2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım

başınız sağolsun

evet çoğu kez

ay ben de alayım nolur

nerdeeeeee

ya kızlar çocuğumun inanılmaz huyu değişti 2gündür. koyduğum yerde durmuyor nasıl ağlamak şu anda yırtıyor kendini. hep kucak napçam ben nerdeyse 8kilo. acaba doymuyomu dedim paket tek kullanımlı milupa mama vardı onu verdim almadı tabi biberondan nefret ediyor suluğuna koydum ordan da içmedi. başım dertte kabus gibi ya konuşana kadar böyle mi gitçek. Allahım güç versin vallaha of

aynen benim oğlumunda huyu çok değişti
özellikle karma aşısını olduktan sonra
qaliba farkında olmadan fazla şımarttım
hep ilqi istio
karşısında durup şebeklik yapmamızı istio
çok şükür kucağı sevmio ama hep tepesinde olup onunla ilqilenmemizi istio
yoksa ciyak ciyak inletio valla bilmiyorumkismile

günayfdın kızlar aynı sıkıntı bızdede var kızım ıkı gundur sabah 5.30 6 arası kalkıyıoor gundude hep kucak çigi film skınleştırıyo deneyın müziği tabi:)))

bebeklerin sınırlı olmamaları siniriyle isteklerını bıze yağtırmamaları için nası bı yol izlemlıyız acaba bunun eğitimi için erkenmi kızlar kızımla çok konuşup gulduruyosam yere koydgum an çığırıyo sınır bağırması, ama çok ılgılenmıyosam bellı bı saat duruyo yerde oynuyo kendı kendıne bilemedımkı

arkadaşşlar çok soru sordum amaa, şimdi yavrumu emzırdım sütümün rengı açılmış su gibi sanki banamı öle gelıyo bılmıyorum ama sizin nassıl?

kızlar mamayı kaşıkla vermeyi deneyin...benimki kaşığa bayılıyor..suyu kaşıkla veriyorum...
bu arada dün evy babay aldım..4-9 kilo 74 lü paket 17lira...ama çok kalın yakokulu faln..pek hoşuma gitmedi napcaz ya....can bebeyi sevmiştim..keşke türk malı olsaydı...prima va can bebe güzel..

elvoscan bebeği ajansa götürecektin ne oldu canım?ben hala resim yollayacam:bbo:

Canım emzirirken benim bebeğiminde kafası sıcak oluyor. Kaç kez ateşini ölçtüm normal çıktı.

canım gezidr evde dolaştır değişik şeyler istiyo olabilir kucakta kendini güvende hissediyo bazen oluyoo bizimkindede değişir canım hep böyle devam etmez korkma

Canım kaşıkla çok zor oluyor yedirmek. Kaşık biberonları iyi mi acaba?

Ben prima aktif bebek kullanıyorum çok memnunum. Bir kez premium care kullandım hiç beğenmedim. Bir kez çiş yapınca bile çok kötü kokmaya başladı.
Hangi ajansa resim yolluyosunuz canım?

bizimki mızmızlanınca kalktım neyseki sakinleşti biraz.

kızlar karnı doyuyo diye düşünüyorum çünkü veriyorum emmiyo bi 5 dk kadar emdi yarım saat sonra da uyumuştu 10buçuk gibi. ama her kalktığında da emiyo. belki de doymuyo ama aç olsa ağlar öyle mızmızlığı var hafiften.. şu gece çayını deneyen yokmu? valla kök söktürüyo paşam bana sağolsun:)

cleopatra bloguna baktm çok tatlı oğlun maşş. bende başlamıştım bloga ama vakit olmuyo pek ya uğraşamadım doğru düzgün.

sırtım çok ağrıyo kızlar ya dişlerim de öyle saçlarım dökülüyo kocaman göbeğim hala erimedi iyice çöktüm:)

Unutmuşum yazmayı geçen hafta doktor kontrolümüz vardı. Yiğitimin kilosu 6320 boyu da 61 cm olmuş:) Doktorumuz kilo alımı iyi dedi.

biz şöyle yapıyoruz mesela pusetinde ağlıyo diyelim ağlayınca hemen almıyoruz oynatıyorum güldürüyorum falan ağlaması kesiliyo sıkıldığını anladığım için bu sefer onun ağlamasına fırsat vermeden alıyorum canım uyandı beşiğinde mesela ozamanda mızıldamaya başlıyo diyelim ağlamadan yine konuşmaya başalıyorum onunla sonra kucağıma alıyorumm sinirli olmasını istemiyorum kızımın inş sakin bir çocuk olurr çok ağlamıyorum ozaman çünkü çok ağlayınca sakinleştirmem zor oluyo memeyi bile kabul etmiyo canımmm
aynen ya bende hiç göbek yoktu göbüş gitmedi hala sütüm olsun diye yiyorum hep birde su aralar canım bir tatlı çekiyokii yaptığımı yiorum sütlü tatlılar amaa bu gidişle göbüş gitmicek bende

bizde dün qittik dr kontrolüne
dr oğlumu çok iyi qördüğünü söyledi
kilosu 7.800 boyu da 62buçuk olmus
Allah bebekelrimizi nazardan saklasın hepsinin maşallhı var

maşallah yiğite ve yasire:)
tugba aynen ya acaip tatlı istiyo canım eşim baklava getirmiş sölemesi ayıpp geçen de dayanamadm yedim bide kendimi kandırıyorum bol su içince arkasından süt olur diye:)) off bi yerden başlamam lazım bayram da gliyo kıyafet falan hak getire..

4 kilom kalmış doğum öncesinden ama göbeğim duruyo nası ericek bu ya sinir oluyorum göbeğime pardesüme giriyorum ama dar kemik olarakmı genişledik naptık zaten doğumdan sonra karnımı görünce şok oldum bu hep bölem kalıcak diye ama vıcık vıcık kalmıyo şukur:))

kızlar selma yok ortalarda naptı işi mi bıraktı acep?
ilkgün de uğramaz olduu şule dee
nerde bu millet yahuu

bizde dün qittik dr kontrolüne
dr oğlumu çok iyi qördüğünü söyledi
kilosu 7.800 boyu da 62buçuk olmus
Allah bebekelrimizi nazardan saklasın hepsinin maşallhı var

yiğite maşallah yasirde maşallah
canım senin oğluşla kızımın rasında bi gün var seninki tombik :) anne sütümü verıyosun sadece?

aysesinemk cvbın ıcın saol canım alıyım bende o zaman mılkwayı cunku lansınoh ıkı katı fıyat olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…