2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nidah benım kızda dönerek uyuyo sabaha karşı ama ben çevırıyorum da senin bebiş öle rahat edıyo 5.dkada bı kontrol edıcen kurtarır kendısını nefessız kalınca bacak kol çok savuruyolar ama yinede küçük işte bnım kızda donunce hep soluna donup yatıyo kafa bıraz sola meyıllı:S

ben de çok çektim özellikle sol göğsüm çok fenaydı. 1 ay sürdü nerdeyse valla canım karbonatlı su ,bepanten,lansinoh vs hepsini denedim bende bi işe yaramadı. en son çare elimle sağdım(makinayla da acıyodu çünkü)emzirmedim 10 gün kadar sonra düzeldi. ama bu sefer de o göğüste süt azaldı.düzeldikten sonra bol bol emzirdim de düzeldi elhamd.

ha bide o kahverengi kısmı olduğu gibi sokmak lazım bebişin ağzına biliyosundur gerçi ama

canım gözün aydın öncelıkle ben bepantehn kullandım çatlaklar 10 gun surdu geçti sonra herkeste işe yaramayabılır ama geçene kadar dene herşeyı

çalışsan anneler ben süt saklama poşeti kullanıyorum ama cok pahalı gelıyor gunde 2 tane kullanıyorum.bır sıtede mılkway in 40+10 lu paketi 32.90 lira almak ıstıyorum ama emın olamadım kullanan var mı bu markayı ben lansınohun kını kullanıyodum bpa ıcermıyor ama 25 lisi 36.50 .bu nasıl acaba bılen varsa cevaplayabılır mı ona gore alıcam

çok teşekkürler arkadaşlar. o zman 10 gün kadar sağıp vereyim sütümü ve dediğiniz gibi bütün kremleri deneyeyim. kuzum sütümü içsinde benim sağarken acıyor baştan sonra uyuşuyor allahtan sağabiliyorum. çok teşekkürler tekrardan.

ben prima aktif bebek kullanıyorum çok memnunum..
ama burada arkadaşları okuduktan sonra evy baby i denemek istiyorum...

benim oğluş gece her saat başı uyandı daha doğrusu uyurken mızırdandı sersem gibiyim ..sabah yatağında hızlıca salladım oğlum ölüyorum uyu diyorum gülüyo ayy mahvoldum...sanırım güzel uyuyan oğlum huy değiştiriyor ve zor günlere geçiyoruz..bilmiyorumkismile

canım gece 10buçuk gibi baktım dönmüş düzelttim çevirdim 12 gibi baktım yine dönmüş yani gece hep dönüyo 5dk da bi bakamıyorum..

cleopatra kundak denemedim hiç açıkçası sıcakta nasıl olur neyle sarayım ki?

canım 15. günden sonra azalıyo ben bepanten ve karbonat almıştı eşim onu sürüyodum çabuk geçer inşş

canım gecmıs olsun bu acıyı en ıyı ben bılırım heralde 2 aydan fazla cektım bende en sonunda ya gececgı vardı bılme ama garmastan krem kullandım her emzırmeden once ghöğsünü yıkaman lazım ama o ıyı geldı bana bephanten de fena deıl ama benımkını o kuruttu canım

ben dişçiye gitmeden süt sağıp bırakıyordum.dr geldikten sonra uyuşma geçene kadar yada azalana kadar emzirmiyordum zaten sağdığım sütle idare ediyodu..dr birkaç saat sonra emzir bişey olmaz demişti...böyle idare ettim..

canım 15. günden sonra azalıyo ben bepanten ve karbonat almıştı eşim onu sürüyodum çabuk geçer inşş

çok teşekkürler arkadaşlar. garmastan onu da aldırım eşime bari. şu anda emziremiyorum zaten sağmadan yıkarım silerim göğsümü ne yapayım yeter ki iyi gelsin bebeğim sütümü unutmasın. emmeyi unutursa alıştırırım zorada olsa ama sütü içsin yeter ki..:1hug:

bende süt saklama poşeti alıcam cevaplarsanız banada yardımcı olmuş olacaksınız...

bende ilk zaman kundak denedim iyi oluyodu ama sıcaklardan dolayı bıraktım..dün gece kıpırdanıp durmasın uyur belki diye kundak yaptım biraz durdu ama sonra sıkıldı kıpırdanmaya çalıştı ve ağladı..yani alışkın olmayınca kundak işe yaramaz gibi geliyor..

kızlarrrr bugun ne yemek yapıcaksınızzz
hiç halım yok uykusuzum akşama çk var ama ne yapim diye düşünüyorum

eşim yok bugün iftara. ben de karpuz peynir fln atıştırıyom valla menüsüzüm

bugun yemek derdım yok cok sukur.dun mısafır vardı yemeklerı cok yapmısım dunden kalmaları yıcez yanı:)mercımek corbası var pılav var.tavuklu patates var.bugun rahatım.gercı yapmaktan cok karar vermesı sıkıntı.yemegı olmayanlara kolay gelsın

geçmiş olsun canım

huggıse geçtim evde vardı doğmadan önce almıştık. burada konuşulanlardan sonra hadi prima almayayım evdekileri kullanayım dedim ama aktif bebek hamur gibi yumuşacık hafif. huggies ise taş gibi ağır çişleri sızdıryor çoook fark var yani

bende oynattım bu sabah:))) 5 te bı uyandı ıkı saat sonra uyudu 1 saat açık gözler tabi bend ene uyku nede bişe

kadınlar anne olduktan sonra niye çöküyor yaşlanıyor görrr

KIIIZLAAAR moralim çok bozuk yaa. üzerimizde bir karabulut var ya hayırlısı yani. anlatmıştım cmt gününden beri 38lere varan ateşimiz vardı neyse dün son kez ateşlendi geçti. dün emzirirken çocuğumun suratına bakıyorum aniden kızarmaya başladı ve 1 2 saat içinde tüm vücudu dahil bir sürü isilik çıktı. suratı isilikten görünmüyor. facebooka fotolarını koymuştum bisürü övgüler falan annem geldi torununa kusursuz torunum ağzı burnu okka gibi dedi. e tabi kuzguna yavrusu şahin görünür. şimdi suratı isilikten görünmüyor nazar a falan inanmaya başladım yani. neyse gece 12 buçuğa kadar adeta ULUDU susmuyor kocamın da işleri bu aralar çok yoğun adam eve yorgun geliyor birde çocuk zırıltısı çekiyor. aldık oğlanı acile götürdük gidene kadar ne bağırmalar ama. neyse genç bir bayan doktor şikayet nedir dedi. anlattık huzursuz falan. uyumuyo diye getirdiniz yani dedi. (yapmayı biliyonuz bakmaya gelince uyutamıyonuz der gibi) bizimki de kadına bir gülücükler bir agular Ellere iyi bu oğlan yaaa. kadın huzursuz çocuk bumu dedi imalı. her yerine baktı bişeyi yok. cildi de döküntü olmuş dedi. kadının önünde uyudu. eve geldik sinir olduk tabi. evde yine başladı ağlamaya saat başı uyandı. ooooffff bastı bana yani. sokak çocuğumu olcak nolcak anlamadım. nasıl geçircem şimdi ben bu isilikleri yaaa

elvan nazara ben inanırım valla canım maş. senin oğlun da çok tatlı gözler fln nazar değmiştir bol bol oku kuzuya.geçmiş olsun.
uykusuz ötesiyim ya gündüz de uyuyamıyorum pek pofff düzelmedi gitti uykularımız yaf

ben fasulye uğulaması yapcam canım canımız onu çekiyooo brde çorba yaparım yoğurtlu yeter bize

canı m nazarda olur evde sıkılıp ağlıyosa sıckmı acaba evin isiliklerini kızımın biz sürekli yıkayarak geçirdik anım günde 4 kere yıkadığımız oluyoduu şükür atlattık dikkat et serin tut oğluşu canımm bende komşulara gündüz durmuyo falan diyorum neyse oturmaya gidiyorum onlara bir gülücükler ki görseniz evde olsa basar çığlığı farklı ortamları seviyo boncuğumm
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…