gunaydın kızlar.kızımın coooook uykusu var ama uyumamakta dırenıyor.bende bıraktım bıraz agladı agladı sustu sımdı.ıyıce uykusu gelsınde ınsallah uyur bakalım.
dunde mısafırlerım vardı allahtan erken gıttıler 10 da.ama yorulmusum valla.
ya bu arada benım kızım yuzustu yatmayı hıc sevmıyo kafasınıda daha tam olarak tutamıyo bıraz durunca yoruluyo kafasını kaldıramıyo.kollarıda cok gucsuz ustunde cok az durabılıyo.
bırde prıma aktıf bebek kullananlar nasıl memnunlarmı.ben huggııs kuladım ama cok kalın ve yanlardan hep cıkıyodu kakası.sımdıde prıma premıum care kullanıyorum memnun kaldım aslında ama bıraz pahalı.aktıf bebek nasıl onu merak ettım
benim bebeğime ilk 5 gün annem baktı o hiçbir şey sürmedi.daha sonra kayınvalidem geldi.hemen pişik kremi istedi her alt açmada sürdü hele banyodan sonra neredyse tüm vücuduna.dalinin paketinden çıkmıştı 1 tane onu sürdü.sonra anneme gittik.ben alıştığım üzere sürerken annem sürme ne gerek var dedi.ve ben tekrar bıraktım.bebeğim 2 ay 3haftalık ve 25 günlükten beri sürmüyorum ve hiç pişik olmadı.son zamanlarda her banyodan sonra zeytinyağı ile masaj yapıyorum vücuduna çok hoşuna gidiyor.
yani sürme bence :))
günaydın kızlar dün öğleden sonra izin aldım boncuğumu doktora götürdüm kızım mikrop kapmış hapşırması öksürmesi ondanmış erken gitiğimiz için odoktor ciğerlerde değil boğazın orda dedi balgamını atması için ilaç verdi birde antibiyotik burundamlası ve calpol akşam kızım neşesine kavuştu ama onu hasta ağlarken görmek çok kötü okadar dikkat etmememize rağmen bulaştı demek dikkat edin bebişleinize kızlar zor olsada öpmemeyede çalışıyorum daha kimseyede elletmicem kızımı
günaydın kızlar dün öğleden sonra izin aldım boncuğumu doktora götürdüm kızım mikrop kapmış hapşırması öksürmesi ondanmış erken gitiğimiz için odoktor ciğerlerde değil boğazın orda dedi balgamını atması için ilaç verdi birde antibiyotik burundamlası ve calpol akşam kızım neşesine kavuştu ama onu hasta ağlarken görmek çok kötü okadar dikkat etmememize rağmen bulaştı demek dikkat edin bebişleinize kızlar zor olsada öpmemeyede çalışıyorum daha kimseyede elletmicem kızımı
ben uni babyın pyre kullanıyorum memunum canımm ben bazen unutsamda sürmeye çalışıyorum canımben ıslak mendil olarak hala unı baby kullanıyorum siz hangi ıslak mendilleri kullanıyosunuz??
birde her alt değiştirmede krem sürüyomusunuz??
ay bugün ne çok soru sordum ben ya...:)
:roflol::roflol::roflol:hahaa bizim ev yapımı dönencemiz var, kendim yaptım onunla eğleniyor. ama yatakodasında iş yapıyordum oğlanı da kendi yatağıma attım avizeye de kırmızı donumu astım sallandırdım, bizimki koptu acayip eğlendi, sallanan kırmızı şeylere bayılıyor.. sırnaşık şey
.
benimkide kalkıypo emiyo su ar hasta olduğu için daha sık kalkıyokızlar bebeklerinizin salya durumu nasıl benım kızım habıre akıtıyo,
birde kızlar geceleri nasıl emzırıyosunuz nekadar sure yanı ben ağlamaya başlayınca emzırıyorum ve 3-4 dk kadar kensıı bırakmıyo nekadar versem içicek gıbı sık kalkıyo sonrada emmek için sabaha kadar 3 kere kalkıyor ama çok emzırsem bu seferde kusamıyo dıye sancılabnıo yatakta ayaklarını savuruyo doydugunu anlamıyomu hala yaa (geceleri)
benimkide gdıktan ve koynundan çok gıdıklanıyooay çok tatlısın :)) iyiki doğurmuşuz vallaaaa :) bende bayılıyorum kahkahalarına hele alıyorum kucağıma kollarıma yatırıyorum hop hop diye zıplatıyorum bir kahkaha atıyoo.. bide bizimki resmen gıdıklanıyo ya göbeğinden öpünce nasıl gülüyoo:))
bu arada maş. tatlım doğa ya uyku düzeni hiç bozulmaz inş.
geçmiş olsunnkızlar nasılsınız ya aksama dayımlar yemege gelıyolR STRESE GIRDIM VALLA.KIZDA SABAHTAN COK HUYSUZDU SIMDI IYI BAKALIM.corbamı ve boregımı yaptım daha tavuk pılav yapıcam.tatlı yapamıcam valla malzemede yok dısarıda cıkamam kızla sımdı.dondurmalı pastalar varya onlardan var olmazmı tatlı yerıne yaz gunu daha ıyı olur bence:)
ay kızlar cumartesı gunu yıne acıle tasındık kızım nasıl bagırdı cok korktuk 1 saat susumadan salyaları aktı bagırmaktan canım mosmor oldu yıne.gazı bıttı dıyoduk yıne gaz sancısıymısne zaman bıtcek bılmıyorum.
bıde kuzum pısık oldu ya pazar gunu cok fenaydı ama cok sukur bugun bıraz azalmıs.ıste boyle kızlar
inş canımmgünaydın herkese gecmıs olsun tugba ısallah kısa sürede iyileşir boncuğun
ben kullanıyorum huggies kullandım birde ona göre çok iyi canım eve kokulu olmasa daha iyi olurdu çişle karışınca kötü kokuo birde kkaka yapıca dikkat et sızdııyo çünkügunaydın kızlar.kızımın coooook uykusu var ama uyumamakta dırenıyor.bende bıraktım bıraz agladı agladı sustu sımdı.ıyıce uykusu gelsınde ınsallah uyur bakalım.
dunde mısafırlerım vardı allahtan erken gıttıler 10 da.ama yorulmusum valla.
ya bu arada benım kızım yuzustu yatmayı hıc sevmıyo kafasınıda daha tam olarak tutamıyo bıraz durunca yoruluyo kafasını kaldıramıyo.kollarıda cok gucsuz ustunde cok az durabılıyo.
bırde prıma aktıf bebek kullananlar nasıl memnunlarmı.ben huggııs kuladım ama cok kalın ve yanlardan hep cıkıyodu kakası.sımdıde prıma premıum care kullanıyorum memnun kaldım aslında ama bıraz pahalı.aktıf bebek nasıl onu merak ettım
saol canımcanım öyle de pişikle savaşmaktansa pişiği önlemek çok daha mantıklı..doktorlar böyle söylüyor..gerçi ıslask mendil kullanmayıp zeytinyağı sürüyorsan pişik olasılığını azaltmış oluyosun zaten...
geçmiş olsun canım..çabucak iyileşir inşallah bebişin..
herkese günaydın...zemuszemus
evet canım hırıltısıda var onun içinde burun damlası verdi gecikme çünkü doktor bize başlangıç dedi öksürüğün 2. günü gittik bzde sanada geçmiş olsun iyileşsn yavrularımızgünaydın.geçmiş olsun.benim oğlumdada 2 gündür hapşırma öksürme var.dün gece yoğunlaştı üstelik.ayrıca hırıltıda var oğlumda.kızında hırıltı da var mıydı?bende 11.30 da götürcem randevu aldım.inşllah önemli değildir benimkininde.
günaydınnn
oynatmaya az kaldıı doktorumm nerdeeeee
bende oynattım bu sabah:))) 5 te bı uyandı ıkı saat sonra uyudu 1 saat açık gözler tabi bend ene uyku nede bişe
evet canım hırıltısıda var onun içinde burun damlası verdi gecikme çünkü doktor bize başlangıç dedi öksürüğün 2. günü gittik bzde sanada geçmiş olsun iyileşsn yavrularımız
kızımı artık ana kucagınada koyamıyorum tepine tepine aşşa düşüyo yere koyamıyorum hop yüzüstü donuyo nere koyayım ben bu kızı hehe:))))
aynen yaa kollarım kopuyo kucaktadaa..
gece 4mü neydi bi kaka yaptı tabi altını ddeğiştirdimm uykusu kaçtı paşanınn baktım eşim de gariban kalkmış kendi kendine sahur yapıyo:) sonra verdim çocuu 1 saat uyusam yeter dedim nerdeee baktım bizimki nolur kalk perişan oldum durmuyo bu çocuk diyo:)) aah ahh baba olmak öle iştee..
ya kızlar gece yatağında dört dönüyo bi bakıyorum yüz üstü yatıyo rahat uyuyamıyorum ben de o öyle yatınca. napcam bilmiyorum varmı gece bebeği yüzüstü dönen
sorarsın doktoraa sanada geçmiş olsunnevet insan tedirgin oluyo.normalde cumartesiydi randevum bugüne aldım bende.bakalım oradan dişçiyede gidicem.dolgu yapılacak muhtemelen.iğne yapılıyo ya anne sütene geçer mi ki?dişçeye giden var mı naptınız?
kemeri yopkmu bağlasan ben tepiişmesini çok seviyorum üflüyorum bacaklarına nasıl tepişiyoo kuzum benim burda anlattıkça daha özlüyom yaakızımı artık ana kucagınada koyamıyorum tepine tepine aşşa düşüyo yere koyamıyorum hop yüzüstü donuyo nere koyayım ben bu kızı hehe:))))
bugun 3 aylık olduk, ondan huyu değişti galıba her ay yeni bir huya adım atıyoruz:)
günaydın canım oğluşuna ne dedi doktor bize antibiyotik veri kullanıp kullanmamakta kararsızım ya küçüçük yavrucak kullnsan bir türlü kullanmasangünaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydınngünaydın annişlerrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?