek çok kötü okadar dikkat etmememize rağmen bulaştı demek dikkat edin bebişleinize kızlar zor olsada öpmemeyede çalışıyorum daha kimseyede elletmicem kızımı

gunaydın kızlar.kızımın coooook uykusu var ama uyumamakta dırenıyor.bende bıraktım bıraz agladı agladı sustu sımdı.ıyıce uykusu gelsınde ınsallah uyur bakalım.
dunde mısafırlerım vardı allahtan erken gıttıler 10 da.ama yorulmusum valla.
ya bu arada benım kızım yuzustu yatmayı hıc sevmıyo kafasınıda daha tam olarak tutamıyo bıraz durunca yoruluyo kafasını kaldıramıyo.kollarıda cok gucsuz ustunde cok az durabılıyo.
bırde prıma aktıf bebek kullananlar nasıl memnunlarmı.ben huggııs kuladım ama cok kalın ve yanlardan hep cıkıyodu kakası.sımdıde prıma premıum care kullanıyorum memnun kaldım aslında ama bıraz pahalı.aktıf bebek nasıl onu merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…