ben fasulye uğulaması yapcam canım canımız onu çekiyooo brde çorba yaparım yoğurtlu yeter bize
canı m nazarda olur evde sıkılıp ağlıyosa sıckmı acaba evin isiliklerini kızımın biz sürekli yıkayarak geçirdik anım günde 4 kere yıkadığımız oluyoduu şükür atlattık dikkat et serin tut oğluşu canımm bende komşulara gündüz durmuyo falan diyorum neyse oturmaya gidiyorum onlara bir gülücükler ki görseniz evde olsa basar çığlığı farklı ortamları seviyo boncuğumm
[
Teşekkür ederim canım ilgin için...nurem iyi geceler daha önceden yazmıştım tekrar gönderiyorum
Nurem canım,
Aynı durumdayız... Pazartesi işe başlıyorum. Kendimi inanılmaz mutsuz, stresli, heyecanlı buluyorum. Ege'yi bırakıp işe gitmenin bu kadar zor olabileceğini düşünememiştim. 3 ay sonunda yine onlar için ama çok erken işlere dönmüş olacağız... Ege'ye bakıcı bakacak. Çok şükür ki güvenilir, değerleri iyi olan sakin bir kadın... Ama kim olursa olsun yine de ayrılmak zorSeni çokkk iyi anlıyorum. Yalnız Ege de sanırım benim stresimi hisssediyor, birkaç gündür özellikle3 sonrası inanılmaz gergin, ağlıyor, mız mız halde... Umarım biz de bebişlerimiz de kısa sürede duruma adapteolur, birlikte olabileceğimiz zamanları en güzel şekilde geçiririz... Senin kuzuyu kim bakacak?
çok saol canımBasiniz sagolsun. Cok uzuldum. Allah sabir versin....
geçmiş olsun tatlımgünaydın kızlar dün öğleden sonra izin aldım boncuğumu doktora götürdüm kızım mikrop kapmış hapşırması öksürmesi ondanmış erken gitiğimiz için odoktor ciğerlerde değil boğazın orda dedi balgamını atması için ilaç verdi birde antibiyotik burundamlası ve calpol akşam kızım neşesine kavuştu ama onu hasta ağlarken görmek çok kötü okadar dikkat etmememize rağmen bulaştı demek dikkat edin bebişleinize kızlar zor olsada öpmemeyede çalışıyorum daha kimseyede elletmicem kızımı
canım nazara bende inanır oldum,dikkat et benceKIIIZLAAAR moralim çok bozuk yaa. üzerimizde bir karabulut var ya hayırlısı yani. anlatmıştım cmt gününden beri 38lere varan ateşimiz vardı neyse dün son kez ateşlendi geçti. dün emzirirken çocuğumun suratına bakıyorum aniden kızarmaya başladı ve 1 2 saat içinde tüm vücudu dahil bir sürü isilik çıktı. suratı isilikten görünmüyor. facebooka fotolarını koymuştum bisürü övgüler falan annem geldi torununa kusursuz torunum ağzı burnu okka gibi dedi. e tabi kuzguna yavrusu şahin görünür. şimdi suratı isilikten görünmüyor nazar a falan inanmaya başladım yani. neyse gece 12 buçuğa kadar adeta ULUDU susmuyor kocamın da işleri bu aralar çok yoğun adam eve yorgun geliyor birde çocuk zırıltısı çekiyor. aldık oğlanı acile götürdük gidene kadar ne bağırmalar ama. neyse genç bir bayan doktor şikayet nedir dedi. anlattık huzursuz falan. uyumuyo diye getirdiniz yani dedi. (yapmayı biliyonuz bakmaya gelince uyutamıyonuz der gibi) bizimki de kadına bir gülücükler bir agular Ellere iyi bu oğlan yaaa. kadın huzursuz çocuk bumu dedi imalı. her yerine baktı bişeyi yok. cildi de döküntü olmuş dedi. kadının önünde uyudu. eve geldik sinir olduk tabi. evde yine başladı a ğlamaya saat başı uyandı. ooooffff bastı bana yani. sokak çocuğumu olcak nolcak anlamadım. nasıl geçircem şimdi ben bu isilikleri yaaa
Akşama kadar su içmekten midem bulanıyo bide aşureyi deniim yaa inşallah olur uyuyamıyorum ki beyazıt saat başı uyanıp emiyo o da doymuyo heralde sersem gibi oluyorum sabaha kadar bide sabah altı buçuk dedinmi ayakta sonra da babası uyanıyo onu işe yolluyoruz kendim işe gidiyorum koşturmaca koşturmaca napıcam bilmiyorum ....
ya çalışıyo olsam heralde benim de öle olurdu dinlenme imkanı yoksa süt baya gidiyo ya ama olsun veren ALlah verirr sen dua et ve aşureyi den ebi de mısırı dene.
gece bizimki de bazen saat başı bazen 2 saatte bir uyanıyo. bugün 5te ayaktaydık yine. ama gün içinde yarım saat bile uyusam farkediyo..
Kızlar bende oğlumu bu sıralar sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Ankarada iyi bir yer buldum. Plastik klipsle acısız ağrısız sünnet ediyor. Fiyatı 400 TL bana biraz pahalı geldi. Bildiğim kadarıyla 150-200 arasında değişiyor sünnet ücretleri. Sizlerden yaptıran varsa ne kadara yaptırdı bilgi verebilirmisiniz?
Kızlar moralim çok bozuk sütüm gittikçe azalıyo üzüntümden üç tane sigara içtim napıcam ben önüme geleni yiyorum ama işe yaramıyo işe gidiyorum süt sağıyorum bişey çıkmıyo annem duydu sigara içtiğimi çok bağırdı içmeye devam edersen hemen sütü kesiceksin diye bağırdı yanlış anlamazsanız sigaranın zararlarını diilde bana yardımcı olucak bişeyler söyleyin noolur zaten biliyorum sıkıntıdan içtim :S ya herşeyi denemekten fil gibi oldum millet kilo verirken ben kilo alıyorum ama boşa gidiyo oğluma pis mamaları yedirmeye başladık formül süt içirdik bugün çok üzgünüm çok....
merhaba mayıs anneleri nasılsınız_? ben ağustos annesiyim. size birşey danışmak istiyorum.daha doğrusu acil yardıma ihtiyacım var.
dün geceden beri oğlumu emziremiyorum.göğüs uçlarım çok acıyor eşim bir ilaç aldı çatlak için ama hiç iyi gelmedi hala çok acıyor. biraz sütümü sağıp verdim ama memede uyumaya alışık olduğundan zor aldı sütü biberondan. bu seferde uyumadı. bende zorla ağlayarak emzirdim biraz ve uyudu. sizde de olmuş muydu? ne tavsiye edersiniz çatlak göğüs uçlarına. acil yardımızı istiyorum çok teşekkürler şimdidenn...
Canım sizinli plastik klipslerden yani öyle mi? Nasıl oldu kaç gün sonra çıkarıldı klips. Temiz biyer mi? Bebeğin ac duydu mu?ben oğlumu 30 günlükken ankarada demetevlerde elif polikliniğine(polikinlik dediğime bakma sadece sünnet yapıyor bence :)))) hakan demirele kilipsli modelle 150 tl ye yaptırdım.memnun kaldım haberin olsun.
oy kuzuum acımamıştırda sen korkunca korkmuştur acısa susmazdı ben de yanlarını derin kesmiştim batık oldu yanları şimdi uzatıyoruz kesmiyorum ki kenarları uzasın bu tırnak işi zor ya uyurken de kessem korkuyorum...ben bugün bi dikkatsizlik yapıp kızımın tırnaklarını keserken etini de kestim 2 saniye
bağırdı sonra gene oyun oynamaya başladı ama insan çok kötü oluyo benim yüzümden
kanadı çocuğun parmağı allahtan ağlamadı hiç piskopat mı olcak nedir
ben bugün bi dikkatsizlik yapıp kızımın tırnaklarını keserken etini de kestim 2 saniye
bağırdı sonra gene oyun oynamaya başladı ama insan çok kötü oluyo benim yüzümden
kanadı çocuğun parmağı allahtan ağlamadı hiç piskopat mı olcak nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?