2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben dönence alacağım oğluma, çok çeşit var, sizinkilerin markası ne, memnun musunuz?

canım alacaksan plastik olanlardan değil de
peluş qibi olanlardan al
benim eşim toptancısından almış türkce ninni de söylüyor
ben çok memnunum

Nilüfer gördüm seni nerelerdesin, sarp nasıl?

iyi geceler canım.. bir haftadan fazladır burayı takip edemedim geçmişe bakıyordum..Sarp iyi teyzesi, Ömer Çağan nasıl ?
geçen hafta salı günü istanbula eşimin ailesinin yanına gitmiştik, biz oradayken cumartesi günü kayınpederim vefat etti, daha önce sarp ı görmemişti, ölmeden adama göstermeye gitmişiz sanki...

Ay canım ya başınız sağolsun, iyi ki gitmişsiniz, görmüş torununu, mekanı cennet olsun inşallah. Sarp'ın iyi olmasına çok sevindim. Ömer Çağan'da iyi Allah'a şükür, gün be gün büyüyorlar işte. Öpüyorum seni ve Sarpcığımı, iyi geceler.

basiniz saolsun

ßaşınız sağolsun..:1hug:

günaydın kızlar..
ipeknil başınız sağolsun canım...

kızlar ya benim kızımın kafası çok sıcak bu sabah..akşamda öyleydi..bazen böyle oluyor..ateşi yok ama kafası sıcacık..sizde de oluyor mu?

günaydın herkese
ipeknil başınız saolsun canım
moonlıght benımoglumada oluyo arasıra emerken benle temas ettıgınde ozellıkle

havalar çok sıcak ondan kaynaklanıyor olabilir bilmiyorumkismile
bazen benim oğlumunda başı çok sıcak oluyor

incir işe yarıyodu ama dünden beri o da işe yaramadı ....
dut dene birde ömürcümm
oy kıyamam ben korkuma kesemiyorumm eşim geçti geçende birde diğer elinide iş arkadaşım kesti ben dayanama geliyo ama alışmam lazımm
canımm oğluşuna sorumluluklar ver kardeşiyle ilgili yeni oyunlar üret yalnız kaldığını hissettirmee inş düzelir oğluşunn
Kizlar saglik ocaklari kacta kapaniyor
5,5 sanırımm
allah rahmet eylesin iyikide gitmişsiniz son kezde olsa gördü adam torununu ne güzell
çokmu giydirdin canım çorabı varsa çıkart canımm

günaydınnnnnnnn
ipeknil başınız sağolsun tatlım ALlah rahmet eylesin..

moonlight bizimkinin de başı bazen çok sıcak oluyo vücudu normal olsa da.bilmiyorum niye..

dün inat ettimm 8-9 gibi yatmak istese de bebişim mızmızlana mızmızlana 10buçuğa kadar oyaladım dedim heralde bu sefer uyur. nerdee 11bucukta kalktı sonra 3 saat uyudu kalktı sabaha kadar saat başı uyandı yine. dün forumda gördüm şu iyi geceler çayımı ne varmış humanayla milupanın. kullanan varmı kızlar ya? denesemmi acep..

karnı tam doyuyo demi gökçenn yatmadan öncee

gercekten karnı mıdoymuyo acaba her kalktıgında emıyor mu?

bırde gec yatırmaya calısıyoruz ya benım oglanda erken uyuyo 7-8 arası en fazla 9 akaydırabılıyorum ama nette bı yazı okudum gece uykusuna 7-8:30 arası yatmaları lazımmıs zaten.sabaha kadar ancak 10-11 saat oluyor gün içinde de 3 kez 1,5 saat uyumaları lazımmıs .benımkı gunde 3 kez yarım saat uyuyor ancak

ßenimle kimse konusmucak mı :kedi:
tatlımm a.s.:1hug:
benimki memlektte 7-8 gibi uyurdu sabah 6 yakadar gece ben kaldırır emzirirdim canım ama burda değişti 8 gibi uyuyo yrım saat 10 gibi uyutuyom tekrar gece 3 kere kalkıyoo internette ilk günler için 17 saat uyuması gerekir yazıyodu ama benim kızım hiç oka uyumadı

onu bunu bilmem ama ben primanın çiş kokusundan rahatsızım ya çok pis kokuyo ,memnun kaldığınız markaları yazın kızlar biz de geçelim
ben de ya , öncesini okumöadım amam ben oğlumun çişi kokuyor acaba enfeksyon faln mı diye düşünüyordum sen de böyle diyince merğerse benim oğlumun da bezi sebebiyle kokuyor diyorum çnkü başka belirti yok, ben e değiştrym diyorm hem pahalı hem de bez paktini açtığımda elime o boncuk bncuk sıvı emen şeyler gelince oğlumu ne kadar kimyasa maRUZ bırakıyorum diye üzülüyorum, ama huggies denym dedim bi kere yan bantları o kadar sert ki oğlumun bacaklarını hemen tahriş etti, evy baby de kullandm bi kere o da sızdrıyor primadan memnun değlim ama daha iyisini de bulamadm

geçmiş olsun canım , başınız sağolsun hakkaten üsüt üste gelmiş herşey, Allah sabır versin
ben de dümdüz olan kafası sebebiyle yüzükoyun yatrmya çalışıyorum doktordan nerdeyse azzar işityorduk ve gerçekten çok çirkin bi kafası oldu oğlumun sırtüstü yatmaktan ama mümüknü olmuyor hemen sıkılıyor oğlum yüzükoyun yatınca yan da yatmıyor hareket ederken devrilip uyanıyr yan yatrdığımda
ben kullanıyrum canm milkwayi eski ambalajlarında yazmıyordu fakakt yeni ambalajlarında bpa 0 da yazıyor ben de alırken lansinohtan milkwaye geçerken satıcı kıza sormuştum o tavsiye etti yeni girdiği için bu alalna reklam amaçlı daha düşük fiyatı daha kalitesi değil demişti

başınız sağolsun canm
ßenimle kimse konusmucak mı :kedi:

ben konşym canm

çok giydirmiyorumda ama nedendir çözemedim...neyse bakalım sorarız doktora...
nidahcım saat başı çok ya...artık okadar sık uyanmaması lazım....

gnaydin arkadaslar aslinda coktan kalktik ama intrnete yeni girebildim cilgin kizim rahat durursa yazicim ama hicc sanmiyorum her yanim agriyor ve uykummm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…