2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evim sıcak dooğru, hep vantilatörle otururduk ateşlendi diye onu da kestik. zaten sürekli suyun içinde ben çok sık yıkarım, hatta poposunu falan hiç silmem hep yıkarım. cildi çok hassas açık tenli olduğu için oluyor sanırm. sabretçem artık az önce sütümle sildim yüzünü şifa olsun diye. sağolasın..

nurem iyi geceler daha önceden yazmıştım tekrar gönderiyorum
Teşekkür ederim canım ilgin için...

Canım bende stres çok arttı. Yiğiti bırakıp gitmek çok zor geliyor. Bir de iş değişikliği yapma ihtimalim var bu aralar. İyice psikolojim bozuldu. Benim bebeğime anneannesi ve babaannesi bakacak. Şimdilik anneannede olacak işte. İçim o yüzden çok rahat. Ama keşke hep ben yanında olabilsem...

Basiniz sagolsun. Cok uzuldum. Allah sabir versin....
çok saol canım

geçmiş olsun tatlım

canım nazara bende inanır oldum,dikkat et bence

Kızlar bende oğlumu bu sıralar sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Ankarada iyi bir yer buldum. Plastik klipsle acısız ağrısız sünnet ediyor. Fiyatı 400 TL bana biraz pahalı geldi. Bildiğim kadarıyla 150-200 arasında değişiyor sünnet ücretleri. Sizlerden yaptıran varsa ne kadara yaptırdı bilgi verebilirmisiniz?

Kızlar moralim çok bozuk sütüm gittikçe azalıyo üzüntümden üç tane sigara içtim napıcam ben önüme geleni yiyorum ama işe yaramıyo işe gidiyorum süt sağıyorum bişey çıkmıyo annem duydu sigara içtiğimi çok bağırdı içmeye devam edersen hemen sütü kesiceksin diye bağırdı yanlış anlamazsanız sigaranın zararlarını diilde bana yardımcı olucak bişeyler söyleyin noolur zaten biliyorum sıkıntıdan içtim :S ya herşeyi denemekten fil gibi oldum millet kilo verirken ben kilo alıyorum ama boşa gidiyo oğluma pis mamaları yedirmeye başladık formül süt içirdik bugün çok üzgünüm çok....

ömür aşure ye canım ha bi de herkese yaramıyo ama bana haşlanmış mısır baya süt yapmıştı.
inş artar biran önce.ve biliyosun zaten bol su. dinlenme imkanın oluyomu bu arada uyku da iyi geliyo..

oğlum uyudu da 45 dk kadar uyudum biraz kendime geldim oh bee...

saç dökülmesine çare bulan varmıydı kızlar ya kel kalcam valla. demir ilacımı alsam napsam..

Akşama kadar su içmekten midem bulanıyo bide aşureyi deniim yaa inşallah olur uyuyamıyorum ki beyazıt saat başı uyanıp emiyo o da doymuyo heralde sersem gibi oluyorum sabaha kadar bide sabah altı buçuk dedinmi ayakta sonra da babası uyanıyo onu işe yolluyoruz kendim işe gidiyorum koşturmaca koşturmaca napıcam bilmiyorum ....

ya çalışıyo olsam heralde benim de öle olurdu dinlenme imkanı yoksa süt baya gidiyo ya ama olsun veren ALlah verirr sen dua et ve aşureyi den ebi de mısırı dene.

gece bizimki de bazen saat başı bazen 2 saatte bir uyanıyo. bugün 5te ayaktaydık yine. ama gün içinde yarım saat bile uyusam farkediyo..

Gün içinde oğlumla uyuduğumuz zaman sütüm nasıl çoğalıyodu :sinifsinif::sinifsinif: çok erken biraz daha gelse şu süt biiki ay daha gelseydi yaa...saçlarım da dökülüyo tabiki gökçencim bide o var ona da çözüm arıyorum ama galiba dökülüp yine gelmesini beklemekten başka çözüm yok . hormonal sanırım ....

ben oğlumu 30 günlükken ankarada demetevlerde elif polikliniğine(polikinlik dediğime bakma sadece sünnet yapıyor bence :)))) hakan demirele kilipsli modelle 150 tl ye yaptırdım.memnun kaldım haberin olsun.

helva yedin mi hiç.ben tahin helvası yiyince göğüsleri taşıyor emsin diye gözünün içine bakıyorum oğlumun

canım ben bu yaz denize girip çıktığımda göğüslerim taş gibi oluyodu
sütüm o kadar arttı ki bikinime akıyodu sürekli, senin şu an denize gitme
gibi bi durumun yoksa bol bol duş al mutlaka işe yarar..

ben bugün bi dikkatsizlik yapıp kızımın tırnaklarını keserken etini de kestim 2 saniye
bağırdı sonra gene oyun oynamaya başladı ama insan çok kötü oluyo benim yüzümden
kanadı çocuğun parmağı allahtan ağlamadı hiç piskopat mı olcak nedir

benim göğüslerim hiç yara olmadı desem yeridir.ilk günden beri göğüs pedlerine zeytinyağı damlatıp koydum oğlum emerken de hiç silmedim zararı olmaz diye o da kakasını kolayca yaptı.bi soğanı ortadan 2 ye böl bas göğüslerine.

ben oğlumu 30 günlükken ankarada demetevlerde elif polikliniğine(polikinlik dediğime bakma sadece sünnet yapıyor bence :)))) hakan demirele kilipsli modelle 150 tl ye yaptırdım.memnun kaldım haberin olsun.
Canım sizinli plastik klipslerden yani öyle mi? Nasıl oldu kaç gün sonra çıkarıldı klips. Temiz biyer mi? Bebeğin ac duydu mu?

blackberry34 göğüs yaralarına en iyi gelen krem lansinoh. Kesinlikle kullanmalısın. Ben kullandığım halde başta yara oldu biraz. Onu kullanmadığımı düşünemiyorum bile.

oy kuzuum acımamıştırda sen korkunca korkmuştur acısa susmazdı ben de yanlarını derin kesmiştim batık oldu yanları şimdi uzatıyoruz kesmiyorum ki kenarları uzasın bu tırnak işi zor ya uyurken de kessem korkuyorum...

Geçmiş olsun canım.bende dün elif uyurken keseyim dedim parmağının ucunuda kestim.uykuda ağladı biraz sonra daldı tekrar.dikkat ederdim hep bu kez kestim kızımın parmağını Gerçekten hala içim acıyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…