merhaba mayıs anneleri nasılsınız_? ben ağustos annesiyim. size birşey danışmak istiyorum.daha doğrusu acil yardıma ihtiyacım var.
dün geceden beri oğlumu emziremiyorum.göğüs uçlarım çok acıyor eşim bir ilaç aldı çatlak için ama hiç iyi gelmedi hala çok acıyor. biraz sütümü sağıp verdim ama memede uyumaya alışık olduğundan zor aldı sütü biberondan. bu seferde uyumadı. bende zorla ağlayarak emzirdim biraz ve uyudu. sizde de olmuş muydu? ne tavsiye edersiniz çatlak göğüs uçlarına. acil yardımızı istiyorum çok teşekkürler şimdidenn...
merhaba mayıs anneleri nasılsınız_? ben ağustos annesiyim. size birşey danışmak istiyorum.daha doğrusu acil yardıma ihtiyacım var.
dün geceden beri oğlumu emziremiyorum.göğüs uçlarım çok acıyor eşim bir ilaç aldı çatlak için ama hiç iyi gelmedi hala çok acıyor. biraz sütümü sağıp verdim ama memede uyumaya alışık olduğundan zor aldı sütü biberondan. bu seferde uyumadı. bende zorla ağlayarak emzirdim biraz ve uyudu. sizde de olmuş muydu? ne tavsiye edersiniz çatlak göğüs uçlarına. acil yardımızı istiyorum çok teşekkürler şimdidenn...
gunaydın kızlar.kızımın coooook uykusu var ama uyumamakta dırenıyor.bende bıraktım bıraz agladı agladı sustu sımdı.ıyıce uykusu gelsınde ınsallah uyur bakalım.
dunde mısafırlerım vardı allahtan erken gıttıler 10 da.ama yorulmusum valla.
ya bu arada benım kızım yuzustu yatmayı hıc sevmıyo kafasınıda daha tam olarak tutamıyo bıraz durunca yoruluyo kafasını kaldıramıyo.kollarıda cok gucsuz ustunde cok az durabılıyo.
bırde prıma aktıf bebek kullananlar nasıl memnunlarmı.ben huggııs kuladım ama cok kalın ve yanlardan hep cıkıyodu kakası.sımdıde prıma premıum care kullanıyorum memnun kaldım aslında ama bıraz pahalı.aktıf bebek nasıl onu merak ettım
nidah benım kızda dönerek uyuyo sabaha karşı ama ben çevırıyorum da senin bebiş öle rahat edıyo 5.dkada bı kontrol edıcen kurtarır kendısını nefessız kalınca bacak kol çok savuruyolar ama yinede küçük işte bnım kızda donunce hep soluna donup yatıyo kafa bıraz sola meyıllı:S
canım 15. günden sonra azalıyo ben bepanten ve karbonat almıştı eşim onu sürüyodum çabuk geçer inşşmerhaba mayıs anneleri nasılsınız_? ben ağustos annesiyim. size birşey danışmak istiyorum.daha doğrusu acil yardıma ihtiyacım var.
evet insan tedirgin oluyo.normalde cumartesiydi randevum bugüne aldım bende.bakalım oradan dişçiyede gidicem.dolgu yapılacak muhtemelen.iğne yapılıyo ya anne sütene geçer mi ki?dişçeye giden var mı naptınız?
canım 15. günden sonra azalıyo ben bepanten ve karbonat almıştı eşim onu sürüyodum çabuk geçer inşş
canım gecmıs olsun bu acıyı en ıyı ben bılırım heralde 2 aydan fazla cektım bende en sonunda ya gececgı vardı bılme ama garmastan krem kullandım her emzırmeden once ghöğsünü yıkaman lazım ama o ıyı geldı bana bephanten de fena deıl ama benımkını o kuruttu canım
çalışsan anneler ben süt saklama poşeti kullanıyorum ama cok pahalı gelıyor gunde 2 tane kullanıyorum.bır sıtede mılkway in 40+10 lu paketi 32.90 lira almak ıstıyorum ama emın olamadım kullanan var mı bu markayı ben lansınohun kını kullanıyodum bpa ıcermıyor ama 25 lisi 36.50 .bu nasıl acaba bılen varsa cevaplayabılır mı ona gore alıcam
canım gece 10buçuk gibi baktım dönmüş düzelttim çevirdim 12 gibi baktım yine dönmüş yani gece hep dönüyo 5dk da bi bakamıyorum..
cleopatra kundak denemedim hiç açıkçası sıcakta nasıl olur neyle sarayım ki?
kızlarrrr bugun ne yemek yapıcaksınızzz
hiç halım yok uykusuzum akşama çk var ama ne yapim diye düşünüyorum
günaydın kızlar dün öğleden sonra izin aldım boncuğumu doktora götürdüm kızım mikrop kapmış hapşırması öksürmesi ondanmış erken gitiğimiz için odoktor ciğerlerde değil boğazın orda dedi balgamını atması için ilaç verdi birde antibiyotik burundamlası ve calpol akşam kızım neşesine kavuştu ama onu hasta ağlarken görmek çok kötü okadar dikkat etmememize rağmen bulaştı demek dikkat edin bebişleinize kızlar zor olsada öpmemeyede çalışıyorum daha kimseyede elletmicem kızımı
gunaydın kızlar.kızımın coooook uykusu var ama uyumamakta dırenıyor.bende bıraktım bıraz agladı agladı sustu sımdı.ıyıce uykusu gelsınde ınsallah uyur bakalım.
dunde mısafırlerım vardı allahtan erken gıttıler 10 da.ama yorulmusum valla.
ya bu arada benım kızım yuzustu yatmayı hıc sevmıyo kafasınıda daha tam olarak tutamıyo bıraz durunca yoruluyo kafasını kaldıramıyo.kollarıda cok gucsuz ustunde cok az durabılıyo.
bırde prıma aktıf bebek kullananlar nasıl memnunlarmı.ben huggııs kuladım ama cok kalın ve yanlardan hep cıkıyodu kakası.sımdıde prıma premıum care kullanıyorum memnun kaldım aslında ama bıraz pahalı.aktıf bebek nasıl onu merak ettım
bende oynattım bu sabah:))) 5 te bı uyandı ıkı saat sonra uyudu 1 saat açık gözler tabi bend ene uyku nede bişe
ben fasulye uğulaması yapcam canım canımız onu çekiyooo brde çorba yaparım yoğurtlu yeter bizekızlarrrr bugun ne yemek yapıcaksınızzz
hiç halım yok uykusuzum akşama çk var ama ne yapim diye düşünüyorum
canı m nazarda olur evde sıkılıp ağlıyosa sıckmı acaba evin isiliklerini kızımın biz sürekli yıkayarak geçirdik anım günde 4 kere yıkadığımız oluyoduu şükür atlattık dikkat et serin tut oğluşu canımm bende komşulara gündüz durmuyo falan diyorum neyse oturmaya gidiyorum onlara bir gülücükler ki görseniz evde olsa basar çığlığı farklı ortamları seviyo boncuğummgeçmiş olsun canım
huggıse geçtim evde vardı doğmadan önce almıştık. burada konuşulanlardan sonra hadi prima almayayım evdekileri kullanayım dedim ama aktif bebek hamur gibi yumuşacık hafif. huggies ise taş gibi ağır çişleri sızdıryor çoook fark var yani
kadınlar anne olduktan sonra niye çöküyor yaşlanıyor görrr
KIIIZLAAAR moralim çok bozuk yaa. üzerimizde bir karabulut var ya hayırlısı yani. anlatmıştım cmt gününden beri 38lere varan ateşimiz vardı neyse dün son kez ateşlendi geçti. dün emzirirken çocuğumun suratına bakıyorum aniden kızarmaya başladı ve 1 2 saat içinde tüm vücudu dahil bir sürü isilik çıktı. suratı isilikten görünmüyor. facebooka fotolarını koymuştum bisürü övgüler falan annem geldi torununa kusursuz torunum ağzı burnu okka gibi dedi. e tabi kuzguna yavrusu şahin görünür. şimdi suratı isilikten görünmüyor nazar a falan inanmaya başladım yani. neyse gece 12 buçuğa kadar adeta ULUDU susmuyor kocamın da işleri bu aralar çok yoğun adam eve yorgun geliyor birde çocuk zırıltısı çekiyor. aldık oğlanı acile götürdük gidene kadar ne bağırmalar ama. neyse genç bir bayan doktor şikayet nedir dedi. anlattık huzursuz falan. uyumuyo diye getirdiniz yani dedi. (yapmayı biliyonuz bakmaya gelince uyutamıyonuz der gibi) bizimki de kadına bir gülücükler bir agular Ellere iyi bu oğlan yaaa. kadın huzursuz çocuk bumu dedi imalı. her yerine baktı bişeyi yok. cildi de döküntü olmuş dedi. kadının önünde uyudu. eve geldik sinir olduk tabi. evde yine başladı ağlamaya saat başı uyandı. ooooffff bastı bana yani. sokak çocuğumu olcak nolcak anlamadım. nasıl geçircem şimdi ben bu isilikleri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?