Kızlar bende oğlumu bu sıralar sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Ankarada iyi bir yer buldum. Plastik klipsle acısız ağrısız sünnet ediyor. Fiyatı 400 TL bana biraz pahalı geldi. Bildiğim kadarıyla 150-200 arasında değişiyor sünnet ücretleri. Sizlerden yaptıran varsa ne kadara yaptırdı bilgi verebilirmisiniz?
Kızlar moralim çok bozuk sütüm gittikçe azalıyo üzüntümden üç tane sigara içtim napıcam ben önüme geleni yiyorum ama işe yaramıyo işe gidiyorum süt sağıyorum bişey çıkmıyo annem duydu sigara içtiğimi çok bağırdı içmeye devam edersen hemen sütü kesiceksin diye bağırdı yanlış anlamazsanız sigaranın zararlarını diilde bana yardımcı olucak bişeyler söyleyin noolur zaten biliyorum sıkıntıdan içtim :S ya herşeyi denemekten fil gibi oldum millet kilo verirken ben kilo alıyorum ama boşa gidiyo oğluma pis mamaları yedirmeye başladık formül süt içirdik bugün çok üzgünüm çok....
oğlum uyudu da 45 dk kadar uyudum biraz kendime geldim oh bee...
saç dökülmesine çare bulan varmıydı kızlar ya kel kalcam valla. demir ilacımı alsam napsam..
Geçmiş olsun canım.bende dün elif uyurken keseyim dedim parmağının ucunuda kestim.uykuda ağladı biraz sonra daldı tekrar.dikkat ederdim hep bu kez kestim kızımın parmağını Gerçekten hala içim acıyo .
Canım şimdi netten Ayhu nun dediği yere baktım. Orası da iyi gibi geldi ama ilk baktığım yerdeki doktor Doçent ve çocuk üroloğu fiyat 400 . Elif tıp merkezindeki doktor ve 1990 dan beri sünnet yapıyomuş. Devletten ayrılıp bu tıp merkezini kurmuş fiyat 150 tl. Kararsız kaldım.400 iyimiş ben izmir de 600e yaptırdım gerçi çok ünlü bir yer ama koydu yani
oy kuzuum acımamıştırda sen korkunca korkmuştur acısa susmazdı ben de yanlarını derin kesmiştim batık oldu yanları şimdi uzatıyoruz kesmiyorum ki kenarları uzasın bu tırnak işi zor ya uyurken de kessem korkuyorum...
Geçmiş olsun canım.bende dün elif uyurken keseyim dedim parmağının ucunuda kestim.uykuda ağladı biraz sonra daldı tekrar.dikkat ederdim hep bu kez kestim kızımın parmağını Gerçekten hala içim acıyo .
Canım sizinli plastik klipslerden yani öyle mi? Nasıl oldu kaç gün sonra çıkarıldı klips. Temiz biyer mi? Bebeğin ac duydu mu?
blackberry34 göğüs yaralarına en iyi gelen krem lansinoh. Kesinlikle kullanmalısın. Ben kullandığım halde başta yara oldu biraz. Onu kullanmadığımı düşünemiyorum bile.
ya dedim ya tek işleri bu onların.biz geçen sene 9 yaşındaki yeğenimi çocuk dr una yaptırdık eli bize çok ağır geldi.onunki dikişliydi.
hakan demirel toplu sünnetlerde sünnet yapıyor.benim kuzenlerin falan hepsininkini bu yapmış.tabi karar senin.
biz çarşamba yaptırdık cumartesi sabah çıkartmaya götürüdk.yapıldığı akşam ağladı yavrum.dr çok ağlarsa novalgin damla verin ama ağır bir ilaçtır dedi.ağlayınca ben hemen verelim dedim eşim verdirtmedi.bebeğim ağlarken ben de ağlamaya başladım.sonra benden aldılar.eşim sabaha kadar ayağında salladı başını bekledi resmen.en fazla 2 saat ağladı oğlum.3 gün calpola devam ettik.ama sadece ilk gece sıkıntı oldu.
aleti çıkardıktan sonra bi krem verdiler onu sürdük.çok bi sıkıntı olmadı anlayacağın.şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum.babası ilerde bize teşekkür edecek diyor.
Canım teşekkür ederim. Bende Keçiörende biyer buldum biraz önce. Mustafa Demirelli ile Vedat Ali Canoğlu beraber bulmuşlar klipsli sünneti. Patenti Vedat Ali Canoğlundaymış. Bne de ona gideceğim. Bu pazara randevu veriyolar.
ben bugün bi dikkatsizlik yapıp kızımın tırnaklarını keserken etini de kestim 2 saniye
bağırdı sonra gene oyun oynamaya başladı ama insan çok kötü oluyo benim yüzümden
kanadı çocuğun parmağı allahtan ağlamadı hiç piskopat mı olcak nedir
ya benim kızımada nazar değdi kesin..neredeyse 1 saattir ağlıyor..bugün işyerime gittik yıllık izin almak için..tabi herkes üşüştü kızıma...neyseki okudum üfledim sakinledi uyudu şimdi...bu gece biraz erken yattı gece uykusuna bakalım gece napacak?
selam canım gecmişe şöyle bi göz attım sanırım senın bebegınde de süt alerjisi varmıs.
ben de neredeyse 2 aydır süt diyetindeyim
son kontrolumde bize hastaneden rapor yazdılar pregomin mama için.kızım sımdılık sadece anne sutu alıyor ama yakında vermem gerekecek sanırım.bu ay sadece 350 gr almıs ,emmek istemıyor zorluyorum ama istemıyor.sen mama veriyormusun? bizim mamaların tadı da kötüymüş vanilyayla karıstırın dediler ya bakalım
herkese hayırlı akşamlar bu akşam sakin burası bende ancak vakıt bulup oturdum tek çocuk bakmak nekadar kolaymış oğlumu buyuturken hıç bu kadar yorulmuyodum şımdı ikı cocuk baya yoruyo işlerin yorgunluğunu gectim oğlumla eskısı kadar ilgilenemememin vicdanı bitiriyo beni oğlum son üç aydır okadar çok şey yaşadıkı evinden okulundan biranda ayrıldı kardeşi oldu annesi hastanede uzun kaldı buarada ilk defa bukadar uzun annesiz kaldı annanesinde 40 gün sağda solda kaldı babasız sonra hiç bilmediği biyere yerleşti düzeni bozuldu hiç yaşıtı yok haliyle çok etkilendi huyları değişti bide birden anne kardeşle daha fazla ilgilenince bazen anne sen artık istanbuldaki evimizdeki gibi benimle oynamıyosun diyo tabi benim vicdan param parçaa çok uzattım yaa kusura bakmayın ama çok dertlendimm
kıyamam oğluna yaa...kimbilir nasıl etkilenmiştri bu olanlardan...canım allah sana kolaylık versin...evde yaptığın herşeye onuda dahil etmeye çalış..kendini daha iyi hissedecektir...sende sıkma canını..zorlu günler senin için ama geçecek hayırlısıyla bi bakmışsın ikisi birden büyüyüvermiş...
geçmiş olsun canım
huggıse geçtim evde vardı doğmadan önce almıştık. burada konuşulanlardan sonra hadi prima almayayım evdekileri kullanayım dedim ama aktif bebek hamur gibi yumuşacık hafif. huggies ise taş gibi ağır çişleri sızdıryor çoook fark var yani
kadınlar anne olduktan sonra niye çöküyor yaşlanıyor görrr
KIIIZLAAAR moralim çok bozuk yaa. üzerimizde bir karabulut var ya hayırlısı yani. anlatmıştım cmt gününden beri 38lere varan ateşimiz vardı neyse dün son kez ateşlendi geçti. dün emzirirken çocuğumun suratına bakıyorum aniden kızarmaya başladı ve 1 2 saat içinde tüm vücudu dahil bir sürü isilik çıktı. suratı isilikten görünmüyor. facebooka fotolarını koymuştum bisürü övgüler falan annem geldi torununa kusursuz torunum ağzı burnu okka gibi dedi. e tabi kuzguna yavrusu şahin görünür. şimdi suratı isilikten görünmüyor nazar a falan inanmaya başladım yani. neyse gece 12 buçuğa kadar adeta ULUDU susmuyor kocamın da işleri bu aralar çok yoğun adam eve yorgun geliyor birde çocuk zırıltısı çekiyor. aldık oğlanı acile götürdük gidene kadar ne bağırmalar ama. neyse genç bir bayan doktor şikayet nedir dedi. anlattık huzursuz falan. uyumuyo diye getirdiniz yani dedi. (yapmayı biliyonuz bakmaya gelince uyutamıyonuz der gibi) bizimki de kadına bir gülücükler bir agular Ellere iyi bu oğlan yaaa. kadın huzursuz çocuk bumu dedi imalı. her yerine baktı bişeyi yok. cildi de döküntü olmuş dedi. kadının önünde uyudu. eve geldik sinir olduk tabi. evde yine başladı ağlamaya saat başı uyandı. ooooffff bastı bana yani. sokak çocuğumu olcak nolcak anlamadım. nasıl geçircem şimdi ben bu isilikleri yaaa
herkese hayırlı akşamlar bu akşam sakin burası bende ancak vakıt bulup oturdum tek çocuk bakmak nekadar kolaymış oğlumu buyuturken hıç bu kadar yorulmuyodum şımdı ikı cocuk baya yoruyo işlerin yorgunluğunu gectim oğlumla eskısı kadar ilgilenemememin vicdanı bitiriyo beni oğlum son üç aydır okadar çok şey yaşadıkı evinden okulundan biranda ayrıldı kardeşi oldu annesi hastanede uzun kaldı buarada ilk defa bukadar uzun annesiz kaldı annanesinde 40 gün sağda solda kaldı babasız sonra hiç bilmediği biyere yerleşti düzeni bozuldu hiç yaşıtı yok haliyle çok etkilendi huyları değişti bide birden anne kardeşle daha fazla ilgilenince bazen anne sen artık istanbuldaki evimizdeki gibi benimle oynamıyosun diyo tabi benim vicdan param parçaa çok uzattım yaa kusura bakmayın ama çok dertlendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?