2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

400 iyimiş ben izmir de 600e yaptırdım gerçi çok ünlü bir yer ama koydu yani

canım bir arkadaşım da sıkıntıdan sigara içiyordu. beyin şöyle algılıyormuş sigaranın zararları süte karışıyor ve oğlum zehirleniyor bu nedenle süt yapımı azalıyor hatta bitiyormuş doktoru söylemiş sütünün artmasını istiyorsan hiç sigara içme eve gidince de bişeyler ye yatarak takıl oğlunu bile yatarak emzir dinlen su iç soğuk suyla 4kere falan duş al. hadi bol sütler inşallah

oğlum uyudu da 45 dk kadar uyudum biraz kendime geldim oh bee...

saç dökülmesine çare bulan varmıydı kızlar ya kel kalcam valla. demir ilacımı alsam napsam..

demir şurubu iççeksin

ben emzirirken kesiyorum rahat oluyor

400 iyimiş ben izmir de 600e yaptırdım gerçi çok ünlü bir yer ama koydu yani
Canım şimdi netten Ayhu nun dediği yere baktım. Orası da iyi gibi geldi ama ilk baktığım yerdeki doktor Doçent ve çocuk üroloğu fiyat 400 . Elif tıp merkezindeki doktor ve 1990 dan beri sünnet yapıyomuş. Devletten ayrılıp bu tıp merkezini kurmuş fiyat 150 tl. Kararsız kaldım.

ben ondan çok ağladım zaten ondan korktu heralde
gerçekten zor iş minicik parmaklar oy yerim ben onları

ben de çok dikkat ederdim kolay iş falan diyodum
belli olmuyo işte durmuyo ki elleri kolları geçmiş olsun size de

ya dedim ya tek işleri bu onların.biz geçen sene 9 yaşındaki yeğenimi çocuk dr una yaptırdık eli bize çok ağır geldi.onunki dikişliydi.
hakan demirel toplu sünnetlerde sünnet yapıyor.benim kuzenlerin falan hepsininkini bu yapmış.tabi karar senin.
biz çarşamba yaptırdık cumartesi sabah çıkartmaya götürüdk.yapıldığı akşam ağladı yavrum.dr çok ağlarsa novalgin damla verin ama ağır bir ilaçtır dedi.ağlayınca ben hemen verelim dedim eşim verdirtmedi.bebeğim ağlarken ben de ağlamaya başladım.sonra benden aldılar.eşim sabaha kadar ayağında salladı başını bekledi resmen.en fazla 2 saat ağladı oğlum.3 gün calpola devam ettik.ama sadece ilk gece sıkıntı oldu.
aleti çıkardıktan sonra bi krem verdiler onu sürdük.çok bi sıkıntı olmadı anlayacağın.şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum.babası ilerde bize teşekkür edecek diyor.

Canım teşekkür ederim. Bende Keçiörende biyer buldum biraz önce. Mustafa Demirelli ile Vedat Ali Canoğlu beraber bulmuşlar klipsli sünneti. Patenti Vedat Ali Canoğlundaymış. Bne de ona gideceğim. Bu pazara randevu veriyolar.

aaa işte mustafa demirelli elif polikliniğinin dr laından veya ortaklarından.hadi hayırlısı

ah sorma bir ara bende yaptım aynısını etini kestim..5 dk falan ağladı tabi bende çok ağladım...( günlerce içimden çıkmadı çok vicdan yaptım..rüyalarıma girdi...çocuk aklı eripte istenmeyecek bişey bile istese yapacaktım..çok üzüldüm..

ya benim kızımada nazar değdi kesin..neredeyse 1 saattir ağlıyor..bugün işyerime gittik yıllık izin almak için..tabi herkes üşüştü kızıma...neyseki okudum üfledim sakinledi uyudu şimdi...bu gece biraz erken yattı gece uykusuna bakalım gece napacak?

selam canım gecmişe şöyle bi göz attım sanırım senın bebegınde de süt alerjisi varmıs.
ben de neredeyse 2 aydır süt diyetindeyim
son kontrolumde bize hastaneden rapor yazdılar pregomin mama için.kızım sımdılık sadece anne sutu alıyor ama yakında vermem gerekecek sanırım.bu ay sadece 350 gr almıs ,emmek istemıyor zorluyorum ama istemıyor.sen mama veriyormusun? bizim mamaların tadı da kötüymüş vanilyayla karıstırın dediler ya bakalım

merhaba respi...evet benim bebeğiminde inek sütü allerjisi var...ben doğduğundan beri yani 3 buçuk aydır süt diyetindeyim..bir ara keçi peyniri falan yaptırdım özel ama doktor %50 ihtimalle onunda ellerji yapabileceğini söyledi...şimdilik hiç mama vermedim..ama nasıl olacak bilmiyorum ya bunun yoğurdu var muhallebisi var napacaz biz ilerde?eylüldeki kontrolümüzde soracağım bakalım...inşallah mamaya gerek kalmadan ek gıdaya geçeriz bakalım..geçmiş olsun canım

herkese hayırlı akşamlar bu akşam sakin burası bende ancak vakıt bulup oturdum tek çocuk bakmak nekadar kolaymış oğlumu buyuturken hıç bu kadar yorulmuyodum şımdı ikı cocuk baya yoruyo işlerin yorgunluğunu gectim oğlumla eskısı kadar ilgilenemememin vicdanı bitiriyo beni oğlum son üç aydır okadar çok şey yaşadıkı evinden okulundan biranda ayrıldı kardeşi oldu annesi hastanede uzun kaldı buarada ilk defa bukadar uzun annesiz kaldı annanesinde 40 gün sağda solda kaldı babasız sonra hiç bilmediği biyere yerleşti düzeni bozuldu hiç yaşıtı yok haliyle çok etkilendi huyları değişti bide birden anne kardeşle daha fazla ilgilenince bazen anne sen artık istanbuldaki evimizdeki gibi benimle oynamıyosun diyo tabi benim vicdan param parçaa çok uzattım yaa kusura bakmayın ama çok dertlendimm

kıyamam oğluna yaa...kimbilir nasıl etkilenmiştri bu olanlardan...canım allah sana kolaylık versin...evde yaptığın herşeye onuda dahil etmeye çalış..kendini daha iyi hissedecektir...sende sıkma canını..zorlu günler senin için ama geçecek hayırlısıyla bi bakmışsın ikisi birden büyüyüvermiş...

inşl canım geçecek ama iz bırakacağı kesin birde oğlum bişey olduğu zaman anlatan bi çocuk değil içine atar belli etmez herşeye dahil ediyoerum ama kızım daha çok küçük sürekli kucak ve ilgi istiyo çok güzel hayyeller kuruyodum doğum yapıcaktım çocuklarım eşim ben hastaneden çıkıp evimize gidicektik fln ama taşınma araya girdi bide ben sezeryanda ur ameliyetı olup aşırı kanama geçirince herşey karıştı ben doğum yaptığım akşam evimi taşıdılar bide üstüne eşim göreve başladı gelemdi yanımıza hastaneden babasız çıktık ve 40 gün yoktu valla ikinci çocuğu düşünenlere aralarında bir yıl olmasını tavsiye ederim hiç olmassa iki çocuğun tüm ihtiyaçları oyunları aynı olur anne yorulur fazla ama iki çocukta mutlu olur

Canım, geçmiş olsun, yaramazlar büyüdükçe bizi maymun ediyorlar. Nazara ben de inanıyorum. Geçen annem tv de bir hocadan dinlemiş nazar için felak, nas, ihlas, ayetel kürsi okuyup ellerine üfleyip bebeğinin başından ayağına sürecekmişsin sürerkende Allah'ım okuduğum dualar bebeğime zırh olsun diyecekmişsin.Rabbim koRusun bebeklerimizi.

Canım benim ya çok zor tabi çocuğun tüm düzeni değişmiş, bir de kardeş geldi tabi, iyice fena olmuştur o. Sen her etkinliğine onu da dahil etmeye çalış, emzirirken haydi gel kardeşinin karnını doyuralım de elini tutsun mesela bunun gibi şeyler dene, geri planda kaldığı hissi uyanmasın kuzuda.

Kızlar ben dönence alacağım oğluma, çok çeşit var, sizinkilerin markası ne, memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…