2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiğite maşallah yasirde maşallah
canım senin oğluşla kızımın rasında bi gün var seninki tombik :) anne sütümü verıyosun sadece?

evet canım sadece anne sütü veriyorum
3.800kg doğdu yasir
seninkininde kilosu çok qüzel
maşallah hepsine

aynen

günayfdın kızlar aynı sıkıntı bızdede var kızım ıkı gundur sabah 5.30 6 arası kalkıyıoor gundude hep kucak çigi film skınleştırıyo deneyın müziği tabi:)))

tv ye karşıydım sussun diye onu bile deniyorum

arkadaşşlar çok soru sordum amaa, şimdi yavrumu emzırdım sütümün rengı açılmış su gibi sanki banamı öle gelıyo bılmıyorum ama sizin nassıl?

zamanla yağ oranı düşüyormuş

sünnet oldu sonra ateşlendi sonra döküntüsü oldu. yattı yani. hem okadar yaramaz ki oralarda beni rezil eder. nerde o eski çocuklar...

canım gezidr evde dolaştır değişik şeyler istiyo olabilir kucakta kendini güvende hissediyo bazen oluyoo bizimkindede değişir canım hep böyle devam etmez korkma
tüm evi turluyoz ağır bide kollarım kopuyo. dün bebek arabasıyla dışarı çıktık gözüne güneş kaçtı diye yıktı ortalığı hemen eveeee

resmen yaşlanıyoruz, taş gibin hatundum, şimdi osman abiden farkım yok bıyıklı göbekli koca götlü dolanık saçlıııı

maşallah yasir ile yiğite..inşallah hep böyle sağlıklı devam eder hayatları..
mutfağı toparlamam lazım,bir de açıköğretim sınavlarım var ders çalışmam lazım:bbo:
ama hiçbişeey yapmak istemiyorum..kızım uyudu bende yatsam uyusam süper olacak ama çok çalışmam lazım çookkk:dilcikar:

[

aynen ya bende hiç göbek yoktu göbüş gitmedi hala sütüm olsun diye yiyorum hep birde su aralar canım bir tatlı çekiyokii yaptığımı yiorum sütlü tatlılar amaa bu gidişle göbüş gitmicek bende[/QUOTE]

bu durum benim de özetim.oğlumu emzirirken acıkıyorum ya...ben verdiğim 2 kiloyu da geri aldım.doğumdan önceki kiloma 10 kilo var.ben 10 kiloyu nasıl vercem merak ediyorum.çalışmaya başlayınca gider diye umuyorum artık ama en kötüsü mağaza da eski bedenime göre denemeye çalışıyorum ya hüsrana uğruyorum.sonrada hiç canım istemiyo bişey almak alışveriş yapamıyorum.bende dün oğlumu götürdüm doktora.hafif nezleyiz.atlatırız umarım.şurup verdi doktor.7.400 kilomuz 63cm boyumuz.bu ay 600 gr almışız.geçen aylar hep 1200gr dı.üzülüyo insan.ama çok kusuyodu bu ay.bakalım sağlıklı olsunda artık...

ben artık koca göbekliyim(
bütün enerjim bitti...hiçbişey yapmak gelmiyor içimden..kızlar toparlanmamız lazım....mekik çekmeye başlayalım bişeyler yapalım kendimiz için..birbirimizi teşvik edersek olur.yoksa ben hep sallıyorumbilmiyorumkismile

oğlandan vakit bulsam plates yapardım. ama uyumaya bile vakit yok. bak 15dakka uyudu uyandı. offff

gunaydiinn.bende mayis annesiyim 8 mayista dogum yaptim.sitenin bastan beri takipcisiyim ama bi turlu sohbet etme imkanim olmadiinidah sen bebisin yuzustu uyumasindan rahatsiz oluyorsun ama bence guzel bisey.bir yakinim uc cocugunu da oyle buyutmus,cok rahat ediyorlarmis,gazlarinida rahat cikarttiklari icin.bana tavsiye etti ama benim kizim yatmiyor oyle.:sm_confused:birde bebekleriniz erken yatiyormus ne guzel bende alistirmaya calisiyorum ama gece 1 olmadan asla uyumaz cok prensipli:çok üzgünüm:neyseki uyuyuncada 11 e kadar uyuyor arada iki kere emip

senınbebıs ıyıymıs masallah canım ıkı kere kalkıyorsa.bızımkı erken yatıyo ama uykuda kımıl kımıl bızı uyutmuyo valla en az 3 kerede kalkıyo yatagı unuttum heryerım agrıyo yerde yatmaktan onu sallıycam dıye her kımıldandıgında.

uyku ne buyuk bir dert avareye dondum valla hic takatim kalmadi bazen sinirimden agliyorum sanirim yorgunluk tavan yaptiginda sinirlerim harap oluyor..ben de topigin basindan bei mayis annesiydim 18 mayisda dogum yapacaktim fakat bizim kucuk hanim nisan 24 de geldi ama olsun ben mayis topiginden devam ediyorum

Selamlar;
Daha öncede söylemiştim kızım geçen ay sadece 600gr. almıştı az emiyordu idrar kültüründe coli basili çıktı .bebeklerin kakasında bulunurmuş ve bezden idrar yollarına bulaşabilirmiş,antibiyotiğe başladık ve çok şükür emmesi düzeldi,3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum,inşallah geçer,Doktor başlarda iğneye başlayalım dedi,kontrole götürdüğümüzde benimki başladı doktora gülücükler atmaya,iğneden vazgeçelim senin keyfin yerinde dedi kızıma:)))))))şimdilik şuruba devam ediyoruz.1 hafta sonra belli olacak ,inşallah tüm mikropları ölür:Saruboceq:

Nilüfer başınız sağolsun canım.

gecmsı olsun selna ıns kısa surede ıyılesır bebısın
ozzzyyy canım profıle degıl avatarına eklıyceksın resmı o zaman gorunur benım bıldıgım o sekılde

Ben doğum öncesi kilomdan 2 kilo daha zayıfladım. 58 ile hamile kalmıştım şimdi 56 yım ama göbek kocaman Nasıl oldu anlamıyorum. Nasıl eriyecek hiiiiç bilmiyorum.

hoşgeldin öncelikle.
benim derdim şu boğulma tehlikesi Allah korusun ani ölümlerde başı çekiyor bu şekilde yatış. bundan korkmasam yatsın da..

bu arada maş. kızına ya geç yatsa da ne üzel uyuyomuş maşaallah

selam kızlar nasılsınız bakalım bugun ben kızımı yenı uyuttum tabı ne kadar uyucak bılmem bugunlerde yarım saat uyuyuyo gerco bana yetıyo uyanıkken emmedıgı ıcın uyutup uyanınca hemen gozu acılmadan emzırebılıyorum ancako yuzden yanındanda ayrılamıyorum hemen emzırıyım dıye.kendıne gelırse emmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…