Canım, geçmiş olsun, yaramazlar büyüdükçe bizi maymun ediyorlar. Nazara ben de inanıyorum. Geçen annem tv de bir hocadan dinlemiş nazar için felak, nas, ihlas, ayetel kürsi okuyup ellerine üfleyip bebeğinin başından ayağına sürecekmişsin sürerkende Allah'ım okuduğum dualar bebeğime zırh olsun diyecekmişsin.Rabbim koRusun bebeklerimizi.
iyi geceler canım.. bir haftadan fazladır burayı takip edemedim geçmişe bakıyordum..Sarp iyi teyzesi, Ömer Çağan nasıl ?
geçen hafta salı günü istanbula eşimin ailesinin yanına gitmiştik, biz oradayken cumartesi günü kayınpederim vefat etti, daha önce sarp ı görmemişti, ölmeden adama göstermeye gitmişiz sanki...
günaydın kızlar..
ipeknil başınız sağolsun canım...
kızlar ya benim kızımın kafası çok sıcak bu sabah..akşamda öyleydi..bazen böyle oluyor..ateşi yok ama kafası sıcacık..sizde de oluyor mu?
günaydınnnnnnnn
ipeknil başınız sağolsun tatlım ALlah rahmet eylesin..
moonlight bizimkinin de başı bazen çok sıcak oluyo vücudu normal olsa da.bilmiyorum niye..
dün inat ettimm 8-9 gibi yatmak istese de bebişim mızmızlana mızmızlana 10buçuğa kadar oyaladım dedim heralde bu sefer uyur. nerdee 11bucukta kalktı sonra 3 saat uyudu kalktı sabaha kadar saat başı uyandı yine. dün forumda gördüm şu iyi geceler çayımı ne varmış humanayla milupanın. kullanan varmı kızlar ya? denesemmi acep..
gercekten karnı mıdoymuyo acaba her kalktıgında emıyor mu?
bırde gec yatırmaya calısıyoruz ya benım oglanda erken uyuyo 7-8 arası en fazla 9 akaydırabılıyorum ama nette bı yazı okudum gece uykusuna 7-8:30 arası yatmaları lazımmıs zaten.sabaha kadar ancak 10-11 saat oluyor gün içinde de 3 kez 1,5 saat uyumaları lazımmıs .benımkı gunde 3 kez yarım saat uyuyor ancak
tatlımm a.s.:1hug:
ben konşym canm
ya kızlar çocuğumun inanılmaz huyu değişti 2gündür. koyduğum yerde durmuyor nasıl ağlamak şu anda yırtıyor kendini. hep kucak napçam ben nerdeyse 8kilo. acaba doymuyomu dedim paket tek kullanımlı milupa mama vardı onu verdim almadı tabi biberondan nefret ediyor suluğuna koydum ordan da içmedi. başım dertte kabus gibi ya konuşana kadar böyle mi gitçek. Allahım güç versin vallaha of
günaydın kızlar..
ipeknil başınız sağolsun canım...
kızlar ya benim kızımın kafası çok sıcak bu sabah..akşamda öyleydi..bazen böyle oluyor..ateşi yok ama kafası sıcacık..sizde de oluyor mu?
canım gezidr evde dolaştır değişik şeyler istiyo olabilir kucakta kendini güvende hissediyo bazen oluyoo bizimkindede değişir canım hep böyle devam etmez korkmakızlar çocuğumun inanılmaz huyu değişti 2gündür. koyduğum yerde durmuyor nasıl ağlamak şu anda yırtıyor kendini. hep kucak napçam ben nerdeyse 8kilo. acaba doymuyomu dedim paket tek kullanımlı milupa mama vardı onu verdim almadı tabi biberondan nefret ediyor suluğuna koydum ordan da içmedi. başım dertte kabus gibi ya konuşana kadar böyle mi gitçek. Allahım güç versin vallaha of
kızlar mamayı kaşıkla vermeyi deneyin...benimki kaşığa bayılıyor..suyu kaşıkla veriyorum...
bu arada dün evy babay aldım..4-9 kilo 74 lü paket 17lira...ama çok kalın yakokulu faln..pek hoşuma gitmedi napcaz ya....can bebeyi sevmiştim..keşke türk malı olsaydı...prima va can bebe güzel..
elvoscan bebeği ajansa götürecektin ne oldu canım?ben hala resim yollayacam:bbo:
biz şöyle yapıyoruz mesela pusetinde ağlıyo diyelim ağlayınca hemen almıyoruz oynatıyorum güldürüyorum falan ağlaması kesiliyo sıkıldığını anladığım için bu sefer onun ağlamasına fırsat vermeden alıyorum canım uyandı beşiğinde mesela ozamanda mızıldamaya başlıyo diyelim ağlamadan yine konuşmaya başalıyorum onunla sonra kucağıma alıyorumm sinirli olmasını istemiyorum kızımın inş sakin bir çocuk olurr çok ağlamıyorum ozaman çünkü çok ağlayınca sakinleştirmem zor oluyo memeyi bile kabul etmiyo canımmmbebeklerin sınırlı olmamaları siniriyle isteklerını bıze yağtırmamaları için nası bı yol izlemlıyız acaba bunun eğitimi için erkenmi kızlar kızımla çok konuşup gulduruyosam yere koydgum an çığırıyo sınır bağırması, ama çok ılgılenmıyosam bellı bı saat duruyo yerde oynuyo kendı kendıne bilemedımkı
aynen ya bende hiç göbek yoktu göbüş gitmedi hala sütüm olsun diye yiyorum hep birde su aralar canım bir tatlı çekiyokii yaptığımı yiorum sütlü tatlılar amaa bu gidişle göbüş gitmicek bendebizimki mızmızlanınca kalktım neyseki sakinleşti biraz.
kızlar karnı doyuyo diye düşünüyorum çünkü veriyorum emmiyo bi 5 dk kadar emdi yarım saat sonra da uyumuştu 10buçuk gibi. ama her kalktığında da emiyo. belki de doymuyo ama aç olsa ağlar öyle mızmızlığı var hafiften.. şu gece çayını deneyen yokmu? valla kök söktürüyo paşam bana sağolsun:)
cleopatra bloguna baktm çok tatlı oğlun maşş. bende başlamıştım bloga ama vakit olmuyo pek ya uğraşamadım doğru düzgün.
sırtım çok ağrıyo kızlar ya dişlerim de öyle saçlarım dökülüyo kocaman göbeğim hala erimedi iyice çöktüm:)
bizde dün qittik dr kontrolüne
dr oğlumu çok iyi qördüğünü söyledi
kilosu 7.800boyu da 62buçuk olmus
Allah bebekelrimizi nazardan saklasın hepsinin maşallhı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?