2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben aktif bebek kullanıyorum ama bir kaç kere çiş yapınca bez çok kötü kokuyo 54lü almıştım onda ekstra aloevera kremi vardı o çok çok iğrenç kokuyodu ama 80li alıyorum koksa bile ince sızdırmıyo ben zaten ıslak mendil falan kullanmıyorum sürekli yıkıyorum o yüzden çok problem olmuyo
daha küçük diye bez değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik

canım öyle de pişikle savaşmaktansa pişiği önlemek çok daha mantıklı..doktorlar böyle söylüyor..gerçi ıslask mendil kullanmayıp zeytinyağı sürüyorsan pişik olasılığını azaltmış oluyosun zaten...

geçmiş olsun canım..çabucak iyileşir inşallah bebişin..

herkese günaydın...zemuszemus

günaydın.geçmiş olsun.benim oğlumdada 2 gündür hapşırma öksürme var.dün gece yoğunlaştı üstelik.ayrıca hırıltıda var oğlumda.kızında hırıltı da var mıydı?bende 11.30 da götürcem randevu aldım.inşllah önemli değildir benimkininde.

ben ıslak mendil olarak hala unı baby kullanıyorum siz hangi ıslak mendilleri kullanıyosunuz??
birde her alt değiştirmede krem sürüyomusunuz??
ay bugün ne çok soru sordum ben ya...:)
ben uni babyın pyre kullanıyorum memunum canımm ben bazen unutsamda sürmeye çalışıyorum canım
:roflol::roflol::roflol:
benimkide kalkıypo emiyo su ar hasta olduğu için daha sık kalkıyo
benimkide gdıktan ve koynundan çok gıdıklanıyoo
geçmiş olsunn
günaydın herkese gecmıs olsun tugba ısallah kısa sürede iyileşir boncuğun
inş canımm
ben kullanıyorum huggies kullandım birde ona göre çok iyi canım eve kokulu olmasa daha iyi olurdu çişle karışınca kötü kokuo birde kkaka yapıca dikkat et sızdııyo çünkü
saol canım

evet canım hırıltısıda var onun içinde burun damlası verdi gecikme çünkü doktor bize başlangıç dedi öksürüğün 2. günü gittik bzde sanada geçmiş olsun iyileşsn yavrularımız

bende oynattım bu sabah:))) 5 te bı uyandı ıkı saat sonra uyudu 1 saat açık gözler tabi bend ene uyku nede bişe

ne olduysa benimkide bu sabah 5 buçukta uyandı ve 6 buçuğa kadar uyumadı..altını kirletmişti değiştrince gözler açıldı faltaşı gibi..şuanda da uyumamak için direniyor cadı

evet canım hırıltısıda var onun içinde burun damlası verdi gecikme çünkü doktor bize başlangıç dedi öksürüğün 2. günü gittik bzde sanada geçmiş olsun iyileşsn yavrularımız

evet insan tedirgin oluyo.normalde cumartesiydi randevum bugüne aldım bende.bakalım oradan dişçiyede gidicem.dolgu yapılacak muhtemelen.iğne yapılıyo ya anne sütene geçer mi ki?dişçeye giden var mı naptınız?

kızımı artık ana kucagınada koyamıyorum tepine tepine aşşa düşüyo yere koyamıyorum hop yüzüstü donuyo nere koyayım ben bu kızı hehe:))))

kızımı artık ana kucagınada koyamıyorum tepine tepine aşşa düşüyo yere koyamıyorum hop yüzüstü donuyo nere koyayım ben bu kızı hehe:))))

aynen yaa kollarım kopuyo kucaktadaa..
gece 4mü neydi bi kaka yaptı tabi altını ddeğiştirdimm uykusu kaçtı paşanınn baktım eşim de gariban kalkmış kendi kendine sahur yapıyo:) sonra verdim çocuu 1 saat uyusam yeter dedim nerdeee baktım bizimki nolur kalk perişan oldum durmuyo bu çocuk diyo:)) aah ahh baba olmak öle iştee..
ya kızlar gece yatağında dört dönüyo bi bakıyorum yüz üstü yatıyo rahat uyuyamıyorum ben de o öyle yatınca. napcam bilmiyorum varmı gece bebeği yüzüstü dönen

kundakla bebeğinin kollarını canım?
iki yanına da yastık koy dönemesin sempatiksalakcinni

sorarsın doktoraa sanada geçmiş olsunn
kemeri yopkmu bağlasan ben tepiişmesini çok seviyorum üflüyorum bacaklarına nasıl tepişiyoo kuzum benim burda anlattıkça daha özlüyom yaa

gunaydin arkadaslarr..gecenlerde disler konusuldu.sormaya firsatim olmadi benim dislerimde lekelenmeler oldu,sarardi gibi hamileliktebi caresi varmidirki dr a gideyimm ilk firsatta..sizde oldumu?

merhaba mayıs anneleri nasılsınız_? ben ağustos annesiyim. size birşey danışmak istiyorum.daha doğrusu acil yardıma ihtiyacım var.

dün geceden beri oğlumu emziremiyorum.göğüs uçlarım çok acıyor eşim bir ilaç aldı çatlak için ama hiç iyi gelmedi hala çok acıyor. biraz sütümü sağıp verdim ama memede uyumaya alışık olduğundan zor aldı sütü biberondan. bu seferde uyumadı. bende zorla ağlayarak emzirdim biraz ve uyudu. sizde de olmuş muydu? ne tavsiye edersiniz çatlak göğüs uçlarına. acil yardımızı istiyorum çok teşekkürler şimdidenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…